2024-01-18 213 瀏覽
呢間係MORE YOGURT開來香港的首間分店係國內已經係人氣大熱,傳說中YOGURT MILKSHAKE 的表表者,Yogurt界既Hermas✨品牌係甄選用內蒙古草原牧場乳酪🐮,堅持還原食材自然味道,所以點都要來朝聖下,連國內朋友來到香港都會keep住買,平日日頭都排曬隊🤣今次試左以下兩隻招牌:🥑原創牛油果乳酪奶昔大滿足!!口感極度Creamy每一啖都吸到牛油果肉,一杯飲完極度飽肚,Lunch都唔使食了😂🍒海紅山楂乳酪奶昔第一次試山楂同yougurt結合勁fresh,酸酸甜甜係少女既味道!!💓太好飲了🥹總括來講呢個價錢咁大杯又足料,又唔使上深圳,好值得飲,即刻袋入本人口袋手搖飲料名單!!😚😚😚
呢間係MORE YOGURT開來香港的首間分店

🥑原創牛油果乳酪奶昔

🍒海紅山楂乳酪奶昔

2024-01-07 199 瀏覽
今日突然想再飲下其他款式, 今日叫紅火龍果, 叫左五分糖, 等左一陣有得拿, 好靚的紅色😍, 飲一口都幾好飲👍😋, 都充滿火龍果味😚, 同乳酪都幾夾, 可能生果質地唔同, 無牛油果敢結😅😅, 下次試下第二只😋😋
2024-01-07
2024-01-02 210 瀏覽
乳酪控切勿錯過啦!係旺角行街見到成堆人圍住間鋪,怪自己八卦性格就衝左上去睇,見到間新嘅乳酪店,有好多款式揀又好特別,試完真心覺得好掂,好推薦朋友仔去試,試完返唔到轉頭🫣•1️⃣真•巴馬糯米 D24榴槤乳酪 - HKD:$63採用馬來西亞D24蘇丹王榴槤香濃嘅榴槤味掩蓋左嗅覺😂面頭有豐富嘅榴槤肉底部有麻糬同糯米每啖飲起嚟都好煙靭2️⃣原創牛油果乳酪奶昔 - HKD:$46足料新鮮牛油果面頭鋪滿粒粒牛油果口感香濃絲滑,奶香十足

1️⃣真•巴馬糯米 D24榴槤乳酪 - HKD:$63
每啖飲起嚟都好煙靭

2️⃣原創牛油果乳酪奶昔 - HKD:$46
足料新鮮牛油果
面頭鋪滿粒粒牛油果
口感香濃絲滑,奶香十足

2023-12-16 206 瀏覽
之前見到佢裝修緊, 牛油果乳酪奶昔, 感覺好吸引, 唔係周街的手打檸檬茶, 好似無乜新意, 見到終於開左, 同家人一起分享, 家人叫左微糖, 等左一陣拿得, 飲左第一啖, 感覺幾新鮮👍, 微糖味道也剛剛好😋, 唔會好甜, 有d牛油果香味, 感覺比台式飲品飲落去更清新, 有益腸胃🤣, 大家有興趣可以來試下, 值得一試, 如果喜歡乳酪, 一定會鍾意👍👍
2023-12-15
2023-12-10 266 瀏覽
MORE YOGURT一直以來都係最好既乳酪,源自黃金奶源帶—草原乳酪之都,最出名既係牛油果乳酪奶昔,一杯乳酪奶昔等於一整顆牛油果,用料超足,每一啖都係滿滿牛油果粒搭配住乳酪,真係超滿足。海紅山楂乳酪奶昔,酸酸甜甜乳酪真係好開胃,仲有灑滿山楂粒,係我鍾意既味道~
2023-12-10 219 瀏覽
【More Yogurt】成日經過 @moreyogurt.hk 都好想試架啦😍MORE YOGURT 甄選內蒙古草原牧場乳酪堅持還原食材自然的味道,探索乳酪無限可能✨️最出名一定係佢地年售超過21,000,000杯嘅#原創牛油果乳酪奶昔系列 🥑難得旺角分店開業,緊係要即刻買番杯試下啦🌟.💚原創牛油果乳酪奶昔 - 💰46【五分糖】一杯乳酪奶昔 = 一整顆牛油果杯身頂部鋪滿大大塊牛油果果肉,每一杯都用咗精選新鮮優質牛油果現切現做,搭配與烏蘭察布草原乳酪,飲落去唔會太甜又唔膩,仲非常香濃綿密,食到果肉同時飲到奶昔順滑口感,有種清新且滿足嘅感覺🌿🩷海紅山楂乳酪奶昔 - 💰38【推薦:七分糖】用咗山楂同乳酪攪打均勻製成,杯身頂部鋪滿山楂碎,酸酸甜甜既獨特又開胃❤️另外加咗雪糯糍粑作配料,煙煙韌韌咁提升整杯乳酪嘅口感,估唔到味道可以同乳酪融合得咁好,仲超級解膩添💫🥳新開張優惠 New Opening Discount🥳尖沙咀 12月8-12月15: 8款8折旺角 12月9-12月15: 2款8折 (牛油果 & 榴槤).店舖主推輕盈低負擔,飲完都唔會有罪惡感👍🏻簡直就係用新鮮健康水果製成嘅自然之選☁️
【More Yogurt】
成日經過 @moreyogurt.hk 都好想試架啦😍
MORE YOGURT 甄選內蒙古草原牧場乳酪
堅持還原食材自然的味道,探索乳酪無限可能✨️
最出名一定係佢地年售超過21,000,000杯嘅
#原創牛油果乳酪奶昔系列 🥑
難得旺角分店開業,緊係要即刻買番杯試下啦🌟
💚原創牛油果乳酪奶昔 - 💰46
【五分糖】一杯乳酪奶昔 = 一整顆牛油果

