2023-02-19 309 瀏覽
鱸魚豆漿蔥花蝦皮油炸鬼 $250慢煮伊比利亞黑毛豬 $198黑毛豬 同事同我都覺得有啲驚艷可能慢煮關係,可以好好哋咁鎖住肉汁,所以呢個黑毛豬,每啖都相當juicy,肉味濃味道好好👍🏻 至於鱸魚,賣相好靚,味道沒有太突出。。。性價比真係唔係太高,午餐嚟講都有啲小貴。
鱸魚豆漿蔥花蝦皮油炸鬼 $250
慢煮伊比利亞黑毛豬 $198
黑毛豬 同事同我都覺得有啲驚艷
鱸魚豆漿蔥花蝦皮油炸鬼

慢煮伊比利亞黑毛豬
慢煮伊比利亞黑毛豬
2023-02-17 229 瀏覽
Heard that it was a famous restaurant originally from an industrial building. Have a doubt in the beginning as there are many high rating western style restaurants hidden in some industrial buildings in Kwun Tong / Lai Chi Kok etc but they are generally disappointing. Give it a try last week and found that it is genuinely good. The menu is simple and they focus on like 20 items only. Tried their steak, pork chop and pasta, all in reasonably good quality considering the price tags. Would go there

Give it a try last week and found that it is genuinely good. The menu is simple and they focus on like 20 items only. Tried their steak, pork chop and pasta, all in reasonably good quality considering the price tags. Would go there again to try something else.

Just one humble opinion: If the chef can put a little less sugar to the pork chop it would be perfect.
❝𝙉𝙐𝙏𝙈𝘼𝘿 • 觀塘人氣特色𝙛𝙪𝙨𝙞𝙤𝙣菜 • 招牌𝙏𝙄𝙍𝘼𝙈𝙄𝙎𝙐🥂❞ ———————ᵕ̈ 𝗧𝗵𝗲 𝗣𝗶𝗴 $𝟭𝟵𝟴 ・゚慢煮西班牙伊比利亞黑毛豬·咖啡香料上菜的時候聞着超級香!(๑´ڡ`๑)黑毛豬熟度恰到好處 內裡帶點粉嫩表面煎至焦糖化 內裡肉質非常𝗃𝗎𝗂𝖼𝗒軟腍ʕ•ᴥ•ʔ不過就不怎麼嚐到咖啡香料的味道✨推介度:𝟱/𝟱ᵕ̈ 𝗣𝗶𝗴𝗴𝘆 𝗖𝗮𝗿𝗯𝗼𝗻𝗮𝗿𝗮 $𝟭𝟮𝟬・゚煙燻豬豬卡邦尼 是正宗的卡邦尼啊啊啊啊啊 ᕕ(ᐛ)ᕗ不含忌廉 是用蛋黃和芝士製成的醬汁~醬汁超級濃郁 蛋香和芝士奶香都很突出 ٩(ᐛ)و煙肉油香十足 邊位帶點脆口~✨推介度:𝟰.𝟱/𝟱ᵕ̈ 𝗡𝗨𝗧𝗠𝗔𝗗 𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂 $𝟳𝟴𝖭𝗎𝗍𝗆𝖺𝖽的𝖳𝗂𝗋𝖺𝗆𝗂𝗌𝗎吃法與別不同不過這個𝗍𝗂𝗋𝖺𝗆𝗂𝗌𝗎是沒有酒味的 總覺得缺了點什麼下次會想試試𝖿𝗋𝖾𝗇𝖼𝗁 𝗍𝗈𝖺𝗌𝗍 \ (•◡•) /✨推介度:𝟰/𝟱———————📍𝑵𝑼𝑻𝑴𝑨𝑫 𝒄𝒂𝒇𝒆 𝒂𝒏𝒅 𝒅𝒊𝒏𝒊𝒏𝒈 (觀塘)@nutmadhk 觀塘觀塘道398-402號Eastcore1樓3號舖———————#mifoodie_kwuntong

ᵕ̈ 𝗧𝗵𝗲 𝗣𝗶𝗴 $𝟭𝟵𝟴
・゚慢煮西班牙伊比利亞黑毛豬·咖啡香料
上菜的時候聞着超級香!(๑´ڡ`๑)
黑毛豬熟度恰到好處 內裡帶點粉嫩
表面煎至焦糖化 內裡肉質非常𝗃𝗎𝗂𝖼𝗒軟腍ʕ•ᴥ•ʔ
不過就不怎麼嚐到咖啡香料的味道
✨推介度:𝟱/𝟱

