人氣飲品店MORE YOGURT✨香港首店🤟🏻🤟🏻MORE YOGURT甄選內蒙古草原牧場乳酪🥛堅持還原食材自然味道,探索乳酪無限可能🥳MORE YOGURT有超多飲品款式供選擇😍大推牛油果乳酪奶昔天花板👉🏻椰皇牛油果乳酪奶昔一杯奶昔就等如一個牛油果🥑🥑岩哂我🤞🏻仲有乳酪界愛馬仕稱號既MORE YOGURT😳首推海紅山楂乳酪奶昔、芒果乳酪奶昔、黑加侖葡萄幹乳酪奶昔🍦🥛仲有真·巴馬糯米榴蓮乳酪奶昔及炭燒朱古力乳酪奶昔同樣係人氣王🔥之前都試過上面幾款,真係款款都好出色💗今日就試咗款季節限定.每日限量發售既🍓士多啤梨乳酪奶昔 (新味)🍓香甜士多啤梨MIX細滑乳酪,味道酸酸甜甜,飲落相當幼滑👍🏻面頭仲有大量士多啤梨粒,賣相一流,新鮮口感令人回味無窮😋😋開心牛油果乳酪杯🥑超多開心果碎,每啖都食到,口感一流👏🏻精選優質牛油果,熟度剛好,入口幼滑香濃,MIX埋乳酪同食,保持腸道健康🎊MORE YOGURT✨📍旺角豉油街50號富達大廈地舖📍尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 MuseaB2樓B201號舖
人氣飲品店MORE YOGURT✨香港首店🤟🏻🤟🏻

MORE YOGURT甄選內蒙古草原牧場乳酪🥛
堅持還原食材自然味道,探索乳酪無限可能🥳

MORE YOGURT有超多飲品款式供選擇😍
大推牛油果乳酪奶昔天花板👉🏻椰皇牛油果乳酪奶昔
一杯奶昔就等如一個牛油果🥑🥑岩哂我🤞🏻

仲有乳酪界愛馬仕稱號既MORE YOGURT😳

之前都試過上面幾款,真係款款都好出色💗

香甜士多啤梨MIX細滑乳酪,味道酸酸甜甜,飲落相當幼滑👍🏻
面頭仲有大量士多啤梨粒,賣相一流,新鮮口感令人回味無窮😋😋

開心牛油果乳酪杯🥑超多開心果碎,每啖都食到,口感一流👏🏻

MORE YOGURT✨
📍旺角豉油街50號富達大廈地舖
2024-02-04
外賣自取
同朋友經過店舖見到貓貓手拎就忍唔住買左兩杯YOGURT!MORE YOGURT用左內蒙古草原牧場乳酪保持食材自然味道!.我哋叫咗金菠蘿乳酪奶昔~ 係季節限定推出既菠蘿味菠蘿味好清甜仲有粒粒鮮菠蘿乳酪奶昔又好fresh唔會好稠.另外仲叫左巴旦木牛油果乳酪奶昔,牛油果夠熟用左好多牛油果口感好香濃好滑.依家買2杯金菠蘿 就送貓貓手拎~買1杯金菠蘿 加$就有貓貓手拎.MORE YOGURT 地址:旺角豉油街富達大廈地下
同朋友經過店舖見到貓貓手拎就忍唔住買左兩杯YOGURT!
我哋叫咗金菠蘿乳酪奶昔~ 係季節限定推出既菠蘿味
菠蘿味好清甜
仲有粒粒鮮菠蘿
乳酪奶昔又好fresh
唔會好稠
另外仲叫左巴旦木牛油果乳酪奶昔,牛油果夠熟
用左好多牛油果
口感好香濃好滑
MORE YOGURT
地址:旺角豉油街富達大廈地下
3天前 0 瀏覽
近年很喜歡吃與乳酪相關的甜品,除了乳酪雪糕外,乳酪飲品也超愛的。這家是我近期經常喝的,聽說是用了內蒙古草原牧場的乳酪,還原了食材自然的味道。最出名的他們原創的牛油果乳酪奶昔系列 ,年售杯量超過2千萬,自然風 味獨到再加上產品品質上乘,追求品質的消費者們自然會絡繹不絕。我哋叫咗季節限定既金菠蘿乳酪奶昔,而且每日限量發售,所以便點了試試。本身怕太酸,所以糖度只選了7分糖,但入口剛剛好,而因為本身使用了金菠蘿作果茸基底,味道很清甜,也沒有苦澀味。奶味超重超醇厚,與金菠蘿配搭在一起很夾,夏天喝的話很推薦這一款,夠清爽解膩。巴旦木牛油果乳酪奶昔是招牌,如果第一次來的話,推薦先試試看這一款。巴旦木其實就是平常吃的杏仁,因為加入了牛油果後,這款感覺會濃稠一點,同埋杏仁碎增加了口感,飽腹感十足。如果不喜歡太甜的話,點半糖也剛剛好了。我每次喝完一整杯後,連正餐也可以不用吃。除了奶昔外,還有乳酪杯也很吸引,開party的話當甜品也不錯。另外,因為當期正值推廣活動,購買2杯金菠蘿乳酪奶昔便可免費獲贈菠蘿貓貓袋。如果只購買1杯的話,加2蚊也可獲得一個,超可愛的!

