呢晚個friend一早打電話預約好呢一間旺角人氣cafe♥️♥️喺巷仔入邊嘅恆威商業中心9樓,麻雀雖小😆😆五臟俱全🥰🥰有超多款式嘅board games👾♦️🃏老細人又Nice,過咗一個勁chill又愉快嘅晚上🩷🩷又無限時,真係坐幾耐都得👍🏻👍🏻👍🏻我哋今日就叫咗一份拿破崙肉醬煙鴨胸意粉$138🍝🍝同埋卡邦尼煙三文魚螺絲粉$139🤤🤤拿破崙肉醬煙鴨胸意粉醬料十足🥰煎香左嘅鴨胸🩷令到成個意粉口感更加豐富😋😋卡邦尼煙三文魚螺絲粉🤤調味都相當恰宜🤣再配合埋煙三文魚嘅味道🐟🐟真係非常之夾🉐🉐另外都叫咗份芝士薯條$62🍟🍟同瑞士雞翼$61🐣🐣芝士薯條芝士味十足🧀🧀醬料濃郁,薯條夠晒香脆❣️❣️瑞士雞翼都好入味❤️‍🔥❤️‍🔥仲有成六隻咁多🥰肉質夠晒嫩滑😋非常推薦😇嘢飲就揀咗士多啤梨奶昔🍓🍓奶味濃郁夠晒Creamy🥛🥛配合埋士多啤梨甜甜地😍😍老細推薦左啲花茶🌼🌸🌺所以我哋又揀咗杯減壓花茶😍😍花茶超足料,沖花茶嘅器皿都好正🤣🤣chill住嘆杯花茶☕️☕️邊傾偈邊玩board games😍呢間Cafe真係休閒嘅好地方🥰

卡邦尼煙三文魚螺絲粉🤤
調味都相當恰宜🤣再配合埋煙三文魚嘅味道🐟🐟真係非常之夾🉐🉐

• 芝士薯條
  • 士多啤梨奶昔
  • 拿破崙肉醬煙鴨胸意粉
#旺角 #恆威商業中心 大把cafe選擇今次上到9️⃣/F 老闆好nice 仲好好傾添🗣️估你唔到 原來呢間cafe已經開咗18年雖然 menu 唔多選擇 但就因為老闆對食物質素有要求 #精益求精 👍🏻呢間真係 #良心小店 老闆講明話冇限時坐幾耐真係坐足成日都唔會趕你走😱#AnyMomentDinnerSet#韓式牛肋條螺絲粉 $139#即叫即整 個汁係老闆親自調烹 而且為咗 #飲食均衡 老闆都一定會加啲蔬菜類🥦🫛🥬牛肋條亦炆得夠腍夠入味上枱前灑上嘅 #羅勒 🌿 仲要係老闆親自栽種 🫶🏻老闆真係好貼心 照顧每一位客戶難怪佢有咁多熟客仔👍🏻#AnyMomentSpecial #Norway #挪威森林 $61紅火龍果 + 奇異果🥝 #沙冰Set Dinner +$12 就可以啦🤑老闆好貼心 話想少冰 佢真係特突照做俾小編🥰而且講明純生果加冰 🙅🏻‍♀️加糖水 所以採用咗紅火龍果 令甜度增加夠哂新鮮 夠哂fresh👍🏻👍🏻最後 #溫馨提示 🔔老闆有班熟客仔 好多時weekend 假日 會嚟gathering 玩大家記得上去 要 #電話預約 📞6️⃣1️⃣3️⃣0️⃣6️⃣6️⃣3️⃣1️⃣
#旺角 #恆威商業中心 大把cafe選擇

