2023-11-27 17 瀏覽
今日黎到深水埗,見到呢間美式漢堡店就決定入去試下焦脆漢堡這家美式餐廳的焦脆漢堡以兩塊兩安士安格斯漢堡扒為主角,絕對是肉食愛好者的最愛。漢堡扒經過烤制後,外層酥脆,內裡多汁。每一口都能品味到牛肉的鮮美和烤肉的獨特風味。搭配上鬆軟的漢堡包和新鮮的生菜、番茄和醬料,口感豐富,令人回味無窮。這家餐廳注重使用新鮮的食材,安格斯牛肉的質量優良,讓人可以盡情享受美味的漢堡焦脆雞堡用上無激素雞扒,雞扒肉質鮮嫩,搭配上鬆軟的漢堡包和新鮮的生菜、番茄和醬料,口感豐富。每一口都能感受到雞肉的嫩滑和無激素的純淨風味。這道菜的食材新鮮,雞肉的質感鮮美,使人愛不釋手甜蕃薯薯條蕃薯切成條狀,經過炸制後,外層酥脆,內裡柔軟甜美。這道菜的食材新鮮,蕃薯的質感鮮嫩,炸制的過程保持了食材的原汁原味。甜蕃薯薯條是這家美式餐廳的獨特之處,絕對是一道令人驚艷的美食香脆麥雞塊麥雞塊外層酥脆,內裡鮮嫩多汁。每一塊麥雞塊都經過炸制至金黃酥脆,吃起來口感十分滿足如果你想品嚐正宗的美式風味,這家餐廳絕對值得一試。無論是肉食愛好者還是喜愛蔬食的人士,這裡都能滿足你的味蕾,讓你度過一個美味而愉快的用餐體驗
今日黎到深水埗,見到呢間美式漢堡店
就決定入去試下

焦脆漢堡

焦脆雞堡

甜蕃薯薯條

2023-11-26 20 瀏覽
Tucked away in Sheung Wan, with rustic yet cozy decor, this restaurant serves up delectable burgers. The smash burger was perfectly browned, still retaining some moisture, and topped with crisp and tasty pickles, but what truly makes them stand out is their collection innovative and well-made side dishes - the fish sticks are a must-try: fried immaculately, sealing away tender and moist flesh - a texture almost akin to soft fish balls. The well-seasoned chicken also had a great crunch to it. The food is brilliant and the place is worth a visit!
2023-11-20 39 瀏覽
Power Burger 焦脆漢堡 $88兩款🍔較喜歡呢款, 有兩塊安格斯漢堡扒(2oz x2), 加上cheese、pickles、onions、本地有機菜. Beef patty 略薄, 煎得剛好唔乾, 咬落幾香. burger bun 鬆軟有微烘熱過芝士漢堡 $88其實D配料差不多, 都係cheese、pickles、onions、lettuce 唯獨係塊beef patty 大DD Size(4oz), 不過食落2層肉, 感覺滿足多d,牛味重D香脆麥雞塊/蕃薯條 +$38burger 跟餐加配小食同飲品, 前者覺得可以再炸香脆D, 後者外脆又香甜都唔錯drink 其中選左幾有特色麻辣薑汽水,估唔到又真係幾有麻辣味
Power Burger

焦脆漢堡 $88

芝士漢堡 $88

香脆麥雞塊/蕃薯條 +$38

2023-11-20 18 瀏覽
誤打誤撞入咗一間高質嘅burger店,呢個burger店仲好有人情味❤️我哋食食吓突然有幾個小朋友嚟還食具,相信係店主送左啲burger 比佢哋食‼️🍔焦脆漢堡係有2塊2oz嘅安格斯漢堡扒,一啖咬落去,多左一份焦脆感,塊芝士好大塊呀而精粹係個秘製醬汁,個醬汁唔會好膩,完全係同漢堡融為一體啲蕃茄、羽衣甘藍係用有機的,非常新鮮❤️🍔芝士漢堡呢個burger嘅不同之處係由1塊4oz安格斯漢堡扒,咬落去非常juicy 啲肉汁好澎湃好有驚喜❤️醬汁、其他材料都同焦脆漢堡一樣‼️跟餐叫左兩款小食~~炸魚條嘅口感有啲似魚蛋,但就比魚蛋soft啲,食到有鱈魚嘅纖維炸雞粒有驚喜喎,一啲都唔乾,外脆內有肉汁,有雞肉嘅嫩滑
誤打誤撞入咗一間高質嘅burger店,