ᵕ̈ 𝗣𝗶𝗴𝗴𝘆 𝗖𝗮𝗿𝗯𝗼𝗻𝗮𝗿𝗮 $𝟭𝟮𝟬
・゚煙燻豬豬卡邦尼
是正宗的卡邦尼啊啊啊啊啊 ᕕ(ᐛ)ᕗ
不含忌廉 是用蛋黃和芝士製成的醬汁~
醬汁超級濃郁 蛋香和芝士奶香都很突出 ٩(ᐛ)و
煙肉油香十足 邊位帶點脆口~
✨推介度:𝟰.𝟱/𝟱

ᵕ̈ 𝗡𝗨𝗧𝗠𝗔𝗗 𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂 $𝟳𝟴
𝖭𝗎𝗍𝗆𝖺𝖽的𝖳𝗂𝗋𝖺𝗆𝗂𝗌𝗎吃法與別不同
不過這個𝗍𝗂𝗋𝖺𝗆𝗂𝗌𝗎是沒有酒味的 總覺得缺了點什麼
下次會想試試𝖿𝗋𝖾𝗇𝖼𝗁 𝗍𝗈𝖺𝗌𝗍 \ (•◡•) /
✨推介度:𝟰/𝟱

———————
📍𝑵𝑼𝑻𝑴𝑨𝑫 𝒄𝒂𝒇𝒆 𝒂𝒏𝒅 𝒅𝒊𝒏𝒊𝒏𝒈 (觀塘)
@nutmadhk
觀塘觀塘道398-402號Eastcore1樓3號舖
#mifoodie_kwuntong
2023-01-31 347 瀏覽
原本約左朋友係觀塘Eastcore-龍點心飲茶🍵,點知多人到一個點🙃,就去左對面嗰間Cafe~先讚環境好靚🥰,座位闊落,舒適,當然價錢都有返咁上下啦😆,始終香港地嘛。限時2h,朋友傾計唔錯👍🏾。點左泰式🐷豬頸肉+牛油法包🥖+炸蝦片🦐=$130(冇+1)🦐炸蝦片好好食,好鬆脆,份量都多,一半以上都好大塊🤩,少少辣+夠鹹(小編表示😍😍😍)。🐷頸肉約三片大,2片小,略肥,肉質爽口,外表微微煎香,配菜有🟥有🟩(小編表示唔知咩嚟😂),總之係好食嘅。🥖包係重點!牛油🧈味重,鬆軟,外表煎到少少脆,對於食包有執着嘅人,一定唔會失望!放假想同朋友吹吓水值得一試,特別繁忙時間都有2h☺️(門口一直排晒隊)

點左泰式🐷豬頸肉+牛油法包🥖+炸蝦片🦐=$130(冇+1)

2023-01-25 390 瀏覽
今日一行三人12點去到, 好好彩唔洗等位直入, 叫左一個小食, 兩份意粉, 一個甜品, 一杯咖啡, 上菜速度正常海鹽 千層薯 $78又靚又好食, 外脆內軟, 口感豐富, 鹽嘅鹹味剛剛好煙燻豬豬卡邦尼 $120全港獨一無二嘅卡邦尼!!! 意粉質地適中, 蛋黃汁香濃, 煙肉嘅蜜糖味同意粉好夾, 加上芝士脆脆嘅鹹香, 真係好出色意大利南部煙燻芝士蕃茄羅勒水管麵 $110普通, 麵質較硬身, 芝士味唔突出, 似蕃茄忌廉汁多過芝士汁nutmad  special  啡常栗子蒙布朗 $78係熱奶蓋咖啡, 配上mont blanc + 酒心脆餅個人覺得兩樣都好好味, 但放埋一齊有少少唔夾, mont blanc 好香酒香味, 值得一讚, 奶蓋咖啡都好飲, 飲得出啡底香濃NUTMAD Tiramisu $78呢個超滿意! 用手指餅點一點咖啡, 再塗上tiraisu 芝士醬, 成件事好夾, 又可以自己調節自己想要嘅口味, 可以話係又傳統又創新埋單每人大概$155, 價錢合理, 又好食, 一定會再幫襯

