2024-01-07 174 瀏覽
行過新蒲崗一轉眼捕捉到Express Bar by Lassana,掂咗個位,感覺OK㗎!試咗佢哋嘅牛油果煙三文魚三文治,係真・嚟緊緊,嗰三文治嘅質感真係撈到隻魚上船,喺塊橄欖包度面泳游嘅煙三文,口感鮮美得滯登!要嚟個黑椒牛肉芝士三文治,個味輕微上鼻,就算麵包烤到微微金黃色,一啖落去都係軟綿綿,真係又過癮!🥪飲品方面,個橙柚伯爵星塵冰果茶,清新得黎又唔使怕太甜膩,一飲就知微妙嘅平衡點喺邊。🍊而家啱晒天氣醒神嘅熱帶果綠茶, 涼爽得滯,正宗清茶香氣透心涼。至於甜品,焦糖榴槤芝士蛋糕一詞值千金啊!榴槤味,唔會太衝,反而係溫柔地攞住芝士手橫穿過蛋糕森林,個滋味,即刻流連忘返。啲蛋糕幼滑得嚟又唔膩口,頂級享受真係無得輸!🍰喺Lassana,就算唔係無敵海景,但係食得開心,談笑風生嘅一刻,都已經算係食尚樂園,唔洗飛出香港,都可以食遍五湖四海。下次再過嚟,我一定要試埋其他嘢!

2022-04-18 1824 瀏覽
在這區,有時想吃清淡一點,就會來這裏。店內供應健康輕怡美食,有三文治、沙律、扒類意大利粉、蛋糕、咖啡等。午餐亦有三文治+沙律餐、沙律+湯、意大利粉。來過這店幾次,將幾次吃過的美食集合一起,一次過在這裏記下。~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~第一次:三文治沙律餐🥪牛油果煙三文魚三文治🥑⭐️⭐️⭐️本身對三文魚麻麻,但這天突然很想吃牛油果,所以選了這款。沒想過三文治size這麼大!肯定夠飽。味道幾好,牛油果配三文魚,配搭不錯;惟麵包偏乾。🥗麻醬青瓜豆腐沙律及蘋果沙律🍎🥒⭐️⭐️⭐️⭐️沙律有四、五款選擇,人的心理當然想一次試多款啦!三文治餐附的沙律是細size,仍然可選兩三款合併,真貼心❣️麻醬青瓜豆腐沙律非常清新!豆腐嫩滑,青瓜新鮮,兩者味道很夾,與麻醬更是絕配。以蘋果做沙律,必選爽甜的來做,否則吃到粉粉的很難受。這款蘋果沙律簡簡單單,主角蘋果爽脆多汁,贏晒!醬料不會過酸也不膩,很美味!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~第二次:三文治沙律餐🥪烤醬雞肉BBQ三文治🍗⭐️⭐️⭐️⭐️醬汁惹味,令整份三文治生色不少!本以為鷄肉是切片的,原來是粒狀,由於醬汁多,吃的時
在這區,有時想吃清淡一點,就會來這裏。

午餐亦有三文治+沙律餐、沙律+湯、意大利粉。

來過這店幾次,將幾次吃過的美食集合一起,一次過在這裏記下。

第一次:三文治沙律餐

🥪牛油果煙三文魚三文治🥑

牛油果煙三文魚三文治

本身對三文魚麻麻,但這天突然很想吃牛油果,所以選了這款。

沒想過三文治size這麼大!肯定夠飽。

味道幾好,牛油果配三文魚,配搭不錯;惟麵包偏乾。

🥗麻醬青瓜豆腐沙律及蘋果沙律🍎🥒

牛油果煙三文魚三文治沙律餐

第二次:三文治沙律餐

🥪烤醬雞肉BBQ三文治🍗

烤醬雞肉BBQ三文治沙律餐

醬汁惹味,令整份三文治生色不少!本以為鷄肉是切片的,原來是粒狀,由於醬汁多,吃的時候,肉粒會隨醬掉下,要吃得小心翼翼。

捨切片取肉粒,估計是肉粒平面多,幾面都沾到醬汁,一口連包吃下一堆沾滿醬的肉粒,層次多、口感強,這才夠過癮!

