2022-12-26 71 瀏覽
今晚朋友帶咗我去一間環境氣氛好正嘅酒吧餐廳。嚟到門口已經見到好大棵聖誕樹,好多好靚嘅聖誕裝飾,環境好舒服,重點係靜靜地,可以慢慢坐吓傾吓計。我哋一人點咗一杯嘢飲,再點咗個小食拼盤。🍹Sex on the Beach 超級容易入口嘅配搭,酸酸甜甜嘅果汁,配上vodka,係不敗組合。🍸Lime Soda因為朋友要揸車,所以點咗杯冇酒精嘅飲品。佢飲第一啖,就話有去咗泰國嘅感覺Little Bit of Everything 食物如其名「乜都有D拼盤」有炸魚手指,芝士條,炸雞,魷魚,薯條,仲配有三款醬汁。其中我覺得最好食係炸魚手指同埋炸雞,呢兩款都炸得啱啱好,裏面好嫩滑juicy。喺度過咗一個好開心嘅晚上,下次應該會再嚟返呢度飲嘢

我哋一人點咗一杯嘢飲,再點咗個小食拼盤。

🍹Sex on the Beach

🍸Lime Soda

Little Bit of Everything
食物如其名「乜都有D拼盤」

喺度過咗一個好開心嘅晚上,下次應該會再嚟返呢度飲嘢
2022-12-15
2022-12-26 74 瀏覽
今日同朋友嚟咗大埔一間好chill嘅酒吧餐廳食飯。本身都係諗住搵個地方傾吓計食吓嘢,冇乜好高expectation,點知呢度嘅嘢食係意想不到咁高質!我哋一人揀咗一款嘢食, 開心share。鐵板烤牛配墨西哥薄餅🇲🇽🌮好耐冇食過墨西哥薄餅,因為都唔係隨處可以食得到。賣相好精緻,仲配有幾款配料,包括我最愛嘅牛油果醬,芝士碎,番茄莎莎,酸忌廉。我哋急不及待,將烤牛肉同所有配料放入薄餅入面,一啖咬落去,味道超夾,非常滿足!卡真香辣雜錦扁意粉🍝其實我哋都唔知咩係卡真,見幾得意就叫嚟試吓。呢個意粉有好多配料,包括蝦,雞肉,辣肉腸。調味偏重口味,非常香辣惹味。好奇上網睇睇,原來卡真係糅合咗法系加拿大、西南美洲,西班牙烹飪風格而形成的獨特傳統風味,夾雜着好幾種胡椒中的香味。難怪呢個菜式味道香濃獨特。

我哋一人揀咗一款嘢食, 開心share。

鐵板烤牛配墨西哥薄餅🇲🇽🌮

卡真香辣雜錦扁意粉🍝
2022-12-15
  • 墨西哥鐵板烤牛柳
2022-12-20 41 瀏覽
Noc Noc(大埔)📍Shop B, G/F Winny: Tower,28 Kou Hui Chik Street, Tai Po, N.T., H.K.🍾用餐體驗大埔同朋友聚會嘅好去處👯‍♀️呢間既係酒吧亦係西餐廳,環境舒服之餘服務都好好,好適合同朋友小酌幾杯。而且餐廳環境算比較安靜,係度傾下計就最適合不過~依家臨近聖誕,餐廳門口仲特別佈置,有間小屋同靚靚嘅聖誕樹,相當有氣氛啊🎄🥰🤍檸檬忌廉蟹肉扁意粉🍋Lemon cream linguine $118好鍾意佢有別於一般忌廉汁,因為每一口都有淡淡嘅檸檬香,所以好開胃,完全唔會覺得膩🤩而且蟹肉嘅份量都相當慷慨,每一啖都食到蟹肉,好足料👍🏻🤍意式辣肉腸薄餅🍕Pepperoni Pizza $138拉絲嘅芝士果然無得輸🤤佢塊餅底薄薄地,以香脆襯托上面暖暖嘅芝士,冬天食特別幸福🥰Toppings亦同樣地咁多,辣肉腸薄餅呢個經典組合,好好食啊!🥳味道 🌟🌟🌟🌟環境 🌟🌟🌟🌟🌟服務 🌟🌟🌟🌟🌟衛生 🌟🌟🌟🌟🌟抵食 🌟🌟🌟🌟
Noc Noc(大埔)
📍Shop B, G/F Winny: Tower,

