2024-02-09 1563 瀏覽
朋友介紹「大埔藝術中心」內有間意大利餐廳不錯,於是同老公去試,失望而回,價錢貴味道又唔好,同朋友講番先知去錯😂😂😂,原來唔係門口果一間,係要行入中心內嘅,叫Pentola!上星期,終於去啱地點!餐廳佈置走工業風,地方大,有空間感,都坐得幾舒服!點咗晚巿二人套餐,有湯、前菜、主菜和飲品。當日嘅餐湯似忌廉湯,但質感比較稀,湯內加咗Mascarpone Cheese,入口即溶,湯味甜配上芝士嘅微酸,口感豐富。前菜有3款,份量是意料之外的多,有:白鯷魚茄子蓉多士白鯷魚帶點酸甜,但表面又灑了少許辣粉,口感軟軟,配焗得香脆嘅多士,一軟一硬,口感好有層次,有特色又好味!地中海風味烤多春魚只是用橄欖油和蒜片做調味的多春魚,烤到好香,好鍾意食焗到香脆嘅蒜片。意大利風乾火腿拼盤第一次食「提子配Parma Ham」,平時多數是用哈密瓜,估唔到用提子都幾好味,提子好清甜配濃味嘅火腿幾夾。主菜揀咗呢度嘅signature: 炭烤安格斯封門柳配燒汁薯條這個真係要推介,封門柳完全無筋,燒得外皮香脆,肉質軟嫩,加埋惹味燒汁,好好味😋!新鮮波士頓龍蝦蔥粉龍蝦🦞好大隻,肉質新鮮彈牙;意粉🍝係handmade 嘅,帶點煙韌

點咗晚巿二人套餐,有湯、前菜、主菜和飲品。

前菜有3款,份量是意料之外的多,有:

主菜揀咗呢度嘅signature:

新鮮波士頓龍蝦蔥粉
龍蝦🦞好大隻,肉質新鮮彈牙;意粉🍝係handmade 嘅,帶點煙韌,每條都沾滿了茄汁和蝦味。

最後,雖然開始飽,但忍不住想試甜品。在奶凍和 Tiramisu中,選了後者。Tiramisu 用杯裝幾得意,入口即溶,帶少許酒味,幾香滑。
2024-01-29 2297 瀏覽
大埔藝術中心 原來隱藏高質餐廳除咗有各種不同的活動以外不妨黎試一試環境舒適 聚餐或者紀念日都係唔錯既選擇Handmade Pasta⚜️Dinner Set For Two⚜️$398Soup of the DayBruschetta w/ Eggplant Puree白鰻魚茄子蓉多士比較特別Italian Cold Cut Platter24mths Parma ham & Coppa ham質素唔錯👍略嫌唔夠喉😆Roasted Capelin w/ Mediterranean Style地中海風味烤多春魚Tagliatelle Al Pesto闊扁麵口感煙韌 配上香草醬夠惹味Grilled Angus Hanger Steak With French Fries+$90燒到恰度好既安格斯封門柳肉質鮮嫩多汁 食完回味無窮∞絕對值得一試Tiramisu +$38 跟餐加配 作個完美句號😋Fresh Mussel w/ Spicy Tomato Sauce 惹味辣蕃茄汁配上青口隻隻都肥厚鮮甜Mystical Rosa吸睛打咭一流

大埔藝術中心 原來隱藏高質餐廳

Mystical Rosa
吸睛打咭一流
  • 炭燒安格斯封門柳配燒汁薯條
  • 意大利風乾火腿拼盤
朋友搬屋的大工程終於大致完成,可以一齊食下飯,為了方便朋友,特地去大埔市中心找了一間西餐廳,聚一聚。我們選擇了晚市二人套餐($398)包括了兩碗餐湯、三款前菜、二款主菜及兩杯是日精選茶。今日的餐湯是西蘭花忌廉湯,天氣凍飲有種暖身的感覺。是日精選茶是桂花茶(選擇了一熱一凍),一上枱已經有陣陣的桂花香。前菜有三款,分別是白鯷魚茄子蓉多士、地中海風味烤多春魚、及意大利風乾火腿拼盤。白鯷魚茄子蓉多士脆身的多士上面有茄子蓉同白鯷魚,表面有微辣調味粉令整體味道更惹味,味道特別又有驚喜,個人最喜歡呢款前菜。地中海風味烤多春魚烤焗完的多春魚加上橄欖油、蒜片及辣椒,有多重風味。意大利風乾火腿拼盤朋友最喜歡呢款前菜,拼盤有巴馬火腿、莎樂美火腿配搭提子,香甜的提子令到火腿的鹹香及油香更出色,味道不錯。炭烤安格斯封門柳配燒汁及薯條 +$90封門柳熟度剛剛好,有炭燒香氣,外脆內嫩,中間是令人食指大動的顏色。伴碟的薯條炸至金黃色,香脆好味。新鮮波士頓龍蝦意粉 +$100肉質鮮甜的開邊龍蝦肉預先起了,方便食客進食,很貼心。龍蝦汁意粉味道濃厚但不會過咸,軟硬剛剛好的幼身意粉均勻沾上醬汁,啖啖滿足。Tiramisu +

