開業17年嘅樓上Cafe 🎉🎊仼坐仼玩🥳聚會群組可以考慮吓🤣🔥#sdm旺角 #sdmCafe #sdm甜品 #sdm西餐 💎 蜜糖雞翼(6隻)$61可以一試👌🏻(😋:7.2/10)👍🏻:用加拿大楓糖漿即叫即炸嘅蜜糖雞翼🍯外皮非常香脆,可以鎖實入邊嘅肉汁🍗雞翼大細都適中👎🏿:。💎 韓式牛肋條螺絲粉 $139必食💯💯 (😋:8.8/10)👍🏻:呢個超級好食,完全係對呢碟螺絲粉刮目相看😍😍牛肋條炆得非常之淋🥩冇諗過竟然個醬汁係帶少少辣味🌶️而且係非常令人回味無窮🤤想不斷食嘅味道👅👅👎🏿:💎 卡邦尼煙三文魚意粉 $139正正常常👌🏻 (😋:7/10)👍🏻:見到網上好多呢個意粉嘅好評😗試吓先~相比起上面嗰個呢個就比較淡味好多🍝所以如果真係要叫呢兩個嘅話記得食咗卡邦尼先🤣👎🏿:。💎 特濃朱古力🍫(跟餐加$13)值得一試❗️ (😋:8/10)👍🏻:老闆特別推介嘅特濃朱古力🍫🍫用真正雙重朱古力粉加黑朱古力整成,完全冇假朱古力味😍👎🏿:。💎 芒果士多啤梨沙冰🥭🍓(跟餐加$12)可以一試✅ (😋:7.2/10)👍🏻:唔知係寫錯咗定係士多啤梨味比較淡🤭全杯淨係飲到芒果味🥭不過係好飲嘅,應該真係用新鮮生果榨汁

#sdm旺角 #sdmCafe #sdm甜品 #sdm西餐

💎 蜜糖雞翼(6隻)$61
可以一試👌🏻(😋:7.2/10)

💎 韓式牛肋條螺絲粉 $139
必食💯💯 (😋:8.8/10)
👎🏿:

💎 卡邦尼煙三文魚意粉 $139
正正常常👌🏻 (😋:7/10)
👎🏿:。

💎 特濃朱古力🍫(跟餐加$13)
值得一試❗️ (😋:8/10)
👎🏿:。

💎 芒果士多啤梨沙冰🥭🍓(跟餐加$12)
可以一試✅ (😋:7.2/10)
👍🏻:唔知係寫錯咗定係士多啤梨味比較淡🤭全杯淨係飲到芒果味🥭不過係好飲嘅,應該真係用新鮮生果榨汁加冰🧊唔加糖,所以唔會死甜🍹
👎🏿:

㊙️ 記住要事先打電話俾老細book位
電話:61306631 ‼️‼️‼️
如果唔係老細有機會嗰日會唔開門㗎🤣🤣

環境:7.2/10
服務:7.5/10 (有加一)
價錢:人均約 $150
性價比:7/10

📍 AnyMomentCafé (旺角)
旺角登打士街36號恆威商業中心9樓

可以 follow @sikdmeh_foodie 支持下我哋😙 每星期都會更新唔同餐廳🍽 帶大家喺香港周圍食💛
#旺角美食 #旺角Cafe #旺角打卡cafe #旺角樓上cafe #旺角好去處 #旺角黃店 #旺角甜品 #旺角 #香港美食 #香港 #香港小店 #香港黃店 #黃店cafe #anymomentcafe
2023-11-06 13 瀏覽
呢間餐廳細細地,最啱同一班朋友上嚟傾吓偈,食吓嘢。餐廳有几個打卡位,有歐陸風格、有花園等。餐廳仲會提供唔同board game,啱晒一大班朋友一齊玩👍老闆仲好風趣成日同啲食客傾吓偈,介紹下今日有咩新鮮食材,對煮食有要求👍。我地叫咗:❤️卡邦尼煙三文魚❤️地中海香蒜雞柳老闆仲特選自己種的香草🌿,真係好香❤️士多啤梨香蕉奶昔香蕉味真係好濃,好香😋❤️瑞士雞翼老闆話係用咗佢嘅秘製瑞士汁加冰糖,真心好好味店長好用心煮食,真誠,啱晒一班朋友想去傾吓偈、小聚、食吓嘢。餐廳有時都好full。大家記得一大班朋友落去之前要訂位👍

