2024-04-17 16 瀏覽
今次去咗呢度試吓, 這裏裝修以黑膠唱片為主題,好rock感覺,走型格路線,環境寧靜舒服😌Seared tuna salad 🥗: 有燒吞拿魚、牛油果,大量新鮮蔬菜、車厘茄及麵包粒!健康又美味!Crab Meat Spinach Omelette;奄列有好多選擇,我哋揀咗蟹肉菠菜奄列!份量都好大份,奄列香滑厚身,蛋味香濃 ;內有滿滿菠菜同蟹肉, 再配上脆口的酸種麵包! 💕雪糕焦糖西多:其實已經好飽,不過始終要食吓甜品先開心!西多炸得金黃色,外脆內軟、再加上雪糕好滿足呢!Rose Latte及rose petals peach black tea 前者拉花精美,咖啡香醇。而家後者賣相好靚 ,散發淡淡玫瑰🌹清甜的桃味!
今次去咗呢度試吓, 這裏裝修