🍾用餐體驗

環境 🌟🌟🌟🌟🌟
服務 🌟🌟🌟🌟🌟
衛生 🌟🌟🌟🌟🌟
抵食 🌟🌟🌟🌟
隱世酒Bar🍻食物,飲品,服務都好好🫶🏻🫶🏻推爆靚靚cocktail🍹一定encore💯💛 #和你食啲咩 💎 Sangria🍹$98必飲💯💯💯 (😋:9.9/10)👍🏻:被譽為我本年度最佳cocktail😂😂 因為真係又靚又好飲🥳性價比高!紅酒底🍷但完全冇紅酒嘅澀味🤤仲帶有少少甜味!超好飲㊙️當日老闆推介俾我的😍大家唔知飲咩都可以講啲喜好比老闆推薦一下😙😙👎🏿:。💎 Lychee Sangria🍹$68值得一試❗️ (😋:8/10)👍🏻:朋友想試呢杯係改良版,變咗白酒底🥂荔枝味濃郁 好香,酒味唔重,都係女仔好啱嘅甜酒🍸👧🏻👎🏿:💎 墨西哥🇲🇽芝士辣肉醬Pizza $118可以一試✅ (😋:7.3/10)👍🏻:係超薄批邊,脆薄薄好食🍕芝士要拉絲的話🧀🧀請記住要快快快啲食第一塊😂👎🏿:。💎 乜都有D拼盤 $168值得一試❗️ (😋:8.3/10)👍🏻:好鐘意每樣一啖嘅我表示😍酒bar必點🤩有炸魚手指🐟炸芝士條🧀炸雞🍗魷魚圈🦑粗薯條🍟配三款醬,沙律醬,蜜糖芥末醬,同一隻酸酸甜甜嘅BBQ醬(?)雖然唔知係咩,但我覺得最好食🤭👎🏿:。環境:8/10服務:7.8/10 (有加一服務價)價錢:人均約$15

💛 #和你食啲咩

💎 Sangria🍹$98
必飲💯💯💯 (😋:9.9/10)

💎 Lychee Sangria🍹$68
值得一試❗️ (😋:8/10)
👎🏿:

💎 墨西哥🇲🇽芝士辣肉醬Pizza $118
可以一試✅ (😋:7.3/10)

💎 乜都有D拼盤 $168
值得一試❗️ (😋:8.3/10)

環境:8/10
服務:7.8/10 (有加一服務價)
價錢:人均約$150
性價比:8/10
係時候約friend 出嚟啦💛💛推介比大家‼️

📍 Noc Noc (大埔)
大埔舊墟直街28號榮麗苑地下B號舖
Lychee Sangria
墨西哥🇲🇽芝士辣肉醬Pizza
乜都有D拼盤
2022-12-13 55 瀏覽
超耐無去酒吧了,原來而家入去之前一律要做快測~店鋪非常貼心安排埋檢測包俾客人,一站式最岩我哋啲懶人……menu花多眼亂,bartender介紹咗啲多人叫嘅嘢俾我哋,跟佢嗌實無死!揀啲share plate,叫pizza一開六最方便,個margherita pizza鋪滿火箭菜,本身已經釀左水牛芝士,上面再瀋上多多芝士粉,滿足芝士控的大家!mussel pot都唔錯,煮得好入味,但係食起嚟依然嫩口,喺濃濃忌廉味之中,又有股淡淡嘅白酒香氣。仲有一個鐵板牛beef fajitas,佢富有中東特色,食落香口不突止,加埋啲酸酸地嘅乳酪,香濃得嚟帶種健康嘅感覺~飲品同我地叫嘅嘢食都幾搭配,fruit punch顏色鮮艷,以橙同車厘茄作襯托,內裡有種果香同苦澀嘅平衡,有層次感。orange honey也好特別,飲得出加左各種香料,應該唔係好多地方有得飲!
雖然落得bar 唔多唔少都係傾計吹水飲o野為主,食o野為次,但遇著間decent 又有特色食物o既酒吧,感覺都增值d!先去轉墨西哥,來round 鐵板烤牛配墨西哥薄餅($118 未加一),唔要牛肉可以揀烤雞。個牛肉因為同埋辣椒、洋蔥之類o既配菜一齊整,所以食落偏辣,口感refreshed~佢附有四款醬汁,包括牛油果醬、酸忌廉、莎莎醬(亦都即係辣味蕃茄粒) 與及芝士碎,比我之前o係另一間美式餐廳食o既版本多o左芝士,而且細看之下其實仲係mix o左深淺色兩種cheese 的!自己包自己卷,靈舍有風味。跟住飛去歐洲,德國o既代表有德國腸拼盤配酸菜、薯條($168)。淺色o個隻腸較油潤juicy,深色o個d 食起o黎有d 似熱狗腸,層皮少少脆身,各有不同。特別想讚o個個啡色醬,絕對是精髓所在,超好味,點d 腸或者薯條都一級棒!去埋隔離法國,品嚐白酒忌廉汁煲仔青口,有兩個size,要o左1/2 kg ($168)。d blue mussel 一大煲夠晒足料,個白汁亦非常濃稠,同d 菇菌互相提味,淨係單獨個湯已經好惹味。千祈唔好o徙,蘸埋蒜蓉包,令人食指大動……飲品我frd 特別讚佢o個杯ban

