由灣仔煩囂嘅街道轉入嚟呢間黑膠唱片主題嘅咖啡室,令人一入到就有種慢活嘅感覺。🌟𝓑𝓵𝓪𝓬𝓴 𝓢𝓮𝓼𝓪𝓶𝓮 𝓛𝓪𝓽𝓽𝓮 $55 (large)首先嚟一杯黑芝麻latte,黑芝麻嘅味道同香味都好濃烈,加上牛奶都好香滑,好鍾意❤️🌟𝓢𝓮𝓪𝓼𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓢𝓮𝓪𝓯𝓸𝓸𝓭 𝓒𝓻𝓮𝓪𝓶 𝓡𝓲𝓼𝓸𝓽𝓽𝓸 $163呢個時令海鮮奶油燉飯,擺盤精緻,整個dish蝦嘅味道比較濃,蝦頭有好多蝦膏,個奶油令到成個飯都好香,唔錯👍🏼🌟𝓢𝓶𝓸𝓴𝓮𝓭 𝓢𝓪𝓵𝓶𝓸𝓷 𝓪𝓷𝓼 𝓑𝓾𝓽𝓽𝓪𝓵𝓸 𝓒𝓱𝓮𝓮𝓼𝓮 $108呢一個菜式相當健康,入面有三文魚+cheese,加厚滑蛋,側邊仲有超級新鮮嘅沙律菜同車厘茄。🌟𝓐𝓹𝓹𝓵𝓮 𝓬𝓻𝓾𝓶𝓫𝓵𝓮 $63呢個係我一向好鍾意食嘅甜品,嚟到呢度都有叫,都冇令人失望。呢度係用新鮮嘅蘋果加埋焦糖玉桂去整,所以蘋果香得來又會有咬口亦都會Juicy。當然唔少得好香嘅脆脆,撈埋一齊好好食,個雲呢拿雪糕都好香滑👍🏼 * 𝘕𝘰 𝘴𝘱𝘦𝘤𝘪𝘢𝘭 𝘥𝘪𝘴𝘤𝘰𝘶𝘯𝘵 𝘰𝘧𝘧𝘦𝘳𝘦𝘥 𝘣𝘺 𝘵𝘩𝘦 𝘳𝘦𝘴𝘵𝘰.𝘗𝘢𝘳𝘵 𝘰𝘧 𝘵𝘩𝘦 𝘔𝘦𝘯𝘶

🌟𝓐𝓹𝓹𝓵𝓮 𝓬𝓻𝓾𝓶𝓫𝓵𝓮 $63
呢個係我一向好鍾意食嘅甜品,嚟到呢度都有叫,都冇令人失望。

𝘗𝘢𝘳𝘵 𝘰𝘧 𝘵𝘩𝘦 𝘔𝘦𝘯𝘶
2024-05-09 5 瀏覽
🔹️每次經到灣仔也會到 “Manson Lot” 用餐 🍽 店內以黑膠唱片佈置甚有特色💿 食物高質😋 除了主打咖啡外, 還有特色手工啤、Cocktail等😍 價錢親民💰🔸️Crab Meat Spinach Omelette 🦀🥬🥙以蟹肉、菠菜奄列、沙律菜配酸種麵包🥖蟹肉十分鮮甜、奄列香滑, 沙律菜鮮嫩和軟熟包包🍞🔸️Deep Fried Crispy Oyster🦪炸蠔炸至金黃香脆、味道鮮甜, 配自家制他他醬So Yummy😋 🔸️Seared Tuna Salad🐟🥗吞拿魚外皮烤至焦香, 肉質鮮嫩, 還有三文魚、車厘茄、牛油果、麵包糠和沙律菜, 健康滋味👍🔸️Earl Grey Strong 🫖 以甘香佛手柑味, 啖啖撲鼻☺️🔸️Ice Chocolate 🧊🍫☕️以香濃冰凍朱古力, 甜度適中👍

