2020-09-29 1068 瀏覽
同朋友去葵廣行街,去之前就黎咗呢間喺新都會廣場嘅雞翼山!我同三個朋友叫咗一個12隻雞翼set,總共有三款口味嘅雞翼同一杯飲品送!於是我哋就嗌多兩杯嘢飲,每人一杯~-身為雞翼控嘅我,去到有選擇困難症,每款雞翼都好特別,好想試,最後揀咗呢三款:▪️文青風玫瑰雞翼呢個真係好有驚喜!必點👍🏻開頭以為會好甜,點知佢調味調得好好,味道恰好~蜜糖雞翼加上淡淡玫瑰味,好夾,而且加咗玫瑰花瓣作裝飾,少女心爆發💓打卡一流呢~而且咬落去好鎖汁好Juicy,肉質嫩滑!▪️黑松露蒜香武士雞翼(原味)食落有淡淡的黑松露味同蒜香味,雞翼皮都整得啱啱好,唔會太乾身!▪️港式避風塘蒜香雞翼雞翼上會灑上好多避風塘炸蒜香粒同辣椒粒!非常香口又惹味!雞翼皮非常香脆,鍾意食辣嘅吃貨一定唔可以錯過呢款雞翼!▪️健康山楂蘋果茶呢款蘋果茶非常養生,唔會太甜,酸酸甜甜好開胃!▪️柳橙冰綠茶好清新,啖啖香橙味,唔會太甜,食完雞翼解解膩最啱👍🏻-三款雞翼都非常滿意☺️下次想試埋鹹檸七、鹹蛋黃同西檸香酸甜雞翼🤤
同朋友去葵廣行街,
去之前就黎咗呢間喺新都會廣場嘅雞翼山!
我同三個朋友叫咗一個12隻雞翼set,
總共有三款口味嘅雞翼同一杯飲品送!
於是我哋就嗌多兩杯嘢飲,每人一杯~

▪️文青風玫瑰雞翼
呢個真係好有驚喜!必點👍🏻
開頭以為會好甜,點知佢調味調得好好,味道恰好~
蜜糖雞翼加上淡淡玫瑰味,好夾,
而且加咗玫瑰花瓣作裝飾,
少女心爆發💓打卡一流呢~
而且咬落去好鎖汁好Juicy,肉質嫩滑!

▪️黑松露蒜香武士雞翼(原味)
▪️港式避風塘蒜香雞翼
雞翼上會灑上好多避風塘炸蒜香粒同辣椒粒!
非常香口又惹味!
雞翼皮非常香脆,鍾意食辣嘅吃貨一定唔可以錯過呢款雞翼!
▪️健康山楂蘋果茶
呢款蘋果茶非常養生,唔會太甜,酸酸甜甜好開胃!
▪️柳橙冰綠茶
好清新,啖啖香橙味,唔會太甜,食完雞翼解解膩最啱👍🏻

三款雞翼都非常滿意☺️
下次想試埋鹹檸七、鹹蛋黃同西檸香酸甜雞翼🤤
  • 文青風玫瑰雞翼
  • 港式避風塘蒜香雞翼
2020-09-29 34 瀏覽
雞翼都是即叫即炸,能保證熱度及質素😍😍起初一個人到店,心打算叫一小盒應不多味道選吧~但我錯了,是超多味道可選擇🙈🙈而且名字挺長,蠻有趣的🤣🤣🤣一盒12隻雞翼還可挑上3款味道~鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼~大推❗❗咸蛋黃味很香,而咸蛋黃的咸香味也很突出,好好味😋香茅黑糖珍珠瑜珈雞翼~名字很得意,珍珠伴雞翼也很特別~但最想不到原來很夾,甜甜的黑糖味伴雞翼超好吃,再加上珍珠的Q彈,更多了一層口感黑松露蒜香武士雞翼~這個有點辣,但辣得來很刺激還想再吃🤣🤣
雞翼都是即叫即炸,能保證熱度及質素😍😍

