2022-10-20 204 瀏覽
📍 City Hall Tapas Bar琴日轉涼約咗🐷仔放工去chill chill,本身想飲兩杯,所以諗住去呢間有得飲又有得食,但真係好凍所以最後酒都唔飲了,飲熱茶😂不過好有驚喜,食物質素幾唔錯!餐廳仲好靚!有啲波波燈!—————————————————————❣️ Jolene Mauger No.1 $48@1 嗌左兩隻法國生蠔🦪,好fresh,海水味好足! .❣️Dinner Set $128up --> $178🥣Soup of today 蘑菇湯,好濃好好飲,有啲蘑菇粒粒添!🥩Angus Sirloin Steak (+$50.0)🐷嗌5成,雖然有少少overcook,但都ok嘅,有牛味,juicy! 唔會話好細塊!薯蓉都好滑☕️Earl Grey Tea 就係平時嗰啲!.❣️ City Hall Burger $108好有驚喜!配搭得好好!有洋蔥、蕃茄、仲有炸到好脆嘅煙肉!好juicy,有好多薯條!.❣️Cajun Spiced Chicken Cartilage $78好大碟!以為小食一定好小,點知都咁大碟!味道好好,好惹味!唔會話炸到有啲淋淋咁,真係幾好食!.❣️Fre
📍 City Hall Tapas Bar

❣️ Jolene Mauger No.1 $48@1
嗌左兩隻法國生蠔🦪,好fresh,海水味好足!

❣️Dinner Set $128up --> $178
🥣Soup of today
蘑菇湯,好濃好好飲,有啲蘑菇粒粒添!

🥩Angus Sirloin Steak (+$50.0)

☕️Earl Grey Tea
就係平時嗰啲!
❣️ City Hall Burger $108

❣️French Fries $68
又係份量好足,不過都係普通薯條咁,但好夠咸!薯條冇味嘅話就唔好食!佢有兩個醬,鐘意白色!不過太多薯條,🐷同🐷仔都食唔曬!

不專業評分
👅好味指數: 8/10
💰性價比: 8/10
👍🏻推薦: 8/10
—————————————————————
🏡地址: City Hall Tapas Bar (屯門)
屯門井財街19號嘉熙大廈地下B2及B3號舖
🕑營業時間:18:00-23:45(星期一休息)
2022-10-18
2022-09-11 194 瀏覽
中秋晚返到屯門都8點幾9點,想起呢間應該開得夜又有野食,就食佢啦!見$188 有6隻生蠔+一杯白酒,ok wor😮仲有3款蠔可以揀,我地揀每款2隻😁黎到介紹返由邊隻開始食,由淡到濃,第二同第三款都真係幾濃海水咸同 mineral, 配返佢D酸酸地紅酒(?)洋蔥汁幾好Burger 同 risotto 都好味~夜晚有 Dinner set $128 起👍呢間係屯門一間幾chill既 bar & restaurant 🥂另外一提就係服務都幾細心,呢度係用iPad落單,雖然我地係落左 set dinner order 先,之後再落生蠔,但佢都有arrange過,佢首先上左飲品,之後就準備碟同叉俾我地食生蠔用,等我地食完生蠔收左D碟同叉先上餐湯,飲完再上主菜👍 次序同速度都好好
見$188 有6隻生蠔+一杯白酒,ok wor😮
仲有3款蠔可以揀,我地揀每款2隻😁
Burger 同 risotto 都好味~
夜晚有 Dinner set $128 起👍

生蠔 +白酒
生蠔 +白酒
2022-08-29 186 瀏覽
做埋今日終於放假收工要食餐好 經過紅橋見到#cityhalltapasbar Garlic Langostino 蒜香牛油香煎阿根廷紅蝦 $108🦐一上碟就聞到好香嘅蒜同牛油味🧈每隻蝦都有一隻手指咁長又粗大🦐同埋好照顧食客 會剪左蝦殼挑左腸用刀或者咬開就食得👍🏻食落肉質鮮甜但就唔爽口彈牙調味係好野味👏🏻Lamb Rack紅酒汁香煎羊架配薯蓉 $138🐑又係一上碟就聞到好香嘅羊味羊架有兩件 食落去個面係脆脆地☺️調味係好香口 配埋紅酒汁更加特別羊騷味比較重 鍾意食騷味既一定要叫😆怕騷味既就叫其他啦 haha因為我同朋友都唔食薯蓉所以評價唔到好無食Spicy Garlic Clams香蒜辣味炒蜆 $78🐚一食落去就覺得辣辣地份量適中 味道偏重同埋偏鹹🥺比較重口味但食材新鮮既食完都唔會好口渴Truffle Fries 黑松露忌廉芝士薯條 $78🍟薯條香脆內軟 😋薯條上面都係滿滿嘅黑松露味非常香濃炸得好香口之餘又唔乾配埋個醬真係超好食呀忍唔住再叫多碟😋😛
做埋今日終於放假

