【油尖旺區】【ShowTime Sports Bar】講到落 bar 飲嘢,港島區首推蘭桂坊,而我自己就比較多去九龍區嘅諾士佛臺。然而,一向都係去到就是但搵間地舖就算,冇乜特別。今次同皮蛋哥下晝嚟到,趁周圍氣氛未算好強嘅時候就搵咗呢間叫「ShowTime Sports Bar」嘅樓上 bar 試吓佢喇。講吓小食先,我哋首先試 $138 嘅「意式火腿拼盤」,下晝呢個時間去做緊半價,即係 $69 攪掂,好抵呀!一盤咁樣嘅 ham 可能去超市買都做唔到咁平,作為佐酒小食真係一流!之後試埋 $98 嘅串燒「內臟組合」,有雞肝、雞心、雞腎、雞心喉,幾好食。跟住到戲肉喇,我去到酒吧好多時都好奇佢哋嘅 cocktail 整成點,所以特登揀咗 $148 嘅「Alice in Wonderland」嚟試,佢係用 tequila 做基酒,加埋新鮮士多啤梨、cream 等等嘅食材,整出嚟又靚又好飲。上面仲放咗百力滋同樂天熊仔餅,影相打咭一流呀。由於皮蛋哥要揸車,佢就試兩杯無酒精嘅 mocktail。首先係「Jumanji」,洋甘菊糖漿加薄荷嘅組合,清新到佢轉個頭就飲晒。之後係芒果同椰子嘅邪惡結合「The C

由於皮蛋哥要揸車,佢就試兩杯無酒精嘅 mocktail。首先係「Jumanji」,洋甘菊糖漿加薄荷嘅組合,清新到佢轉個頭就飲晒。之後係芒果同椰子嘅邪惡結合「The Chronicles of Narnia」,兩杯都係 $58。埋單 $347,有嘢飲 free 咗,攪到抵上加抵呀。。。

(地址:尖沙咀諾士佛臺10號騰龍閣3樓)

#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood #yummy #foodlover #delicious #foodies #tasty #globaleats #tastyfood #dessert #foodpics #followforfollowback #love #eat #1am油尖旺區 #尖沙咀 #尖東 #ShowTimeSportsBar #諾士佛臺 #意式火腿拼盤 #內臟組合 #串燒 #雞肝 #雞心 #雞腎 #雞心喉 #AliceinWonderland #Jumanji #TheChroniclesofNarnia #1am1331 #1ambackup
2024-03-19
2024-02-03 351 瀏覽
🎉 Recently, my friend and I had an amazing evening at ShowTime Sports Bar in Tsim Sha Tsui. This energetic bar is the ultimate destination for a group of friends looking to unwind, have some fun, and enjoy great food. With activities like beer pong, darts, and pool, the bar provides an exciting and entertaining atmosphere. Here's a rundown of the delicious dishes we ordered:1️⃣ Half Portion of Truffle Fries (黑松露薯條)Indulge in the irresistible combination of crispy fries infused with the aroma of bl

Indulge in the irresistible combination of crispy fries infused with the aroma of black truffle.

2️⃣ Thai-style Fish Cakes (4 pieces) (泰式魚餅)
Experience the authentic flavors of Thailand with these flavorful and tender fish cakes.

3️⃣ Half Portion of Windproof Luncheon Meat with Diced Meat (避風塘午餐肉粒)
Savor the delectable combination of windproof luncheon meat and diced meat in this comforting dish.

4️⃣ Buffalo Chicken Wings (4 pieces) (水牛城雞翼)
Enjoy the tangy and spicy flavors of these mouthwatering buffalo chicken wings.

5️⃣ Spanish Spicy Chorizo with Braised Beef Tripe (西班牙辣肉腸燴牛肚)
Delight in the rich and bold flavors of Spanish spicy chorizo paired with tender braised beef tripe.

6️⃣ Carbonara Pasta (卡邦尼意粉)
Indulge in a classic Italian dish with creamy carbonara sauce, perfectly cooked pasta, and a generous sprinkle of cheese.

Skewers:

7️⃣ Signature Chicken Gizzard with Southern-Style Chili (南部雞雞脾肉)
Experience the unique and flavorful combination of tender chicken gizzard and the bold flavors of Southern-style chili in this standout dish.