呢個burger店仲好有人情味❤️
我哋食食吓突然有幾個小朋友嚟還食具,
相信係店主送左啲burger 比佢哋食‼️

🍔焦脆漢堡
係有2塊2oz嘅安格斯漢堡扒,
一啖咬落去,多左一份焦脆感,
塊芝士好大塊呀

而精粹係個秘製醬汁,個醬汁唔會好膩,
完全係同漢堡融為一體

啲蕃茄、羽衣甘藍係用有機的,非常新鮮❤️

🍔芝士漢堡
呢個burger嘅不同之處係由1塊4oz安格斯漢堡扒,
咬落去非常juicy
啲肉汁好澎湃

好有驚喜❤️
醬汁、其他材料都同焦脆漢堡一樣‼️

跟餐叫左兩款小食~~

炸魚條嘅口感有啲似魚蛋,
但就比魚蛋soft啲,食到有鱈魚嘅纖維

炸雞粒有驚喜喎,一啲都唔乾,
外脆內有肉汁,有雞肉嘅嫩滑
2023-11-17
2023-11-17 13 瀏覽
比店名Power Burger 吸引左入去試!有驚喜!店舖唔算大,大約十零個位,廚房係open kitchen,可以聞到煎漢堡既香😆!芝士漢堡焦脆漢堡呢2款burger既配料差唔多,都有齊芝士🧀️、小黃瓜、洋蔥、本地有機菜同埋自家秘制醬汁,唔同既係芝士漢堡配4oz安格斯漢堡扒而焦脆漢堡係配兩塊安格斯漢堡扒。個包烘脆左,漢堡扒好Juicy!個人鐘意4oz多啲😋。加$38有小食加野飲,我地再分別點左金黃炸魚條同香脆麥雞塊,2款小食都好香口,食落又唔覺膩!飲品既選擇都好多!呢到貼心有手套,唔怕食到隻手污糟哂。Burger質素唔錯,定價唔算貴,可以encore!
比店名Power Burger 吸引左入去試!有驚喜!

焦脆漢堡

Burger質素唔錯,定價唔算貴,可以encore!
🍽️ Power Burger 📍深水埗黃竹街2K號地舖-放工約咗個朋友訴心事,見到一間風格好chill既burger 店,一於去試試😚😚💫焦脆漢堡( $88 ,加煙肉一條$10 )牛肉煎得好香脆,外脆內多汁💦💦煙肉亦為漢堡帶嚟香脆嘅口感😍😍😍另外蔬菜方面,採用左羽衣甘藍、洋蔥、酸瓜同埋生菜口感豐富,好fresh🌿🌿🌿至於漢堡嘅麵包,由於有烘過,口感特別香脆鬆軟👍🏻👍🏻👍🏻整體係一個好高質嘅burger🤩🤩🤩💫佐酒炸雞粒(跟餐加$38)傾偈又點少得小食!炸雞粒炸得非常香脆,調味亦惹味🫶🏻🫶🏻🫶🏻傾吓偈就食晒嚕😙😙😙💫芝士漢堡( $88 ,加煙肉一條$10 )牛肉同樣好juicy 😍😍朋友亦大贊芝士好足料,咬落有濃濃嘅芝士味之外,仲食到芝士口感🥰🥰🥰係一個好滿足既芝士漢堡😋😋😋💫黃金炸魚條(跟餐加$38 )炸魚條外脆內軟,魚味香濃🤩🤩而且口感特別,有啲似魚蛋嘅彈牙口感🥳🥳食上癮!💫有氣香水檸檬鐵觀音(跟餐)店員介紹呢個新推出嘅特飲真係有驚喜🤩🤩🤩香水檸檬味道突出,慢慢會滲出濃郁嘅鐵觀音味!唔會太甜仲要遊戲,感覺就係一個好健康嘅飲品😚😚😚見佢仲有另外兩款,分別係有汽士多啤梨瑪黛茶同麻辣薑汽水
🍽️ Power Burger
📍深水埗黃竹街2K號地舖