薯條上面都係滿滿嘅黑松露味非常香濃
炸得好香口之餘又唔乾
配埋個醬真係超好食呀
忍唔住再叫多碟😋😛
#cityhalltapasbar 📍屯門井財街19號嘉熙大廈地下B2及B3號舖蒜香牛油香煎阿根廷紅蝦 $108鍾意食蝦既朋友一定要叫呢個,每隻蝦都好肥美,SIZE似手指咁粗大。怕剝蝦殼嘅朋友可以唔使擔心,因為剪左蝦殼,用牙齒開就食得,食落肉質鮮甜,好有蒜香牛油味。紅酒汁香煎羊架配薯蓉 $138羊架有兩件配埋紅酒汁羊騷味更加出。薯蓉都夠滑身,但味道比較淡。香蒜辣味炒蜆 $78見佢都落咗好多配料,但係咁樣煮法又好好食, 惹味得嚟又唔太辣。 一碗入面有好多蜆, 岩曬好鍾意食蜆嘅人。黑松露忌廉芝士薯條 $78炸得好有心機,外脆內爽口。唔會炸到太乾,配埋個黑松露醬真係一流。服務態度誠懇和貼心,每碟餸都慢慢送上。
#cityhalltapasbar
📍屯門井財街19號嘉熙大廈地下B2及B3號舖

蒜香牛油香煎阿根廷紅蝦 $108
鍾意食蝦既朋友一定要叫呢個,
每隻蝦都好肥美,SIZE似手指咁粗大。
怕剝蝦殼嘅朋友可以唔使擔心,
因為剪左蝦殼,用牙齒開就食得,
食落肉質鮮甜,好有蒜香牛油味。

紅酒汁香煎羊架配薯蓉 $138
羊架有兩件配埋紅酒汁羊騷味更加出。
薯蓉都夠滑身,但味道比較淡。

香蒜辣味炒蜆 $78
見佢都落咗好多配料,
但係咁樣煮法又好好食, 惹味得嚟又唔太辣。
一碗入面有好多蜆, 岩曬好鍾意食蜆嘅人。

黑松露忌廉芝士薯條 $78
炸得好有心機,外脆內爽口。
唔會炸到太乾,配埋個黑松露醬真係一流。

服務態度誠懇和貼心,每碟餸都慢慢送上。
2022-07-23 208 瀏覽
雖然系bar,但成個感覺好舒服坐低好放鬆而且以西班牙菜黎講又唔算貴喔一一一餐湯系龍蝦湯十分出色,味道濃郁重有粒粒龍蝦肉色𥚃面,好讚👍🏽一一一主菜一烤八爪魚伴西班牙辣肉腸:一見有八爪魚,一定要叫啦!但有啲失望,肉質比較靭,好難咬唔知系咪煮既時間唔夠辣肉腸都乾左啲,無咩肉汁一一一主菜二安格斯西冷牛扒配薯蓉:不過不失,牛味有既,不過煎既水準一般一一一主菜三黑松露蘑菇意大利飯:依個出奇地好好食意大利飯煮得岩岩好,有咬口又唔硬醬汁好濃,好香,系份量小左啲🤣一一一叫左cocktail正,不過都系太細杯要加$30

