今次揀咗呢間餐廳,因為同行友人對於食物用料嘅要求好高🤫 La Base 只用全天然無激素肉,蔬菜大部份係有機,香草都係自家種植🔅 環境方面,除咗好spacious嘅室內dining area,仲有好大位置嘅戶外座位,如果host party,無論大朋友小朋友定係狗狗都可以有足夠嘅活動空間😂 ✨️Parma Ham & Melon意大利巴馬火腿配哈蜜瓜 $238✨️Italian Roasted Local Free-Range Chikcken意式燒走地雞半隻配有機時令菜 $328✨️Classic Carbonara意大利煙肉配忌廉蛋汁意大利麵$288✨️Drinks 好吸睛嘅特飲Fruitology $78Tangy Rough $78Virgin Mojito $78另一個加分位係呢度入座冇限時,可以慢慢坐,慢慢傾計,慢慢享受😌 Was raining so didn't get to enjoy the outdoor area this time... 😫

✨️Parma Ham & Melon

Tangy Rough $78
Virgin Mojito $78

2024-04-21
1K
位於尖沙咀漆咸道南余仁生中心的樓上西餐廳「 La BASE HK 」環境一流,空間感大坐得舒服,而且有一半地方是Open Area ,尤其天氣涼涼地地,坐室外和好友共進晚餐,飲下酒傾下計,這個地方就非常適合,另外有寵物嘅朋友一定唔可以錯過,呢度亦都係寵物友善餐廳,仲有好多打咭位比毛孩影相🐶另外餐廳食材優質,選用全天然無激素肉類、有機蔬菜,連香草都係自家種殖,十分天然,食得安心,好似我們今天點既幾款食物,都沒有太多調味料,可以食到食材天然味道👍🏻🍅▪️Buffalo Mozzarella with Tomato & Basil $ 238水牛芝士配意大利蕃茄及羅勒,就是天然的味道,芝士和蕃茄非常新鮮,配上羅勒碎,黑醋醬和橄欖油,簡單美味🐏▪️All-Natural New Zealand Lamb Rack $ 398意式烤紐西蘭小羊架配薯角及多色有機時令烤菜羊架烤得剛剛好,鮮嫩多汁,味道充滿香草香,非常入味,伴菜有粟米、紅椒、黃椒、翠肉瓜、小番茄、茄子、西籣花,蔬菜輕輕烤沒有添加任何調味料,食出蔬菜的原汁原味🧆▪️Porcini Mushrooms Risotto with Italian
位於尖沙咀漆咸道南余仁生中心的樓上西餐廳

🍅▪️Buffalo Mozzarella with
Tomato & Basil $ 238

🐏▪️All-Natural New
Zealand Lamb Rack $ 398
意式烤紐西蘭小羊架配薯角及多色有機時令烤菜

🧆▪️Porcini Mushrooms Risotto
with Italian Truffle $298
鮮牛肝菌意大利飯配黑松露醬,意大利飯被濃濃嘅黑松露牛肝菌忌廉汁包圍,味道非常香濃,口Creamy ,面層再灑上黑松露更加濃味,伴上意大利飯一齊食,真係意想不到咁好食