今日的餐湯是西蘭花忌廉湯,天氣凍飲有種暖身的感覺。

地中海風味烤多春魚
烤焗完的多春魚加上橄欖油、蒜片及辣椒,有多重風味。

炭烤安格斯封門柳配燒汁及薯條 +$90

新鮮波士頓龍蝦意粉 +$100

Tiramisu +$38
Tiramisu口感滑身,帶有濃濃的咖啡香氣,甜度適中,作為飯後甜品開心又完美。
Tiramisu

餐廳環境舒服,以復古工業風作為主調,有情調,食物味道有驚喜,是慶祝特別日子的不錯選擇。
Tiramisu
2023-12-22 2068 瀏覽
👦🏻👧🏻行大埔中心行到悶,發現附近嘅大埔藝術中心原來有好多食肆😍,今次我地試咗呢一間,佢哋嘅晚市二人餐幾抵食👍🏻$398晚市二人套餐包兩個餐湯🥣、三個前菜🐟、二個主菜🥩同兩杯飲品🍹,跟餐飲品可以揀是日精選茶/可樂,嗌其他非酒精飲品加$18,+98可以2小時無限𣈱飲。白鯷魚茄子蓉多士(2件)多士焗得好脆口,上面嘅茄子蓉同白鯷魚加咗燒烤粉,有種甜辣嘅味道,幾特別😯。地中海風味烤多春魚(2件)烤完嘅多春魚唔會乾身,下面嘅橄欖油令多春魚保持油潤,肉質嫩滑🐟。意大利風乾火腿拼盤最喜歡呢款前菜,拼盤有24個月嘅巴馬火腿、莎樂美腸、寇帕火腿同提子,帶鹹香味嘅風乾火腿配水果食,真係好配搭😝!炭烤安格斯封門柳配燒汁薯條 +$90封門柳燒到熟度啱啱好🥩,入面係粉嫩色🩷,肉質香濃軟腍,完全無筋位😋 薯條新鮮炸起,外脆內軟,薯仔味好濃🥔👍🏻新鮮波士頓龍蝦意粉 +$100龍蝦已經預先起咗肉🦞,非常貼心💕 肉質鮮甜有彈性。意粉質地幼身🍝,龍蝦汁質地濃稠而且味道濃郁,每條意粉都吸收哂龍蝦汁,好好味阿🤩!Tiramisu +38口感軟滑細膩,帶濃厚嘅咖啡香☕️,甜度剛好👍🏻。Matcha Latte +18Hot Ch

炭烤安格斯封門柳配燒汁薯條 +$90

新鮮波士頓龍蝦意粉 +$100

Tiramisu +38
口感軟滑細膩,帶濃厚嘅咖啡香☕️,甜度剛好👍🏻。

Matcha Latte +18
Hot Chocolate +18

📍 Pentola (大埔藝術中心) (大埔)
大埔安邦路12號大埔藝術中心地下G01-02號舖
2023-12-19
2023-12-14 1799 瀏覽
經過大埔藝術中心,入去行左個圈,入面唔止有文藝工作室、小店,原來仲有餐廳。呢度前身係一間中學改建而成。Pentola 樓底非常高,地磚同牆身則以泥紅色為主,餐廳仲保留左前身原有嘅窗花,極具特色。侍應先上前送上餐前麵包,可配上意大利醋同橄欖油一齊食。Cold Brew  $53新鮮青口配茴香酒汁  $128青口肥大肉厚,茴香酒汁帶點微辣,好食。而旁邊的麵包條,略嫌烘得比較硬。炭燒安格斯封門柳配燒汁薯條  $198封門柳燒得剛剛好,肉嫰多汁帶點焦香,好 juicy。火箭菜沙律新鮮,食完肉再食沙律,可減油膩感。意大利香草醬大蝦闊扁麵  $158手工闊扁麵有虎蝦、番茄乾、黑橄欖。虎蝦肉質彈牙,配上意大利香草醬,不錯。慢煮牛面頰番紅花意大利飯  $168牛面頰油花充足,肉味香濃。經過慢煮後,肉質超腍,輕輕一切就分開,而且好入味。意大利飯加入巴馬臣芝士煮,有芝士香。意大利飯唔會太硬且有咬口。
侍應先上前送上餐前麵包,可配上意大利醋同橄欖油一齊食。
餐前麵包配意大利醋橄欖油