我地叫咗:
❤️卡邦尼煙三文魚
❤️地中海香蒜雞柳
老闆仲特選自己種的香草🌿,真係好香
❤️士多啤梨香蕉奶昔
香蕉味真係好濃,好香😋
❤️瑞士雞翼
老闆話係用咗佢嘅秘製瑞士汁加冰糖,真心好好味

• 卡邦尼煙三文魚意粉
  • 瑞士雞翼
  • 士多啤梨奶昔
  • 羅勒海鮮意粉
2023-11-02 576 瀏覽
今日放假~跳完舞同朋友去左油麻地一間樓上Cafe~一入到去見到藍色好靚既大門😍藍怪表示很可以超多遊戲~最吸睛係巨型層層疊呢個係枱面忍唔住玩左幾轉一彈出嚟周圍飛其後幾轉都要搵手掩住驚唔見緊個小黃人老闆兼顧廚師同侍應分身乏術好貼心咁問我地有咩食有咩唔食原來老闆發板幾好啱晒我呢d選擇困難同埋會好期待究竟有咩食首先上枱既係地中海香蒜雞柳食落有檸檬葉既味道好多雞柳有8~9件海量蒜片仲有薑片意粉軟硬適中之後老闆又好忙咁彈出彈入期間問我地想食芝士薯條定瑞士雞翼朋友揀左芝士薯條好大兜芝士多到拉絲同埋有沙律醬撈埋好正韓式牛肋條縲絲粉牛肋條好大條炆到好腍完全唔使切甜中帶少少辣好惹味開聲潤喉茶個壺好得意~杯仔細細好英式feel味道甘甜,裡面有雪梨乾、甜甘菊葉、山海同桂花,天然甜味好養生呀!黑朱古力曲奇啱晒減肥中既我😆唔甜非常好食完都同老闆吹左陣水環境唔錯幾舒服可以暫時忘記煩惱鍾意玩遊戲既有成個架慢慢揀重點無限時可以慢慢坐食物飲品以樓上Cafe嚟講絕對係我今年三甲之一下次會想嚟試埋芝士蛋糕&咖啡

超多遊戲~最吸睛係巨型層層疊

下次會想嚟試埋芝士蛋糕&咖啡

2023-11-01
  • 韓式牛肋條螺絲粉
  • 地中海香蒜雞柳意粉
全程得老闆一個一腳踢,身兼幾職,但依然一啲怨言都冇,非常好客,好熱情,係一間有人情味ge Café 😎地中海香蒜雞柳 $138雖然佢個名係香蒜,但其實食落去香草味比較重😂,因為冇蒜頭粒,而係原粒蒜頭一齊炒,意粉炒得均勻,雞肉份量都唔少~卡邦尼煙三文魚螺絲粉 $138同樣都好足料,煙三文魚好大塊,有4塊☺️,有啲似忌廉白汁味,螺絲粉掛汁一流滷水雞翼好似屋企媽媽整嘅感覺,每一隻都脹卜卜,入曬味😄現場仲有好多boardgame可以玩,啱晒成班friend一齊去~不過由於好full,記得去之前打電話預約Tel. 31884487,老闆話OpenRice唔可以作準,亦可以wts 61306631