🥗雜菜沙律🥬+烏冬沙律🍜
⭐️⭐️
烤醬雞肉BBQ三文治沙律餐

前者蔬菜新鮮,味道正常。
後者比想象中好味,都是清清哋,亦飽肚。

這次lunch hour尾聲才到達,沙律款式剩下不多,未能吃到我喜歡的款式。

第三次:都是三文治沙律餐😁

🥪芝士燒牛肉三文治🧀🥩

芝士燒牛肉三文治沙律餐

加了芝士,能令整個包提味。第二次的烤醬雞肉BBQ三文治較好味。

芝士燒牛肉三文治沙律餐

見到有客人點的三文治麵包是黑色的,估計是竹炭包,吃了幾次也不知麵包是否有幾種可選呢。

🥗番茄青瓜粟米沙律🍅🌽🥒+薯蓉沙律🥔

芝士燒牛肉三文治沙律餐

番茄青瓜粟米沙律,車厘茄好味juicy,沙律加入了香草,不是我喜歡的味道,整體味道麻麻。

薯蓉是好味的,但個人對薯蓉麻麻,所以沒有太興奮!

第四次:沙律+湯

🍲雜菜湯🥬🥕🥦

沙律+湯套餐

味道清甜可口,是用多種蔬菜煑成,沒有加入膩口的茄膏之類調味的,是清清而又喝得出蔬菜本身清甜的味道,非常好!

🥗蘋果沙律🍎+薯蓉沙律🥔+番茄青瓜粟米沙律🍅🥒🌽
沙律+湯套餐

蘋果沙律,如舊的好吃😋😋😋

選薯蓉沙律是擔心淨沙律加湯不夠飽😁

店子面積不大、座位不多,但小巧精緻,整潔舒適。

• 蘋果沙律
2021-07-12 1472 瀏覽
周末,Tea @ homeAll by Lassana 😋Jon仔👦🏻有份吃的是伯爵茶焦糖芝士蛋糕 Earl Grey Creme Brulee Cheesecake 🧀🎂👉🏻Lassana與Twinings的合作👉🏻焦糖表層加上混合了伯爵茶的滑滑芝士餅👉🏻芝士香軟,不甜不膩👉🏻Jon仔輕鬆吃了兩件只有Jon媽👩🏻和家姐🧒🏻對飲的是Lassana的有氣冷萃咖啡 Cold Brew Sparkling☕️👉🏻很特別的有氣咖啡👉🏻焦糖味較甜👉🏻甜味有氣就帶點酸👉🏻回甘味十足值得一提是Lassana是香港品牌啊🇭🇰要支持💪💪🦾🦾
周末,Tea @ home
All by Lassana 😋

Jon仔👦🏻有份吃的
👉🏻Lassana與Twinings的合作
👉🏻焦糖表層加上混合了伯爵茶的滑滑芝士餅
👉🏻芝士香軟,不甜不膩
👉🏻Jon仔輕鬆吃了兩件

Lassana是香港品牌啊🇭🇰
要支持💪💪🦾🦾
外賣自取
2020-10-11 2124 瀏覽
今日到我同另一team mate 食頭更飯,是咁的 公司採取彈性放飯時間,分頭更12:30 同 遲更 1:30讓大家避免集中同一時段放lunch, 加上就算一齊食都坐唔曬Happy Friday Lunch Hour, 我同同事一致認同要食西......餐,但綜觀附近的選擇不多,而我原來一直都未食過lassana, 所以就趁機食下Lassana舖面不大,座位也不多,以外賣為主,堂食為副;食品方面也以便捷輕食為主,沙律、三文治、飯 之類揀左經典午餐肉類1款:香草燒雞扒/ 慢煮雞胸/ 鯖魚 / 唔記得沙律 6款揀2款:薯仔/菜沙律/ 南瓜/ 螺絲粉 / 仲有兩樣唔記得🙈🙈🙈我揀左飽肚之選....香草雞扒(塊面咁大塊)配 南瓜(賣相不錯)+螺絲粉(肚餓)雞扒煎得表皮香脆,內裏juicy,加上味道不太鹹,以香草味為主南瓜 清甜,醬汁帶點微辣,類似泰式辣醬螺絲粉 份量看似好少,但實際食食下,就發覺其實都幾飽肚㗎好彩我地係食頭更,結果我哋一坐低,樓上工作的人便湧晒出來喇
今日到我同另一team mate 食頭更飯,
是咁的 公司採取彈性放飯時間,
分頭更12:30 同 遲更 1:30