🍹▪️True Blue $ 78
唔係想超級可愛,飲品呈粉紫漸變顏色,更有小熊造型的冰塊,味道清甜帶微酸的特飲,用上新鮮藍莓、葡萄汁、新鮮青檸汁、蘇打水組成

☕️▪️Coffee $ 48
無時無刻我也要嘆返杯黑咖啡,這裏咖啡豆非常唔錯,味道濃
  • 鮮牛肝菌意大利飯配黑松露醬,
2024-02-14 359 瀏覽
大隻仔今次覓食嘅店舖就係💥 La Base HK 💥大隻仔今次私心推介一間近期超級鍾意嘅餐廳,走到餐廳室外座位,有一種遠離繁囂、心境平靜,進入世外桃源嘅感覺,環境寧靜真係好舒服,景觀十分遼闊,外望尖東站公園綠油油樹木,遠望尖東海旁海景,十分寫意。到了晚上,餐廳仲會亮起裝飾燈,燈光閃閃,十分浪漫,係情侶拍拖食晚飯嘅首選,最重要餐廳係冇限時。餐廳仲提供好多小朋友玩具,啱晒假日帶小朋友黎餐廳放下電,可以一路食嘢一路玩,包場舉辦生日會都好適合,而且餐廳係 pets lover,大家可以帶心愛嘅毛孩一齊共進午餐放下電。餐廳選用高級食材,選用全天然無激素肉類、有機蔬菜,連香草都係自家種殖,十分天然,食得安心。⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯5⭐️ 超班3⭐️ 一般/正常1⭐️ 差味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️抵食 ⭐️⭐️⭐️⭐️服務 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯🔥 True Blue $78 (另加一服務費)大隻仔一見到杯飲品,個心就溶化了,熊bear bear 造型實在太得意可愛,加上薄荷葉做裝飾,好靚好適合打卡,唔止靚仲好好飲,用上新鮮藍莓、提子、檸檬手打成汁,再加入soda 水,攪勻後
大隻仔今次覓食嘅店舖就係
💥 La Base HK 💥

餐廳選用高級食材,選用全天然無激素肉類、
有機蔬菜,連香草都係自家種殖,十分天然,食得安心。

⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

抵食 ⭐️⭐️⭐️⭐️
服務 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

🔥 True Blue $78 (另加一服務費)
大隻仔一見到杯飲品,個心就溶化了,熊bear bear 造型實在太得意可愛,加上薄荷葉做裝飾,好靚好適合打卡,唔止靚仲好好飲,用上新鮮藍莓、提子、檸檬手打成汁,再加入soda 水,攪勻後一齊飲,好好味,熊啤啤係用提子汁製成冰塊,飲品放耐左都唔會溝淡味道。
True Blue

🔥 鮮帶子檸檬意大利飯配黑松露醬 $328 (另加一服務費)
加入檸檬汁煮意大利飯,味道好清新,唔油膩,日本刺身級帶子好大隻,表面輕輕煎燒過,保留帶子鮮味,加上黑松露醬更加好食。
大隻仔以為意大利飯得表面2粒大帶子,估唔到飯內有好多粒開半帶子肉,每一啖都可以食到帶子,超級滿足。
鮮帶子檸檬意大利飯配黑松露醬

🔥 白酒煮大蜆配蒜蓉包 $298 (另加一服務費)
蒜蓉包烤得好香脆,蒜蓉牛油味好香濃,浸入湯汁內,一樣咁好食,大蜆真係好大隻,而且好新鮮肥美又冇沙,大蜆鮮味入晒個湯汁裏面,加埋番茜、蒜蓉、蕃茄一齊煮,味道酸酸地好好食。

2024-02-08
True Blue
白酒煮大蜆配蒜蓉包
📍La BASE HK (尖沙咀)尖沙咀漆咸道南11-15號余仁生中心3樓==============================餐廳所在ge余仁生中心距離K11 Musea都係大約8分鐘路程,平時帶狗仔去尖沙咀海旁玩完就可以穿過K11行過來同狗仔一齊食埋飯先返屋企餐廳無論室外定室內都可以比狗仔坐,而且仲可以比狗仔四圍走,餐廳仲有兩隻店長「公主」同「雪雪」佢地都好有性格好可愛,望住幾隻狗仔一齊玩,主人又可以安心食飯👍🏻老闆驚我隻狗仔有得睇無得食仲請左佢食零食添🤣餐廳仲好有心思設計左好多打卡位,全部都好靚好可愛🥰==============================白酒煮大蜆配蒜蓉包每隻蜆都好飽滿而且唔會過熟,可以食到白酒ge 甜味但唔會有苦味,用蒜蓉包點埋d汁來食好好味烤全天然BB豬肋骨豬肋骨肉質軟林多汁,外層烤到微微香脆配上少許鹽同香料調味非常開胃鮮牛肝菌意大利飯意大利飯非常高質,飯粒軟硬適中,醬汁夠多之餘全部都包住d飯,食完之後無多餘ge 汁剩低係隻碟到羅漢果杞子圓肉茶呢個時候天氣忽冷忽熱,老闆推介我地飲呢杯熱飲,即刻暖身又潤喉熱檸檬茶檸檬茶茶底好香濃,但唔會苦同澀,仲要
📍La BASE HK (尖沙咀)