黑松露蒜香武士雞翼~這個有點辣,但辣得來很刺激還想再吃🤣🤣
2020-09-27 20 瀏覽
雞翼山的雞翼好味程度,確實令人食一次就愛上,可惜分店唔多,想食就要跨區,好彩分店開於旺區,唔駛攀山涉水去幫襯。店舖提供食物種類只有雞翼、雞翼尖和飲品,而雞翼口味有十多款,選擇多樣樣吸引,餐牌圖文並茂揀選方便。雞翼以即叫即製,等餐需時,雞翼炸得香脆,再等耐啲都值得的。店內有手套提供,不要儀態,只想吃雞翼,用手拎住食更滋味。12件雞翼套餐包一杯飲品 $118雞翼可揀三種口味,雞皮薄油脂少炸得香脆,肉質嫩滑多肉汁。文青風玫瑰雞翼有著經典蜜糖甜美,陣陣玫瑰花清香,味道一試令人難忘。鹹檸七雞翼好有特式,檸味十足,富港式情懷,酸酸甜甜胃口大開,超鍾意。新加坡明哥脆香雞翼香蒜滿滿,雞翼超香脆惹味,亦都唔油膩,鹹中帶辣,風味十足。水蜜桃粒粒甜果茶杯底有好多果肉,啖啖果香甜度適中,入口清涼解渴,唔錯。健康山楂蘋果茶味道酸酸甜甜,開胃消脂,食到滿肚雞翼飲番啖解膩,正。

12件雞翼套餐包一杯飲品 $118
雞翼可揀三種口味,雞皮薄油脂少炸得香脆,肉質嫩滑多肉汁。
文青風玫瑰雞翼
有著經典蜜糖甜美,陣陣玫瑰花清香,味道一試令人難忘。

鹹檸七雞翼
好有特式,檸味十足,富港式情懷,酸酸甜甜胃口大開,超鍾意。

新加坡明哥脆香雞翼
香蒜滿滿,雞翼超香脆惹味,亦都唔油膩,鹹中帶辣,風味十足。

水蜜桃粒粒甜果茶
杯底有好多果肉,啖啖果香甜度適中,入口清涼解渴,唔錯。
健康山楂蘋果茶
味道酸酸甜甜,開胃消脂,食到滿肚雞翼飲番啖解膩,正。
2020-09-22
  • 文青風玫瑰雞翼
  • 鹹檸七雞翼
  • 新加坡明哥脆香雞翼
cyt: //間野叫:雞翼山 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗪𝗶𝗻𝗴𝘀 𝗠𝗼𝘂𝗻𝘁𝗮𝗶𝗻邊度黎:葵芳興芳路𝟮𝟮𝟯號新都會廣場𝟭樓𝟭𝟴𝟬號舖▪𝟭𝟮件套餐配𝟭飲品 $𝟭𝟭𝟴𝗧𝘄𝗲𝗹𝘃𝗲 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗪𝗶𝗻𝗴𝘀 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗼𝗻𝗲 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗱𝗿𝗶𝗻𝗸 𝗺𝗲𝗮𝗹揀左三款口味: 冬蔭功、咸檸七、新加坡明哥脆香雞翼 成日見到人周街食雞翼 今次榮幸被邀請 但係好食就係好食 屎就係屎 估唔到又真係好有驚喜 同屎絕對扯不上丁點關係 新鮮即炸好𝗷𝘂𝗶𝗰𝘆 雞翼無雪味 炸皮唔界口 口味𝗥𝗲𝘃𝗶𝗲𝘄繼續睇下面內文 (老闆好𝗻𝗶𝗰𝗲又熱心 歡迎吹水 另外原來雞翼山總公司係𝗦𝗼𝗴𝗻𝗼 𝗖𝗮𝗳𝗲 ~)••••••••••••••••••••••••••••••冬蔭功雞翼(期間限定) 𝗧𝗵𝗮𝗶 𝗧𝗼𝗺 𝗬𝘂𝗺 𝗦𝗼𝘂𝗽𝟴.𝟱分 又酸又辣好惹味 冬蔭功醬有青檸酸味 又唔會好漏 幾有泰國風味••••••••••••••••••••••••••••••咸檸七雞翼 𝗦𝗮𝗹𝘁𝗲𝗱 𝗟𝗲𝗺𝗼𝗻𝗮𝗱𝗲 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗪𝗶𝗻𝗴𝘀𝟴.𝟱分呢款有驚喜 醬汁係自家調配秘制 七喜再溝左蜜糖 臨食之前再同咸檸掃射下隻雞翼 更加咸檸七 ••••
[9:50 PM, 9/23/2020] cyt: //
邊度黎:葵芳興芳路𝟮𝟮𝟯號新都會廣場𝟭樓𝟭𝟴𝟬號舖