8️⃣ Chicken Cartilage (雞軟骨)
Satisfy your cravings with these crispy and flavorful chicken cartilage bites.

9️⃣ Chicken Neck (雞頸肉)
Enjoy the tender and juicy chicken neck meat prepared to perfection.

🔟 Bandit Beef Rib Skewer (山賊牛肋串)
Indulge in the succulent and savory flavors of these mouthwatering beef rib skewers.

1️⃣1️⃣ Mihoo Shrimp (虎蝦)
Experience the delightful combination of tender shrimp cooked to perfection.

1️⃣2️⃣ Mihao Meatball (燒丸子)
Savor the savory flavors of these delicious grilled meatballs.

🍹 To complement our meal, we couldn't resist trying the Avalon cocktail, a refreshing blend of gin, fino sherry, egg white, and sweet and sour flavors.

✨ ShowTime Sports Bar provided us with a fantastic evening filled with delicious food, exciting games, and a lively atmosphere. It's the perfect spot to gather with friends and create unforgettable memories.
2024-02-01
講起呢間 Bar印象最深刻係疫情時嚟過睇2021奧運,佢哋仲好好人特登幫我哋轉台比我哋睇劍擊直播!然後香港拎冠軍!嘩啦啦!美好嘅回憶~鍾意佢哋有人情味同埋氣氛唔差,所以耐唔時都會過嚟小酌兩杯,睇下波~今次再嚟發現佢哋原來仲有串燒套餐,咁就要試吓佢啦!我哋 order 咗內臟組合 (雞肝,雞腎,雞心同雞心喉)雞心喉我都係第一次試!口感煙韌帶爽,唔錯⚡️雞肝軟嫩~ 幾款唔同嘅內臟部位都各有特色~另外仲叫散叫咗免治雞肉棒,羊肋肉同埋銀杏(補腦時間🧠)。免治雞肉棒入面有加入軟骨粒粒,食落個口感會更豐富~啖啖肉好滋味。羊肋肉肥而不膩,唔會好騷,半肥瘦食落 juicy~ 🐑加埋枝豆~完美~水牛城雞翼酸辣開胃,唔會一味死辣,香口而不油膩。避風塘午餐肉,呢味聽個名都知道係邪惡嘅美食。蒜酥味香口感酥脆,搭配炸過嘅午餐肉粒粒食到聽唔到口~😋Crazy Hour : 16:30-19:30 啤酒勁平,draft beer 都係 38 一杯~用嚟配各種食物都好夾~* 最後,張 Roulette 檯勁正! 😂
內臟組合

水牛城雞翼酸辣開胃,唔會一味死辣,香口而不油膩。
* 最後,張 Roulette 檯勁正! 😂
避風塘午餐肉
2024-05-11
內臟組合
避風塘午餐肉
  • 串燒組合
一開始係比佢環境吸引左上黎,因為知佢有戶外位岩傾計。上黎先見到啲串燒原來幾抵食,最平$10已經有,叫左一大碟都係$2xx左右真係良心價😧額外叫左個卡邦尼意粉,我地冇諗到酒吧有餐廳水準,至少賣相同味道成正比,濕潤唔乾先~因為朋友有揸車唔飲得酒,兩個人叫左三杯Mocktail,每杯都唔hea,唔係糖漿溝出黎個種,有果汁有新鮮生果的。整體質素對得住價錢,CP值高~雖然上菜時漏咗兩串既單,但係Staff知道漏左即時講唔好意思,好有禮貌,所以都冇怪佢地~鍾意Chill住飲野同朋友聚腳傾下計咁幾好。串燒餐牌:咁多串都係$200左右卡邦尼意粉($108)Misty Manor + The Chronicles of Narnia ($58 + $58)Willy Wonka($58)
一開始係比佢環境吸引左上黎,因為知佢有戶外位岩傾計。

串燒餐牌:

咁多串都係$200左右

卡邦尼意粉($108)
卡邦尼意粉

Willy Wonka($58)
卡邦尼意粉
  • 串燒組合
大家有冇睇開波呀⚽️😍 今年英超榜首競爭好激烈!身位阿奴一定要支持一波🫡 尋晚收工去左尖沙咀諾士佛台happy hour酒吧有露天位置 都幾有feel入面有擲鏢機 beer pong 桌球枱 一路睇波一路飲酒又得😍▫️Crazy Hour ($38)🍺16:30 - 19:30佢呢個唔只係happy hour 直頭真係crazy hour🥳 $38有得揀draft beer / house wine / prosecco😳啤酒有得揀Stella, Hoegaarden, 藍妹仲有Murphy’s黑啤 我勁like🥰▫️Cold Cut Platter ($69) 唔只飲品 佢仲有4款小食係有50%優惠!呢款cold cut好抵食 有齊parma ham、salami、bologna meat 送酒好夾呀👍▫️牛肉串燒組合 ($178)因為我地嗌啤酒 所以諗住叫埋串燒🤤除左單點之外 唔想諗仲可以揀佢個串燒組合🔥 呢個幾高質 佢個牛舌芯好嫩滑安格斯牛肉串好有油香 咬落去好juicy!!😍
大家有冇睇開波呀⚽️😍
今年英超榜首競爭好激烈!
身位阿奴一定要支持一波🫡
尋晚收工去左尖沙咀諾士佛台happy hour

酒吧有露天位置 都幾有feel
入面有擲鏢機 beer pong 桌球枱
一路睇波一路飲酒又得😍

佢呢個唔只係happy hour
直頭真係crazy hour🥳 $38有得揀
啤酒有得揀Stella, Hoegaarden, 藍妹
仲有Murphy’s黑啤 我勁like🥰

▫️Cold Cut Platter ($69)
唔只飲品 佢仲有4款小食係有50%優惠!

▫️牛肉串燒組合 ($178)
因為我地嗌啤酒 所以諗住叫埋串燒🤤
安格斯牛肉串好有油香 咬落去好juicy!!😍
5天前 0 瀏覽
Show Time Sports Bar尖沙咀諾士佛臺10號騰龍閣3樓啱啱教完結他,老友想去酒吧超Chill吓,帶咗我去諾士佛臺樓上酒吧,環境有feel,音響效果正,仲有得玩飛鏢同篤波,果然冇介紹錯。😺串燒組合秋葵、煙肉車厘茄卷、大蔥鴨胸串、日本厚油楊和多春魚、雞肉棒、雞髀菇、雞皮和雞軟骨。串燒即叫即燒,蔬菜新鮮,肉汁豐富,外脆內軟,記得趁熱食。😍金黃炸薯條炸油新鮮,又香又脆,加茄汁食好正。😽惹味泰式魚餅香口彈牙,少少辣,鹹度適中,推薦!😉Death Wood調酒師將波本威士忌、杏仁、香草調和,再即場煙燻,high ball 夠凍,好飲。🤤Alice in wonderland調酒師將 Tequila、新鮮士多啤梨調和,好Creamy,又香又甜,女孩子一定喜歡。😻Show Time Sports Bar 環境舒適,食材新鮮,侍應服務態度好,放工嚟 Chill 吓幾正,還會再來。😎🤘🏻
Show Time Sports Bar

尖沙咀諾士佛臺10號騰龍閣3樓

串燒組合

金黃炸薯條

炸油新鮮,又香又脆,加茄汁食好正。😽

惹味泰式魚餅

香口彈牙,少少辣,鹹度適中,推薦!😉

Death Wood

Alice in wonderland

2024-05-08
2024-05-07 0 瀏覽
呢間位於諾士佛台嘅樓上酒吧係我同朋友睇波嘅首選,而今次黎就係為咗佢哋嘅Crazy Hour😆每日4:00 - 7:30pm多款酒類都有$38優惠,有draft beer/ house wine/ house spirit / Prosecco可供選擇,朋友叫Gin Tonic都有優惠架。想盡興啲嘅仲可以叫Crazy Free Flow,只需$168就飲足三個鐘‼️仲有送酒必備嘅串燒最平$10/串😮係尖沙咀嚟講真係性價比超高。▫️内臓組合 ($98)鍾意内臓嘅我哋揀咗就內臟組合,入面有雞肝、雞心、雞腎同雞心喉共4串🍢最特別係雞心喉,食落肉質柔軟帶有嚼勁。所有組合都包一杯draft beer/ house wine,我就揀咗白酒,最鍾意白酒飲到最後嘅回甘味,口中留有微甜嘅感覺🍷▫️雞軟骨 ($15)▫️雞頸肉 ($20)▫️日本免治雞肉棒 ($20)⬆️仲叫咗以上3款串燒,水準都唔錯,邊飲酒邊食惹味串燒真係一流😍▫️慢煮法式波多爾紅酒燴牛面 ($188)肚餓想食主食嘅呢度一樣有❣️牛面肉煮到好軟腍,加上濃郁嘅紅酒汁,質素都幾好😎除咗價錢夠吸引,個場仲有好多嘢玩,包括桌球、beer pong、飛鏢等,啱晒成