🩷海紅山楂乳酪奶昔 - 💰38

🥳新開張優惠 New Opening Discount🥳
尖沙咀 12月8-12月15: 8款8折
店舖主推輕盈低負擔,飲完都唔會有罪惡感👍🏻
簡直就係用新鮮健康水果製成嘅自然之選☁️
旺角新店距離地鐵站仲好近,非常方便🚇
你都快d一齊嚟開啟自然之旅

海紅山楂乳酪奶昔
原創牛油果乳酪奶昔 + 海紅山楂乳酪奶昔
海紅山楂乳酪奶昔
2023-12-09 156 瀏覽
呢間人氣乳酪奶昔More Yogurt終於開到來香港啦!佢地用上內蒙古草原牧場乳酪,還原食材自然的味道,乳酪好優質,加上新鮮水果即切即做、天然又好味🤗!🥥岩鹽椰皇牛油果乳酪奶昔🥑用上泰國椰皇泥搭配優質牛油果,加上綿密醇厚嘅乳酪,打成奶昔,面頭仲有粒粒椰肉粒,牛油果同椰皇味道都好夾,加上岩鹽微鹹點綴,更令牛油果同椰皇味突出呢!🥭元氣芒芒乳酪杯乳酪味好香濃又重奶香,芒果肉好香甜,份量亦好多,仲另外加配Q彈軟糯嘅雪糯糍粑,同軟糯綿密糯米布丁,口感好豐富呢!

🥥岩鹽椰皇牛油果乳酪奶昔🥑

用上泰國椰皇泥搭配優質牛油果,
加上綿密醇厚嘅乳酪,打成奶昔,

🥭元氣芒芒乳酪杯
乳酪味好香濃又重奶香,
芒果肉好香甜,份量亦好多,
仲另外加配Q彈軟糯嘅雪糯糍粑,
同軟糯綿密糯米布丁,口感好豐富呢!
下午茶
/<MORE YOGURT>聽講人氣超高,令人期待已久既more yogurt 已經登陸左香港喇!!!!等我率先帶大家去體驗一下🤩🤩首次選址好方便,旺角同尖沙咀都有,今次我就黎左旺角首店,地鐵站E2出口,沿住彌敦道信和方向行,見到豉油街就轉左,再行2分鐘就見到架喇!MORE YOGURT挑選內蒙古草原牧場乳酪,堅持還原食材自然既味道。佢地原創既牛油果乳酪奶昔系列,年售杯量超21,000,000!!牛油果奶昔既天花板!絕對係乳酪介既hermes!!!!當日我就揀左主打牛油果乳酪奶昔同埋人氣都好熱滿既芒果乳酪奶昔!<牛油果乳酪奶昔>每杯精選一整個優質牛油果即切即做!!佢地既牛油果真係好靚!!因為小妹本身好鍾意食牛油果,我鍾意食creamy口感,但有d品質冇咁靚佢個口感係好水,但呢杯勁creamy!!!而且佢乳酪個基底好香好濃郁!!入口綿密絲滑,真係飲完你都唔覺濟!面頭仲有牛油果,呢杯我勁推!!!!!🙌❤️<芒果乳酪奶昔>芒果好甜,好多芒果果肉,口感都好綿密幼細!飲落有d飲楊枝甘露!如果鍾意甜既你可以揀7分糖,唔想太甜既就揀5分糖,甜度有7分,5分選擇喔!🥰🙌✨️香港新店開業活動✨️指定產品8折尖
/<MORE YOGURT>