但綜觀附近的選擇不多,而我原來一直都未食過lassana,
所以就趁機食下

Lassana舖面不大,座位也不多,
以外賣為主,堂食為副;
食品方面也以便捷輕食為主,
沙律、三文治、飯 之類

揀左經典午餐
肉類1款:香草燒雞扒/ 慢煮雞胸/ 鯖魚 / 唔記得

我揀左飽肚之選....
香草雞扒(塊面咁大塊)配 南瓜(賣相不錯)+螺絲粉(肚餓)

雞扒煎得表皮香脆,內裏juicy,
加上味道不太鹹,以香草味為主

南瓜 清甜,醬汁帶點微辣,類似泰式辣醬

螺絲粉 份量看似好少,但實際食食下,就發覺其實都幾飽肚㗎

好彩我地係食頭更,結果我哋一坐低,樓上工作的人便湧晒出來喇

2020-03-02 2060 瀏覽
我和Honey常在新蒲崗覓食,自從Mikiki開張後,除茶餐廳外,新蒲崗就多了選擇,但Mikiki人好多。今天,我們行遠少少,來到新的商業大廈Port 33,看到有一間小店,好多人買外賣。我和Honey就去試一試,原來是健康的菜色,很好喎!Honey叫了咖哩雞/紅米飯/兩款沙律:咖哩雞的椰香,椰汁很香,很滑。鷄肉也嫩。紅米飯很煙韌,有咬口。兩款沙律都好味,其中綠色一絲絲的,我還以為是青瓜絲,原來是青蘋果和石榴絲,新鮮又有趣。加14元配Cappuccino,都幾好飲。而我就叫檸檬汁雞肉意粉:可能是即叫即煮,等了一段時間。意粉應該是即叫即煮吧,因為口感煙韌,不似預先煮好。配檸檬汁和黑椒,感覺清新。不過,稍嫌雞肉太硬了。配Latte,也很好飲。在新蒲崗,除了茶餐廳,有了一個健康新選擇了!
我和Honey就去試一試,原來是健康的菜色,很好喎!

Honey叫了咖哩雞/紅米飯/兩款沙律:
咖哩雞的椰香,椰汁很香,很滑。
鷄肉也嫩。
紅米飯很煙韌,有咬口。
加14元配Cappuccino,都幾好飲。

而我就叫檸檬汁雞肉意粉:
可能是即叫即煮,等了一段時間。
意粉應該是即叫即煮吧,因為口感煙韌,不似預先煮好。
配檸檬汁和黑椒,感覺清新。
不過,稍嫌雞肉太硬了。
配Latte,也很好飲。

在新蒲崗,除了茶餐廳,有了一個健康新選擇了!
2020-03-02
2019-10-25 1948 瀏覽
下午到一間比較隱閉既商場內找下午茶吃,突然看到一間cafe,叫lassana,個名幾特別既小店cafe,餐廳餐牌款式種類繁多,有很多款三文治套餐,蛋糕,麵包,輕食同意粉餐等等,多款選擇,第一次黎到呢間cafe雖然cafe座位不多又位於商場一樓角落位,都幾隱閉下,哈哈,見到有意粉就叫了卡邦尼意粉套餐$72,意粉都唔錯嫁,即叫即整,份量幾大碟下,個餐仲包一杯餐飲或者湯,鐘意飲咖啡既我,當然就點左一杯latte試下。餐廳內還播放了宮崎峻既純音樂,一邊食一邊聽住甘舒服既音樂感覺都不錯啊~latte既拉花心心好靚,而且飲到底都仲見到個拉花😁唔知拉花咖啡師仲識拉d咩圖案既呢~🤣店員話俾我知咖啡豆係用左幾款唔同國家既咖啡豆組成,latte好香,鮮奶味濃郁,味道也不錯。之後買左個佢地店自家制既焦糖芝士蛋糕,會員仲平左$30,入會仲送coupon可以即時用或下次用。入左會既咖啡飲品星期五仲有買一送一優惠。買其他正價蛋糕都有85折。有興趣既朋友都可以join下或向店員查詢,佢地會積極地詳細解答。店員服務態度亦非常親切,友善。仲詳細甘解釋左個芝士蛋糕可以放幾耐同埋唔食住要放冰格令個焦糖脆d甘。另外,仲講左咖