鐵板烤牛配墨西哥薄餅 ($118)

鐵板烤牛配墨西哥薄餅

德國腸拼盤配酸菜、薯條 ($168)

德國腸拼盤配酸菜、薯條

白酒忌廉汁煲仔青口 ($168/0.5kg)
白酒忌廉汁煲仔青口

飲品我frd 特別讚佢o個杯banana chocolate ($48),面頭簡單拉o左花很吸睛,o係朱古力o既基礎之下,聞起上o黎又多種淡淡o既香蕉氣息。
fruit punch ($68)
banana chocolate ($48)
鐵板烤牛配墨西哥薄餅
德國腸拼盤配酸菜、薯條
fruit punch ($68)
banana chocolate ($48)
2022-12-07 50 瀏覽
間bar 位於大埔舊墟天后廟附近一條幾寧靜既小街之中,佢燈光昏暗,掛上星星,每張檯都有座假蠟燭發出淡黃微光,氛圍幾好。裡面兩部大電視,一面播跑馬,一面播足球,絕對係男人至愛呀!臨近聖誕,聖誕樹自然唔少得,有個可愛既聖誕老人仆左入棵樹入面超搞笑...orange honey 係熱飲黎既,睇落賣相好靚,以蜜糖帶出橙既鮮甜,再加入原條玉桂同埋係橙片上一粒粒既不明香料調味,口感豐富,同埋冬天既時候飲感覺特別滋潤暖心。我自己則試左杯LLB,係純粹覺得個名好chill,好想叫黎試下... 當然佢唔係d 咩野bachelor of laws,而係lemon, lime and bitters,我friend 話佢係澳洲成日飲。實物有住紅黃漸變既顏色,又係幾靚,飲落feel 到青檸梳打加少少類似薑啤既味道,mix 埋一起超正呀!試埋d 主食,parma ham pizza 係薄批黎,脆口的最岩一路吹水一路食。不嬲都喜歡水牛芝士加上蕃茄醬既chemistry,仲瀋上多多火箭菜,青新得黎又開胃。叫多個意粉掠下肚仔,個香草烤雞意粉上面有住大大舊牛油果,牛油果控既我既至愛~ 佢隻意粉用上扁意粉,個textur

orange honey
lemonade

LLB
飲品

parma ham pizza

叫多個意粉掠下肚仔,個香草烤雞意粉上面有住大大舊牛油果,牛油果控既我既至愛~ 佢隻意粉用上扁意粉,個texture 適中,掛上濃濃杰身既忌廉醬汁,個汁都有牛油果味,水準唔錯。
orange honey
LLB
飲品
牛油果香草烤雞意粉
【蠟燭氛圍酒吧餐廳⚜️脆口小食拼盤$168】喺大埔發現一間環境好好嘅酒吧餐廳!柔和燈光配上微微蠟燭光,好暗好黑好chill💯👍🏻乜都有啲拼盤 $168 炸魚手指,芝士條,炸雞,魷魚,薯條好脆口!🉑🤔 印度咖喱烤雞 $118另加$30印度薄餅唔辣嘅放心印度薄餅似係台灣蔥油餅多d lol香料同埋洋蔥薯仔蓉為主🉑🤔西班牙海鮮焗飯 $138呢個好一般💯👍🏻Lychee sangria 超好飲💭點評食物除咗拼盤好脆口之外,其他真係麻麻呢間酒吧餐廳,主要係食氣氛如果想兩口子,搵暗暗地餐廳浪漫下,不妨選擇呢間👅味道:3.5/5🌌環境:4.5/5👍🏻推薦:4/5(📍大埔) Noc Noc 大埔舊墟直街28號榮麗苑地下B號舖
【蠟燭氛圍酒吧餐廳⚜️脆口小食拼盤$168】

乜都有啲拼盤

💯👍🏻乜都有啲拼盤 $168
炸魚手指,芝士條,炸雞,魷魚,薯條
好脆口!