💫焦脆漢堡( $88 ,加煙肉一條$10 )

💫佐酒炸雞粒(跟餐加$38)

💫芝士漢堡( $88 ,加煙肉一條$10 )

💫黃金炸魚條(跟餐加$38 )

💫有氣香水檸檬鐵觀音(跟餐)
店員介紹呢個新推出嘅特飲真係有驚喜🤩🤩🤩香水檸檬味道突出,慢慢會滲出濃郁嘅鐵觀音味!唔會太甜仲要遊戲,感覺就係一個好健康嘅飲品😚😚😚見佢仲有另外兩款,分別係有汽士多啤梨瑪黛茶同麻辣薑汽水🥤下次回訪嘅時候一定要試吓😝😝

💫梳打水(跟餐)
為咗減肥嘅我試飲完朋友嘅特飲,之後就死死地氣飲返梳打水😌😌😌好夠氣!同漢堡有幾夾喎,一個濃味一個清清地,好balance😚😚👍🏻👍🏻

🌟餐廳麻雀雖小,但五臟俱全🥳🥳而且採用開放式廚房,見到食物即叫即整,每一樣都新鮮製作👍🏻👍🏻👍🏻

🌟店員好Nice 好有禮貌!而且好細心,每張枱上面都會有唔同嘅醬料同埋紙巾,方便客人選用😚😚

🌟食物份量超大!特別係牛肉好足料,所以基本上食咗個burger已經好飽🤣🤣🤣食埋小食真係好邪惡!

推薦指數:5/5
抵食指數:4/5

#foodloverin852 #852 #foodie #hongkong
#ShamShuiPo #深水埗 #深水埗好去處 #深水埗美食地圖 #深水埗餐廳 #深水埗美食 #香港餐廳 #九龍餐廳 #香港必去 #PowerBurger
芝士漢堡$88升級焦脆漢堡$108金黃炸魚條+瑪黛茶+$38甜香蕃薯條+淳茶舍+$38好味指數:😋😋😋😋抵食指數:💲💲💲💲環境舒適:😌😌😌😌環境衛生:🧹🧹🧹🧹服務質素:💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️推介原因:近日越來越多漢堡包🍔小店,漢堡包看起來比連鎖店的要吸引。今次就試了深水埗文青區一間小店。店內播放著輕快的歌,加上水泥牆,掛在牆上的海報和滑板🛹裝飾,給人型格的感覺,吸引不少年輕人光顧。漢堡包選擇算多,有8款,包括牛肉、魚🐟、雞肉。而且算足料,一般有最少4oz 的牛肉。二人點了2個漢堡並升級至套餐。芝士漢堡及有星號的升級焦脆漢堡用料都讓人感到店主是用心挑選。包括CAB認證的漢堡扒及本地有機菜。醬汁是自家秘製,而芝士就呈半溶狀態。單看那疊得高高的升級焦脆漢堡已覺得好邪惡。一口根本咬不下,要分層才可吃到!不過正因為吃得論盡,感覺更過癮。2款小食也不錯,炸得金黃香脆又不油。魚條有點似豆腐魚的感覺,滋味鮮美。餐廳有提供數款醬汁給客人配小食,包括茄汁🥫、芥末、奇妙醬。所有食物都是即叫即製,上桌時都是熱辣辣的。另要讚一讚店員,雖然只有2位在工作,要點餐、收錢、製作漢堡,但速度仍是很快,不論堂食
金黃炸魚條+瑪黛茶
服務質素:💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️
推介原因:

甜香番薯條
金黃炸魚條

所有食物都是即叫即製,上桌時都是熱辣辣的。另要讚一讚店員,雖然只有2位在工作,要點餐、收錢、製作漢堡,但速度仍是很快,不論堂食或外賣單,也不用久等。喜歡廚房是開放式,可看著店員製作漢堡,又可聞到陣陣香味。