地中海香蒜雞柳 $138

卡邦尼煙三文魚螺絲粉 $138

滷水雞翼
好似屋企媽媽整嘅感覺,每一隻都脹卜卜,入曬味😄

早幾年油尖旺區樓上Cafe開到成行成市,但近年已經買少見少。今次來到旺角登打士街,原來有一間已經開業17年的樓上cafe仍在經營。Cafe位置於恆威商業中心,大廈入口唔太顯眼,響高氏大廈旁的橫巷內。一上到去就見到cafe門口有兩個放滿board game的櫃,非常多遊戲可以任玩任坐。cafe地方唔算好大,但有幾張長枱同卡座,唔會太逼坐得都幾舒服。Cafe老闆服務殷勤,親自過嚟先了解我地口味再推薦食物。🥰❇️地中海香草雞柳螺絲粉▶️雞柳肉都幾厚身又夠入味,入面有多種香草,味道香濃但又唔會嗆過雞肉本身的味道。老闆會先問我地食唔食得辣,我地唔太食得辣,所以呢款螺絲粉只有少少辣但又不失惹味!👍🏻❇️拿破崙煙鴨胸螺絲粉▶️上面舖滿芝士粉,芝士味香濃。入面有少許番茄同茄醬,中和芝士的油膩感。煙鴨胸肉都幾多幾足料。兩款螺絲粉都唔會煮得太腍,唔錯!❇️芝士醬薯條▶️呢款薯條有驚喜,初時以為上面只係普通芝士醬,但其實係老闆秘製的醬汁,食落去唔係單純的芝士,除咗有芝士鹹香味,亦有甜甜地類似南瓜的味道,濃郁惹味,但又唔會覺得一般芝士醬咁膩,配合即炸粗薯條,雖然感覺邪惡但又真係會忍唔住一條一條咁食哂😋❇️凍美式咖啡▶️易入口

Cafe老闆服務殷勤,親自過嚟先了解我地口味再推薦食物。🥰

❇️地中海香草雞柳螺絲粉
❇️拿破崙煙鴨胸螺絲粉

❇️芝士醬薯條

❇️凍美式咖啡
▶️易入口,口感夠滑,唔會好似坊間普遍的美式咖啡咁有苦澀或有酸味,唔錯!

❇️玫瑰洛神花茶
▶️選擇飲品的時候有點花多眼亂,老闆就問我地鍾唔鍾意養生,我自己就鍾意養生嘅,所以老闆就炮製咗呢杯花茶。有玫瑰花香亦有少少洛神花酸酸地的味道,可以加水添飲,但一壺份量都已經斟到最少2大杯。

✅幫襯樓上Cafe就係想可以坐得耐d,或者同班朋友邊食邊玩,呢度絕對滿足到。

✅老闆態度親切而且有熱誠,由煮餐到serve客都親自處理,同時會主動同客人傾計。呢晚客人唔多,我地都同老闆傾咗好多計,係近年響餐廳食飯少有感受到的人情味。又warm又好食的小店真係越嚟越少,值得多啲人支持!💖💪🏻

🔸順帶一提,如果想訂枱記得先直接打比老闆預約呀!
2023-10-30
2023-10-30 213 瀏覽
📍 AnyMomentCafé平日cafe就去得多,但呢間cafe就提供好多board game 俾客人,桌遊款式多🤩啱曬一大班朋友、三五成群過黎玩! 無限時任玩任食♾️️去之前透過電話預約📱同老闆book檯就唔怕無位啦😉🐤地中海香蒜雞柳意粉 地中海香草個味幾特別~雞柳既肉質ok,蒜味好香🧄所以食落辣辣地🥵但又幾惹味🤓中意食辣既朋友呢碟意粉一定好啱你胃口!🍝卡邦尼煙三文魚意粉 煙三文魚鋪滿曬成個意粉面,有好多塊🤤卡邦尼既醬汁好creamy,味道幾濃郁,配埋煙三文魚一齊食個味好match!🫶🐤瑞士雞翼 一共有6大隻,瑞士汁好入味!咬落好腍身,食完又想食多隻😋🍪曲奇朱古力呢杯絕對係邪惡之選😈落左好多朱古力粉,好濃郁~🍌香蕉奶昔好重香蕉味,味道甜甜地比較fresh!✨個人建議:間cafe成日都好full,建議大家黎之前記得電話預約左先🤩⭐️好味指數:7.5/10📍 AnyMomentCafé (旺角)旺角登打士街36號恆威商業中心9樓#旺角 #anymomentcafe #cafe #地中海香蒜雞柳意粉 #卡邦尼煙三文魚意粉 #瑞士雞翼 #曲奇朱古力 #香蕉奶昔 #桌遊 #boardgame #c
📍 AnyMomentCafé