🔸️Deep Fried Crispy Oyster🦪

🔸️Seared Tuna Salad🐟🥗

🔸️Earl Grey Strong 🫖
以甘香佛手柑味, 啖啖撲鼻☺️

🔸️Ice Chocolate 🧊🍫☕️
以香濃冰凍朱古力, 甜度適中👍

下午茶
2024-05-03 17 瀏覽
灣仔橫街其實好多小店餐廳,今次同朋友趁放假前夕去咗呢間餐廳食飯傾吓計,因為上網見到個omelette 好吸引🤩 入到店俾佢嘅黑膠唱片擺設吸引,店內又會播住好chill嘅音樂,成個環境真係好放鬆同舒服。 Seared Tuna Salad沙律份量十分之大又豐富,沙律菜上鋪滿咗吞拿魚,煎過嘅吞拿魚表面焦香,入面就保留刺身口感。除此之外,仲有滿滿嘅煙三文魚、牛油果、番茄仔、麵包粒。微酸的沙律汁再配上新鮮爽脆的沙律菜,食落十分清新及酸爽。 Crab Meat Omelette奄列比想像中大好多,上菜時聞到陣陣的蛋香,雖然巨大但煎得恰到好處,唔會老身,食落鬆軟又嫩滑,大量的蟹肉令到奄列食落有鮮甜味,再配合埋菠菜一齊煎,營養滿分之餘又有口感,層次更豐富。 Red Wine Braised Short Ribs Risotto紅酒經過燉煮後,雖然酒精已揮發得七七八八,但依然食到淡淡的酒香。牛肉夠哂腍滑又啖啖肉,配合埋奶油口感嘅飯,每一啖食落都夠哂濃郁。而且Risotto加咗翠玉瓜粒粒,多咗口感亦增加返成個飯嘅層次。 Rose Latte & Old fashioned Cocktail餐廳朝早可以飲

Seared Tuna Salad

Crab Meat Omelette

餐廳朝早可以飲啡,夜晚又可以飲酒,同朋友各自揀左啡同酒,可以一次試兩樣唔同飲品。
Rose Latte灑上玫瑰乾花,拉花亦好有心思拉咗朵玫瑰,飲落除咗咖啡香之外仲有陣陣的玫瑰香。
由威士忌加糖+Bitters而成的Old fashioned Cocktail,加上橙皮做裝飾,飲落有麥香之餘仲帶點點苦。

📍Mansons Lot (汕頭街) (灣仔)
灣仔汕頭街1-3號地舖

#灣仔 #wanchai #cafebar #hkcafe #hkcoffeeshop #omelette #salad #hk #hkfood #香港 #香港美食 #hktravel
話說今晚約左媽咪chill chill,帶佢黎呢間我成日黎食lunch嘅隱世Cafe。餐廳以黑膠唱片作為主題,佈置令人感覺好chill。<Figs and Buffalo Cheese Salad>沙律好豐富,有一整個牛油果、無花果、Buffalo Cheese、車厘茄、麵包粒、沙律菜,食材新鮮,配酸酸甜甜嘅黑醋醬,正!<Smoked Salmon and Buffalo Cheese Omelette>啖啖三文魚、芝士,Omelette煎得好滑好惹味。<Mushroom, Spinach, Mozzarella Cheese Crepe>推介!Crepe有淡淡楓糖甜味,入面包住蘑菇、菠菜、芝士,配搭好match💯<Chamomile Flowers Tea><House Floral Ice Tea>