瑪黛茶好特別,是香港製造,集咖啡因、抗氧化營養素、多種維他命的有汽草本茶。低糖,味道清新,解渴得來感覺又健康。
瑪黛茶

有機會再去,要試試其他店少見的比目魚扒漢堡包。
甜香番薯條
瑪黛茶
[✨深水埗Power Burger ·滋味巨量美式漢堡🍔]#powerburger #深水埗 🍔焦脆漢堡 - $88 (+ $38小食及飲品)有兩塊安格斯漢堡扒(2oz x2),配料有芝士、小黃瓜、洋蔥、本地有機菜。配上自家製醬汁好出色,漢堡扒煎得剛好,唔會乾身,咬落去有滿滿嘅肉汁非常Juicy,配著小清新有機菜,健康得黎又Fresh,推薦😊💕🍔芝士漢堡 - $88 (+ $38小食及飲品)安格斯漢堡扒,SIZE係大啲嘅(4oz),肉味濃郁,配料有小黃瓜、本地有機生菜、芝士同洋蔥,口感豐富,整體水平都係好高💯🌟香脆麥雞塊跟餐加配麥雞塊,外層炸到金黃香脆同時入面仲係保留到嫩滑嘅雞肉,正啊🤩🌟金黃炸魚條有驚喜嘅炸魚,外層都係炸到好香脆,入面嘅魚肉嫩滑鮮美,又無雪味腥味,勁好食,必叫推薦👍🏻👍🏻————————♡♡♡♡♡♡————————✨總結餐廳位於深水埗,交通方便。裝修好有心思,工業風牆身貼左香港懷舊海報,好特別🧐漢堡水準好高,而小食都非常出色,好推薦大家嚟呢度一試啊😍💞📍Power Burger🏠深水埗黃竹街2K號地舖#jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkea
[✨深水埗Power Burger ·滋味巨量美式漢堡🍔]

#powerburger #深水埗
🍔焦脆漢堡 - $88
(+ $38小食及飲品)

🍔芝士漢堡 - $88
(+ $38小食及飲品)

🌟香脆麥雞塊

🌟金黃炸魚條

————————♡♡♡♡♡♡————————

✨總結

📍Power Burger
🏠深水埗黃竹街2K號地舖

#jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hkfooddaily #hkfoodblogger #hongkongfood #hongkongfoodie #852food #香港美食 #香港食評 #香港餐廳 #為食港女 #深水埗 #深水埗美食 #深水埗好去處 #深水埗餐廳 #powerburger
突然想食burger於是去左經常到訪嘅Power Burger! 呢度主打安格斯漢堡扒,唔食牛肉嘅朋友都可以揀黃金鰈魚堡,焦脆雞堡!芝士漢堡 (配煙肉)+炸雞粒首先必讚安格斯漢堡扒嘅牛肉味好濃👍🏻又厚實又juicy😋而另外加埋煙肉就更香同埋令口感更豐富!另外仲有青瓜、洋蔥、本地有機菜、芝士、自家製秘製醬汁。成個burger都好好食😋而炸雞粒份量都算多,炸得剛剛好唔會炸太硬,夠鬆脆而且炸皮夠薄,幾好食!焦脆雞堡(加配煙肉)+香脆麥雞塊呢個雞堡竟然有2塊雞扒,而且仲要係無激素,而且好嫩滑,再加埋煙肉同芝士、有機菜等,邪惡得黎又感覺自己幾健康🤣🤣總結,之後想食burger嘅時候都會再去🤩呢個價錢俾到好好嘅質素👍🏻性價比:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️回頭指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️建議:餐廳係pet friendly!可以帶埋佢地去喔