海鹽  千層薯

海鹽 千層薯 $78
又靚又好食, 外脆內軟, 口感豐富, 鹽嘅鹹味剛剛好

煙燻豬豬卡邦尼 $120

意大利南部煙燻芝士蕃茄羅勒水管麵

意大利南部煙燻芝士蕃茄羅勒水管麵 $110

nutmad  special  啡常栗子蒙布朗

nutmad  special  啡常栗子蒙布朗 $78
係熱奶蓋咖啡, 配上mont blanc + 酒心脆餅

NUTMAD  Tiramisu

NUTMAD Tiramisu $78

埋單每人大概$155, 價錢合理, 又好食, 一定會再幫襯

2023-01-25
海鹽  千層薯
nutmad  special  啡常栗子蒙布朗
NUTMAD  Tiramisu
幾年前喺舊舖食過印象深刻,今次二訪新舖,一樣好出色!!午餐叫咗煙燻豬豬卡邦尼意粉,入口有淡淡蛋香芝士香,調味恰當🤤唔係一般用忌廉嘅卡邦尼,入口冇咁漏,意粉彈牙掛汁;煙燻豬肉粒有鹹香加少少楓糖味,口感香脆,加芝士脆片,配意粉口感豐富,好好食,水準高😋擺盤靚,顏值度高;Iced Americano亦係高質💗👍🏻空間寬躺,檯椅闊落,服務態度好👍🏻Open kitchen見到廚師認真地教緊員工煮嘢👨‍🍳如果問我觀塘區有冇好食好飲又好坐推薦,半秒答你呢間無懸念🤓💛🫶🏻
煙燻豬豬卡邦尼意粉
煙燻豬豬卡邦尼意粉
  • 煙燻豬豬³卡邦尼
2023-01-18 168 瀏覽
其實已經聽聞過呢間卡邦尼做得好出色 但就比較多人排隊 襯平日去開觀塘就決定試下佢🐷煙燻豬豬卡邦尼🐷 $120呢個卡邦尼係用蛋汁同芝士無落忌廉所以食落唔會覺得好heavy 意粉唔會煮到過熟 啱曬我鍾意有咬口嘅感覺 加埋煙燻左嘅豬肉 食落好脆好香最後擺上芝士脆片 將成碟意粉味道嘅口感同味道昇華🍦French toast配焦糖香蕉及雪糕🍦$92除左卡邦尼 呢到嘅french toast都好出名 但唔知係咪期望太高 覺得無咩驚喜食落算係濕潤 都幾香蛋味可惜雪糕份量較小 食到一半已經覺得好dry不過擺盤精緻 以甜品黎講都幾適合打卡結論:意粉份量正常 以lunch黎講價錢頗為進取 不過以一碟好食嘅卡邦尼值得推介

🐷煙燻豬豬卡邦尼🐷 $120

可惜雪糕份量較小 食到一半已經覺得好dry
不過擺盤精緻 以甜品黎講都幾適合打卡

• 煙燻豬豬卡邦尼
2023-01-15 174 瀏覽
之前聽咗好多人介紹觀塘工廠大廈有一間好好食嘅黑毛豬今日趁著過嚟觀塘有野做,下午就即刻搵個機會過黎試聽聞之前係工廠大廈果陣成日都full,所以去之前打左電話問問, 點知佢話唔洗等。 去到餐廳見到個環境都好舒服,裝修同埋燈光都好柔和。睇完Menu之後,我哋決定兩個人叫一個慢煮黑毛豬,一個煙燻豬豬卡邦尼。卡邦尼有驚喜,佢唔同出面一般嘅卡邦尼咁樣,會放晒啲芝士醬汁係意粉度,而係另外用硬身嘅芝士片配搭。食落唔會好油膩同埋啲豬肉好脆,食落好爽。到最期待嘅慢煮黑毛豬,第一啖食落去就覺得好正,因為慢煮嘅關係啲肉真係好嫩同埋加上去嘅油脂,一啖咬落去真係好滿足。配菜薯仔加埋啲菜就正常發揮。食完之後覺得呢兩樣嘢真係大推。
之前聽咗好多人介紹觀塘工廠大廈有一間好好食嘅黑毛豬
今日趁著過嚟觀塘有野做,下午就即刻搵個機會過黎試