韓式牛肋條螺絲粉
挪威森林
Any  moment  Set
2023-11-17 702 瀏覽
最近去左一間好啱大班朋友聚會嘅地方,就係位於旺角嘅「Any Moment Café」。呢度唔止食物好味,仲有大量嘅board game可以借玩,啱晒同朋友聚會!記得要電話預約!老細係呢度嘅靈魂人物,佢唔止好拿手整各種美食,仲係一個風趣幽默嘅人,同埋佢仲係單身😂😂佢嘅服務態度好好,總係笑容滿面咁招呼客人,令人覺得舒服☺️夜晚可以叫set或者散叫,我地叫左地中海香蒜雞柳,嫩滑多汁嘅雞柳配上香蒜,每一口都帶嚟豐富嘅口感同飽滿嘅味道,絕對係一款值得試嘅菜式!如果你鍾意韓國菜嘅話,韓式牛肋條就絕對唔可以錯過!佢哋嘅牛肋條經過特別嘅醃製,入口即化,肉質鮮嫩,令人回味無窮。最後,要講吓瑞士汁雞翼!嚟到「Any Moment Café」,呢款雞翼係必試之選。又滑又嫩,配上瑞士汁,啖啖都帶嚟濃郁嘅味道。飲品方面,西西里夕陽係一個非常受歡迎嘅選擇。呢杯蘋果水蜜桃沙冰,清新又凍凍地,酸酸甜甜,好解渴!另外,如果你鍾意柚子味,蜂蜜檸檬柚子茶絕對係你嘅首選。柚子嘅香氣同蜂蜜檸檬嘅酸甜,一啖落喉,齊齊爽口!「Any Moment Café」唔止係一間食店,更係一個讓你盡情玩樂嘅場所。你可以同朋友一邊玩board g

「Any Moment Café」唔止係一間食店,更係一個讓你盡情玩樂嘅場所。你可以同朋友一邊玩board game,一邊享受美食,度過一個愉快嘅時光。

• 瑞士雞翼
成日都想來Cafe因為可以同friend坐多陣,傾吓計!仲要環境好,又有game可以俾大家玩!冇限時勁正可以同friend喺度傾勁耐😆直接打黎餐廳book留返個靚位跟住同friend傾足成個夜晚韓式牛肋條$139可以揀辣,啱晒我同朋友嘅胃口!牛肋條都好嫩滑,面勁有彈性,啱啱好啊煮得!味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️卡邦尼煙三文魚$139三文魚好大塊卡邦尼煮得好入味,仲要啱啱好同三文魚match得好夾!味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️瑞士雞翼$61 超級入味呀!仲要雞肉嫩滑!好推薦大家嚟呢度都要試吓,仲有唔同味揀味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢度有啲花茶可以添飲,真係好吸引!可以添飲嘅Cafe同friend坐多陣開心傾下計元肉茶$61好養生啦啱晒女仔們可以飲味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️蜂蜜水蜜桃$56呢個就甜甜地咁仲要加埋水蜜桃好Frash味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

韓式牛肋條$139

賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️

蜂蜜水蜜桃$56
呢個就甜甜地咁仲要加埋水蜜桃好Frash

2天前 0 瀏覽
旺角有唔少樓上cafe,呢間主打無限時,可以同朋友仔坐足全日,溫書、傾偈、玩board game,食物款色唔多,飲品反而比較特色。老闆一腳踢,雖然忙著煮嘢食但係都會招呼客人!主食有牛肋條,整咗兩個鴨仔飯,有心思,好可愛☺️ 肉質煮至軟身,啖啖肉,夠入味,下面有少量蔬菜,飯偏硬身,但撈埋醬汁就啱啱好~ 卡邦尼煙三文魚有驚喜,搭配螺絲粉,蘑菇味幾香,三文魚夠大條,鹹香口味,值得食。另外推介蜜糖雞翼,炸咗兩次,外脆內滑,性價比高。飲品要咗蘋果 + 水蜜桃同火龍果 + 菠蘿,即叫即整,冇額外添加糖,飲落好健康,而且凍冰冰好解暑,舒服。

• 韓式牛肋條
  • 蜜糖雞翼
  • 卡邦尼碎煙肉三文魚意粉
中學時期一直好鍾意去樓上café,因爲價錢比較平而且環境舒適同無限時。不過開始連café都有限時之後就好少去。最近就發現左呢間位於旺角既【Any Moment Café】,主打家既感覺同完全無限時,又有好多玩具board game等等。雖然環境比較細、但勝在溫馨舒適,不過因爲呢個原因、一定要先打電話book位!韓式牛肋條飯:鴨鴨形狀既飯好cute,再配微辣醬汁既牛肋條,兒牛肋條炆得非常軟霖。蜜糖炸雞翼:新鮮炸起,熱辣辣,蜜糖好多、甜甜鹹鹹不錯。薄荷青檸梳打:非常refreshing、好適合夏天!餐廳位置比較難揾,門口係兩棟大廈中間!