]新鮮青口配茴香酒汁
意大利香草醬大蝦闊扁麵
慢煮牛面頰番紅花意大利飯
2024-05-12 0 瀏覽
上個月畀同事介紹咗一間餐廳,佢就話個龍蝦意粉非常之好食.咁我就搵咗一日唔需要返工就去咗呢度喇.我同朋友就食咗個夜市二人套餐($398)連嘢飲.但係我哋就加咗錢食咗個安格斯封門柳同埋龍蝦pasta. 加加埋埋都五百幾蚊先落到樓.,而個餐就包咗湯,前菜,主菜.首先講下個封門柳先,肉質細嫩煎得啱啱好.唔會太熟又唔會太生.最令我驚喜嘅就係個龍蝦意粉,意粉煮得啱啱好非常之煙韌,配埋個龍蝦汁mix埋一齊非常夾. 朋友冇介紹錯

加加埋埋都五百幾蚊先落到樓.,而個餐就包咗湯,前菜,主菜.

2024-05-11 0 瀏覽
第一次到這裏用餐. 各樣味道做得很好. 所有菜式用心制作. 價錢算合理.   訂好位. 不用等.  非常推介特別推介菜式 :炭燒安格斯封門柳配燒汁薯條 - 封門柳熟度剛好, 很軟熟前菜也很特別,  味道豐富餐前湯 - 南瓜湯也很好味,  TISUMISU - 味道剛好 乳豬就相對爭少少, 偏肥.  皮脆. 有一點咸. 少咸一點更好.
2024-05-11
餐前包+南瓜湯
roasted sourdough pizza in Margherita Style
西班牙烤乳豬 1/4隻
TIRAMISU
2024-05-03 54 瀏覽
上次到官塘分店吃過午餐之後,清明節假期,帶家人來食店另一大埔分店。地址寫著”大埔藝術中心” ,筆者也是首次到訪,原來這裡原是大埔官立中學。沿着這條樓梯上一樓便見到餐廳。餐廳很大,所以下單時是用QR CODE落單瑪格列達烤酸種Pizza 全份$158~依個Pizza 筆者在官塘店吃過,平日午餐有半份選擇,喜歡他們用上酸種麵包作底,加入芝士,Basil 和番茄乾,正👍🏼紅菜頭藍芝士意大利飯$168~健康素食者首選。炭燒安格斯封門柳配燒汁薯條$218~腍身夠肉味。蒜香白酒蜆肉意粉$178~特色烤黃油雞$348~濃厚香草味道,但以份量及價錢來說,筆者認為好食但扁貴。炒菜是推加項目意大利粟米蓉$38~端上這道菜色上來時,筆者以為有麵包或餅乾作伴,但後來發現是單獨上的一個菜式,有點像粟米湖仔,相信配以麵包或餅乾享用更理想😄Dirty~