雖然系bar,但成個感覺好舒服
坐低好放鬆

而且以西班牙菜黎講又唔算貴喔

餐湯系龍蝦湯
十分出色,味道濃郁
重有粒粒龍蝦肉色𥚃面,好讚👍🏽

主菜一
烤八爪魚伴西班牙辣肉腸:
一見有八爪魚,一定要叫啦!
但有啲失望,肉質比較靭,好難咬
唔知系咪煮既時間唔夠
辣肉腸都乾左啲,無咩肉汁

主菜二
安格斯西冷牛扒配薯蓉:
不過不失,牛味有既,
不過煎既水準一般

主菜三
黑松露蘑菇意大利飯:
依個出奇地好好食
意大利飯煮得岩岩好,有咬口又唔硬
醬汁好濃,好香,系份量小左啲🤣

叫左cocktail
正,不過都系太細杯
要加$30

2022-07-22 99 瀏覽
My hubby and I went to the restaurant yesterday. The beef is 70% cooked and it turns out really tender and juicy. The lamb is tender too. The sauce is very rich. The salad is good with vinegar. I ordered a apple crush drink which is very refreshing and light not too sweet. The staff is nice and welcoming. The sofa seats are comfortable.
Lamb  rack
2022-07-21
Lamb  rack
  • 安格斯西冷牛扒
  • 羊架
2022-07-16 70 瀏覽
12.07.2022 星期二City Hall Tapas Bar今日朋友為我補祝生日,扮完靚靚,想選擇一個較近的地方,很久之前已經到過這間餐廳,突然又想起這間餐廳,於是訂枱食飯。 餐廳的佈置跟之前有些不同,現在主要是二人/四枱為主,地方雖然不是很大,但座位之間有足夠的距離,餐廳安排了一個一排沙發的座位,很舒適;如果不怕沒有冷氣,可以坐戶外高凳。南瓜湯試了一口,也不錯田園沙律配黑醋橄欖油沙律菜新鮮香煎羊架配紅酒汁 $138羊架有兩件,好吃,羊騷味較重,如果怕騷味不適合。8oz 安格斯西冷牛扒配薯蓉牛扒味道可,七成不會過熟,$128另加$60變套餐,就有湯或沙律菜、飲品,真的很抵食。 BBO醬烤豬肋條 $128豬肋條比想像中好吃、出色,肉質鮮嫩,推介香蒜辣味炒蜆$78加了香蒜辣蟹,味偏重,適合送酒環境舒適,食物不錯,價錢又抵食,三個人才$600,大家有空可以試試。
12.07.2022 星期二
City Hall Tapas Bar

試了一口,也不錯

沙律菜新鮮

香煎羊架配紅酒汁 $138
羊架有兩件,好吃,羊騷味較重,如果怕騷味不適合。
香煎羊架配紅酒汁

BBO醬烤豬肋條 $128
豬肋條比想像中好吃、出色,肉質鮮嫩,推介

BBO醬烤豬肋條

香蒜辣味炒蜆$78
加了香蒜辣蟹,味偏重,適合送酒
香蒜辣味炒蜆

2022-07-12
生日
香煎羊架配紅酒汁
BBO醬烤豬肋條
香蒜辣味炒蜆
2022-07-05 57 瀏覽
屯門虹橋西班牙西餐廳✨餐廳位於屯門食肆林立既虹橋,屯門友宵夜必去之處,餐廳於巴士站旁唔會難搵,星期五晚happy hour 叫小食叫兩杯酒,店內環境唔錯,有五至六張吧枱,電視播放歐美音樂,氣氛輕鬆T mix桂花焙茶蘋果汁,杯雞尾酒有輕輕既焙茶味,添合蘋果清甜成個感好清爽,酒味唔會好重,女仔好岩飲Grapefruit cooler由於朋友唔飲叫杯mocktail,有西柚酸甜清爽,飲下再配油炸小吃唔會好膩Apple crush 蘋果汁拌以玫瑰蜂蜜,味道偏濃,又一杯打卡飲料😉Tortillas de patatas傳統西班牙蛋餅,蛋餅餡料包括咸煙肉、薯仔、 洋蔥,調味岩岩好,奶同蛋比例適中Gillete fried kuruma prawn有四飯酥炸花竹蝦🍤,食得出好新鮮,鮮味彈牙肉質實淨,Happy hour 呷一啖雞尾酒,好夾👍🏻📍 City Hall Tapas Bar (屯門)屯門井財街19號嘉熙大廈地下B2及B3號舖