地中海香蒜雞柳意粉

🐤地中海香蒜雞柳意粉

🍝卡邦尼煙三文魚意粉

🐤瑞士雞翼
一共有6大隻,瑞士汁好入味!咬落好腍身,食完又想食多隻😋

曲奇朱古力  &  香蕉奶昔

🍪曲奇朱古力
呢杯絕對係邪惡之選😈落左好多朱古力粉,好濃郁~

🍌香蕉奶昔
好重香蕉味,味道甜甜地比較fresh!

⭐️好味指數:7.5/10

📍 AnyMomentCafé (旺角)
旺角登打士街36號恆威商業中心9樓

#旺角 #anymomentcafe #cafe #地中海香蒜雞柳意粉 #卡邦尼煙三文魚意粉 #瑞士雞翼 #曲奇朱古力 #香蕉奶昔 #桌遊 #boardgame #chill #旺角好去處

地中海香蒜雞柳意粉
曲奇朱古力  &  香蕉奶昔
  • 香蕉奶昔
2023-10-26 8 瀏覽
大家既朋友飯局係咪主要都係以打卡為主? 大家有幾耐冇放低📱,成餐飯主要係同身邊朋友互動?中學時期🐻最鍾意同朋友去樓上Cafe玩Board games,叫杯野飲同幾款小食就玩足幾個鐘。Cafe開左17年,依家由老闆1腳踢招呼客人、煮野食、出餐、清潔。老闆忙完就會出黎同客人互動,教大家玩Board games,有好多選擇,新款舊款都有。老闆既親切同人情味令成餐飯都食得好窩心,感覺似去左老朋友屋企。⭐️地中海香蒜雞柳螺絲粉 $138雞柳幾大舊而肉質唔柴,仲有d蒜頭粒同生菜絲,醬汁濃郁,少少辣好惹味。⭐️拿破倫肉醬煙鴨胸意粉 $138輕輕煎香煙鴨胸已經好味,醬汁酸酸甜甜,蕃茄味幾濃,撈勻芝士粉令味道更有層次。⭐️瑞士雞翼 $61老闆拎到過黎已經聞到好香,雞翼好入味,輕輕一咬已經骨肉分離,肉質嫩滑冇雪味,完全係家既味道,必叫!⭐️護肝茶 +$18⭐️芒果沙冰 $12老闆好貼心,問我地想養生定唔養生,朋友揀左養生,老闆就推介護肝茶,好足料,仲教我地點用個壺同可以添飲3次。芒果沙冰係真材實料,聽到老闆切生果聲😂💬希望大家比個機會老闆同自己,感受下呢份堅持同人情味💬電話預約無限時任玩💬大廈入比較難搵,巷仔紅色帳