牛油果奶昔既天花板!絕對係乳酪介既hermes!!!!

<牛油果乳酪奶昔>

<芒果乳酪奶昔>

✨️香港新店開業活動✨️

指定產品8折
尖沙咀 12月8-12月15: 8款8折

活動指定產品(8款):牛乳/海紅山乳酪奶醬/黑加侖葡萄幹乳酪奶昔/芒果乳酪奶昔/ 炭燒朱古力乳酪奶醬/岩鹽椰皇牛油果乳酪奶昔/抹茶權把乳酪奶昔/真、巴馬精米D24榴蓮乳奶

✨️開業期間周邊贈禮✨️

🌸進店即送香薰片1個

🌸關注社交平台
贈送牛油果貼紙1張

🌸消費後拍攝產品/門店環境圖發布到社交平台
送Mocado髮夾/徽章/免費配料券
  • 牛油果乳酪奶昔
身為牛油果控,知道牛油果乳酪奶昔天花板嘅MORE YOGURT係香港開咗第一間舖梗係要去試吓🥑佢開咗係旺角豉油街,都好易搵,人氣超高堪稱乳酪界愛馬仕🌟MORE YOGURT甄選內蒙古草原牧場乳酪,堅持還原食材自然的味道,探索乳酪的無限可能🙆🏻‍♀️佢嘅原創牛油果乳酪奶昔系列,年售超過21,000,000杯,以獨到的自然風味及上乘的產品品質,讓無數追求品質,受到唔同年齡層嘅喜愛💫🥑牛油果乳酪奶昔精選成粒優質牛油果即切同烏蘭察布草原乳酪即打,一飲落去口感醇厚絲滑。每一啖都係牛油果果肉,但神奇地又完全不膩,頂部仲鋪滿牛油果果肉,完全滿足牛油果控。🍫炭燒朱古力奶昔乳酪精選奶香超濃草原乳酪,搭配焦香十足的黑糖與純正的可可粉,豐富層次感,感受到濃濃朱古力味。而家啱啱開業仲有唔同優惠同周邊🤩

🥑牛油果乳酪奶昔

🍫炭燒朱古力奶昔乳酪

而家啱啱開業仲有唔同優惠同周邊🤩
超受歡迎的人氣乳酪奶昔店《More Yogurt》終於在香港開分店啦🤩聽聞他們是牛油果奶昔界的天花板甚至是乳酪界的Hermès🤣最近新開張還有8折優惠趁著有優惠當然要來試試看!‣ 原創牛油果乳酪奶昔 ($46)果然是他們的招牌產品標榜一杯牛油果奶昔會用一整顆牛油果🥑表面還有牛油果果肉粒喝起來牛油果味道濃郁、很新鮮奶昔打得很綿滑!‣ 真。巴馬糯米D24榴蓮乳酪奶昔 ($63)一看到有榴蓮就二話不說點了這杯它是採用馬來西亞D24蘇丹王榴蓮製成表面就有芝士粒和榴蓮果肉底下就有糯米布丁整杯口感很豐富!💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟香港確實很少連鎖茶飲店以奶昔為主題難得他們家有這麼多款使用新鮮水果製成的奶昔下次再試試其他味道👅💰Total: $109📍More Yogurt|@moreyogurt.hk旺角豉油街50號富達大廈地下尖沙咀梳士巴厘道18號K11 Musea B201舖🚩更多同類餐廳 #foodstep_飲品 🚩更多同區餐廳 #foodstep_尖沙咀 #foodstep_旺角 📣Like & Share & Follow @ourfoodstephk_ 🙏🏻謝謝你的支持,成為我努力分享
聽聞他們是牛油果奶昔界的天花板
甚至是乳酪界的Hermès🤣
最近新開張還有8折優惠
趁著有優惠當然要來試試看!