T mix

Grapefruit cooler

Apple crush
蘋果汁拌以玫瑰蜂蜜,味道偏濃,又一杯打卡飲料😉

Tortillas de patatas

Gillete fried kuruma prawn

📍 City Hall Tapas Bar (屯門)
屯門井財街19號嘉熙大廈地下B2及B3號舖
2022-07-04 49 瀏覽
以往晚餐覓食時路過乍看酒吧不以為意,那晚與朋友走進,便度過了一個晚餐後直落飲酒的晚上,不用轉場的盡興最後至打烊才離開。內裡以黑灰色為主,有射燈的亮明燈光吹夠,晚餐時間7時多已8成滿座。生蠔拼盤包含3款6隻生蠔:愛爾蘭Taylie :淡然海水味,蠔肉有微咀嚼度,蠔邊爽脆一咬即斷-法國fine de:3款中最清新,肉質尚算爽脆,但蠔肉較細小-法國Jolene Mauger :海水味最濃郁,蠔肉較豐富creamy,最後還留有蠔味餘韻大大隻雞翼多肉帶肉汁,外皮炸粉出奇地有薯片碎味,表面加上水牛城醬酸酸甜甜,解膩之餘不會蓋過雞翼香味好有鑊氣的蒜蓉意粉十分惹味,有大約6-8隻蜆,都無沙爽口,但油量較多,碟底載滿油。混合了白酒、荔枝、玫瑰及檸檬的雞尾酒,Gin為基礎中的荔枝甜、糖水與檸檬酸取得平衡,不會過甜,還有清新玫瑰香。朋友點選的無酒精飲品也令人回味,味道如帶玉桂味的蘋果汁,甜度剛好,還有菠蘿檸檬酸增加味道層次。

生蠔拼盤包含3款6隻生蠔:
愛爾蘭Taylie :
淡然海水味,蠔肉有微咀嚼度,蠔邊爽脆一咬即斷
法國fine de:
3款中最清新,肉質尚算爽脆,但蠔肉較細小
法國Jolene Mauger :
海水味最濃郁,蠔肉較豐富creamy,最後還留有蠔味餘韻
BBQ Sauce Chicken Wings

Magpie

Apple Crush

2022-06-21
BBQ Sauce Chicken Wings
Magpie
Apple Crush
2022-06-26 40 瀏覽
今日要入屯門,我同事介紹我食呢間餐廳的蠔😆今日冇book位,好好彩入到去仲有位,位置好大坐得好舒服,仲有3個唔同的螢幕播唔同內容比我地睇,仲有一盞小枱燈,成間餐廳的光暗度岩岩好。Taylie No.1Fine de Claire No.1Jolene Mauger No.1我地揀左呢3款蠔,由右邊淡味d食到左邊creamy d,每隻都好似手掌甘大,一啖食落去超滿足,仲有好濃海水味同埋超新鮮!!Tortilla de Patatas係一個好有厚度的西班牙蛋餅,加上洋蔥同煙肉,整個蛋餅發得好高,有好多空氣係入面,食落有少少似梳乎厘甘的口感,軟綿綿,好味但唔會話好滯的感覺炸魚薯條個炸魚好出色,成餐我最鍾意係個炸魚(其他都好好食)😆,真係要個皮炸到甘鬆脆又唔會散開先最吸引人,切開個魚又好厚,正因為要揸車,飲mocktail 啦Salty GB有西柚汁,雪碧同薑啤,又酸又開胃!Yuzu cooler有柚子同蜂蜜,呢杯甜甜地同好清新👍🏻
今日要入屯門,我同事介紹我食呢間餐廳的蠔😆

Taylie No.1
Fine de Claire No.1
Jolene Mauger No.1

Tortilla de Patatas

炸魚薯條

因為要揸車,飲mocktail 啦

Salty GB
有西柚汁,雪碧同薑啤,又酸又開胃!