餐廳以黑膠唱片作為主題,佈置令人感覺好chill。

啖啖三文魚、芝士,Omelette煎得好滑好惹味。

<Chamomile Flowers Tea>

<House Floral Ice Tea>
  • Mushroom
  • Spinach
  • Mozzarella Cheese Crepe
舒適、有格調小巷𝐜𝐚𝐟𝐞,位於汕頭街街尾~店面風格休閒帶點外國風,十分適合朋友小聚聊天及打卡,配合咖啡香氣,治癒下班的我跟朋友☕️· - - · - - · - - ·🔸𝐖𝐢𝐥𝐝 𝐦𝐮𝐬𝐡𝐫𝐨𝐨𝐦 & 𝐜𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐨𝐦𝐞𝐥𝐞𝐭𝐭𝐞 $𝟗𝟔🔹𝐒𝐞𝐚𝐫𝐞𝐝 𝐭𝐮𝐧𝐚 𝐬𝐚𝐥𝐚𝐝 $𝟏𝟐𝟖🔸𝐅𝐥𝐚𝐭 𝐖𝐡𝐢𝐭𝐞 $𝟒𝟎🔹𝐂𝐚𝐩𝐩𝐮𝐜𝐜𝐢𝐧𝐨 $𝟒𝟎· - - · - - · - - ·🍄‍🟫𝐖𝐢𝐥𝐝 𝐦𝐮𝐬𝐡𝐫𝐨𝐨𝐦 & 𝐜𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐨𝐦𝐞𝐥𝐞𝐭𝐭𝐞 唔可以唔試招牌𝐨𝐦𝐞𝐥𝐞𝐭𝐭𝐞,厚厚的雞蛋奄列加左蘑菇、芝士。雞蛋好嫩滑、配有沙律及麵包🍅 🥗𝐒𝐞𝐚𝐫𝐞𝐝 𝐭𝐮𝐧𝐚 𝐬𝐚𝐥𝐚𝐝 沙律份量不小→顏色十分豐富,感覺好健康岩曬健康的𝐌𝐞🥗有牛油果、燒吞拿魚、麵包粒、沙律菜、三文魚同海量小番茄~所有野都好𝐁𝐚𝐥𝐚𝐧𝐜𝐞!☕️𝐅𝐥𝐚𝐭 𝐖𝐡𝐢𝐭𝐞|𝐂𝐚𝐩𝐩𝐮𝐜𝐜𝐢𝐧𝐨精品咖啡香醇,拉花精緻🫶🏻不太懂咖啡的我覺得呢杯𝐂𝐚𝐩𝐩𝐮𝐜𝐜𝐢𝐧𝐨好好飲➰咖啡真的很讚👍🏻
舒適、有格調小巷𝐜𝐚𝐟𝐞,位於汕頭街街尾~
· - - · - - · - - ·
🔹𝐒𝐞𝐚𝐫𝐞𝐝 𝐭𝐮𝐧𝐚 𝐬𝐚𝐥𝐚𝐝 $𝟏𝟐𝟖
🔸𝐅𝐥𝐚𝐭 𝐖𝐡𝐢𝐭𝐞 $𝟒𝟎
🔹𝐂𝐚𝐩𝐩𝐮𝐜𝐜𝐢𝐧𝐨 $𝟒𝟎
· - - · - - · - - ·

🍅 🥗𝐒𝐞𝐚𝐫𝐞𝐝 𝐭𝐮𝐧𝐚 𝐬𝐚𝐥𝐚𝐝
沙律份量不小→顏色十分豐富,感覺好健康岩曬健康的𝐌𝐞🥗

☕️𝐅𝐥𝐚𝐭 𝐖𝐡𝐢𝐭𝐞|𝐂𝐚𝐩𝐩𝐮𝐜𝐜𝐢𝐧𝐨
精品咖啡香醇,拉花精緻🫶🏻
2024-04-18
  • Seared Tuna Salad
灣仔返工返左咁多年,由英文轉化過黎既街名都見慣不怪,今天才發現原來有條廈門街,隔離仲有條汕頭街添!😂舊街巷裡還有間格格不入的Coffee Shop《Mansons Lot》, 裝潢以工業風及黑膠碟作主題。門口以大油筒作桌子,店內還帶有一個鋼筋吊櫃子,有心思😌Menu看似很西化,但菜式其實跟街名一樣做得非常貼切,就像我點這個醬燒豬肋骨,味道偏向中國風味,再配塔上西式沙律菜,中西合璧😉而另一個煙三文魚芝士蛋卷,這樣的超厚身,不知用上多小隻雞蛋,居然還可以煎到全熟, 確實厲害👍🏻,做到完全合乎中國人的口味最後點選了黑芝麻及摩卡咖啡,咖啡師應該見我地兩個咁有夫妻相,所以連兩杯咖啡都幫我地拉成情侶裝🤣

2024-04-19 22 瀏覽
個日經過灣仔見到呢間cafe幾引,菜式嘅款式比平時cafe多,而且食物質素都好好👍🏻🍝1️⃣ Popcorn Chicken $38食落好似鹽酥雞,食落唔乾好酥脆👍🏻2️⃣ Avocado and Prawn Omelette 呢份奄列好大份,有法包同沙律做伴碟,食完好滿足😌奄列食落幾厚實,唔會過熟,裏面有好多牛油果和切咗粒嘅蝦,非常足料😜3️⃣ Smoked Salmon and Buffalo Cheese Spaghetti $136呢個煙燻三文魚配上水牛芝士意粉都幾好食,意粉煮得啱啱好,口感幾彈牙,煙燻三文魚份量好多🍝4️⃣ Flat White $40咖啡口感順滑,味道濃厚,值得一試👍🏻5️⃣ Matcha Latte $45 除咗咖啡仲有其他類型嘅飲品,呢杯matcha latte抹茶味道濃郁,飲落唔食好甜,口感滑順🙌🏻