‣ 原創牛油果乳酪奶昔 ($46)
果然是他們的招牌產品
標榜一杯牛油果奶昔會用一整顆牛油果🥑
表面還有牛油果果肉粒
喝起來牛油果味道濃郁、很新鮮
奶昔打得很綿滑!

‣ 真。巴馬糯米D24榴蓮乳酪奶昔 ($63)
一看到有榴蓮就二話不說點了這杯
它是採用馬來西亞D24蘇丹王榴蓮製成
表面就有芝士粒和榴蓮果肉
底下就有糯米布丁
整杯口感很豐富!

💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟

📍More Yogurt|@moreyogurt.hk
旺角豉油街50號富達大廈地下
尖沙咀梳士巴厘道18號K11 Musea B201舖

🚩更多同類餐廳 #foodstep_飲品

🙏🏻謝謝你的支持,成為我努力分享的動力💪🏻
ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ MORE YOGURT係內地係人氣超高,甄選內蒙古草原牧場乳酪,還原食材自然的味道✌🏻原創牛油果乳酪奶昔系列 ,係熱賣款黎!香港總於有首店啦~旺角同尖沙咀K11 Musea (準備中)都有😎 𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥牛油果乳酪奶昔係佢地嘅signature但今次叫咗另外兩款signature ✨ 芒果乳酪奶昔係滿滿嘅芒果粒乳酪味會重過芒果味少少✨ 真•巴馬糯米D24榴蓮乳酪奶昔榴槤控注意‼️30年老樹D24蘇丹王,純100%榴蓮果泥,勁唔勁先?頂部鋪滿榴蓮果泥同綿甜芝士粒底部有煙韌糯米布丁足料到爆!ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ

ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ

係滿滿嘅芒果粒
乳酪味會重過芒果味少少

✨ 真•巴馬糯米D24榴蓮乳酪奶昔

榴槤控注意‼️
30年老樹D24蘇丹王,純100%榴蓮果泥,勁唔勁先?
頂部鋪滿榴蓮果泥同綿甜芝士粒
底部有煙韌糯米布丁
足料到爆!

ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ
2023-11-30 94 瀏覽
◐旺角新開乳酪奶昔8折|足料滿杯牛油果來自超人氣北緯43 度奶源,各類水果➕yogurt奶昔,新開張有8折優惠,肯定要試吓啦!糖度都可以選擇,推薦喺7分糖,我最後都係揀咗無糖健康啲!今次只係試咗牛油果,太夜去芒果已經賣晒🥳𓇟 岩鹽椰青牛油果乳酪奶昔額外加左開心果碎,水夏威夷果碎。分量好多,但係果碎太大粒,可能唔加,口感更佳。好多椰子肉係表面,相對牛油果冇咁重,有淡淡嘅椰子味。𓇟 原創牛油果乳酪奶昔牛油果味好重,配上乳酪好smooth,又有質感,又唔會太重冰感,飲落好順滑。
◐旺角新開乳酪奶昔8折|足料滿杯牛油果

𓇟 岩鹽椰青牛油果乳酪奶昔

𓇟 原創牛油果乳酪奶昔
內地人氣茶飲店茉酸奶 MORE YOGURT登陸咗香港啦🤩!主打各類酸奶奶昔, 特別推介皇牌*牛油果乳酪奶昔, 經過旺角可以試試!🥑原創牛油果乳酪奶昔推介👍🏻 每杯飲品用上完整一顆牛油果🥑, 超足料!啖啖牛油果, 口感順滑, 牛油果與酸奶完美融合, 有少少飽肚感, 飲完好滿足😋!🥭芒果乳酪奶昔上面鋪滿新鮮芒果粒, 芒果味超香濃, 而且好鮮甜, 份量十足!每一啖都係芒果蓉, 充滿果香, 呢杯我建議揀五分糖, 甜度剛好, 我另外再加咗開心果碎, 出奇地夾, 提升口感層次!
🥑原創牛油果乳酪奶昔

🥭芒果乳酪奶昔