Lychee sangria

💯👍🏻Lychee sangria
超好飲

💭點評
食物除咗拼盤好脆口之外,其他真係麻麻
呢間酒吧餐廳,主要係食氣氛
如果想兩口子,搵暗暗地餐廳浪漫下,不妨選擇呢間

👅味道:3.5/5

印度咖喱烤雞
西班牙海鮮焗飯
Lychee sangria
2022-10-29 133 瀏覽
其實平時好少嚟開大埔,但因為最近想同男朋友去大埔附近行吓,所以就搵埋附近嘅餐廳睇吓有冇餐廳推介啦🤭🤭🤭🤭之後喺OpenRice度搵有關大埔嘅餐廳見到就有呢間西餐廳係好高嘅位置,而且有好好嘅分數喎然後就選擇咗食呢一間啦❤️❤️❤️❤️❤️個人覺得呢間餐廳真係好好食呀,而且仲有我最鍾意嘅酒飲,我叫咗個同男朋友唔同嘅走我覺得我嗰個走就有一浸好香嘅玉桂味非常之特別🤭🤭🤭之後我哋就叫咗個Pizza嚟食🙈🙈🙈🙈首先份量好大完全係兩個人食唔晒覺得真係好好食嗰啲芝士真係多到流晒出嚟啊,對於作為芝士控小編真係完全欲罷不能🥺🥺🥺仲有佢嘅沙律都要大大力稱讚啦,作為好鍾意食凱撒沙律驚我竟然食落去都仲係會覺得有驚喜因為佢啲菜啦同埋其他材料嘅配搭都非常之好非常之

之後我哋就叫咗個Pizza嚟食🙈🙈🙈🙈

大埔一間酒吧餐廳🍴提提大家去既時候依家都系要撩鼻架5點幾都已經有人系到chill緊飲緊了haha今日揸車就無飲酒,想搵個地方傾計,食完坐耐d都無所謂 所以就簡左呢間😋臨近helloween 準備左d decor 🤪😈1) 牛油果配雞肉闊條麵 🌟🌟🌟🌟闊條麵夠煙韌👍🏻加上牛油果同忌廉 成件事好creamy 😋texture 唔錯❗️雞肉唔會太韌 會有d雞粒系入面👍🏻2)德國咸豬手配酸菜 🌟🌟🌟豬手皮烤得香脆,肉質麵唔會太韌/好鞋好實,燒得岩岩好不過呢隻豬手偏瘦,可能中意食肥少少既豬手既朋友仔 就覺得爭少少骨膠原haha略嫌本身豬手味道偏淡,如果唔點芥末醬就可能少Dry, 略嫌芥末醬唔夠多haha🥹配菜-酸菜可以解油膩薯條小淋🥲不過餐廳好適合一班朋友食完坐系到慢慢chill🍺唔洗再搵其他地方🍴坐幾耐都得🤪 食完野飲番幾杯~ 氣氛唔錯 之後有世界盃我諗到時應該唔少人會去❣️
大埔一間酒吧餐廳🍴
提提大家去既時候依家都系要撩鼻架
5點幾都已經有人系到chill緊飲緊了haha

臨近helloween 準備左d decor 🤪😈

1) 牛油果配雞肉闊條麵 🌟🌟🌟🌟
2)德國咸豬手配酸菜 🌟🌟🌟
豬手皮烤得香脆,肉質麵唔會太韌/好鞋好實,燒得岩岩好
略嫌本身豬手味道偏淡,如果唔點芥末醬就
可能少Dry, 略嫌芥末醬唔夠多haha🥹