外賣自取
趁係初夏減減肥夏天可穿bikini最近都更注重飲食健康今日在旺角發現新進駐的內地品牌乳酪店主打鮮果乳酪手搖飲品店更嚴選蒙古草原牧場乳酪季節限定限量新推出菠蘿味急不及待地和朋友買了兩杯試試我地叫左金菠蘿乳酪奶昔採用新鮮菠蘿攪拌乳酪打成沙冰甜甜酸酸夠厚身面頭更有鮮菠蘿粒粒有少甜和無糖選擇今次選了無糖味道都不會淡茂茂而且都幾大杯另一杯係瑰麗士多啤梨乳酪奶昔飲品粉紅色面頭亦有果肉超有少女心乳酪沙冰中散發着士多啤梨的果香使用新鮮水果全天然無添加選了無糖美味又可清清腸胃愛美又崇尚健康人士之選
趁係初夏減減肥夏天可穿bikini

使用新鮮水果全天然無添加
選了無糖
美味又可清清腸胃
愛美又崇尚健康人士之選
More Yogurt嘅原創牛油果乳酪奶昔🥑真係令人回味無窮。今次已經唔係第一次黎。今次真係忍唔住出po!佢用新鮮成熟嘅牛油果🥑做基礎,加濃郁嘅乳酪同牛奶🥛,加少少甜味,嗰種口感真係一流。每一淡都充滿牛油果嘅香濃同乳酪嘅順滑,真係每一淡都係享受。呢款奶昔唔單止口感豐富,仲營養豐富,絕對係一個健康又好美嘅選擇。無論熱辣辣嘅夏天定係冷冰冰嘅冬天,都可以令你感受到一陣陣清涼怡人嘅感覺。強烈推薦俾所有鍾意牛油果🥑同乳酪嘅愛好者!

2024-04-03
$40 (其他)
  • 原創牛油果乳酪奶昔
2024-04-07 0 瀏覽
68蚊外賣一杯士多啤梨乳酪。。。竟然有3隻飛蟲。。。真係好嘔心。。。仲要已經飲左幾啖。。。好想嘔。。。可想而知佢衛生環境有幾差。。。大家飲野之前記得睇清楚。。。以後都唔會再飲呢間。。。一陣報埋食環
68蚊外賣一杯士多啤梨乳酪。。。
竟然有3隻飛蟲。。。
真係好嘔心。。。
仲要已經飲左幾啖。。。
好想嘔。。。
可想而知佢衛生環境有幾差。。。
大家飲野之前記得睇清楚。。。
以後都唔會再飲呢間。。。
一陣報埋食環

外賣送餐
2024-02-29 171 瀏覽
成杯嘢飲完之後都覺得有啲油膩雖然啲牛油果好足料😂不過真係唔係個個都頂得順咁油膩飲完之後飽到上心口(淨係飲咗半杯)根本飲唔到多啲😅😅😅價錢亦都唔平🙂建議大家想過吓口癮嘅話不如飲番杯珍珠奶茶算可能仲冇咁肥🙂🤣🤣雖然牛油果標榜好健康 但係其實食牛油果根本減唔到肥😂😂同埋真係會令人覺得好滯好辛苦😂😂食完飯之後如果想飲嘢千祈唔好飲乳酪尤其是係依家啲雨落我都唔知話佢係足料定係點好點解可以飲到人咁鬼死滯?
成杯嘢飲完之後都覺得有啲油膩
雖然啲牛油果好足料😂
不過真係唔係個個都頂得順咁油膩