蜜糖炸雞翼:新鮮炸起,熱辣辣,蜜糖好多、甜甜鹹鹹不錯。
薄荷青檸梳打:非常refreshing、好適合夏天!
餐廳位置比較難揾,門口係兩棟大廈中間!
今次一個好耐冇見嘅朋友帶咗我去旺角嘅一間樓上Cafe敘舊。呢間Cafe係登打士街,不過入口就有少少難搵,入口係一間舖頭”金康道夫”側邊既一條巷入面。Cafe面積唔算好大,但係佈置得好溫馨,成個屋企🏠嘅感覺咁,有大量玩具提供,七點去到嘅時候都已經坐滿晒人啦。老闆好有heaet❤️又好好傾,老闆會問我地既口味再做推介,又會問我地溫度🌡️會唔會太凍太熱。而且佢仲係一腳踢,問完我哋食乜之後,佢又匆匆忙忙走返入廚房準備🍲🤣,真係好值得支持‼️🌟 韓式牛肋條飯👍🏻👍🏻大推呢個老闆好花心思咁整咗隻鴨仔造型嘅飯,好可愛~😻牛肋條煮得好腍 配埋微辣嘅汁撈飯好襯🌟 卡邦尼煙三文魚 🍝三文魚嘅份量都唔少麵同埋個汁正常發揮🌟 瑞士雞翼👍🏻有足足六大隻份量非常足夠🌟 杞子花茶🍵又係勁足料😍,啲茶葉夠味加水再沖多幾次可以慢慢飲慢慢傾計抵哂‼️記得要提早訂位❣️
今次一個好耐冇見嘅朋友帶咗我去旺角嘅一間樓上Cafe敘舊。

🌟 韓式牛肋條飯👍🏻👍🏻
大推呢個
老闆好花心思咁整咗隻鴨仔造型嘅飯,好可愛~😻
牛肋條煮得好腍 配埋微辣嘅汁撈飯好襯

🌟 卡邦尼煙三文魚 🍝
三文魚嘅份量都唔少
麵同埋個汁正常發揮

🌟 瑞士雞翼👍🏻
有足足六大隻
份量非常足夠

🌟 杞子花茶🍵
又係勁足料😍,啲茶葉夠味加水再沖多幾次
可以慢慢飲慢慢傾計
抵哂‼️

記得要提早訂位❣️

餐廳有大量既唔同類型既Board Game 俾大家揀嚟玩,老闆仲會親自教大家點玩,同埋推薦遊戲俾大家;而座位方面都坐得舒服,非常之啱一班朋友約埋一齊食飯聚舊;不過由於餐廳位子有限,入嚟前需要預先打電話訂枱預約。1. 韓式牛肋條 (套餐 $139)牛肋條好腍,而且炆得好入味,份量有兩條;而飯方面整咗個鴨仔形,非常得意,飯粒好軟熟,可以伴上醬汁一齊食,飯入面仲有啲蘑菇。🌟 評分: 7/102. 卡邦尼煙三文魚螺絲粉 (套餐 $139)煙三文魚有三大片,食落好鹹香,卡邦尼汁包裹住每一粒既螺絲粉,螺絲粉口感偏腍,不過份量非常充易。🌟 評分: 6/103. 芝士薯條 $62呢個薯條個醬似係芝士同魚柳包個他他醬既秘制混合,有鹹香之餘又酸酸甜甜,味道濃郁惹味,又唔會覺得油膩,反而幾開胃,薯條口炸到金黃香脆,裡面口感綿密,配個醬食真係一流。🌟 評分: 8/104. 芒果乳酸沙冰 (套餐 +$12)芒果味好濃,飲落酸酸甜甜好開胃好清新,啲冰打到好綿密,而且份量好多,飲到最後都好濃芒果味。🌟 評分: 8/105. 濃情朱古力 (套餐 +$12)朱古力味好香濃,而且唔會話好甜。🌟 評分: 6/10🎖️整體評分