芝士漢堡 (配煙肉)+炸雞

焦脆雞堡(加配煙肉)+香脆麥雞塊

性價比:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
回頭指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
建議:餐廳係pet friendly!可以帶埋佢地去喔
2023-10-28 43 瀏覽
深水埗除左越來越多文青cafe仲有好多特色小店包括今日朋友推嘅呢間burger店餐廳座位唔多 但窗邊座位好chill仲有手套提供 好貼心焦脆雞堡 Chicken Smash $88+$38小食及飲品採用無激素雞扒值得一讚鮮嫩的雞肉與鬆軟的漢堡麵包好夾配料仲有本地有機生菜、芝士同洋蔥一啲都唔油 罪惡感⬇️不過個人都係鍾意再炸得脆d芝士漢堡 Power Cheese Burger $78+$38小食及飲品牛肉質地緊實,烤完仲保持到多汁配料有小黃瓜、本地有機生菜、芝士同洋蔥超豐富的口感 醬料如果多d就好金黃炸魚條 Fish Sticks 超級驚艷😍 必點!!外層炸至金黃酥脆,裏面保持軟嫩無平時嘅雪味 又唔腥仲好Q彈 調味都好適中 好特別!佐酒炸雞粒 Fried Chicken Bites外層同樣蘇脆 口感豐富令人忍唔住一粒又一粒
深水埗除左越來越多文青cafe

焦脆雞堡 Chicken Smash
$88+$38小食及飲品
採用無激素雞扒值得一讚
鮮嫩的雞肉與鬆軟的漢堡麵包好夾
配料仲有本地有機生菜、芝士同洋蔥
一啲都唔油 罪惡感⬇️
不過個人都係鍾意再炸得脆d

芝士漢堡 Power Cheese Burger
$78+$38小食及飲品
牛肉質地緊實,烤完仲保持到多汁
配料有小黃瓜、本地有機生菜、芝士同洋蔥
超豐富的口感 醬料如果多d就好
焦脆雞堡

金黃炸魚條 Fish Sticks
超級驚艷😍 必點!!
外層炸至金黃酥脆,裏面保持軟嫩
無平時嘅雪味 又唔腥
仲好Q彈 調味都好適中 好特別!

佐酒炸雞粒 Fried Chicken Bites
外層同樣蘇脆 口感豐富
令人忍唔住一粒又一粒
佐酒炸雞粒

2023-10-28 18 瀏覽
🍔Power Burger🍔🌸可加錢轉套餐🍔芝士漢堡 $88 :呢款芝士漢堡係用咗安格斯漢堡扒而成😍,足足有四安士👍🏻,配料方面唔少得有芝士,洋蔥,有機生菜等,包方面經過烤焗變得香口👏🏻,漢堡扒方面肉汁超多🤤🤤,一啲都唔乾,食落牛味夠晒重👍🏻,再加$28就可以配薯條同嘢飲,薯條方面再加多$10要麻辣辣椒粉薯條,夠晒惹味👏🏻🍔焦脆漢堡 $88 :而呢款漢堡嘅特別在於佢嘅漢堡扒,佢係由兩塊各兩安士而成,煎成焦脆,口感非常特別😋,另外都係加$38轉左套餐,叫咗一份金黃炸魚條同埋汽水,炸魚條外脆內軟,食落熱辣辣,魚肉好嫩滑,值得一讚🤤
🍔Power Burger🍔

🌸可加錢轉套餐

2023-10-27 16 瀏覽
放工後同友人係深水埗行咗一陣街,發現地鐵站附近有間美式漢堡小店。店內空間唔算太大,如果外賣自取應該方便啲,店內仲掛咗啲舊港式電影海報,幾有懷舊風味。萬聖節前夕店家仲加咗唔少南瓜裝飾,好得意。芝士漢堡加蛋 $98.非常推薦呢款,加蛋後嘅芝堡多咗濕潤感,食落唔乾身.蛋汁豐盈流心.牛肉扒厚身,油香充分但唔過火,牛香亦夠芝士漢堡加2塊煙肉 $106.欣賞包身都係有烘過,煙肉版令芝牛堡更香口.煙肉唔會過鹹,口感煎得香脆甜香蕃薯條套餐小食 $38.份量唔少,二人分享綽綽有餘.選用粗身切條,蕃薯香較濃郁金黃炸魚條套餐小食 $38.以為會似炸魚柳口感,但原來似帶有魚蛋口感嘅炸魚,食落幾特別.口感彈牙,炸得幾乾爽飲品.跟餐分別揀咗雀巢檸檬茶同淳茶舍,消滯解膩*店內仲可自取漢堡包造型軟糖,食完漢堡再食漢堡糖,儀式感滿滿。