沿着這條樓梯上一樓便見到餐廳。

餐廳很大,所以下單時是用QR CODE落單

瑪格列達烤酸種Pizza 全份$158~

紅菜頭藍芝士意大利飯$168~
健康素食者首選。

炭燒安格斯封門柳配燒汁薯條$218~
腍身夠肉味。

蒜香白酒蜆肉意粉$178~

特色烤黃油雞$348~
濃厚香草味道,但以份量及價錢來說,筆者認為好食但扁貴。

炒菜是推加項目

意大利粟米蓉$38~

Dirty~

2024-04-04
用餐優惠
試食活動
今日收工同朋友喺附近食飯大埔藝術中心都有幾間餐廳想試最想試係呢間 因為環境夠大燈光氛圍食物望落都幾唔錯我哋兩個叫咗二人套餐包有2餐湯+3前菜+2主菜+2飲品 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 1. 麵鼓薯仔忌廉湯(餐湯)似係飲緊忌廉湯咁 質地柔滑同埋可能加咗薯仔關係飲落感覺再濃稠啲仲有啲麵鼓帶嚟嘅鹹香通常都係食日式嘢先有麵鼓第一次見加入忌廉湯度覺得都幾特別~2. 白鯷魚茄子蓉多士+地中海風味烤多春魚+意大利風乾火腿拼盤(前菜)白鯷魚茄子蓉多士係以酸種麵包做底上面搽咗用橄欖油撈勻嘅茄子肉再喺上面放白鯷魚魚片 食落酸甜開胃不過加咗似係新疆烤羊肉串上啲孜然粉呢道前菜真係好有創意~地中海風味烤多春魚 好有海鮮風味外面烤到酥脆 咬啖見到勁多春喺入面意大利風乾火腿拼盤包括3種火腿24個月巴馬火腿、莎樂美腸、寇帕火腿少咸配埋清新提子入口就好平衡3. 炭烤安格斯封門柳配燒汁薯條+焗蒜蓉牛油大海蝦意粉(主菜)炭烤安格斯封門柳配燒汁薯條好多人叫嚟到賣相好靚 啲肉好似好JUICY咁見到邊邊烤到微焦 內肉部份仲好嫩滑本人唔太鍾意醬汁 不過佢個燒汁好
今日收工同朋友喺附近食飯
大埔藝術中心都有幾間餐廳想試
最想試係呢間 因為環境夠大
燈光氛圍食物望落都幾唔錯
我哋兩個叫咗二人套餐
包有2餐湯+3前菜+2主菜+2飲品
1. 麵鼓薯仔忌廉湯(餐湯)
似係飲緊忌廉湯咁 質地柔滑
白鯷魚茄子蓉多士係以酸種麵包做底
上面搽咗用橄欖油撈勻嘅茄子肉
再喺上面放白鯷魚魚片 食落酸甜開胃
不過加咗似係新疆烤羊肉串上啲孜然粉
呢道前菜真係好有創意~
地中海風味烤多春魚 好有海鮮風味
因為蝦同麵嘅大小比例接近1:1咁樣
唔會有種覺得好多麵而唔想食嘅感覺
大海蝦好新鮮 手工意粉質感好正
焗蒜蓉牛油大海蝦意粉
4. WHITE WINE + YUZU CITRUS OOLONG TEA(飲品)
嚟到咁有情調餐廳 緊係要叫杯酒嚟飲
除咗白酒 仲有紅酒、生啤 任君選擇~
朋友叫咗柚子柑橘烏龍茶 帶有花香果香
口感清新 不過烏龍茶嘅比重較大
飲料

5. 奶凍配百香果醬(加配甜品)
呢個甜品一啲都唔簡單
2024-04-27
麵豉薯仔忌廉湯
飲料
奶凍配百香果醬
每次返學去跳舞班都經過呢間餐廳,好有衝動去試下,加上跳舞班嘅同學仔試過話都幾好,今日卒之就去食個lunch.😉點咗個set lunch,我就加錢要咗湯加沙律,主菜點咗卡邦尼意粉,飲品就叫咗一杯dirty咖啡!服務算係中規中矩,侍應會主動加水,收碟!亦都有留意我食完頭盤飲完湯先上主菜. 個羅馬生菜沙律上面有一粒車厘茄仲有幾件啤梨同埋烤過嘅合桃. 我沙律為一嘅敗筆就係啲生菜應該唔係新鮮嘅😱,啲合桃有一粒係益咗😥我湯係麵豉薯仔湯,唔係咁熱亦都冇乜味😅攞上嚟嗰舊麵包亦都係唔熱嘅應該都唔係新鮮😓主菜卡邦尼意粉算有啲驚喜,手工意粉咬落去都幾煙韌,有煙肉同埋用蛋汁另外放咗芝士粉, 我就略業佢膽汁多咗啲,但都算係好食👍杯 dirty咖啡呢啲咖啡味都幾濃😉整體嚟講178蚊嘅午餐喺大埔算唔算貴呢?我應該暫時唔會再幫襯🤔
Drity