食完之後覺得呢兩樣嘢真係大推。
《📍NUTMAD cafe and dinning 食評》by@ihungry.hk見大家咁鍾意觀塘美食,今日小編同大家介紹一間超人氣Cafe,啱啱先擴張嘅NUTMAD cafe and dinning,每逢lunch都超多人排隊㗎🤩!Cafe除咗主打西式美食,絕對唔少得招牌嘅打卡甜品,靚靚之餘又好食,啱晒lunch想放鬆吓嘅打工仔,同同事chill下超正😎!🔸『煙燻豬豬卡邦尼 - $120』意粉加入煙燻豬肉粒及芝士脆脆,中和左卡邦尼嘅膩,而且煙熏味非常香濃,濃中帶點creamy,比起普通嘅卡邦尼更加特別😚!🔸『蕃茄豬肉管條麵 - $130』意粉充滿濃郁嘅蕃茄味,管條麵軟硬適中,而且十分卦汁,酸酸maymay亦都超級開胃,不過份量較少,如果可以多啲就更加好啦🫶🏻!🔸『慢煮西班牙伊比利亞黑毛豬- $198』▶️配咖啡配料伊比利亞黑毛豬嘅特別之處在於含豐富的油分及蛋白質,食足六個月橡果的伊比利豬不但肥美而且柔軟,配合餐廳將肉質煮得剛剛好,味道甘香,軟腍多汁;再加上特別嘅咖啡配料,令整套菜式更加惹味之於,亦能帶出黑毛豬嘅原味🥳!🔸『經典法式西多士 - $92』▶️配雪糕、焦糖香蕉加士多啤梨邪惡嘅

🔸『煙燻豬豬卡邦尼 - $120』

🔸『蕃茄豬肉管條麵 - $130』

🔸『慢煮西班牙伊比利亞黑毛豬- $198』
▶️配咖啡配料

🔸『經典法式西多士 - $92』
▶️配雪糕、焦糖香蕉加士多啤梨
邪惡嘅經典法式西多士半煎到表面金黃,外脆內軟,充滿濃濃奶油香氣,再加上焦糖香蕉及士多啤梨,同埋雲呢拿軟雪糕,冰火交加嘅滋味❤️‍🔥,令你食唔停口,不過小編覺得如果可以多啲醬汁就更加好啦🤓!

🔸『NUTMAD 提拉米
蘇 - $78』
招牌提拉米蘇食法非常特別!先品嚐咗原本奶油嘅香氣,然後再用手指餅沾上奶油及expresso,完美地品嚐到奶油及咖啡嘅香氣融和一體,值得一試‼️

🤪iHungry肚餓指數:7.9/10分
又嚟到觀塘覓食,今次揀咗間好近巴士站嘅餐廳,非常方便。餐廳裝修好靚,適合知己朋友嚟食野打卡📷。雖然價錢偏貴,但慶幸食物質素算幾高,而且午餐相對抵食,過到心理個關😳。特別欣賞佢哋餐牌,有標明含奶製品/堅果等,考慮到有食物敏感客人嘅需要,抵讚👍-💛煙燻豬豬卡邦尼 $120卡邦尼主打不含忌廉,用上自家調配嘅新鮮蛋汁,含有生鷄蛋同芝士🧀,出嚟效果好特別,個人非常鍾意😚。雖然唔用忌廉,意粉食落都好濃滑,加上黑胡椒同芝士脆片點綴,味道更豐富同惹味。煙燻豬豬微甜,有啲似美真香嘅豬肉乾(好食嘅版本🤣),另外都有加入普通煙肉,令到依款卡邦尼更出色,好味😋-午餐限定 +$20 配飲品一杯💛熱桂圓紅棗杞子花茶 不得不讚花茶👍,用上真材實料嘅茶包浸泡,充滿香氣🍵。而且餐廳亦提供加熱水服務,可以反覆沖泡,鍾意飲花茶嘅我表示開心💛-回頭推介度:4/5 食物質素:5/5餐廳環境:5/5
💛煙燻豬豬卡邦尼 $120
餐廳環境:5/5