飲完之後飽到上心口(淨係飲咗半杯)
根本飲唔到多啲😅😅😅
價錢亦都唔平🙂
建議大家想過吓口癮嘅話不如飲番杯珍珠奶茶算
可能仲冇咁肥🙂🤣🤣

雖然牛油果標榜好健康 但係其實食牛油果根本減唔到肥😂😂
同埋真係會令人覺得好滯好辛苦😂😂
食完飯之後如果想飲嘢千祈唔好飲乳酪
尤其是係依家啲雨落我都唔知話佢係足料定係點好
點解可以飲到人咁鬼死滯?
2024-02-22 184 瀏覽
茉酸奶终于开来香港啦!之前在内地尝试过招牌牛油果酸奶,好喝是好喝的,就是有点腻,根本喝不完一杯。。。这次在朋友的安利下点了✨抹茶糍粑乳酪奶昔✨直接打开新世界大门,抹茶脑袋狂喜!无糖不会苦,有非常清新的抹茶味,糍粑软软糯糯,融合在奶昔里面口感超好!!
茉酸奶终于开来香港啦!
这次在朋友的安利下点了✨抹茶糍粑乳酪奶昔✨
直接打开新世界大门,抹茶脑袋狂喜!
抹茶糍粑酸奶
抹茶糍粑酸奶
2024-02-16 141 瀏覽
想飲d健康少少的飲品, 要d酸酸地, 見佢宣傳緊士多啤梨乳酪, 要左五分糖, 等左一陣有得拿, 顏色好靚😍成杯粉紅色, 上面有d士多啤梨🤩感覺真係好女仔🥰先飲一啖, 我覺得佢比五分糖的牛油果甜左d😅 但飲落幾清新😘😋 啱晒新年大家食得太多煎炸油膩的食物, 清清腸胃, 但我個人比較喜歡牛油果同火龍果多d, 士多啤梨可能甜度重d, 可能要配走甜比較合適😅下次再試其他款😚😚
2024-02-16
下午茶
2024-02-09 168 瀏覽
我每星期都會去旺角跳 JumpFit,跳完特別肚餓,但係又唔想食得太 Heavy!咁啱發現左 MORE YOGURT,主打乳酪產品,佢哋甄選內蒙古草原牧場乳酪,堅持還原食材自然的味道!作為牛油果粉絲,佢個原創牛油果乳酪奶昔系列就最喜歡,可以話係天花板級別!最近見到佢哋出左情人節 #士多啤梨粉紅系列,採用當季新鮮士多啤梨🍓,每日限量發售!🍓 #士多啤梨乳酪奶昔 新鮮士啤梨加幼滑乳酪整成奶昔,上面加入大量士多房梨粒,賣相同味道都一流,成杯都係粉色好 sweet 呢❣️🥑 開心牛油果乳酪杯 用上優質牛油果,一杯入面都有成半個牛油果,仲有好多開心果碎,每一啖都有開心果牛油果,超滿足又飽肚!

🍓 #士多啤梨乳酪奶昔

🥑 開心牛油果乳酪杯
2024-02-07
2024-02-06 89 瀏覽
鍾意乳酪的你, 一定要試吓@moreyogurt.hk!行開旺角見到有間乳酪飲品店,見到用有好多新鮮生果同唔同味道、所以去試吓!今次我試咗佢哋嘅季節限定{士多啤梨🍓乳酪奶昔}、感覺酸酸甜甜、味道清新、而家係士多啤梨季節,所以一定要揀這杯🩷{炭燒朱古力奶昔}:第一次飲炭燒朱古力、朱古力味濃郁、再加上好多朱古力粉、口感層次豐富!朱古力咪🍫一定要試👍🏻我兩杯奶昔都揀咗五分糖,甜度適中, 不會太甜!感覺好健康呢❤️

🍓🥑【 𝗠𝗼𝗿𝗲 𝗬𝗼𝗴𝘂𝗿𝘁 】🥑🍓⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄𝗠𝗼𝗿𝗲 𝗬𝗼𝗴𝘂𝗿𝘁最近推出咗季節限定嘅新品——🍓「瑰麗士多啤梨乳酪奶昔」及「瑰麗士多啤梨抹茶糍粑乳酪杯」每日限量發售,一見到當然立即要試😍✨ 「瑰麗士多啤梨乳酪奶昔」🐄採用內蒙古草原牧場乳酪,品質上乘,奶香濃郁,加埋當季新鮮士多啤梨🍓酸酸甜甜,粉嫩粉嫩,又夠冰凍,太好飲❣️✨ 「瑰麗士多啤梨抹茶糍粑乳酪杯」乳酪濃郁,質地稠身🍼表面士多啤梨果肉香甜,抹茶糍粑更係煙煙韌韌,勁好咬口,整體配搭完美👏🏻產品紅噹噹嘅顏色,非常配合農曆新年及情人節,零舍有節日氣氛🎊♥️⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄🍓瑰麗士多啤梨乳酪奶昔🥛($45/季節限定)🍓瑰麗士多啤梨抹茶糍粑乳酪杯🍦($38/季節限定)⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄⋄📍地址:More Yogurt (旺角)旺角豉油街50號富達大廈地舖⋄⋄#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hongkongfoodie #foodblogger #hkfoodbloggers #hkfoodies #相機食先 #openri
🍓🥑【 𝗠𝗼𝗿𝗲 𝗬𝗼𝗴𝘂𝗿𝘁 】🥑🍓

⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄

每日限量發售,一見到當然立即要試😍

✨ 「瑰麗士多啤梨乳酪奶昔」
酸酸甜甜,粉嫩粉嫩,又夠冰凍,太好飲❣️

✨ 「瑰麗士多啤梨抹茶糍粑乳酪杯」

⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄

🍓瑰麗士多啤梨乳酪奶昔🥛
($45/季節限定)

🍓瑰麗士多啤梨抹茶糍粑乳酪杯🍦
($38/季節限定)

⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄

📍地址:More Yogurt (旺角)
旺角豉油街50號富達大廈地舖

#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hongkongfoodie #foodblogger #hkfoodbloggers #hkfoodies #相機食先 #openrice #香港美食 #hkinfluencer #foodiehk #香港 #香港生活 #香港旅遊 #香港探店 #香港美食 #香港打卡 #香港必吃 #ccrreami旺角 #旺角美食 #茉乳酪 #茉酸奶 #moreyogurt #moreyogurthk @moreyogurt.hk
2024-02-04
10 分鐘 (外賣自取)
下午茶
2024-01-18 200 瀏覽
呢間係MORE YOGURT開來香港的首間分店係國內已經係人氣大熱,傳說中YOGURT MILKSHAKE 的表表者,Yogurt界既Hermas✨品牌係甄選用內蒙古草原牧場乳酪🐮,堅持還原食材自然味道,所以點都要來朝聖下,連國內朋友來到香港都會keep住買,平日日頭都排曬隊🤣今次試左以下兩隻招牌:🥑原創牛油果乳酪奶昔大滿足!!口感極度Creamy每一啖都吸到牛油果肉,一杯飲完極度飽肚,Lunch都唔使食了😂🍒海紅山楂乳酪奶昔第一次試山楂同yougurt結合勁fresh,酸酸甜甜係少女既味道!!💓太好飲了🥹總括來講呢個價錢咁大杯又足料,又唔使上深圳,好值得飲,即刻袋入本人口袋手搖飲料名單!!😚😚😚
呢間係MORE YOGURT開來香港的首間分店

🥑原創牛油果乳酪奶昔

🍒海紅山楂乳酪奶昔

2024-01-07 189 瀏覽
今日突然想再飲下其他款式, 今日叫紅火龍果, 叫左五分糖, 等左一陣有得拿, 好靚的紅色😍, 飲一口都幾好飲👍😋, 都充滿火龍果味😚, 同乳酪都幾夾, 可能生果質地唔同, 無牛油果敢結😅😅, 下次試下第二只😋😋
2024-01-07
2024-01-02 207 瀏覽
乳酪控切勿錯過啦!係旺角行街見到成堆人圍住間鋪,怪自己八卦性格就衝左上去睇,見到間新嘅乳酪店,有好多款式揀又好特別,試完真心覺得好掂,好推薦朋友仔去試,試完返唔到轉頭🫣•1️⃣真•巴馬糯米 D24榴槤乳酪 - HKD:$63採用馬來西亞D24蘇丹王榴槤香濃嘅榴槤味掩蓋左嗅覺😂面頭有豐富嘅榴槤肉底部有麻糬同糯米每啖飲起嚟都好煙靭2️⃣原創牛油果乳酪奶昔 - HKD:$46足料新鮮牛油果面頭鋪滿粒粒牛油果口感香濃絲滑,奶香十足

1️⃣真•巴馬糯米 D24榴槤乳酪 - HKD:$63
每啖飲起嚟都好煙靭

2️⃣原創牛油果乳酪奶昔 - HKD:$46
足料新鮮牛油果
面頭鋪滿粒粒牛油果
口感香濃絲滑,奶香十足