老闆驚我隻狗仔有得睇無得食仲請左佢食零食添🤣

餐廳仲好有心思設計左好多打卡位,全部都好靚好可愛🥰

烤全天然BB豬肋骨

鮮牛肝菌意大利飯

羅漢果杞子圓肉茶

熱檸檬茶
檸檬茶茶底好香濃,但唔會苦同澀,仲要超大杯
2024-02-04
今日約咗好姊妹食飯傾偈,上網搵到呢間西餐廳,私隱度高,有室內戶外座位,環境舒適。仲有好多BB坐椅、圖書、寵物打卡位,包場生日會都應該唔錯!🍢Skewers Platter 🍡🥓Bacon Lychee 煙肉荔枝串🐂Juicy Beef Cube 霜降牛排粒🍖Vienna Sausage 維也納豬肉腸🐓Szechuan Chicken 鷄肉串🦑Squid 燒全條魷魚🍟French Fries 薯條🐖Grill Baby Back Ribs烤全天然 BB 豬肋骨配多色有機時令烤菜,豬肋骨調味好正👍🏻[ Pasta ]🍝Spaghetti Bolognese秘製有機蕃茄肉醬意粉,意粉軟硬適中,味道不錯![🍹Mocktails ]💙True Blue(Fresh Blueberries / Grape Juice / Fresh Lime Juice / Soda)提子味濃,酸酸甜甜,有味道嘅🐼冰,仲會慢慢溶化!🩷Tange RougeFresh Strawberries / Strawberry Syrup / Fresh Lime Juice / Sprite士多啤梨、橙汁,味道酸酸地,好

🍢Skewers Platter 🍡
🍟French Fries 薯條

🐖Grill Baby Back Ribs

[ Pasta ]
🍝Spaghetti Bolognese
秘製有機蕃茄肉醬意粉,意粉軟硬適中,味道不錯!

[🍹Mocktails ]
💙True Blue
提子味濃,酸酸甜甜,有味道嘅🐼冰,仲會慢慢溶化!

🩷Tange Rouge
士多啤梨、橙汁,味道酸酸地,好清新!
2024-01-24
  • 串燒拼盤
2天前 0 瀏覽
Found this lovely place here that’s great for birthday parties and gathering. There’s a big outdoor terrace for fresh air as well. They only use organic vegetables and natural meat with no hormones administered or artificial ingredients. Even the herbs here were self-planted. No wonder all the food here were flavourful and delicious.🥂Grill Baby Back Ribs $328Using natural meat only, the ribs were very juicy and grilled to the right texture. Even the ketchup here was very fresh with strong tomato
Grill Baby Back Ribs

🥂Grill Baby Back Ribs $328
Using natural meat only, the ribs were very juicy and grilled to the right texture. Even the ketchup here was very fresh with strong tomato flavour. Side vegetables were all tasted good which we didn’t expect.
Spaghetti alle Vongole

🥂Spaghetti alle Vongole $298
Clams were bouncy and matched well with the white wine sauce here. Pasta was cooked to al dente in a great portion for sharing. Just lovely!

🥂Buffalo Mozzarella with Tomato and basil $238
Haven’t had this for a while and it was such a refreshing starter.