店員服務態度亦非常親切,友善。仲詳細甘解釋左個芝士蛋糕可以放幾耐同埋唔食住要放冰格令個焦糖脆d甘。另外,仲講左咖啡味既芝士蛋糕同其他蛋糕需要預早兩日預訂先有。如果想試其他味記得預訂啦。
2019-03-15 3549 瀏覽
兩年嚟,已經喺第4次行小夏威夷徑,今次喺專登就老婆而同佢一齊行,但有別以往由井瀾樹起步,而喺由寶琳行番上去,估唔到都唔喺咁吃力咋喎。跟住坐番巴士出新蒲崗,主要喺想去mikiki嘅一田入吓貨。之後,順道搵地方食晏,結果就過到嚟「Lassana」!餐廳所佔嘅地方細細,一眼就睇得晒,睇嚟主要都喺針對樓上嘅寫字樓,格局喺咖啡店茶座,等打工仔有個抖下氣嘅地方。亦如多數咖啡店咁,都喺採取自助形式,刀叉、餐巾、調味料……等等就放晌一角。平日就提供比較快捷、健康、輕怡嘅午餐,例如「新鮮沙律套餐」,有唔同份量嘅選擇,食多食少,隨個人喜好,並配送是日自家製餐湯或中杯裝美式咖啡 / 紅茶。想飽肚啲嘅朋友,就可以考慮「午餐三文治套餐」,同樣有唔價位嘅三文治供選擇,並配送細沙律盒或是日自家製餐湯或中杯裝美式咖啡 / 紅茶。平時開工日,就梗喺要快架啦,但到周六、日,就提供到精緻少少嘅早午餐,所以,「周末餐牌」嘅菜式都好唔同,包括「經典全日早餐」、「萊山早午餐」、「意大利粉餐」、「三文治餐」、「輕食套餐」,一樣配送中杯裝美式咖啡 / 紅茶,可額外加錢轉其他嘢飲,但意大利粉餐就只喺跟餐配送30元以下飲品。飲品嘅選項就
飲品嘅選項就要睇睇收銀上嘅飲品餐牌,有多款特色咖啡、花茶、特飲,定價都唔貴,具競爭力。
我哋最後試咗「萊山早午餐」,因為覺得幾精緻,而兩款選擇都好啱老婆食。
雜菌黑松露炒蛋多士 $88

以雜菌、黑松露炒蛋、沙律菜及香焗穀麥麵包為組合,食得出用料不賴,好似啲雜菌咁,確喺有陣陣菌香,而黑松露炒蛋既炒得啲蛋幾嫩滑,又充滿松露香,至於件多士未必人人接受,喺歐陸式嘅榖麥硬多士,我哋就鍾意喇,因為健康、營養、夠咬囗。

水波蛋牛油果煙三文魚多士 $108

另一款就以水波蛋、蕃茄、煙三文魚、牛油果、香焗穀麥麵包為組合。由於只喺水波蛋,並唔喺班尼迪蛋,少咗淋上荷蘭汁,但灑咗少少七味粉之類作調味,加上隻蛋煮得恰到好處,好滑溜;而牛油果、煙三文魚、多士嘅配搭,亦都好好食。
水波蛋煙三文魚多士
薑花茶

老婆就喜歡熱茶多啲,雖然只喺一杯薑花茶,但睇見個茶包都知唔喺普通嘢或平價價,喺嚟自品牌Mighty Leaf,我就唔班門弄斧講呢個品牌喇,但飲落薑味慢慢滲出,感覺淡雅清幽
薑花荼
小弟都喜歡試吓新品,加上喺店長推介,所以,就試咗佢哋新出嘅「冰凍星塵茶系列」,以唔同嘅生果配唔同嘅茶,再打成碎冰營造星塵效果,定價$34-$42,跟餐轉配又有些少優惠。
橙柚伯爵星塵冰果茶 +$28