⭐️地中海香蒜雞柳螺絲粉 $138

⭐️拿破倫肉醬煙鴨胸意粉 $138

⭐️瑞士雞翼 $61

⭐️護肝茶 +$18
⭐️芒果沙冰 $12

芒果沙冰係真材實料,聽到老闆切生果聲😂

💬希望大家比個機會老闆同自己,感受下呢份堅持同人情味
💬電話預約無限時任玩
💬大廈入比較難搵,巷仔紅色帳篷
2023-10-24 19 瀏覽
以前好鐘意同朋友去樓上cafe 又有Board game 玩又可以食下野,所以今次有朋友由外國返黎,專登去呢間cafe ,因為係門口就已經見到大量既Board game 🤩🐮韓式牛肋條配螺絲粉牛肋條好大條仲好入味,肉質十分軟腍,牛味濃郁。螺絲粉軟硬適中,有口感。🍝地中海香蒜雞柳配意粉雞柳好滑😳用上香蒜去煮更加香口😚意粉都吸哂雞柳汁,好入味🐔瑞士雞翼雞翼唔會有雪味,滋味肉嫩,每隻都大大隻👍🏽🍫佛羅倫斯星夜(朱古力+曲奇)朱古力味濃,但又唔會話好甜👏🏻🍌香蕉士多啤梨奶昔香蕉同士多啤梨味超濃😳仲飲到啖啖果肉,好足料!推薦一定要試下呢個👏🏻呢度係店主一個人主理,煮野食同招呼客人都係佢一手包辦。但佢都好細心了解客人需要,仲會同客人傾計☺️座位都好舒服又大張枱,好方便玩game 。由於大廈都比較難搵,成日都好易行過籠😓要細心啲先留意到。因為坐位有限🫣所以如果想黎食既朋友仔都可以打電話去book 定位☎️ 電話:31884487

🐮韓式牛肋條配螺絲粉

🍝地中海香蒜雞柳配意粉
雞柳好滑😳用上香蒜去煮更加香口😚意粉都吸哂雞柳汁,好入味

🐔瑞士雞翼
雞翼唔會有雪味,滋味肉嫩,每隻都大大隻👍🏽

🍫佛羅倫斯星夜(朱古力+曲奇)
朱古力味濃,但又唔會話好甜👏🏻

🍌香蕉士多啤梨奶昔

2023-10-20
2023-10-24 24 瀏覽
今日係旺角行到咁上下想揾間cafe食下野😆話去左anymoment cafe☺️一上到餐廳無耐已經感覺到老闆好好人同好隨和😝仲會同我哋傾下計😂最記得佢係咁話宜家呢奇異果好貴😂😂😂- 拿破倫肉醬煙鴨胸意粉唔會好淋 或者好硬😋而且有好多煙鴨胸係入面😆- 卡邦尼煙三文魚一上碟已經見到好多煙三文魚😍意粉好香 濃濃嘅芝士味😋- 小食拼盤十分欣賞個雞翼😋好入味又大隻😋春卷同咖哩角亦都係即炸 熱辣辣🥰- 士多啤梨+香蕉好大杯飲品😝而且有香濃嘅香蕉味😝整完一杯 之後仲有啲剩咗落嚟 老闆都比埋我哋😋- 火龍果+士多啤梨睇見杯嘢飲都覺得好健康😝飲完亦都好飽肚
今日係旺角行到咁上下

老闆都比埋我哋😋

- 火龍果+士多啤梨
睇見杯嘢飲都覺得好健康😝
飲完亦都好飽肚

讀U 時期很喜歡到cafe gathering ,旺角登打廣場出色是cafe 勝地,今天到的cafe地方細細,沒什麼華麗裝修,不過可以玩下board game ,又可以gathering ~ 最重要的是老細風趣幽默,好容易和客人打成一片~食物方面也不錯:卡邦尼煙三文魚螺絲粉 $138煙三文魚大大片~三文魚味香濃,帶點脂肪,味道更加香口~意粉軟硬度適中,帶有濃濃的芝士香氣(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)非常Creamy~韓式牛肋條意粉 $138牛肋條大大舊,份量十足,軟腍多汁(*ˉ︶ˉ*)調味相當有驚喜,醬汁超濃郁,微微辣,配上雜菇,份量剛好~ 瑞士雞翼 $61 必點! 絕對是招牌菜(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)老細說在烹調的過程加入冰糖~ 甜甜地,滑溜又惹味,一點雪藏味也沒有~正! 套餐追加18蚊可加配特飲一杯士多啤梨+香蕉蘋果+水蜜桃兩款的味道都很清新~ 尤其是士多啤梨加香蕉! 一杯下肚,其實很飽🤣餐廳是小店經營,座位不多,大家記得電話預約! 今時今日,如果想找一家有得食、有得飲、無限時、傾到夠、玩到夠的餐廳,一試無妨哦~