1️⃣ Popcorn Chicken $38
食落好似鹽酥雞,食落唔乾好酥脆👍🏻

4️⃣ Flat White $40
咖啡口感順滑,味道濃厚,值得一試👍🏻

5️⃣ Matcha Latte $45
2024-04-17 17 瀏覽
今次去咗呢度試吓, 這裏裝修以黑膠唱片為主題,好rock感覺,走型格路線,環境寧靜舒服😌Seared tuna salad 🥗: 有燒吞拿魚、牛油果,大量新鮮蔬菜、車厘茄及麵包粒!健康又美味!Crab Meat Spinach Omelette;奄列有好多選擇,我哋揀咗蟹肉菠菜奄列!份量都好大份,奄列香滑厚身,蛋味香濃 ;內有滿滿菠菜同蟹肉, 再配上脆口的酸種麵包! 💕雪糕焦糖西多:其實已經好飽,不過始終要食吓甜品先開心!西多炸得金黃色,外脆內軟、再加上雪糕好滿足呢!Rose Latte及rose petals peach black tea 前者拉花精美,咖啡香醇。而家後者賣相好靚 ,散發淡淡玫瑰🌹清甜的桃味!
今次去咗呢度試吓, 這裏裝修

2024-04-17 15 瀏覽
灣仔真係有好多好嘢食同埋好高質嘅Café,食都食唔晒,期望搵一日可以試吓Café Hopping。平時去開汕頭街都係去食貓眼咖喱,今次突然之間想食Café,於是乎就行咗入去,冇諗過食物質素真係出乎意料之外地好。知道間舖頭嘅奄列比較出色,不過今次諗住食其他嘢,食完我都覺得好滿意。‣ Mixed Berries French Toast with ice cream $73麵包咬落去好鬆化,真係做到外脆內軟,就咁食已經覺得好好食。雖然佢嘅口感同平時食開嘅西多士唔同,但正正因為呢個唔同,所以冇平時食有機會食得出嘅油膩感。就算佢有糖漿同埋雪糕,我都唔會覺得佢過分甜,反而正正因為有雪糕,覺得嗰種甜可以分咗做唔同嘅層次,又熱又凍冰火交融嗰種感覺好正,令我諗返起炸雪糕。‣ Rose Latte $45平時自己有個唔好嘅習慣,就係好鍾意飲凍嘢,今次難得想試吓飲熱嘅,呢杯真係出乎我意料之外,可以話係我飲過咁多間入邊我覺得最香嘅Rose Latte,佢嘅玫瑰味真係超重,但係又唔會因為咁樣喧賓奪主,令到個咖啡好失色,相反我覺得佢襯托到咖啡豆嘅香。個拉花拉得好靚,仲有啲玫瑰花瓣喺隔離做裝飾,第一啖已經好驚艷我

‣ Rose Latte $45
平時自己有個唔好嘅習慣,就係好鍾意飲凍嘢,今次難得想試吓飲熱嘅,呢杯真係出乎我意料之外,可以話係我飲過咁多間入邊我覺得最香嘅Rose Latte,佢嘅玫瑰味真係超重,但係又唔會因為咁樣喧賓奪主,令到個咖啡好失色,相反我覺得佢襯托到咖啡豆嘅香。個拉花拉得好靚,仲有啲玫瑰花瓣喺隔離做裝飾,第一啖已經好驚艷我,絕對值呢個價錢。

#foodbara_diary
2024-04-15 20 瀏覽
Love the food, music, and ambience @mansonslot 朋友喺附近返工,成日嚟呢度食lunch誠意推介 今晚帶咗我嚟食晚餐🤤等我試試我最鍾意嘅意粉Spaghetti bolognese意粉軟硬適中,蕃茄肉碎芝士調味配合得非常好👍🏻果然冇介紹錯🫶🏻Cheers to the weekend with Heros Si L Dan IPA. 🍺有手工啤酒嘅地方 點可以唔飲番杯🍻Gur哂~~
朋友喺附近返工,成日嚟呢度食lunch
誠意推介 今晚帶咗我嚟食晚餐🤤