🥂Brown Sugar Longan and Goji Tea $78
It was served in a special container that keeps the drink hot and the flavour was very outstanding too. Great to have this healthy drink for the day.
Honestly I had nothing bad to say here. All is good and I’ll definitely recommend my friends to come here next time!
Overall rating: 9/10
4天前 0 瀏覽
昨天我和朋友來到這間餐廳吃午飯,這間餐廳只用全天然無激素肉,蔬菜大部份係有機,亦用自家種殖香草。它的場地很大,有室外和室內的地方,最適合用來搞派對或聚會,還可以帶寵物。 ☺️☺️ 環境靜靜哋,可以頃到偈,最緊要係冇限時間👍👍👍 我們叫了rganic Ceasar Salad有機凱撒沙律 $258沙律很大盤,配上芝士粉和麵包碎, 十分開胃。 🥗Pizza Pepperoni辣肉腸薄餅 $298整個薄餅用了很足,配上辣肉腸和蕃茄汁,很好吃。 🍕Italian Rose local free range chicken意式燒走地雞半隻及多色有機時令烤菜 $328雞隻很大,我們兩個人也吃不完,雞烤得剛剛好,外脆內嫩。 🍗Fruitology $78Virgin Mojito $78這兩杯飲品很好喝,上面的冰一個是玫瑰,一個是小熊,很適合用來打卡。 🍹☕️
昨天我和朋友來到這間餐廳吃午飯,這間餐廳只用全天然無激素肉,蔬菜大部份係有機,亦用自家種殖香草。它的場地很大,有室外和室內的地方,最適合用來搞派對或聚會,還可以帶寵物。 ☺️☺️ 環境靜靜哋,可以頃到偈,最緊要係冇限時間👍👍👍 我們叫了:

Organic Ceasar Salad
有機凱撒沙律 $258
沙律很大盤,配上芝士粉和麵包碎, 十分開胃。 🥗

Pizza Pepperoni
辣肉腸薄餅 $298
整個薄餅用了很足,配上辣肉腸和蕃茄汁,很好吃。 🍕

意式燒走地雞半隻及多色有機時令烤菜 $328
雞隻很大,我們兩個人也吃不完,雞烤得剛剛好,外脆內嫩。 🍗

Fruitology $78
Virgin Mojito $78
2024-05-14
今天跟女友來到這家,環境漂亮第一眼適合三五好友相聚聊天相聚的餐廳,嗯⋯果然很棒啊。而且更有趣的一點是,大家可以帶自己的寵物來,隔壁桌看到了🦔,非常歡樂可愛。回歸正題,這家餐廳的食物是走中高價路線,但是品質極佳路線。 我特別推薦白酒蛤蜊義大利麵(298港幣),用料大方、鮮甜好吃。炭烤扒擺盤精緻,味道也非常棒。更厲害的部分,我覺得⋯甜點太猛了,那個提拉米蘇對於一個超級甜點愛好者都忍不住說出,這是我吃過最美味的(他是那種澱粉少 奶油綿密),真的很棒。燉蛋/布雷也很好吃(跟一般高級焦糖布丁口感相近)飲料好可愛,有隻小熊,哈哈 而且酸又好喝,這是mock tail 值得推薦。店內的服務態度非常好跟友善!而且大壺的水都無限,深得我心。座落在尖東p3口地旁邊,步行過去很方便。如果你愛吃甜點,真的要來,如果你有寵物想帶來同樂又愛吃甜點,那真的真的必來!