食物方面也不錯:
卡邦尼煙三文魚螺絲粉 $138

韓式牛肋條意粉 $138

瑞士雞翼 $61

套餐追加18蚊可加配特飲一杯
士多啤梨+香蕉
蘋果+水蜜桃

2023-10-20 200 瀏覽
平時同朋友聚會都鍾意揀樓上cafe, 可以坐低慢慢傾計,又可以一齊玩下遊戲,board game之類。今晚朋友揀左呢間樓上cafe, 大廈入口有小小隱蔽,係登打士街高氏大樓隔離小小條橫巷,平時行過好少留意。一上到樓就覺得cafe 佈置得幾靚,每面牆壁都掛左藝術掛畫,有成個櫃的board game 任玩。地中海香蒜雞柳意粉$138一上枱超香,意粉炒得好均勻,軟硬適中。個汁好特別好惹味,好香香茅味,雞柳幾滑,仲有原粒蒜頭同洋蔥做配料,超好食。韓式牛肋條螺絲粉$138牛肋條係成條上,好特別,煮得好淋好入味,但又帶小小筋,好有口感。意粉汁有小小辣,幾岩我。瑞士雞翼$61每隻雞翼都漲卜卜,好肥美😋瑞士汁入晒味,吾錯。潤喉花茶(加$18)老闆私人推薦,清清甜甜,的確幾滋潤。花茶完全冇落糖,係本身草本本身的糖味。挪威森林特飲(加$18)係紅色火龍果加奇異果,新鮮榨,完全無添加😋總括嚟講,對呢間cafe 感覺十分良好。老闆一個人走全場,但係個人好有熱誠好有幹勁,仲好風趣😆同食客有交流,會推薦同介紹適合的野俾顧客🫶🏻希望多d人黎感受下老闆的熱誠😆老闆仲介紹我地下次可以打電話去book 枱,24小時接聽嫁

地中海香蒜雞柳意粉$138

韓式牛肋條螺絲粉$138

瑞士雞翼$61
每隻雞翼都漲卜卜,好肥美😋瑞士汁入晒味,吾錯。

潤喉花茶(加$18)

挪威森林特飲(加$18)
係紅色火龍果加奇異果,新鮮榨,完全無添加😋

總括嚟講,對呢間cafe 感覺十分良好。老闆一個人走全場,但係個人好有熱誠好有幹勁,仲好風趣😆同食客有交流,會推薦同介紹適合的野俾顧客🫶🏻希望多d人黎感受下老闆的熱誠😆老闆仲介紹我地下次可以打電話去book 枱,24小時接聽嫁😁
2023-10-20
💭呢間餐廳真係好適合d 想同朋友仔一齊有個地方玩下boardgame 吹下水catch up 下既朋友😗老闆個人好fun~ 又無限我地時間食野,食食下玩玩下d 時間真係好快過~ 大家記得去之前打電話同老細book 檯,就唔驚無位坐啦😝🌸卡邦尼煙三文魚(意粉)老闆放三文魚既份量真係好佛心😝一份意粉配左超級多三文魚!意粉好creamy!推薦~🌸韓式牛肋條(螺絲粉)呢個螺絲粉都係,牛肋條份量好佛心!味道同份量都好夠😉🌸瑞士雞翼呢個真心係今日mvp!個汁係老闆用冰糖熬製!超級入味!入味得黎雞翼keep 到嫩滑既口感!我真心覺得係必食之選🌸 士多啤梨 x 香蕉 特飲杯野飲完全飲得出有用新鮮水果打出黎既味道👅 好飲!🌸 士多啤梨x 火龍果 特飲用左紅肉火龍果,顏色豐富又健康😉推薦!

🌸卡邦尼煙三文魚(意粉)
卡邦尼煙三文魚

🌸韓式牛肋條(螺絲粉)
牛肋條螺絲粉

呢個螺絲粉都係,牛肋條份量好佛心!味道同份量都好夠😉

🌸瑞士雞翼

🌸 士多啤梨 x 香蕉 特飲
特飲

杯野飲完全飲得出有用新鮮水果打出黎既味道👅 好飲!