1. 韓式牛肋條 (套餐 $139)
🌟 評分: 7/10

2. 卡邦尼煙三文魚螺絲粉 (套餐 $139)
🌟 評分: 6/10

3. 芝士薯條 $62
🌟 評分: 8/10

4. 芒果乳酸沙冰 (套餐 +$12)
🌟 評分: 8/10

5. 濃情朱古力 (套餐 +$12)
朱古力味好香濃,而且唔會話好甜。
🌟 評分: 6/10

🎖️整體評分🎖️
❤️ 味道: 7/10
🧡 環境: 8/10
💛 服務: 8/10
💙 性價比: 8/10

📍 AnyMomentCafé (旺角)
旺角登打士街36號恆威商業中心9樓
香港而家好難得仲有無限時Cafe🥹一入門口,就見到好多款board game👍🏼大家可以📲電話預約同朋友慢慢傾偈玩game chill下老闆好熱情,對食物質素好有要求,由準備食材、調製同煮菜餚都親力親為⭐️滿滿沙律菜,仲有自家調製嘅沙律汁😱唔似平時食嘅沙律醬汁,甜甜地果味,好上癮⭐️韓式牛肋條飯牛肋條炆得好腍又嫩滑,飯粒掛汁夠晒濃郁!仲有老闆親自種嘅香草羅勒,好有心機⭐️地中海香蒜雞柳意粉嘩除左有啖啖蒜香,仲食到啲冬蔭功味道,好神奇!意粉仲加左好多蔬菜~⭐️瑞士汁雞翼 好入味~味道恰到好處,雞肉好嫩滑🍵野飲都特別有心思我地叫左壺花茶,有甜甘菊,用天然養生材料沖成,少少甜味😋🧃西西里夕陽係青蘋果🍏加桃沙冰~酸酸甜甜好清新!
香港而家好難得仲有無限時Cafe🥹
一入門口,就見到好多款board game👍🏼
大家可以📲電話預約同朋友慢慢傾偈玩game chill下

⭐️滿滿沙律菜,仲有自家調製嘅沙律汁😱
唔似平時食嘅沙律醬汁,甜甜地果味,好上癮
⭐️韓式牛肋條飯

⭐️地中海香蒜雞柳意粉

⭐️瑞士汁雞翼 好入味~味道恰到好處,雞肉好嫩滑

🍵野飲都特別有心思
我地叫左壺花茶,有甜甘菊,用天然養生材料沖成,少少甜味😋

🧃西西里夕陽
係青蘋果🍏加桃沙冰~酸酸甜甜好清新!
一直有玩board game嘅習慣,但係要搵個地方聚埋一齊真係唔容易竟然俾我哋搵到旺角鬧市裏面有間有晚餐提供仲有多樣化Broad game 嘅樓上cafe!最適合多人玩嘅狼人殺,誰是牛頭王等等超多嘅唔同Broad game,最重要係有即刻煮嘅熱食!🍴韓式牛肋骨飯燉煮的牛肋骨軟嫩,肉質鮮美;加埋獨特的韓式調味料為牛肉帶嚟豐富嘅風味同香氣,估唔到樓上Cafe都可以食到充滿肉汁嘅美味。🍴 卡邦尼煙燻三文魚意粉煙燻三文魚的鮮美與熱辣辣嘅卡邦尼意粉,相互融合,配上奶油和蛋黃醬的滑順口感,總算為我工作咗一天嘅胃部帶嚟暖意。🍴芝士薯條曲形粗薯條仲有滿滿嘅特製芝士醬,好啱一路玩一路食嘢🥤西西里夕陽(青蘋果加桃)酸酸甜甜幾開胃,飲落去好清新好fresh🥤潤喉茶都幾特色,佢係有浸清涼薄荷感,當中嘅甜味係源自甜菊葉,健康冇負擔👍🏻🤍記住打電話去預約🤍☎️訂座電話:3188 4487