炭烤扒擺盤精緻,味道也非常棒。

店內的服務態度非常好跟友善!而且大壺的水都無限,深得我心。
座落在尖東p3口地旁邊,步行過去很方便。
6天前 0 瀏覽
尖沙咀的La Base尖沙咀漆咸道南11-15號余仁生中心3樓這是一家讓人彷彿置身於悠閑打卡風的酒吧餐廳!🍽️🍹🌸仲有室外露天位置,寧靜舒服吹吹風。香橙煙鴨胸真是一絕!嫩滑的鴨胸肉搭配香橙的酸甜風味,口感豐富且味道鮮美。每一口都帶來了豐富的層次和口感。意式風味乳豬配薯角及多色有機時令烤菜也非常推薦,乳豬肉香嫩多汁,皮脆肉嫩,薯角和烤菜的搭配更是美味絕佳。🍊🦆🥔🥕🤤如果你喜歡少女心的飲品,那麼他們的mocktail絕對不能錯過!小熊及玫瑰,這些精心調製的無酒精飲品不僅色彩繽紛,還帶有迷人的甜美香氣,令人彷彿置身於夢幻的童話世界中。一口下去,就能感受到無限的愉悅和幸福感。🍹🌸🌈💕🏮🎵🌺🍽️
尖沙咀的La Base

2024-05-11 0 瀏覽
尖沙咀樓上親子生日party西餐廳我們家BB就快一歲了,正在物色生日會場地,今天我先來尖沙咀樓上西餐廳「 La BASE HK 」看看。餐廳空間大,有角落位讓小朋友玩「煮飯仔」,也可帶家中狗狗一起來,有戶外花園讓大人小朋友、狗狗玩樂。餐廳另一賣點是食材,選用全天然無激素肉類、有機蔬菜,連香草也是自家種殖,食得安心。① 廚師精選意大利麵鮮茄忌廉大蝦意粉 $298🔹意大利麵很Creamy,煙韌度適中,蝦爽彈,個人覺得調味可以輕手少少② 烤全天然BB豬肋骨配薯角及多色有機是令烤菜 $328🔹豬肋骨烤得外焦,肉質不會很乾,調味簡單而恰到好處,有機蔬菜清甜,配黑醋汁不錯③ True Blue $ 78🔹用上新鮮藍莓、葡萄、新鮮青檸汁、蘇打水,小熊造型的冰塊得意可愛,好靚好適合打卡,味道酸酸甜甜餐廳距離尖東地鐵站步行距離2分鐘,非常方便,不過大廈的升降機比較小和有少許煙味。📍 La BASE HK 尖沙咀漆咸道南11-15號余仁生中心3樓
尖沙咀樓上親子生日party西餐廳

也可帶家中狗狗一起來,
有戶外花園讓大人小朋友、狗狗玩樂。

廚師精選意大利麵鮮茄忌廉大蝦意粉 $298
🔹意大利麵很Creamy,煙韌度適中,
蝦爽彈,個人覺得調味可以輕手少少

② 烤全天然BB豬肋骨配薯角及多色有機是令烤菜 $328
🔹豬肋骨烤得外焦,

③ True Blue $ 78

📍 La BASE HK
尖沙咀漆咸道南11-15號余仁生中心3樓
{食盡尖沙咀之西式 — La BASE HK }————————————————雷雨天想約朋友聚會,都一定係揀番個室內場坐下,但係香港人咁多,最驚就係咁難得約左一班friends出黎,但餐廳又有限時🥲不過!今次食既呢間餐廳就冇呢個問題啦,因為佢唔限時得黎,環境超大,仲要有室外室內座位😉真係30人開party都仲得呀😆 🔸 水牛芝士配意大利蕃茄,羅勒 $238 水牛芝士濕潤棉滑嘅口感配蕃茄口感幾好, 而佢嘅香草都係餐廳自家種植㗎, 夠曬天然! 🔸 意大利煙肉配忌廉蛋汁意大利麵 $288 煙肉嘅香味配合濃厚嘅蛋汁, 材料簡單但係要做出比例岩岩好既Carbonara並不簡單, 食食下發現點解食極都有😂原來佢嘅份量係出面餐廳嘅一倍呀超級多,好岩多人share! 🔸 烤全天然BB豬肋骨配薯角及多色有機是令烤菜 $328 豬肋骨外焦內嫩,唔會好乾,而且醬汁嘅調配亦都恰到好處,唔會話太多或者太鹹, 呢點係值得加分嘅位, 而且食得出唔係出面嗰種冰鮮叮完即食既質素, 而佢嘅配菜亦都有挑選過, 係有機蔬菜為主🫡 Overall comment: 餐廳闊落, 而且店員熱情有禮,好適合用嚟搞party或者公司
{食盡尖沙咀之西式 — La BASE HK }
————————————————