配菜-酸菜可以解油膩
薯條小淋🥲

之後有世界盃我諗到時應該唔少人會去❣️
2022-10-10 96 瀏覽
去酒吧係為啲咩?氣氛、情調、relax!呢間酒吧有齊所有嘅元素,絕對係值得非大埔住戶都值得過嚟一試嘅優質餐廳!先講主打嘅八點前happy hour 紅白酒氈湯力全部買一送一,甚至可以八點前嗌定先,九點10點再慢慢上嚟飲,淨係呢點已經慳返唔少,極之吸引!酒嘅質素當然係好,杯gin好濃,絕對唔會好似某些餐廳咁樣落得兩滴然後汽水多過酒~嘢食方面亦都係無出其右,小編試左以下幾款食物:1️⃣西班牙海鮮炒飯⭐️⭐️⭐️⭐️最難煮嘅risotto都俾佢整得出神入化,飯粒唔會太軟影響口感,煮嘅火候可以話係計得啱啱好,煮得唔夠時間又會太韌,海鮮亦都好足料,有蝦有帶子有青口,值得一試!2️⃣印度烤雞⭐️⭐️⭐️⭐️本來以為餐廳只係擅長西式嘅菜,估唔到好考功架嘅東南亞菜式都能夠拿捏得如此優秀。印度菜嘅香料係最緊要,餐廳能夠將調味掌握得剛剛好,唔會太鹹,同烤雞嘅肉汁配合得天衣無縫,外脆內軟,再次推介~3️⃣豬肋骨⭐️⭐️⭐️⭐️呢度菜式除咗要鎖住肉汁,選材都好重要,而呢度揀嘅豬肉又滑又香豬味,而且剛剛好黐住肋骨嘅一啲筋位置,好有咬口又唔會覺得好乾。唯一可以挑剔嘅地方係唔知點解餐廳唔關門,有蚊飛入嚟,不過餐廳都好體貼地放咗啲蚊香驅蚊,總括而言係值
1️⃣西班牙海鮮炒飯⭐️⭐️⭐️⭐️

2️⃣印度烤雞⭐️⭐️⭐️⭐️

3️⃣豬肋骨⭐️⭐️⭐️⭐️
呢度菜式除咗要鎖住肉汁,選材都好重要,而呢度揀嘅豬肉又滑又香豬味,而且剛剛好黐住肋骨嘅一啲筋位置,好有咬口又唔會覺得好乾。唯一可以挑剔嘅地方係唔知點解餐廳唔關門,有蚊飛入嚟,不過餐廳都好體貼地放咗啲蚊香驅蚊,總括而言係值得一試嘅
  • 西班牙海鮮焗飯
2022-10-08 85 瀏覽
今晚和朋友相約大埔聚會,佢介紹大埔嘅一間叫Noc Noc 啲酒吧餐廳,酒吧位置比較偏僻,門面裝修吸引,好有歐洲酒吧嘅風味,坐低燈光比較暗好有情調,同一般酒吧唔同,這裡沒有好強勁嘅音樂,更加適合聚會傾計,坐低之後首先唔係叫嘢食,而係要做新冠快速測試先;之後我哋嗌咗個 Tequila Sunrise 和 Iced Ginger Chocolate,用嚟感受一下酒吧嘅氣氛,再嗌咗個卡真香辣雜錦燴飯和鐵板牛配墨西哥薄餅,首先兩杯飲品來到Tequila Sunrise色彩繽紛好有夏日氣氛,未飲都有一種清涼快感,Iced Ginger Chocolate就有濃濃朱古力味再加上薑嘅辛辣,飲落好醒神,真係唔錯嘅選擇!跟住嚟個鐵板牛配墨西哥薄餅,我哋用薄餅包上牛肉再加上唔同嘅醬料,足足有四樣醬料,食落薄餅鬆脆,牛肉多汁,再加埋醬料,多種味道層次,十分之美味,是必選菜式;跟住嚟個卡真香辣雜錦燴飯,佢嘅賣相不及西班牙炒飯般吸引,因為冇海鮮放喺飯面,但當你返起那飯的時後,原來海鮮全部都係啲飯裏面,其中的蝦鮮味彈牙,魷魚爽脆,飯汁濃郁,睇得出係即煮嘅西班牙法飯,飯嘅軟硬度都好適中,食落齒頰留香,回味無窮;整體來