2022-12-29
熱桂圓紅棗杞子花茶
2022-12-31 157 瀏覽
餐廳位於觀塘,好接近地鐵站。餐廳由附近舊嘅工廠大廈轉到新裝修好嘅商業大廈,見到呢間咁有質素嘅餐廳擴展我都好戥佢地開心,其實佢哋係中西fusion菜,仲要性價比好高。宮保雞丁辣椒意大利卷粉唔算太辣,佢用咗四川嘅嗰種麻辣去炒意粉,所以食落口係麻香嘅感覺。個卷粉因為係向內卷住嘅,所以每條粉沾到嘅醬汁好多,加埋其他中式香料,好有fusion感覺,佢上面仲加咗啲炸咗脆脆地嘅蟲草花,即刻提升左層次。松葉蟹件開心果香草醬意大利麵大概係有半隻蟹放咗喺意粉嘅上面,蟹肉幾有口感,個擺盤好靚(不過你要用刀叉慢慢拆肉😂),開心果醬同個香草醬溝埋一齊會食到少少開心果味,香草醬會出好多,因為佢有新鮮basil同埋幾herby,感覺幾 fresh。

宮保雞丁辣椒意大利卷粉

松葉蟹件開心果香草醬意大利麵
宮保雞丁辣椒意大利卷粉
松葉蟹件開心果香草醬意大利麵
1️⃣經典法式多士•焦糖香蕉•雪糕$92幾好食 蛋香味濃 好大份配埋雪糕同焦糖香蕉食夠晒甜,螞蟻人啱晒(即係我)但食到尾有少少膩 同人share就啱 (我自己食完主菜再食晒成份😂)不過french toast黎講冇之前喺LPM食嘅咁外脆內軟 ,依個主要係鬆軟-2️⃣ 海鹽千層薯$78幾鬆脆 依個反而唔錯 影相都幾好睇🤪-3️⃣ 煙燻豬豬卡邦尼$108印象中冇乜蛋味 加咗芝士脆片 煙燻豬肉都脆身 口感豐富啲不過有啲人話唔慣個豬肉咁甜 覺得好奇怪有啲人就話幾好食 咸中帶甜 好睇個人喜好😵‍💫我覺得唔會伏到要比差評,正正常常,嗰陣都有食晒,神級又未到- 4️⃣慢煮伊比利亞西班牙黑毛豬•咖啡香料$198慢煮黎講都算幾韌,唔建議,負評(朋友話有次食幾嫩,咁可能係我唔好彩🥹)總結:唔伏唔神 出開觀塘想食西餐可以食下
1️⃣經典法式多士•焦糖香蕉•雪糕$92
幾好食 蛋香味濃 好大份
配埋雪糕同焦糖香蕉食夠晒甜,螞蟻人啱晒(即係我)
經典法式多士•焦糖香蕉•雪糕

加咗芝士脆片 煙燻豬肉都脆身 口感豐富啲
不過有啲人話唔慣個豬肉咁甜 覺得好奇怪
有啲人就話幾好食 咸中帶甜
好睇個人喜好😵‍💫
我覺得唔會伏到要比差評,正正常常,嗰陣都有食晒,神級又未到

4️⃣慢煮伊比利亞西班牙黑毛豬•咖啡香料$198
慢煮黎講都算幾韌,唔建議,負評
(朋友話有次食幾嫩,咁可能係我唔好彩🥹)
慢煮伊比利亞西班牙黑毛豬•咖啡香料
慢煮伊比利亞西班牙黑毛豬•咖啡香料

總結:唔伏唔神 出開觀塘想食西餐可以食下
經典法式多士•焦糖香蕉•雪糕
海鹽千層薯
2022-12-07 254 瀏覽
觀塘工業區不嬲都好多特色西餐廳,今次試左一間好近大馬路嘅fusion 西餐廳。價錢略貴,主菜份量唔多,但整體食物質素唔錯👍🏻👍🏻🐷慢煮黑毛豬配咖啡香料:黑毛豬啲肉好有肉味,醬汁偏甜,配埋咖啡香料苦苦地,好特別。🐮美國頂級牛肩:叫左五成熟,燒得啱啱好,好嫩滑,一啲都唔靭😋😋😋🦀松葉蟹件蘑菇開心果醬香草意大利麵:份量唔多,松葉蟹件細左少少🤏🏻但整體味道唔錯,開心果醬幾特別👍🏻👍🏻三個人食其實唔算太飽,所以又叫左兩份甜品🤣🤣🤣法式多士,焦糖香蕉,雪糕:多士好重蛋味,雖然好多人都推介,但個人覺得麻麻地。雪糕同焦糖香蕉就幾好味😋NUTMAD tiramisu :碎上嘅tiramisu,真係將份tiramisu拆件咁上,咖啡自己另外加。我就麻麻哋,但朋友好鍾意。要讚一讚,咖啡幾好飲。👍🏻環境都好大,坐得幾舒服。