🔸 水牛芝士配意大利蕃茄,羅勒 $238

🔸 意大利煙肉配忌廉蛋汁意大利麵 $288

🔸 烤全天然BB豬肋骨配薯角及多色有機是令烤菜 $328

Overall comment:
餐廳闊落, 而且店員熱情有禮,好適合用嚟搞party或者公司聚會, 由於以預約booking為主, 建議可以打電話預約或者whatsapp查詢🧐
#fatchubelly 尖沙咀📍 La BASE HK (尖沙咀)餐廳環境寧靜,仲要無限試任坐 🎉好啱一班朋友聚會傾偈,搞生日派對另外有動物嘅朋友仔,餐廳係pet friendly🐕仲有戶外地方,可以帶埋動物過嚟一齊食!💥Buffalo Mozzarella with Tomato and basil水牛芝士配意大利蕃茄,羅勒 $238意大利蕃茄好新鮮加埋好香濃牛奶味嘅水牛芝士再配埋黑醋汁同橄欖油簡單得來好開胃亦都好好味 😋💥Italian Roasted Baby Pig $438意式烤乳豬配有機時令烤菜乳豬烤得啱啱好,啲皮好香脆,啲肉好Juicy 😍乳豬肉仲有香濃燒烤嘅味道好推薦大家試一試!💥Chef's Special Pasta Spaghetti prawn in pink sauce廚師精選意大利麵鮮茄忌廉大蝦意粉$298意大利麵食落好Creamy,忌廉味道亦都好濃,👍🏻食落口感好豐富,大蝦亦都好脆!💥Fruitology $78飲品個base係fruit punch飲到好香嘅水果味 配埋淡淡地嘅酒幾開胃之餘亦好啱配埋嘢食飲 🍸💥True Blue $78飲品上面有隻好大
#fatchubelly 尖沙咀

📍 La BASE HK (尖沙咀)
餐廳環境寧靜,仲要無限試任坐 🎉
好啱一班朋友聚會傾偈,搞生日派對
另外有動物嘅朋友仔,餐廳係pet friendly🐕
仲有戶外地方,可以帶埋動物過嚟一齊食!

水牛芝士配意大利蕃茄,羅勒 $238
意大利蕃茄好新鮮
加埋好香濃牛奶味嘅水牛芝士
再配埋黑醋汁同橄欖油
簡單得來好開胃亦都好好味 😋

意式烤乳豬配有機時令烤菜
乳豬烤得啱啱好,
啲皮好香脆,啲肉好Juicy 😍
乳豬肉仲有香濃燒烤嘅味道
好推薦大家試一試!

廚師精選意大利麵鮮茄忌廉大蝦意粉$298
意大利麵食落好Creamy,
忌廉味道亦都好濃,👍🏻
食落口感好豐富,大蝦亦都好脆!