,坐低燈光比較暗好有情調,

同一般酒吧唔同,這裡沒有好強勁嘅音樂,更加適合聚會傾計,

坐低之後首先唔係叫嘢食,而係要做新冠快速測試先

Tequila Sunrise

Iced Ginger Chocolate

卡真香辣雜錦燴飯

;整體來說係一個好滿足嘅晚飯。
2022-10-06
Tequila Sunrise
Iced Ginger Chocolate
卡真香辣雜錦燴飯
2022-09-27 101 瀏覽
近太和呢個小小地方,開咗有唔少好嘅食店。酒吧型式嘅𝗡𝗼𝗰 𝗡𝗼𝗰,見店長/店員滿場走,同食客傾計,熟客唔少,氣氛好好✨ 餐廳提供Happy Hour,指定酒精飲品買一送一。不過嚟到酒吧,梗係飲draft beer先至夾🍻🍺Erdinger Weissbier “White”🍸White Grape Smoothies🐟Classic Fish and Chips無沾上過量嘅炸漿,外層薄薄,炸得啱啱好,魚肉亦軟滑,附上白醋同他他醬,因為即叫即炸,單純灑上白醋已經好好味😋🦀Lemon cream linguine with crab上枱已經聞到好香💕蟹肉份量足,每一捲意粉都掛上啖啖蟹肉,亦帶有淡淡嘅檸檬香🍋🧀Mozzarella Sticks芝士做到拉絲效果,不過口感略為實。亦因為兩款main 好好味,令佢失咗色😆

🍺Erdinger Weissbier “White”
🍸White Grape Smoothies

🐟Classic Fish and Chips
Classic  fish  and  chips

🧀Mozzarella Sticks

2022-09-22 82 瀏覽
NOC NOC 地方大,座位寬敞,皮製的椅子坐得耐也舒適洗手間門的設計也非常特別枱上有燭光,加添浪漫亦備有搓手液,食炸物更方便黎到酒吧,最中意叫自家調製的酒,今次揀左杯fruity drink, 叫Afterglow 杯酒外觀好似一個紅粉佳人佢有好清新的果香,飲落甜甜地,好易入口,岩晒女仔飲,唔會覺得好重酒精(雖然佢含有vodka)杯邊的糖增加口感和甜味, 感覺似飲緊果汁送酒菜方面,NOC NOC的食物份量非常充足先講醬料:酸瓜沙律醬 - 較酸,夠開胃辣千島醬 - 偏向東南亞風味,充滿香草,較辣,幾惹味,食辣者必試!蜜糖芥辣醬 -較稀,微酸,但最好味😋炸物的炸粉不厚,食落香脆:薯條-本身有調味,不點醬都好食,比隨豬手附上的'淨'薯條更香脆魷魚-不乾身,又有咬口,是最優秀的!炸雞同樣不乾身,肉嫩又juicy 廚師好細心,將豬手切成一條條,方便食,讓人享受啖啖肉的樂趣豬手外脆內嫩,咬落「索索」聲味道亦不會如坊間般咁咸,味道適中附上的醬汁的酸甜度較突出,提升豬手的鮮味而酸菜味道較啖, 少少酸, 勝在清新,平衡下食太多肉濟濟地的感覺Menu for reference:
NOC NOC 地方大,座位寬敞,皮製的椅子坐得耐也舒適
洗手間門的設計也非常特別
枱上有燭光,加添浪漫
亦備有搓手液,食炸物更方便
杯酒外觀好似一個紅粉佳人
杯邊的糖增加口感和甜味, 感覺似飲緊果汁
送酒菜方面,NOC NOC的食物份量非常充足

[Little bit of everything]
先講醬料:
酸瓜沙律醬 - 較酸,夠開胃
蜜糖芥辣醬 -較稀,微酸,但最好味😋

炸物的炸粉不厚,食落香脆:
魷魚-不乾身,又有咬口,是最優秀的!
炸雞同樣不乾身,肉嫩又juicy
[Roasted pork kunckle]
廚師好細心,將豬手切成一條條,方便食,讓人享受啖啖肉的樂趣
豬手外脆內嫩,咬落「索索」聲
味道亦不會如坊間般咁咸,味道適中
附上的醬汁的酸甜度較突出,提升豬手的鮮味
Menu for reference:
  • Little bit of everything
2022-09-20 84 瀏覽
Noc noc is a chill and romantic bar & restaurant with good food and high quality drinks. It’s more expensive to drink in a bar, but why do people choose not to drink at home? It’s the environment and mood. You can chat with friends in a quiet environment here. If you go with a boy or girl that you like, your relationship may grow much faster than you can think🤭Besides, the happy hour is a very good deal that you can buy one get one free for red/white wine, Gin tonic, whisky cocktail and so on. F

Besides, the happy hour is a very good deal that you can buy one get one free for red/white wine, Gin tonic, whisky cocktail and so on. Food here is great too, very nice Spanish seafood risotto with fresh shrimp and the risotto is reli good in texture. The pork is outstanding that the seasoning is just right. Last, the India fried chicken is crispy and juicy inside the meat. Overall, this is a brilliant restaurant!