意粉軟硬適中,蕃茄肉碎芝士調味配合得非常好👍🏻
果然冇介紹錯🫶🏻

有手工啤酒嘅地方 點可以唔飲番杯🍻
Gur哂~~
2024-04-15 12 瀏覽
Friday night 同朋友去左灣仔呢間人氣主題餐廳chill 一 chill。位於內街嘅呢間餐廳,環境舒適。俾佢嘅型格裝修吸引,牆上掛住黑膠唱片。掛畫亦好有質感。🧀Nachos $108非常出色,好脆卜卜而且有好多芝士,焗完之後香氣十足。🍳Crab Meat Spinach Omelette $108蟹肉非常鮮甜,配埋菠菜,非常健康。奄列入邊亦保持到嫩滑。🥩Grilled Rib Steak with Potato Fries $253肉質嫩滑,有grill 過嘅香味,份量十足,高質。🍨Old School Style Apple Crumble $63蘋果比例比平時多,餅碎脆口。最鐘意apple crumble 又暖又凍嘅複雜口感,又唔會太甜。🍺Hero Hunk Milffee Porter $78黑啤,帶有咖啡味同朱古力味,taste good。🍸Magarita $78餐廳氛圍舒服,侍應服務親切。Weekend 黎飲返兩杯就岩哂。如果想一試,記得要book 位,當晚都full house。

🧀Nachos $108
非常出色,好脆卜卜而且有好多芝士,焗完之後香氣十足。

蟹肉非常鮮甜,配埋菠菜,非常健康。奄列入邊亦保持到嫩滑。

肉質嫩滑,有grill 過嘅香味,份量十足,高質。

🍺Hero Hunk Milffee Porter $78
黑啤,帶有咖啡味同朱古力味,taste good。

🍸Magarita $78

2024-04-11
2024-04-13 16 瀏覽
平日最喜歡游走於大街小巷,瓹窿瓹罅找美食及打卡地方的我,今晚來到Mansons Lot,一試cafe內的主打菜式。Cafe牆上擺放了十八張六十年代的黑膠唱片,十分懷舊。Cafe內既有咖啡,亦有手工啤酒供不同喜好的客人享用。🦪Deep fried crispy oyster~蠔炸得香脆可口,沒有油膩感。蠔的鮮味仍然保留,炸漿亦不太厚。🍽Beef lasagna~手工肉醬千層麵香濃美味,茄醬和肉醬比例剛剛好,牛肉味不會被番茄醬掩蓋。切開千層麵時見到芝士和肉醬紅白相間,賣相吸睛,打卡一流。🥚Crab Meat spinach omelette~蟹肉和菠菜的味道非常搭配,加上香濃的蛋味,令這道奄列更形出色。🍹House Floral Ice Tea~冷壓茉莉茶配上鮮橙及迷迭香,感覺清新,沒有半點人工添加味道。🫖Rooibos Tea~很少cafe有博士茶提供,還要是以茶壺上,感覺健康。

2024-04-09 22 瀏覽
看到餐廳以黑膠唱片為主題,掛著我都認識的樂隊CD時也勾起那些看演唱會的回憶🥹 一邊聽著播放的流行音樂,一邊吃喝,就這樣渡過一個下午。有時候也有些人會在外面喝杯啤酒chill著聊天,氛圍不錯。🥑🦐 Avocado & Prawn Omelette $108想不到奄列蠻大份、厚實,有蛋香味,咬下去很鬆軟,裏面滿滿牛油果和大蝦,很滿足。沙律伴碟,感覺很健康。🥛🍫Milk Chocolate $42喝朱古力也有拉花,挺有心思。朱古力鮮奶細滑。🐟🤞Fish Fingers $58即叫即炸,熱熱的,魚條作分享盤是不錯的選擇。