carbonara

麵豉薯仔湯

2024-04-30
Drity
carbonara
🍝觀塘站對出裕民坊新商場YM²開業以來有多間餐廳進駐,今次同👶🏻去咗位於3樓主打手工意粉和特色雞尾酒的🇮🇹意大利餐廳Pentola🩵💫二人晚餐set「2餐湯、2前菜、2主菜、2飲品」 💰368+1🌟餐湯🔶忌廉粟米蓉湯佢嘅湯底以粟米熬煮而成,加入忌廉提味,口感濃郁🌟前菜🔶白鯷魚茄子蓉多士白鯷魚肉鮮嫩,茄子蓉香濃,再配上酥脆多士,味道絕佳🔶意大利風乾火腿拼盤24個月巴馬火腿、沙樂美腸、寇帕火腿配新鮮提子緣,風乾火腿不會太鹹,與提子搭配都好夾🌟主菜🔶慢煮牛面頰番紅花意大利飯 ➕💰60牛面頰經過慢火烹煮後變得極為嫩滑,意大利飯則以高湯和番紅花同煮,配上番紅花意大利飯,味道濃厚醇香。🔶 炭燒安格斯封門柳配燒汁薯條➕💰90封門柳烤得外層略帶焦脆,中間嫣紅,而且一上枱便飄來幽幽炭香,咬下煙韌有致,肉味鮮濃,加上微微炭香,香氣更豐富👍🏻 薯條🍟新鮮即炸,香脆薯味濃。🔶瑪格列達烤酸種披薩 💰138 (全份)用酸種麵團烤製,配以車厘茄、鮮羅勒絲、水牛芝士及蕃茄醬,新鮮茄味絕不簡單,加埋味道芳香嘅鮮羅勒絲,為傳統口味添上獨特魅力👍🏻🌟甜品🔶奶凍配百香果醬🍮 ➕💰38百香果含有豐富維他命C搭配超嫩滑的奶凍入口

💫二人晚餐set
「2餐湯、2前菜、2主菜、2飲品」 💰368+1

🌟餐湯
🔶忌廉粟米蓉湯
佢嘅湯底以粟米熬煮而成,加入忌廉提味,口感濃郁

🌟前菜
🔶白鯷魚茄子蓉多士
白鯷魚肉鮮嫩,茄子蓉香濃,再配上酥脆多士,味道絕佳

🔶意大利風乾火腿拼盤

🌟主菜
🔶慢煮牛面頰番紅花意大利飯 ➕💰60

🔶 炭燒安格斯封門柳配燒汁薯條➕💰90

🔶瑪格列達烤酸種披薩 💰138 (全份)

🌟甜品
🔶奶凍配百香果醬🍮 ➕💰38
百香果含有豐富維他命C搭配超嫩滑的奶凍入口即化,好好味👅

🔶Tiramisu
以杯裝盛載的Tiramisu份量適中,帶濃郁幼滑口感的奶油,吃起來帶有醇厚的酒香味,面層還灑滿了可可粉,大滿足🤤

Pentola @pentolahk
📍觀塘協和街33號裕民坊YM² 3樓305號舖
2024-04-21 28 瀏覽
2個weekend set lunch埋單超過300,冇諗過得個main course 加杯野飲。 意粉太硬,pizza 半份好似面包上加的芝士番茄,難食又貴過pizza hut,超食望。的食評系打手。千奇吾好去。又貴又難食。
2024-04-12 72 瀏覽
晚市二人套餐($398) for 兩餐湯+三前菜+兩主菜+兩飲品 餐湯: 分量少三前菜: 分量仲少白鯷魚茄子蓉多士+ 地中海風味烤多春魚+意大利風乾火腿拼盤兩主菜大龍蝦意粉 (+$100) 蝦唔新鮮, 意粉硬, 分量少炭烤安格斯封門柳配燒汁薯條(+$90) 烤牛烤到邊燶黑色, 只食到大大燶味, 分量少
餐湯: 分量少
三前菜: 分量仲少
白鯷魚茄子蓉多士+ 地中海風味烤多春魚+意大利風乾火腿拼盤
兩主菜
大龍蝦意粉 (+$100)

蝦唔新鮮, 意粉硬, 分量少
炭烤安格斯封門柳配燒汁薯條(+$90)