💥Fruitology $78

💥True Blue $78
飲品上面有隻好大熊仔形狀嘅藍莓冰 🧸
杯飲品好香藍莓味
酒精亦都唔會好濃
好啱所有人飲,打卡一流 🫐

餐廳使用全天然無激素肉,
使用有機蔬菜同埋自家種植香草!❤️

La BASE HK (尖沙咀)
2024-04-30 3 瀏覽
放假就會同主子周圍去今日就特登黎到呢到,環境靜靜哋又有冷氣,又有戶外位,仲要無限時最開心就係pet friendly狗狗仲可以一齊坐一齊食店內仲有兩隻可愛毛孩一齊玩仲可以黎親子聚會,生日派對等等環境不錯!而且店內主打用上全天然無激素肉蔬菜大部份係有機,食得放心白酒煮大蜆配蒜蓉包 每隻大蜆肥美無沙,非常鮮甜,充滿白酒香氣再配埋香脆蒜蓉包,一流!串燒拼盤 大大盤,有雞串,牛肉串,燒魷魚煙肉荔枝卷,腸仔,薯條,非常豐富簡單調味已好足夠,啱晒兩個人食自家製有機蕃茄醬辣肉腸薄餅餅底烘得薄脆,舖滿微辣嘅辣肉腸再配上自家製有機蕃茄醬水牛芝士好惹味Virgin Mojito ,Fruitology 造型好靚,岩哂打咭唔會太甜,好fresh又解渴
放假就會同主子周圍去
今日就特登黎到呢到,環境靜靜哋
又有冷氣,又有戶外位,仲要無限時

最開心就係pet friendly
狗狗仲可以一齊坐一齊食
店內仲有兩隻可愛毛孩一齊玩

仲可以黎親子聚會,生日派對等等
環境不錯!

而且店內主打用上全天然無激素肉
蔬菜大部份係有機,食得放心

白酒煮大蜆配蒜蓉包
每隻大蜆肥美無沙,非常鮮甜,充滿白酒香氣
再配埋香脆蒜蓉包,一流!

串燒拼盤
大大盤,有雞串,牛肉串,燒魷魚
煙肉荔枝卷,腸仔,薯條,非常豐富
簡單調味已好足夠,啱晒兩個人食

自家製有機蕃茄醬辣肉腸薄餅
餅底烘得薄脆,舖滿微辣嘅辣肉腸
再配上自家製有機蕃茄醬水牛芝士
好惹味

Virgin Mojito ,Fruitology
造型好靚,岩哂打咭
唔會太甜,好fresh又解渴
上次朋友開生日P 黎過一次,野食好味,而且又有戶開打卡靚靚既空中花園,所以特登再黎!! 環境舒服又可以慢慢坐,無限時~同朋友傾下計,嘆返餐🥰❤️烤全天然BB豬肋骨 全天然無激素既豬肋骨,啖啖肉又香又惹味,仲有香脆薯條同埋烤蔬菜伴碟,食材高質,味道又出色🧡牛肝菌意大利飯加黑松露 超濃郁既黑松露味,加上煙煙韌韌既意大利飯,口感味道都好唔錯💛Organic Ceasar salad 好大盤沙津!! 有機新鮮蔬菜,天然新鮮,簡單沙津醬調味,健康又好味~💚True Blue 新鮮藍莓+青檸,再加提子汁同梳打mix, 味道清新,而且仲有藍莓熊仔冰係頂,好岩打卡!!💙Fruitology 香橙+菠蘿等等果汁mix Ginger Ale~ 好清爽好有夏日既感覺

2024-04-25 2 瀏覽
餐廳位於尖沙咀嘅余仁生中心,環境寧靜,空間感十足,設有室外位置,鋪滿植物同燈飾,最緊要係冇限時,好適合一家大細嚟gathering。款式多元化,食材天然新鮮,十分健康🌽前菜有Caesar Salad,好大一碗,適合多人分享,採用有機新鮮蔬菜,灑滿芝士碎同麵包糠,貼心位係會額外附上醬汁,可按個人喜好落。主食有Carbonara,麵條軟硬度適中,味道香濃掛汁,幾creamy,讚。焗烤類都有唔少款色,即叫即整,需要等候一段時間。Roasted Baby Pig賣相一流,上枱時散發著香氣,未食已經流口水了。無激素肉,肉質好肥,油脂感十足,啖啖肉好過癮。附上多色有機時令生菜,感覺更加健康。