Yuzu cooler
有柚子同蜂蜜,呢杯甜甜地同好清新👍🏻
2022-06-22 31 瀏覽
這裡環境令人好放鬆。聽住音樂。。享用食物老闆知道我哋唔飲酒(餐前酒)就介紹咗無酒精特色飲料老公飲Grapefruit Cooler 我就飲Apple Crush 自選生蠔6pcs第一款係法國Fine de Claire 帶棒果香氣,口感甘甜爽脆。第二款係愛爾蘭Dooriel蠔邊爽脆,帶堅果香味,餘韻鮮甜。第三款係法國朱莉莫格Jolene Mauger礦物味較重,帶有creamy口感。開始食時,味道要由清至濃。三款不同口味但都無得頂。我鐘意第一同第三。然後食炸物:吉列花竹蝦4隻。平時食吉列,你會覺得好容易有油膩感,但呢款就唔會有呢種感覺,因為佢哋炸嘢方面有講究,而且係用花竹蝦(唔係普通蝦)所以食落完全冇油膩感,蝦肉又好爽口,令我想食多幾隻。最後黑松露薄餅,又大塊又夠芝士,咁就唔減肥住,食咗先😝
這裡環境令人好放鬆。聽住音樂。。享用食物
老闆知道我哋唔飲酒(餐前酒)就介紹咗無酒精特色飲料
老公飲Grapefruit Cooler
我就飲Apple Crush
自選生蠔6pcs
第一款係法國Fine de Claire
帶棒果香氣,口感甘甜爽脆。
第二款係愛爾蘭Dooriel
蠔邊爽脆,帶堅果香味,餘韻鮮甜。
第三款係法國朱莉莫格Jolene Mauger
礦物味較重,帶有creamy口感。
開始食時,味道要由清至濃。三款不同口味但都無得頂。
我鐘意第一同第三。
然後食炸物:吉列花竹蝦4隻。
最後黑松露薄餅,又大塊又夠芝士,咁就唔減肥住,食咗先😝
2022-06-20 36 瀏覽
收工返到屋企附近想揾個地方飲下嘢,見到依間酒吧餐廳就試下Oyster set三款來自法國嘅生蠔店員好細心講解,先由淡味開始食,個人最鐘意第三款😍質感肥美,濃而𣎴漏小食揀左法式白酒煮青口薯條青口份量都好多,微微帶點酒香,薯條配埋個sauce唔錯牛扒有驚喜,入口好嫩,有牛味, 好過同區連鎖西餐好多餐湯味道比較淡,飲品選擇多我地飲左幾杯cocktail420-感覺比較Strong,自己就麻麻地Magpie -Gin+白酒,飲甜甜地好啱女仔飲飲飲下又想揾嘢食下就叫多咗個雞翼,正常雞翼水準,熱辣辣味脆口
收工返到屋企附近想揾個地方飲下嘢,見到依間酒吧餐廳就試下

Oyster set
三款來自法國嘅生蠔

小食揀左法式白酒煮青口薯條
青口份量都好多,微微帶點酒香,薯條配埋個sauce唔錯

牛扒有驚喜,入口好嫩,有牛味, 好過同區連鎖西餐好多

餐湯味道比較淡,飲品選擇多
我地飲左幾杯cocktail

420-感覺比較Strong,自己就麻麻地
Magpie -Gin+白酒,飲甜甜地好啱女仔飲

✅City Hall Tapus Bar紅橋出左名多嘢食 但原來呢間bar都好高質!呢到除左可以食晚餐外 仲可以同朋友黎談心同chill drink~環境方面都好有情調 户外定户內既座位都坐得好闊落👍🏻🔆Oyster Special Set $188鐘意食蠔既朋友仔就唔好錯過啦!見到店員推介佢哋既生蠔set~ 基乎係每枱都有點啊生蠔set包左6隻生蠔 分別有 1️⃣Taylie No. 1 2️⃣Fine de Clarie No.1 3️⃣Jolene Mauger No.1每款都有2隻~每隻既生蠔大細都好平均 而且仲好新鮮1️⃣Taylie No.1第一款建議食既比較淡身加少少檸檬汁就已經好香 食落完全唔腥!好creamy2️⃣Fine de Clarie No.1第二隻就有淡淡既海水味比第一隻creamy少少呢隻我就加左檸檬汁同佢個紅洋蔥酸汁3️⃣Jolene Mauger No.1第三隻就最重海水味 仲有少少礦物味個口感都係比較豐富的味道: 8.5/10 🔆Gillete Fried Kuruma Prawn $88黎飲酒當然要食下小食啦今次揀左比較少見既吉列花竹蝦一份有4隻 佢炸得好香口之如 完全
✅City Hall Tapus Bar
紅橋出左名多嘢食 但原來呢間bar都好高質!
環境方面都好有情調 户外定户內既座位都坐得好闊落👍🏻

🔆Oyster Special Set $188
鐘意食蠔既朋友仔就唔好錯過啦!
見到店員推介佢哋既生蠔set~ 基乎係每枱都有點啊

黎飲酒當然要食下小食啦
今次揀左比較少見既吉列花竹蝦
一份有4隻 佢炸得好香口之如 完全唔厚粉
就好似蝦身有薄薄既麵包糠
蝦肉都唔會好鞋 好爽!