▫️内臓組合 ($98)

▫️雞軟骨 ($15)
▫️雞頸肉 ($20)
▫️日本免治雞肉棒 ($20)

▫️慢煮法式波多爾紅酒燴牛面 ($188)

除咗價錢夠吸引,個場仲有好多嘢玩,包括桌球、beer pong、飛鏢等,啱晒成班friend一齊玩👯之前係度睇波氣氛都好好架,遲吓歐冠盃決賽都係呢度睇直播先😎
2024-04-26 18 瀏覽
🍸Cocktail 飲得多,不如飲下mocktail 輕鬆一下?呢間諾士佛台嘅餐廳都嚟過幾次,鍾意呢度嘅氣氛 環境夠大,有嘢食有嘢飲☺️😙🍡先叫咗幾串串燒,就算過咗happy hour 都仲有特價嘅優惠,價錢 $10-25,都幾實惠🍢煙肉車厘茄 一咬落去車厘茄嘅側咇晒出嚟,煙肉燒得脆脆的,兩個口感幾好味🍢翠肉瓜,減輕油膩感覺🍢墨魚香腸,呢個幾特別,總共有三粒,入邊都有啲墨魚餡料🍢雞脾肉,醬汁甜甜的,我之後仲用埋醬汁嚟點薯條🤪🍢虎蝦新鮮幾爽口,有啲鹽味🥗精選凱撒沙律🥗 呢個沙律都係特價優惠,只係需要$18 呢個價錢都依然有兩大塊三文魚,再加埋已經調配好,有醬汁嘅沙律,好開胃😙🍟金黃炸薯條🍟都係特價優惠 $18 有咁大碟薯條仲可以配茄汁同埋黑松露醬😌薯條係比較粗身,有薯仔嘅味道😉🍸兩杯非酒精飲品叫左Willy Wonka 呢杯係Choco and Orange 嘅沙冰類飲品,甜甜嘅朱古有橙香嘅味道,幾特別🍹The Chronicles of Narnia 係Mango and Coconut,酸酸地,係夏日炎炎既感覺,好岩最近嘅天氣

🍢翠肉瓜,減輕油膩感覺
🍢墨魚香腸,呢個幾特別,總共有三粒,入邊都有啲墨魚餡料
🍢雞脾肉,醬汁甜甜的,我之後仲用埋醬汁嚟點薯條🤪
🍢虎蝦新鮮幾爽口,有啲鹽味

🍟金黃炸薯條🍟都係特價優惠 $18
有咁大碟薯條仲可以配茄汁同埋黑松露醬😌
薯條係比較粗身,有薯仔嘅味道😉

🍸兩杯非酒精飲品叫左

🍹The Chronicles of Narnia
嚟到諾士佛台,始終都係比較鍾意樓上舖,樓下實在太嘈了,靜靜地同個friend飲杯食吓小食,紓緩吓一整日嘅工作煩惱同壓力。主要happy hour嘅時候叫啤酒,可以留定幾杯慢慢飲,happy hour 60幾蚊又真係幾抵。同埋呢間酒吧仲有啲超抵食嘅串燒,低至$10一串,$10一串雞髀菇又真係唔錯,雞皮都超爽口脆脆,串燒嚟講又真係幾唔錯,同埋有啲特色燒丸(我諗就係類似甜品,甜甜地嗰啲丸子)額外亦都叫咗水牛城雞翼同埋薯條,雞翼份量都好大份,晚餐嚟講其實真係好足夠,再配埋薯條喱兜澱粉質,我哋兩個女仔真係食到有啲飽。大致上環境都唔錯,今日唔係太熱都比較鍾意坐露台,靜靜地談吓心傾吓偈。