𝟭𝟮件套餐配𝟭飲品 $𝟭𝟭𝟴
冬蔭功雞翼(期間限定) 𝗧𝗵𝗮𝗶 𝗧𝗼𝗺 𝗬𝘂𝗺 𝗦𝗼𝘂𝗽
𝟴.𝟱分
新加坡明哥脆香雞翼 𝗦𝗶𝗻𝗴𝗮𝗽𝗼𝗿𝗲 𝗦𝘁𝘆𝗹𝗲 𝗖𝗿𝗶𝘀𝗽𝘆 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗪𝗶𝗻𝗴𝘀
𝟴分
相比起之前試過嘅避風塘 呢款無咁辣 加左茄醬 魚露 食落小辣 唔知明哥是咪就係咁嘅味呢

柳橙冰綠茶 𝗜𝗰𝗲𝗱 𝗚𝗿𝗲𝗲𝗻 𝗧𝗲𝗮 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗢𝗿𝗮𝗻𝗴𝗲
超冰涼 最欣慰係無冰 唔會溝淡杯茶 飲落唔覺有糖 解膩一流
用餐優惠
試食活動
店鋪:雞翼山 (葵芳)地址:葵芳興芳路223號新都會廣場1樓180號舖前排去咗葵芳廣場到行街,中間經過新都會廣場,見到呢間位於1樓嘅雞翼山🍗,之前成日都聽到唔少人去食呢間雞翼店,今次一於打鐵襯熱去試下佢地嘅雞翼先😋雞翼最少買4隻,仲可以自選雞中翼或者雞鎚,而我今次就試咗3款雞翼同埋一杯山楂蘋果茶🥤文青風玫瑰雞翼非常優雅文青嘅雞翼😂,真係啱晒打卡📸,食落有清新玫瑰花香🌸,幾特別咸檸七雞翼一開頭食落有啲似中藥味🙈,但慢慢就食得出係咸檸七嘅味道,新奇有趣😆香茅黑糖珍珠瑜珈雞翼唔好以為黑糖珍珠一定係飲珍珠奶茶先有😌,原來食雞翼都可以見到佢哋!估唔到香茅同黑糖珍珠再放喺雞翼度又幾match🤤,值得一試依家買任何嘢加$28,仲可以換購原價$38嘅香辣避風塘蒜炒雞翼尖一客(15隻),夜晚買嚟做餸都唔錯😎
店鋪:雞翼山 (葵芳)
地址:葵芳興芳路223號新都會廣場1樓180號舖