咪話幾十蚊一杯嘢貴,真喺好大杯,外觀橙橙紅紅色,果然又有啲星塵嘅感覺。雖然話喺加冰打成,但又唔會好似沙冰咁咁冰,入口勁香橙及西柚味,配伯爵茶又幾夾喎,茶香夾雜果香。
橙柚伯爵星塵冰果茶
雖然喺星期六,少咗樓上嘅寫字樓客,但仍見少少客嚟嘆吓咖啡,午市亦有唔少人嚟食三文治,食意大利粉,不過,每樣菜式都即叫即做,就要俾少少耐性等吓喇。
水波蛋煙三文魚多士
橙柚伯爵星塵冰果茶
2019-02-19 1234 瀏覽
去左新蒲崗商廈內的一間cafe,簡潔裝修為主。原來港島區都有分店。店內有意粉,三文治,以及唔同種類飲品。另外,仲有芝士蛋糕,有原味,榴槤味同咖啡味。今次外賣左飲品同芝士蛋糕。 👨‍🍳👩‍🍳食物質素:🍹蘋梨星塵觀音,將冰打爛。所以,飲落有少少沙冰感覺。平時少飲用觀音來沖成既飲品,觀音味都出,仲食到少少蘋果蓉🍎,唔會話好甜。🥧焦糖榴槤芝士蛋糕,買左回家食,有木盒裝起,幾靚。一打開,榴槤味已經湧出黎。焦糖面夠脆口😊。店員建議我如果冰格拎出黎後,一個鐘後先食會更佳。另外,如放多兩三個鐘又會有另一種口味,芝士味同榴槤味濃郁,都算滑😋。如果鐘意食榴槤既朋友仔可以一試🥰。🛋️🛋️環境:大概二十幾個位👦👧適合人數:2-6人🥰😍Souffle 舒服指數:4/5

👨‍🍳👩‍🍳食物質素:

🛋️🛋️環境:大概二十幾個位
👦👧適合人數:2-6人
🥰😍Souffle 舒服指數:4/5

2019-02-09
下午茶
2019-02-16 1057 瀏覽
新春繼續周圍拜年,是日就到了新蒲崗,唔講唔知呢度附近多左新屋苑新商場,同親戚去左Port33行下,哈哈,個商場實在太新,入面無咩開門,有茶樓同幾間食店等,見悶悶地不如去飲杯野啦。商場內的人氣店,度度都無人食得Lanassa坐左幾枱客,一於黎呢度。橙柚星塵伯爵($36)天氣熱想飲杯凍飲,揀左要星塵茶系列,貪佢特別啲間邊少見呀。入面係咁樣的,星塵係咩?其實係類似沙冰嘅野,但啲冰無咁碎,用粗飲管都啜到嘅。揀左橙柚口味,原因一因為鍾意伯爵茶嘅茶香多過鐵觀音,原因二覺得橙柚會苦苦地,另一款芒蘿感覺好甜(?)又貴少少喎,哈哈,最後係無失望嘅,橙柚係好夾,有橙香又有西柚味,酸酸甜甜加埋茶味好正,三十幾蚊咁大杯,邊行邊飲幾好呀。另一樣戰利品就係呢樣啦,估下係咩黎,呵呵。噠噠噠~榴槤芝士蛋糕呀($158),見有蛋糕賣,仲有幾款唔同口味嘅芝士蛋糕,咁就要左親戚至愛的榴槤芝士蛋糕,好少見㗎!一磅裝雖然係細細個,但份量都唔細㗎,因為係綿密的芝士蛋糕,唔係得空氣嘅海綿蛋糕,一磅裝都好飽肚。分左六份(切行好差添…),芝士好香好滑,軟硬適中又唔膩,仲有濃郁嘅榴槤香,餅底唔厚,近乎全件都係芝士,夠濕潤總知就係正啦,榴
橙柚星塵伯爵($36)
天氣熱想飲杯凍飲,揀左要星塵茶系列,貪佢特別啲間邊少見呀。
另一樣戰利品就係呢樣啦,估下係咩黎,呵呵。
分左六份(切行好差添…),芝士好香好滑,軟硬適中又唔膩,仲有濃郁嘅榴槤香,餅底唔厚,近乎全件都係芝士,夠濕潤總知就係正啦,榴槤控推介!
同場加影~小朋友見到蛋糕就話要吹蠟燭,明明唔係生日,哈哈。
2019-02-10
$158 (宵夜)
2019-02-11 771 瀏覽
這家店位於新蒲崗爵祿街33號port33 103號舖的Express Bar by Lassana, 開業不久,是一間有座位的分店,店主用心經營,製作不少美食,有三文治、意大利粉、芝士蛋糕、沙律等,至於三文治可以選擇橄欖包、蕃茄包或墨魚汁包; 飲品有不同口味的咖啡、花茶、星麈冰果茶,選擇颇多,讓喜愛新鮮感的我有颇多驚喜!😋今日與朋友品嚐了牛油果煙三文魚三文治、黑椒牛肉芝士三文治、華多夫沙律等,賣相了得,味道亦新鮮可口,绝對有質素,一口接一口的吃個不停; 再點了橙柚伯爵星塵冰果茶,橙柚配搭恰到好處,醒胃又不甜膩;至於熱带果綠茶,味道十分清新,值得推介!🍵愛好榴槤人士,就要試一試這家的焦糖榴槤芝士蛋糕了!榴槤味香而不腻,芝士滑嫩,入口即溶!齒頰留香!是100%自家製作,還有原味和咖啡味選擇,怎能不教人食指大動呢!👍🏼

