2019-10-25 1949 瀏覽
下午到一間比較隱閉既商場內找下午茶吃,突然看到一間cafe,叫lassana,個名幾特別既小店cafe,餐廳餐牌款式種類繁多,有很多款三文治套餐,蛋糕,麵包,輕食同意粉餐等等,多款選擇,第一次黎到呢間cafe雖然cafe座位不多又位於商場一樓角落位,都幾隱閉下,哈哈,見到有意粉就叫了卡邦尼意粉套餐$72,意粉都唔錯嫁,即叫即整,份量幾大碟下,個餐仲包一杯餐飲或者湯,鐘意飲咖啡既我,當然就點左一杯latte試下。餐廳內還播放了宮崎峻既純音樂,一邊食一邊聽住甘舒服既音樂感覺都不錯啊~latte既拉花心心好靚,而且飲到底都仲見到個拉花😁唔知拉花咖啡師仲識拉d咩圖案既呢~🤣店員話俾我知咖啡豆係用左幾款唔同國家既咖啡豆組成,latte好香,鮮奶味濃郁,味道也不錯。之後買左個佢地店自家制既焦糖芝士蛋糕,會員仲平左$30,入會仲送coupon可以即時用或下次用。入左會既咖啡飲品星期五仲有買一送一優惠。買其他正價蛋糕都有85折。有興趣既朋友都可以join下或向店員查詢,佢地會積極地詳細解答。店員服務態度亦非常親切,友善。仲詳細甘解釋左個芝士蛋糕可以放幾耐同埋唔食住要放冰格令個焦糖脆d甘。另外,仲講左咖

店員服務態度亦非常親切,友善。仲詳細甘解釋左個芝士蛋糕可以放幾耐同埋唔食住要放冰格令個焦糖脆d甘。另外,仲講左咖啡味既芝士蛋糕同其他蛋糕需要預早兩日預訂先有。如果想試其他味記得預訂啦。