🍴韓式牛肋骨飯

🍴 卡邦尼煙燻三文魚意粉

🍴芝士薯條
曲形粗薯條仲有滿滿嘅特製芝士醬,好啱一路玩一路食嘢

🥤西西里夕陽(青蘋果加桃)
酸酸甜甜幾開胃,飲落去好清新好fresh

🥤潤喉茶

2024-04-10
韓式牛肋條飯
芝士薯條+西西里夕陽
2024-04-12 3 瀏覽
朋友話想同我玩board game同食晚飯, 就帶我到佢預先電話預約左既樓上cafe晚膳, 一黎到門口已經見到好多款式嘅board games, 好想玩~ 環境佈置好舒服, 好似去左朋友屋企一樣, 感覺好溫暖~老細安排左我地坐卡位, 提我地係無限時, 玩幾耐都得, 枱上已擺放了佢新買既足球小玩意, 即刻玩一陣先, 之後就醫肚:*卡邦尼煙三文魚煙三文魚大塊新鮮, 卡邦尼掛汁, 硬度適中, 味道有層次~ *地中海香蒜雞柳螺絲粉螺絲粉屬微辣好惹味,雞柳嫩滑~*芝士薯條薯條好脆, 撈埋芝士醬好食, 老闆話係自己調教的, 出面食唔到呢種芝士醬味道*咸柑橘檸漆(7ups)自家製咸柑橘都係老闆自己親手種,用料天然, 配埋7喜, 味道夾又清涼~老細推薦左呢杯潤喉花茶俾我, 花茶好足料,我好喜歡沖花茶嘅器皿, 好好用~嘆住杯花茶黎玩board games都係第一次~#溫馨提示大家記得上去前要電話預約呀~預約電話: 61306631 (24小時訂座或查詢)
*卡邦尼煙三文魚

煙三文魚大塊新鮮, 卡邦尼掛汁, 硬度適中, 味道有層次~
*地中海香蒜雞柳螺絲粉

螺絲粉屬微辣好惹味,雞柳嫩滑~
*芝士薯條

*咸柑橘檸漆(7ups)

#溫馨提示

大家記得上去前要電話預約呀~

預約電話: 61306631 (24小時訂座或查詢)
2024-04-08
2024-04-09 2 瀏覽
而家香港好多餐廳都會有限時 所以想同朋友傾耐啲偈 樓上Cafe係一個好好嘅選擇 今次就去咗呢間係登打士街嘅樓上Cafe 環境同嘢食都唔錯🤤地中海香蒜雞柳螺絲粉原本以為係好西式嘅煮法 但係點知呢個好有中式嘅感覺 有蒜頭爆香嘅雞柳 好特別 好惹味🤩卡邦尼煙三文魚意粉呢個卡邦尼意粉就好Creamy 佢個份量就適合女仔食多啲 不過如果想要多啲都可以加少少錢要求佢多啲份量👍🏻芝士薯條佢個芝士薯條 條條都好大條😍仲要個醬係芝士再加蜜糖芥茉醬好好味 我同個friend食唔停口啊🥰鹹檸七同潤喉茶🥤☕️飲品方面 我哋一個就嗌咗鹹檸七 一個就叫咗潤喉茶 老闆話鹹檸七粒檸檬都係佢自己醃㗎😆七喜就比罐裝七喜 潤喉茶入邊就有雪梨乾等等嘅材料 好甜好好味🤤個老闆都好親民 入邊有好多board game我同我朋友都唔識玩 老闆都會出嚟教我哋玩 餐廳嘅位置唔係好多 如果真係有興趣嘅朋友記得要電話預約啊!🤪

地中海香蒜雞柳螺絲粉

鹹檸七同潤喉茶🥤☕️

2024-04-08 2 瀏覽
Happy Friday嚟登打士街cafe同啲老友鬆鬆最鐘意佢有嘢食之餘仲可以玩boardgame (◍˃̶ᗜ˂̶◍)✩記住要電話預約呀!✧ 韓式牛肋條 ($139)上枱見到可愛嘅鴨仔飯覺得幾有心思個汁係韓式但係係餐廳調配 有少少辣味唔似一般甜甜地配白蘿蔔嗰種另外仲配有雞髀菇牛肋條份量好足 燜得好腍✧ 卡邦尼煙三文魚($139)配咗螺絲粉感覺好al dente個汁好香蘑菇味唔係配煙肉配煙三文魚感覺更高級✧ 芝士薯條店主強調芝士汁係自己秘製嘅食落同平常好唔同本豬就覺得有啲芥辣味添✧ 特濃朱古力朱古力係黑朱古力 冇落牛奶嘅凸顯到朱古力本身嘅味道✧ 護肝茶店主力推養生茶除咗護肝茶仲有幾款嚟嘅朋友可以自己同店主查詢下護肝茶重菊花味 仲可以添飲
Happy Friday嚟登打士街cafe同啲老友鬆鬆
記住要電話預約呀!
✧ 韓式牛肋條 ($139)
上枱見到可愛嘅鴨仔飯覺得幾有心思
個汁係韓式但係係餐廳調配 有少少辣味
唔似一般甜甜地配白蘿蔔嗰種
另外仲配有雞髀菇
牛肋條份量好足 燜得好腍
✧ 卡邦尼煙三文魚($139)
配咗螺絲粉
除咗護肝茶仲有幾款
嚟嘅朋友可以自己同店主查詢下
護肝茶重菊花味 仲可以添飲
2024-04-05 11 瀏覽
係旺角想搵個地方坐得舒服D又唔限時,就諗到之前朋友介紹過既呢間Cafe。雖然係街度搵呢間Cafe唔係咁容易,但只要記住係條巷仔行入去,就會見到幢大廈,搭𨋢就到。一開𨋢就見到呢間特色Cafe既擺設,感覺唔錯。雖然幢大廈唔起眼,但上到Cafe見到都坐滿8成食客,相信今次體驗唔錯,結果都無失望,推介同班Friend一齊上去玩下、食下 Hea下,感覺唔錯。另外,Cafe老闆一人做,態度友善,雖然會忙於煮食物,但都唔會一有時間就出黎招呼客人,要讚。卡邦尼煙三文魚意粉醬汁唔會太杰身,唔會食到好醬口,味道不錯,而且煙三文魚既數量都唔少👍拿破崙肉醬鴨胸意粉拿破崙醬好味,酸酸甜甜咁,但唔會太甜,唔錯推介店舖有多種花茶選擇,大家可以試試最重要係$1XX無限時任坐,大家想去既不妨直接打電話比老闆預約🥳
拿破崙肉醬鴨胸意粉
拿破崙醬好味,酸酸甜甜咁,但唔會太甜,唔錯
推介
店舖有多種花茶選擇,大家可以試試