• 松露薯條配黑松露醬
  • 水牛城雞翼
happy hour就成日去,crazy hour真係第一次, 諾士佛台呢間樓上Showtime Sports Bar 每日下午4:00至7:30都有$38優惠,可以叫🍺🍷🍸🥃draft beer/ house wine/ house spirit / Prosecco,飲得之人仲可以$168 叫free flow 飲足三個鐘🤑. 仲有多款勁抵食又好食嘅串燒低至$10串起,同埋有幾款精選半價小食. 超高質平靚正💥💥💯🉐飲飲食食抵之餘,環境幾有情調啱晒傾偈. 個場好闊落又多嘢玩,有桌球、俄羅斯輪盤、飛鏢、beer pong, 成班人一齊玩啱晒. 另外仲有大電視,啱晒睇啲球賽直播嘅日子. 有室外位,可惜今次天雨關係冇開放. 叫咗杯Prosecco同埋house spirit. 呢個價位真係相當高競爭力. ⭐️火腿拼盤原價$138 ,半價之後真係抵到笑,平過自己超市買. 四款Ham份量足料鹹香味有層次賣相都高級㗎,仲有啲提子乾同沙律菜,清新開胃. 送酒一流. ⭐️串燒🍡🍢總共有成22款選擇,叫咗八款串燒. 真心抵食,全部上枱新鮮滾熱辣,調味幾惹味,味道唔錯. 個人大愛個雞軟骨、墨魚香腸 ,有埋

⭐️火腿拼盤

⭐️串燒🍡🍢
總共有成22款選擇,叫咗八款串燒. 真心抵食,全部上枱新鮮滾熱辣,調味幾惹味,味道唔錯. 個人大愛個雞軟骨、墨魚香腸 ,有埋羊肉串超開心,仲有虎蝦串大大串又爽口,食多多都得啊. 除咗特價款式都有多款唔同嘅串燒組合可以選擇,好豐富.

輕輕鬆鬆又Hea咗幾粒鐘. 欣賞餐廳場牆上嘅一句霓虹光牌”YOLO Life is short Enjoy that shit”. 活在當下,今朝有酒今朝醉好好享受❤️ 仲等咩啊?仲唔約你嘅親朋好友見吓聚一聚?📢

• 火腿拼盤
周末時光,與好友在尖沙咀愉快購物,再晚飯直落。諾士佛臺酒吧餐廳臨立,開餐熱門之選。朋友精通各種酒吧遊戲,帶我到Show Time Sports Bar邊玩邊吃。場中最搶眼的就是這張美式桌球枱,朋友技癢,不免要表演一番。作為香港酒吧的一大特色,飛鏢機當然不會缺席。Beer Pong 很能帶起氣氛,令整個場熱鬧起來。煙三文魚沙律 $98邊玩邊吃,煙三文魚沙律選料新鮮,以蔬菜的纖維及酵素為腸胃打底。德式香腸拼盤 $128多款傳統德國肉腸,有爽脆,有爆油,有芝士餡,各式其色,感覺豐盛。口感和調味都十分不錯。巴馬火腿火箭菜Pizza $148餅底香脆,餡料超多!巴馬火腿配火箭菜,配搭完美。跟朋友邊玩邊吃喝,言談甚歡。

場中最搶眼的就是這張美式桌球枱,朋友技癢,不免要表演一番。

作為香港酒吧的一大特色,飛鏢機當然不會缺席。
Beer Pong 很能帶起氣氛,令整個場熱鬧起來。

煙三文魚沙律 $98

德式香腸拼盤 $128

口感和調味都十分不錯。

巴馬火腿火箭菜Pizza $148

餅底香脆,餡料超多!巴馬火腿配火箭菜,配搭完美。

跟朋友邊玩邊吃喝,言談甚歡。

2024-04-20 16 瀏覽
尖沙咀諾士佛臺飲酒食下野,黎到show time sports, 有得玩台波, 乒乓,岩哂一班friend黎聚下飲下野。叫左海鮮串燒拼盤(帶子,蝦,白鱔), 呢款海鮮串燒拼盤好鮮甜,帶子啲肉彈牙又鮮美,蝦肉鮮嫩多汁,而白鱔啲味道濃郁又鮮味十足。食落去有種鮮香嘅感覺,真係令人垂涎三尺。包一杯飲品,亦可以簡酒,好清爽夠冰凍呢。巴拿馬火腿火葥菜pizza賣相幾靚好特別,火腿帶嚟嘅煙燻味道好突出,同埋火葥菜嘅香氣令人食到口齒留香。再加上薄薄嘅餅底,酥脆又彈牙,真係一種絕妙嘅味覺享受。