芝士漢堡加蛋 $98
.非常推薦呢款,加蛋後嘅芝堡多咗濕潤感,食落唔乾身
.蛋汁豐盈流心
.牛肉扒厚身,油香充分但唔過火,牛香亦夠

芝士漢堡加2塊煙肉 $106
.欣賞包身都係有烘過,煙肉版令芝牛堡更香口
.煙肉唔會過鹹,口感煎得香脆

甜香蕃薯條套餐小食 $38
.份量唔少,二人分享綽綽有餘
.選用粗身切條,蕃薯香較濃郁

金黃炸魚條套餐小食 $38
.口感彈牙,炸得幾乾爽

飲品
.跟餐分別揀咗雀巢檸檬茶同淳茶舍,消滯解膩

2023-10-26
2023-10-27 452 瀏覽
冇諗過深水埗呢區,有咁高質嘅漢堡包食到,之前喺港島見到一直想食,而家終於食到了。$88 焦脆漢堡 POWER SMASH2oz 安格斯漢堡扒x 2 (cab 認證),芝士,小黃瓜,洋蔥,本地有機菜,自家製醬汁同朋友share食,都真係幾大份,有兩塊安格斯漢堡扒,煎得啱啱好,唔會老得滯而鞋颯颯。而且非常Juicy。仲要用埋有機菜,唔係普通生菜,呢個價錢真係好抵食。$78 焦脆雞堡 CHICKEN SMASH無激素雞扒x2 ,芝士,洋蔥,本地有機菜,自家製醬汁好少食到雞嘅漢堡扒,儀呢度就有,又係煎得啱啱好,有少少焦香。好少何覺得雞扒漢堡係咁好食。+$38 香脆麥雞塊 CHICKEN NUGGETS+可樂漢堡包加$38就可以要小食同埋嘢飲。非常驚喜,比起老麥嘅麥樂雞,呢度嘅雞塊係炸得啱啱好,未試過食到入邊有咁嫩滑嘅雞。+$38 金黃炸魚條 FISH STICKS+淳茶舍呢一餐最驚喜係呢一個黃金炸魚,口感一啲都唔似炸魚,入邊好嫩滑,平時唔鍾意食魚嘅朋友,今日竟然食晒。大推!
漢堡

焦脆漢堡 POWER SMASH
焦脆雞堡 CHICKEN SMASH
金黃炸魚條 FISH STICKS
2023-10-26 14 瀏覽
朋友知道我鍾意食漢堡包,就帶我去食呢一間。我抱住試一試既期望去食。去到見到佢哋好有心機咁樣佈置萬聖節,入到去都環境幾舒服。之後原來朋友講話佢喺香港區都有分店我哋嗌咗一人一個餐佢食雞堡,我食漢堡佢個炸魚柳好出色,應該係我食過最好食嘅炸魚柳(我平時唔食😂)個口感唔差

我哋嗌咗一人一個餐佢食雞堡,我食漢堡

2023-10-25 13 瀏覽
#fafafoodblog西餐 #fafafoodblog深水埗🍴芝士漢堡 88 蚊🍔4oz安格斯漢堡扒(cab認證) 芝士 🧀 小黃瓜 有機菜 洋葱 自家製醬汁 加28 蚊有炸薯條同梳打水包皮軟林 半溶既芝士 配埋 juicy既安格斯 好正 🐂薯條香脆 點 d茄汁 蛋黃醬都好 match 🍴黃金鰈魚堡 128 蚊🍔🐟比目魚扒 有機菜 自製他他醬 比目魚出面炸得香脆 入面夠香魚肉熱辣辣 配埋菜同少辣既他他洗 連埋軟熟包皮食 好正 加28 蚊配炸雞粒🔥🐥 雞粒幾香脆 夠咸香#漢堡 #芝士 #牛肉 #薯條 #炸雞 #洋葱 #比目魚 Score 平均分< 7.7/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~ #powerburger深水埗黃竹街2k地鋪~~~~~~~~~~~~#fafafoodblog #為食花太郎 #fafafoodblog深水埗====================
🍴芝士漢堡 88 蚊🍔
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#powerburger
深水埗黃竹街2k地鋪
~~~~~~~~~~~~
====================

2023-10-25