拿破倫肉醬鴨胸意粉
花茶
大量桌上遊戲
認住個門口,好有特色
恆威商業中心
拿破倫肉醬鴨胸意粉
2024-04-01 15 瀏覽
好看的店面千篇一律,有趣的店家萬𥚃挑一。如同它的名字,在這裏你感受不到時間的限制。老闆的熱情款待,不但可以盡情享受與朋友的歡樂時光,更可忘卻煩憂和壓力,在香港確實難得,值得支持🙌🏻。韓式牛肋條 (爆推🌟🌟🌟🌟🌟)牛肋條一上枱香氣撲鼻,一口下去,軟嫩多汁兼入口即化👍🏻。濃郁的肉汁和香氣在口腔中爆發,十分惹味。搭配的醬汁香辣得來又帶有微妙的甜味,甜辣平衡恰到好處,讓人一試難忘,足見老闆的烹調功力。 跟餐的白飯以鴨仔飯造型亮相,老闆非常有心思,係一隻有頭髮造型的鴨仔🤣👍🏻,可愛度爆晒燈。鴨仔好像在惹味的醬汁中暢泳,真的色香味俱全,玩味十足。芝士薯條熱辣辣的薯條上佈滿半溶芝士醬,讓人感到滿滿的幸福感。薯條外脆內軟,份量不少。最令人驚喜的是所搭配的芝士醬,芝士味濃郁卻又非常滑順,層次豐富。作為芝士控的我,忍不住詢問老闆,才知道是他們獨家調製。難怪如此高質,每一口都充滿芝士的風味,令人停不了手。潤喉茶 (爆推🌟🌟🌟🌟🌟)落單的時候,老闆已注意到我喉沙,推介我試下他們的潤喉花茶。上枱後香氣四溢,喝一口,馬上感受到微微的甜味,喉嚨變得十分舒服。自己當下也不能相信😳,覺得十分神奇。忍唔住睩大雙眼,問老闆

韓式牛肋條 (爆推🌟🌟🌟🌟🌟)

芝士薯條

潤喉茶 (爆推🌟🌟🌟🌟🌟)
落單的時候,老闆已注意到我喉沙,推介我試下他們的潤喉花茶。上枱後香氣四溢,喝一口,馬上感受到微微的甜味,喉嚨變得十分舒服。自己當下也不能相信😳,覺得十分神奇。忍唔住睩大雙眼,問老闆花茶有什麼材料?原來內有雪梨片、金蓮花、桂花、胖大海及甜甘菊等等,十分足料。他們的茶具很有意思,有趣得來十分方便。
潤喉茶

店裡不僅每一道菜品都是用心烹調而成,沒有時間限制,更提供party set及各種多元化的桌上遊戲,相信每一個人造訪都會感受到無盡的放鬆和愉悅。

彩蛋: 老闆人生經歷豐富,熱情爽朗,timing 啱的話,仲可以盡訴心中情,這樣的空間及時間才是無價的Moment! @big_big_foodie