返左成日工攰攰,同同事係尖沙咀搵野飲,上網見到呢間酒吧有得食有得飲,仲有飛鏢、桌球等玩意,就黎放鬆下。火腿拼盤 Crazy Hour半價$69四款火腿都好新鮮,份量好夠,厚薄適中,肥瘦均勻,咸香撲鼻,送酒一流。香煎珍寶帶子意式青醬忌廉汁意粉$128帶子1大粒,煎得香脆,青醬濃郁,意粉軟硬適中,夠哂掛汁。卡邦尼意粉$108意粉中有好多洋蔥、菇菇同煙肉片,芝士味濃,同意粉一齊食,口感層次豐富。Crazy Hour(16:30-19:30) 生啤仲要$38/杯,超抵飲,大大杯,食多份薯條都唔怕熱氣。📌ShowTime Sports Bar(尖沙咀)地址:尖沙咀諾士佛臺10號騰龍閣3樓評語環境舒適放鬆食物高質精緻🐵推介🍌🍌🍌🍌🍌(5🍌為滿分)

火腿拼盤 Crazy Hour半價$69

香煎珍寶帶子意式青醬忌廉汁意粉$128
帶子1大粒,煎得香脆,青醬濃郁,意粉軟硬適中,夠哂掛汁。

卡邦尼意粉$108

📌ShowTime Sports Bar(尖沙咀)
地址:尖沙咀諾士佛臺10號騰龍閣3樓

評語
環境舒適放鬆
食物高質精緻

🐵推介🍌🍌🍌🍌🍌(5🍌為滿分)
尖沙咀酒吧街餐廳林立,今次試下樓上鋪 ShowTime Sports Bar, 電梯按3樓一開門就到餐廳,餐廳寬敞,裝修充滿玩味😊呢度吾止食飯飲酒傾計甘簡單,仲有得打桌球,掉飛鏢等等職員服務好好,會講解下menu, 桌球任打,掉飛鏢勁抵玩,5蚊一個credit打到手軟🤣👍👍⭐️組合串燒setHappy hour 來真係好抵,有不同既串燒組合選擇,跟餐配一杯飲品。我地選左牛肉組合配上紅酒House wine, 串燒燒得岩岩好,配埋杯酒一絕😋👍⭐️香辣鮮茄虎蝦意粉意粉好有驚喜!原本以為係普通既茄汁意粉,點知一食意粉好足料,有2大隻虎蝦,意粉個汁真係用辣椒蕃茄一齊煮,每一啖都好惹味😍👍

⭐️組合串燒set

⭐️香辣鮮茄虎蝦意粉

2024-04-14
小c妹咁岩見到餐廳而加做緊優惠夜晚9點後叫野食超抵食!即刻約埋朋友仔去chill一chill😋10”四式芝士pizza 💰78👉🏻Moss, Parmesan, Blue, Brie🧀超多芝士 食得超滿足🤭一次過滿足哂芝士控既4個願望鍾意食芝士既豬仔要試下佢啦🤪卡邦尼意粉 💰68估唔到意粉既胡椒味都幾出😗感覺似係胡椒卡邦尼意粉 幾得意😋黑松露薯條配黑松露醬 (半份)💰18私心推薦 都係必叫既❗️雖然係半份 但份量真係一啲都唔少😍兩個人share食都好夠👍重點係佢啲黑松露醬都比得好足😙啲薯條點到最後都仲有啖啖黑松露味😋泰式魚餅 (半份) 💰28魚餅幾彈牙✨加埋啲泰式甜辣醬好夾👍水牛城雞翼 (4件) 💰38有少少偏辣😗整體嚟講都幾惹味😋The Chronicles of Narnia 💰88芒果同椰子🥭

小c妹咁岩見到餐廳而加做緊優惠
夜晚9點後叫野食超抵食!
即刻約埋朋友仔去chill一chill😋

10”四式芝士pizza 💰78
👉🏻Moss, Parmesan, Blue, Brie🧀
超多芝士 食得超滿足🤭
一次過滿足哂芝士控既4個願望