價錢略貴,主菜份量唔多,但整體食物質素唔錯👍🏻👍🏻

三個人食其實唔算太飽,所以又叫左兩份甜品🤣🤣🤣

法式多士,焦糖香蕉,雪糕:

我就麻麻哋,但朋友好鍾意。

要讚一讚,咖啡幾好飲。👍🏻

環境都好大,坐得幾舒服。
2022-10-26 686 瀏覽
人生就是不停的尋找,沒有人知道下一秒如何,回看過去,見到我們的energy ,那衝勁,那自信,那樂天知命,無憂無慮,就是青春今天學習接納自己,可愛,不可愛,再看內在小孩經年日歲後,或有傷痕,或有困擾,在舒服的環境談天,講出關心,擔心,再開心同心,朋友tea time了都沒有吃東西,真心緊張佢身體。那麼就好好地食餐好piggy carbonata。肉曾用蜜餞過,咸香薄脆,麵質有咬口。classic France toast 有雲呢拿雪糕,有焦糖香蕉:份量十足,多士有蛋香,加上淡淡淡甜味,以雲呢拿點綴多士,令多士多一層香味,焦糖香蕉超脆口,令人驚喜。我們好好享受生命。

今天學習接納自己,可愛,不可愛,再看內在小孩經年日歲後,或有傷痕,或有困擾,[你今天好嗎?]

我們好好享受生命。
2022-10-26 5425 瀏覽
💛 #觀塘 #NUTMAD之前一直聽聞觀塘嘅Nutmad好食,最近同同事同朋友都食咗,覺得食物好食、服務又好好😚 員工超級甜心,見我哋食主食有用公用嘅刀叉,上甜品換餐具嘅時候都加多咗對刀叉比我哋🥰 見我哋飲晒啲水又唔洗講就換咗壼新嘅比我哋,超抵讚😚👍🏻🍝 煙燻豬豬卡邦尼 ($120)煙燻豬豬原來即係煙肉😆 配上芝士、蜜汁、蛋、芝士脆片,好味😚 意粉煙韌有咬口唔會太淋,調味亦都好好,有少少黑椒,又香又惹味😋🦐 虎蝦•芝士•意大利飯 ($180)鍾意食偏硬身嘅意大利飯嘅朋友要試😚!未熟透有少少硬,感覺正宗! 虎蝦啲肉好飽滿彈牙,讚😋🐷 慢煮西班牙伊比利亞黑毛豬 ($198)黑毛豬勁厚肉勁大塊🤯 而且肉質軟腍好好味啊!MVP! 佢仲配有少少咖啡香料添,唔怕下晝返工恰眼瞓喇😆 配菜有薯仔、菜、蘿蔔🥰🐥 烤咖哩雞胸 ($188)呢個烤雞胸配埋芒果蛋黃醬,咖哩味唔算突出但夠香口,肉質唔鞋,一樣配有薯仔、配菜、蘿蔔,唔錯😛😚🍩 提拉米蘇1/2法式多士 ($88)超好味嘅多士!食落軟腍,熱辣辣嘅多士、淋上Coffee espresso,配埋冰凍嘅雲呢拿雪糕,好好味😋!🍰 巴斯克芝士蛋糕 ($68)巴斯
💛 #觀塘 #NUTMAD

🍝 煙燻豬豬卡邦尼 ($120)

🦐 虎蝦•芝士•意大利飯 ($180)

🐷 慢煮西班牙伊比利亞黑毛豬 ($198)

🐥 烤咖哩雞胸 ($188)

🍩 提拉米蘇1/2法式多士 ($88)

🍰 巴斯克芝士蛋糕 ($68)
巴斯克芝士蛋糕配上咖啡忌廉同雲呢拿雪糕😍 蛋糕嘅芝士鹹鹹哋,唔係普通芝士,但我食唔出係咩芝士,味道幾特別😚 咖啡忌廉好香😋👍🏻

2022-10-26
  • 煙燻豬豬卡邦尼