有時候也有些人會在外面喝杯啤酒chill著聊天,氛圍不錯。

Mike  Chocolate

🥛🍫Milk Chocolate $42
喝朱古力也有拉花,挺有心思。朱古力鮮奶細滑。

Fish  Fingers

🐟🤞Fish Fingers $58
即叫即炸,熱熱的,魚條作分享盤是不錯的選擇。

2024-04-03
Mike  Chocolate
Fish  Fingers
  • Mile  Chocolate
2024-04-07 41 瀏覽
收工黎到灣仔呢間以黑膠酒吧主題嘅餐廳, 主打朝啡夕酒,環境好chill,有室內&室外座位。 happy holidays 黎飲返2杯,揀左佢地嘅手工啤, 平日1600-1900 happy hour 有買一送一,$78 for 2~ Heros 手工啤有3款,揀左一款淡味同一款濃味, 最後一款係黑啤(咖啡+黑朱古力),其實幾特別,可惜怕太苦無試,個人鐘意American Pale Ale,有花香味又易入口~🍺Hero American Pale AleFlavor: Lemonrias, Pineneedles, Jasmine Flowers🍺Heroes Si 'L' Dan IPAFlavor: Pine, Citrus🥗seared tuna salad $128材料好豐富,有燒吞拿魚、三文魚、牛油果、車厘茄、麵包粒 & 沙律菜,好大一份營養餐。🍔House 7oz beef burger $116漢堡唔算好大個,但有好多層,有芝士、煙肉、牛肉、生菜、蕃茄 , 無sauce 唔會令到個包好濕食到成手都係, 仲可以食返原材料嘅真正美味😋🍳Crab meat spinach ome

🍺Hero American Pale Ale
🍺Heroes Si 'L' Dan IPA
Flavor: Pine, Citrus
Heros  beer

🥗seared tuna salad $128
Seared tuna salad
Seared tuna salad

🍔House 7oz beef burger $116
House 7oz beef burger

🍳Crab meat spinach omelette $108
蟹肉波菜好match, 可以中和左蛋嘅飽膩感, 再配法包&沙律,沙律汁偏酸,有開胃嘅作用。
Crab meat spinach omelette
Crab meat spinach omelette
2024-04-03
2024-04-05 24 瀏覽
Wan Chai offers lots of cafes and restaurants, ranging from western to asian cuisine, and also fusion ones. For each and every one of them, they always amaze me with their delicious menus which is perfect for sharing with friends 😍 ʀᴇᴅ ᴡɪɴᴇ ꜱʜᴏʀᴛ ʀɪʙꜱ ʀɪꜱᴏᴛᴛᴏ 🍛Tried their risotto as the first dish, risotto was quite creamy, and the beef ribs are nicely cooked in red wine sauce 🥩 ʙᴇᴇꜰ ʟᴀꜱᴀɢɴᴀ ᴡɪᴛʜ ʜᴏᴜꜱᴇ ꜱᴀʟᴀᴅ 🍝Lasagna may sound like a normal pasta, but here they had it perfectly baked 😌 Look at t

ʀᴇᴅ ᴡɪɴᴇ ꜱʜᴏʀᴛ ʀɪʙꜱ ʀɪꜱᴏᴛᴛᴏ 🍛
Red  Wine  Short  Ribs  Risotto

Lasagna may sound like a normal pasta, but here they had it perfectly baked 😌 Look at that layer of cheese on top, definitely a bonus for cheese lovers 😎
Beef  Lasagna  with  House  Salad

ꜱᴍᴏᴋᴇᴅ ꜱᴀʟᴍᴏɴ ᴀɴᴅ ʙᴜꜰꜰᴀʟᴏ ᴄʜᴇᴇꜱᴇ ᴏᴍᴇʟᴇᴛᴛᴇ 🍳
As an omelette lover, I have to say their omelettes are super good!! The portion is massive, and the fillings are really generous, I had the smoked salmon and buffalo cheese combo and I loved it 🧀 They also have different fillings for you to choose from 👍
Smoked  Salmon  and  Buffalo  Cheese  Omelette

ꜱᴜᴘᴇʀ ꜰʀᴜɪᴛ ᴛᴇᴀ ☕️
Ordered a hot tea as one of the drink choices, this super fruit tea utilizes my favourite tea leaves from Teapigs, really fruity and soothing 😊

ᴡɪɴᴅ ᴇʟᴇᴍᴇɴᴛ ɪᴄᴇ ᴛᴇᴀ 🍹
Had to get an iced tea after a long day, this is a really special flavour made of chamomile, lavender, sage, dried peach and fresh fruit 🍑 Super refreshing😍