味道: 8/10

🔆Peachy Bomb $78
自己比較鍾意飲果味重啲甜啲既cocktail~
於是就揀左呢款
有Gin, Peach Liq, Yogurt, rose syrup, osmanthus 同 Orange juice
所以比較容易入口 飲落第一啖好香橙味
然後就會飲得到有乳酪既乳酸味
一上枱係用個樽上的 入面有莓既果香氣係個樽到
一開就好香莓味😛
唔太飲得酒既朋友就會幾啱飲 非常易入口👍🏻

味道: 8/10

🔆Negroni $68
呢杯相對上就冇咁多果香同甜味啦
以Gin , Campari, Sweet Vermouth為主
Gin既味道好突出 酒中有塊橙皮
都好香橙香 好refresh!

味道: 7/10

地址: 屯門井財街19號嘉熙大廈地下B2及B3號舖
2022-06-16 43 瀏覽
🐳這店已經是第二次來了,之前由於非常滿意食物的味道,所以今次特登再來享受一下!🐳Oyster Special Set 💰188經店員介紹,嘗試食這款三種不同品種的生蠔,包括Taylie,Fine de Claire,Jolene Mauger,由淡至濃,海水濃度和礦物濃度也各有不同。我本人喜歡吃Fine de Claire,因為不太鹹也不太淡。三款生蠔都非常新鮮,即開即吃,完全沒有沙,喜歡吃生蠔的大家真的值得嘗試。🐳Gillete Fried Kuruma Prawn 💰88很像日式的吉列蝦,有四隻,新鮮即炸,炸漿薄,蝦肉結實,配上沙律醬,肥而不膩。🐳Truffle Mushroom Risotto 💰108非常好吃,最喜歡黑松露的食物,菇也很多而大粒,味道十分吸引,越食越想食。🐳Apple Crush 💰48用不同新鮮水果調配而成,好fresh 的感覺,像新鮮的fruit punch。🐳SaltyGB 💰48非常漂亮而且特別的飲品,沒有酒精成分,鹹鹹的而且有汽,是很好的伴菜飲料。

🐳Oyster Special Set 💰188

🐳Apple Crush 💰48

🐳SaltyGB 💰48
兩個人今晚食西餐,去了屯門晚搵咗呢間吾錯嘅酒吧餐廳。雖然店子不大,不過環境氣氛幾好。另外還要一讚店鋪經理由帶位、介紹餐牌食物、落order、然後上菜,及跟進食物是否可以等等,都非常專業細心,提供優質服務。甚至還一手包辦埋調酒,而且水準不錯,絕不馬虎,加分加分。我們先來半打法國生蠔,共有3款口味:有海水味重、有肉厚及較 creamy 、及有充滿豐富礦物味,三款都極鮮甜美味。前菜選了「蘑菇蔬菜沙律」,喜歡啲菇味香濃,有多款沙律菜混和,十分新鮮;小食炸物拼盤:雞翼,蟹鉗,芝士蝦球,魚手指及薯條,香脆惹味超正。主菜跟是日餐湯,選了「BBQ Baby Back Ribs」,超級大份,約7條骨,豐富調味料配上燒烤醬汁,好味到不能停口。飲品方面,朋友選了「Peachy Bomb」,黃色的不含酒精;我就試咗「City Hall Cooler」,白色有酒精,賣相超靚。配合餐廳浪漫氣氛,柔和音樂,享受豐富美食,十分享受。飲一 round 當然唔夠喉,然後我哋再追加了《友》-「最佳損友」生啤及「Long Island Ice Tea 」。餐廳座位有限,建議預先book位及耐心等待食物。室外尚有少量bar枱供

生蠔

小食拼盤

Baby  back  Ribs

Peachy Bomb
City Hall Cooler
最佳損友

Long Island Ice Tea

餐廳座位有限,建議預先book位及耐心等待食物。室外尚有少量bar枱供應。一間舒服、適合飲酒、食嘢、傾計的地方,而且越夜會越旺。
2022-06-08
生蠔