黑椒牛肉芝士三文治

黑椒牛肉芝士三文治
2019-02-10 495 瀏覽
近日發現在Port 33開了間新咖啡店,主打咖啡、沙律、三文治、意粉等。試過沙律、三文治和咖啡,都是水準之作。這裏的沙律很新鮮,而且有多款可選擇,試了紅菜頭邊桃沙律,非常清新可口。還有牛油果煙三文魚三文治,可選橄欖油包、蕃茄包或墨汁包,今次試了蕃茄包,麵包軟熟材料新鮮,下次會試墨汁包。飲品點了Mocha,朱古力味香滑濃郁,推介之選這區難得的咖啡店,下次一定會再來。這裏還有100%自家製作焦糖芝士蛋糕,但要預訂。

這區難得的咖啡店,下次一定會再來
。這裏還有100%自家製作焦糖芝士蛋糕,但要預訂。

• 紅菜頭邊桃沙律
  • Cafe  Mocha
2019-02-09 277 瀏覽
呢間新開左兩個幾月 裝修新淨舒服 第一次黎呢到食 叫左 兩碟意粉 綠茶鮮奶 全部都正啊帶子南瓜忌廉意粉🍝好足料 雖然南瓜味較淡 但係好甜 帶意粉較乾身 唔會太膩 雜菌芝士大蝦意粉🍝芝士味好香好濃 同樣足料較乾身 自助形式經營 可以自己執番碗碟畀職員🙈 有時堂食比較多人 攞走會比較好 服務態度好好 有咩特別要求想要 佢都會盡量做畀你 例如多醬少醬 latte茶味定奶味重啲等等 環境乾淨 位置方便 見到有好多三文治同花茶款式選擇 下次再嚟試下😋
呢間新開左兩個幾月 裝修新淨舒服

雜菌芝士大蝦忌廉意粉
雜菌芝士大蝦忌廉意粉
  • 綠茶鮮奶
2019-02-08 349 瀏覽
公司附近新開左間食沙律, 麵包, 意粉既西式小店*係port 33樓下見到試業中..去試下先入面得5張好細既檯..應該坐到20人左右..要食既要早d去霸位..或者可以take away..好多樓上返工既人都係落黎買杯咖啡同沙律外賣一入到去就見到食物櫃有好多款唔同既三文治, 好多都係賣完就無*有蟹棒蜜桃三文治、黑椒牛肉芝士三文治、牛油果煙三文魚三文治、牛油果碎蛋三文治等等。三文治都有好多唔同款既包..最特別就係黑色既竹碳包..除左三文治..仲有好多款沙律、意粉..我揀左午餐三文治套餐, 套餐包一份三文治 配 細沙律盒 或 是日餐湯 或 咖啡/紅茶$52 - 任揀一款$43或以下既三文治$56 - 任揀一款$44-48既三文治$60 - 任揀一款$49或以上既三文治店主會整返熱份三文治..令面包更加軟身...抵讚個湯好飲~~~不過如果可以環保d...唔用紙碗、膠餐具會更加好~!!!同埋係自助形式, 走果陣記得要執好檯面
公司附近新開左間食沙律, 麵包, 意粉既西式小店*
係port 33樓下見到試業中..去試下先

好多樓上返工既人都係落黎買杯咖啡同沙律外賣

三文治都有好多唔同款既包..最特別就係黑色既竹碳包..

除左三文治..仲有好多款沙律、意粉..
天天不同款沙律

$52 - 任揀一款$43或以下既三文治
$56 - 任揀一款$44-48既三文治
$60 - 任揀一款$49或以上既三文治

店主會整返熱份三文治..令面包更加軟身...抵讚

羽衣甘藍西蘭花湯

同埋係自助形式, 走果陣記得要執好檯面
天天不同款沙律
羽衣甘藍西蘭花湯