烤牛烤到邊燶黑色, 只食到大大燶味, 分量少
大蝦意粉
封門柳
前菜
餐湯
題外話/補充資料: 計埋加一, 總數: $6xx
2024-04-11
2024-04-11 47 瀏覽
我好鍾意藝術,有時候都會去藝術中心睇吓展覽,參加吓活動。呢一次行完之後都好攰,搵咗呢間餐廳坐低食嘢。環境好歡樂氣氛都唔錯,享用了一頓晚餐☺️ 整體味道好,服務都不錯~特別鍾意嘅頭盤,辣辣地嘅蕃茄醬汁超級好味!🤍Fresh Mussel w/ Spicy Tomato Sauce (Spicy) $118🤍Grilled Angus Hanger Steak With French Fries $198已經切好一件一件 牛味濃郁🤍Fresh Boston Lobster Handmade Spaghetti $228龍蝦🦞彈牙 超級好食🤍Panna Cotta With Passion Fruit Puree$48我最鍾意奶凍 加上熱情果 滿足🤍Lemon Meringue Pie $118一杯好靚又好飲嘅Cocktail
我好鍾意藝術,有時候都會去藝術中心睇吓展覽,參加吓活動。
呢一次行完之後都好攰,搵咗呢間餐廳坐低食嘢。

環境好歡樂氣氛都唔錯,享用了一頓晚餐☺️

整體味道好,服務都不錯~

特別鍾意嘅頭盤,辣辣地嘅蕃茄醬汁超級好味!

已經切好一件一件 牛味濃郁
龍蝦🦞彈牙 超級好食

我最鍾意奶凍 加上熱情果 滿足

🤍Lemon Meringue Pie $118
一杯好靚又好飲嘅Cocktail

2024-04-11
大埔藝術中心位於大埔安邦路,由前大埔官立中學改裝而成,於2019年投入服務。 藝術中心的藝術工作室有不同的表演藝術團體及各種創意藝術工作者進駐🎨🎼🎭而除了藝術愛好者,美食愛好者也應該前來造訪😋😍 因為原來在藝術中心內隱藏著一間環境氣氛一流又十分高質素的西餐廳—Pentola晚市二人套餐份量充足,包括2個餐湯+3款前菜+2款主菜+2杯飲品🥤🍸<前菜>✦白鯷魚茄子蓉多士 (Bruschetta with Eggplant Puree) ✦以橄欖油烹調的白鯷魚、茄子蓉脆身,配以焗得脆身爽口的酸種多士🧀十分特別惹味。✦地中海風味烤多春魚 (Roasted Capelin in Mediterranean Style) ✦多春魚配上橄欖油烤焗,令多春魚保持油潤的口感。🐟✦意大利風乾火腿拼盤 (Italian Cold Cut Platter) ✦拼盤內有24個月巴馬火腿、莎樂美腸、寇帕火腿等,撘配新鮮水果,是十分開胃的餐前菜🥓🍇<主菜>✦炭烤安格斯封門柳配燒汁薯條 (Grilled Angus Hanger with French Fries) ✦炭烤安格斯封門柳是必點的招牌菜之一🐮看照片的顏色

<前菜>

多春魚配上橄欖油烤焗,令多春魚保持油潤的口感。🐟

<主菜>
炭烤安格斯封門柳是必點的招牌菜之一🐮看照片的顏色就知道廚師炭燒的功力、火喉以及時間是控制得多好🔥安格斯封門柳外脆內嫰,帶點炭烤焦香,肉質軟腍,配以以新鮮火箭菜沙律和香脆薯條🥬🍟

✦新鮮波士頓龍蝦意粉 (Fresh Boston Lobster Spaghetti) ✦
波士頓龍蝦已預先起肉🦞,龍蝦汁濃厚,肉質鮮甜。

套餐以外的選擇,我們還另外點了一個✦新鮮青口配茴香酒汁 (Fresh Mussel with Pernod Wine) ✦
新鮮青口青口肥大肉厚,以白酒、蒜片、意大利番茜煮成,配以焗得脆身爽口的酸種多士,份量也很多🈵

<飲品>
我們點了一杯果汁和✦ Cocktail <Sweet Dream> ✦,是我問店員的推介👍🏻 加入檸檬汁後會從紫色變成桃紅色🍹💜🩷 的確是十分特別🥰 加上氣氛、環境,都是十分值得一試的高質精緻西餐廳🍽️
2024-02-24
  • Soup  of  the  day
  • Sweet  Dream
  • 【🎨藝中尋味:隱藏在藝術中心的精緻西餐 𝑷𝒆𝒏𝒕𝒐𝒍𝒂🍴】
  • 炭烤安格斯封門柳配燒汁薯片