🌸 士多啤梨x 火龍果 特飲
用左紅肉火龍果,顏色豐富又健康😉推薦!

卡邦尼煙三文魚
牛肋條螺絲粉
特飲
  • 卡邦尼煙三文魚意粉
  • 韓式牛肋條螺絲粉
2023-10-11 13 瀏覽
餐廳位處的位置雖然頗為隱蔽但認住呢個位置入去 就岩架喇上到cafe 老闆非常健談 親切友善一個人處理整間餐廳的運作 由接待 service 煮食 執枱都是一手包辦餐廳更提供多款board game 又有得食又有得玩建議大家一定要用電話/whatsapp預約 一來可以無限時用餐二來可保證餐廳一定開門三來餐廳位置有限 預先book定就萬無一失否則有可能會摸門釘的😋🍽️卡邦尼煙三文魚煙三文魚很大塊 芝士忌廉很香很濃稠 非常掛汁😋🍽️羅勒海鮮螺絲粉用自家種香草 配搭蝦及蜆 螺絲粉煙韌 軟硬適中😋🍽️瑞士雞翼醃製得非常入味 沒有雪藏味 骨肉易分離 肉質嫩滑🍹潤喉茶老闆見我有兩聲咳 就推薦我飲潤喉茶 絕無添加糖成份 相當體貼 🍹養肝茶返完工 就要養下生 一壺咁上枱 可以加水翻沖 慢慢品嘗
餐廳位處的位置雖然頗為隱蔽

🍹潤喉茶

🍹養肝茶
返完工 就要養下生 一壺咁上枱 可以加水翻沖 慢慢品嘗
2023-10-03 14 瀏覽
每個星期五收工都要呆座到8點幾上堂上星期見到其他foodie推介呢間cafe 提早book位可以無限時任坐❤️有大量board game 俾我kill time 🤣🤣可以玩住board game 食住晚餐等🥹🥹——————————-瑞士雞翼超級入味 推薦🤣老闆話佢對自己出品嘅瑞士雞翼好有信心😂肉醬意粉朋友點既main course 份量好大 而且超級多芝士係面😝煙三文魚螺絲粉面頭鋪滿三文魚😘😘水蜜桃益力多沙冰薄荷青檸梳打兩杯都用咗新鮮生果整非常有誠意🙆‍♀️——————————
每個星期五收工都要呆座到8點幾上堂

兩杯都用咗新鮮生果整
非常有誠意🙆‍♀️

——————————
2023-10-02 14 瀏覽
小食瑞士雞翼$61.0瑞士汁香味濃,雞翼炆得好淋,好滑,好juicy主食地中海香蒜雞柳扭扭粉$138.0扭扭粉軟硬適中,蒜香味逼人配埋香滑雞柳,扭扭粉吸收曬香蒜汁的精華,真係食到停唔到口卡邦尼煙三文魚意粉 $139.0意大利粉軟硬適中有咬口,配煙三文魚,意粉入面配上不同的芝士,忌廉,奶油,好creamy,每一條意粉都掛忌廉芝士汁,十分鹹香野味。套餐追加18蚊可加配特飲一杯北海道雪人 (菠蘿+芒果)菠蘿消潤,芒果香甜,酸酸甜甜,好清新佛羅倫斯星夜 (朱古力+曲奇)香甜嘅朱古力配曲奇雪糕球,超滑超好飲

小食
瑞士雞翼$61.0
瑞士汁香味濃,雞翼炆得好淋,好滑,好juicy

主食
地中海香蒜雞柳扭扭粉$138.0

卡邦尼煙三文魚意粉 $139.0

套餐追加18蚊可加配特飲一杯
北海道雪人 (菠蘿+芒果)
菠蘿消潤,芒果香甜,酸酸甜甜,好清新
佛羅倫斯星夜 (朱古力+曲奇)
香甜嘅朱古力配曲奇雪糕球,超滑超好飲
2023-09-27