雞翼最少買4隻,仲可以自選雞中翼或者雞鎚,而我今次就試咗
3款雞翼同埋
一杯山楂蘋果茶🥤

咸檸七雞翼

香茅黑糖珍珠瑜珈雞翼

2020-09-21
呢間雞翼鋪經過好多次 但係通常都食完飯食唔落雞翼 今次終於認真望下個menu 發現好多味道都好特別。+゚(*´∀︎`*)。+゚ 所以揀咗三隻味 每款四隻嚟試 仲有兩杯嘢飲文青風玫瑰不愧係最有人氣嘅款式 真係好香玫瑰味 雞翼上面有好足料嘅玫瑰蜜糖醬 香甜得嚟亦唔會有香精味 同埋有玫瑰花瓣做點絮 叫文青風都幾襯😆作為一個鹹蛋黃愛好者 見到鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼就即刻決定咗要試 我覺得呢隻係三款入面最好食嘅 不過可能同個人喜好有關 ・∇︎・ 睇相就可以見到有滿滿嘅鹹蛋黃 夠晒鹹香 配埋熱辣辣嘅雞翼食真係好正😋 不過真係好邪惡最後一款試嘅係好神奇嘅香茅黑糖珍珠瑜伽雞翼 黑糖珍珠已經少見仲要配埋香茅 以為會好奇怪 不過出乎意料都算夾 雞翼上面有珍珠 加埋醬嘅黑糖味真係好似飲緊台式飲品咁 不過香茅同黑糖珍珠嘅味好似有啲分離 我覺得唔會奇怪但係未必大家都會中意 唔係想試特別嘢嘅話會比較推薦試另外兩款 😉飲咗山楂蘋果茶同柳橙冰綠茶 食呢啲煎炸嘢好啱飲山楂蘋果茶 可以清一清~
呢間雞翼鋪經過好多次 但係通常都食完飯食唔落雞翼
所以揀咗三隻味 每款四隻嚟試 仲有兩杯嘢飲
  • 文青風玫瑰
  • 鼠尾草鹹蛋黃哥
2020-09-20 42 瀏覽
喜歡食雞翼的我,知道雞翼山終於係葵芳新都會廣場開店已經份內興奮,因為近我想去去買都超方便。之前成日見到他們的口號已經覺得好搞笑“不要儀態,只想吃雞翼”但因疫情關係我都係外填回家食好點,因食雞翼我都係喜歡用手揸來食的。今次我選左3款口味和一杯飲品的套餐感覺好正, 先來講講鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼,呢到的所有雞翼都係即叫即炸,已經超正仲要配上我喜歡的鹹蛋,濃而不膩好香口, 第二款特別為仔仔而叫香茅黑糖珍珠瑜伽雞翼, 用上珍珠來配雞翼真係第一次食,又估唔到出奇地夾,甜甜地好味道, 最後就再滿足我自己,因好耐冇食辣野,所以叫左黑松露蒜香武士雞翼辣味, 香濃的黑松露加上辣辣地超刺激我味蕾,辣得夠過引。好彩我叫左杯水蜜桃粒粒甜果茶來飲,中和返那份辣味。ps:外賣回家時好多人望住我,因為d 雞翼實在太香了。

好彩我叫左杯水蜜桃粒粒甜果茶來飲,中和返那份辣味。

ps:外賣回家時好多人望住我,因為d 雞翼實在太香了。
2020-09-17 24 瀏覽
甘岩經過雞翼山, 發現原來有返咸檸7雞翼, 即時外賣6隻😍😍。 水準都keep到上次, 如果仲可以咸d就更加好啦。最近發現出街都會自備食物盒,有d鋪頭怕煩,都唔想客人自備食物盒, 所以我都係膽粗粗問下, 一問之下,佢地原來好歡迎自備食物盒👍👍👍 實在太好啦。

外賣自取
  • 咸檸7雞翼
2020-09-12 54 瀏覽
//不要儀態···只想吃雞翼🗻//終於試咗想食好耐嘅雞翼山啦🤤🤤🤤佢有好多特色雞翼,完全滿足晒我呢個雞翼控😋😋今次揀咗三款口味~即使外賣都要影得靚,我盡力了😛·✨港式避風塘蒜香🧄🧄避風塘雞翼辣辣的,好惹味,重口味人士至愛👍🏻係我覺得三款裏面最好食最有驚喜嘅😍·✨鼠尾草鹹蛋黃🍳🍳邪惡之選,啖啖鹹蛋黃,好足料,雖然係預料中嘅味道,但好好食呀·✨文青風玫瑰🌹🌹呢款口味好清新,食到有玫瑰花味同蜜糖味🍯,甜甜的好滿足,估唔到雞翼同玫瑰都咁夾🤩·✨柳橙冰綠茶🍊/水蜜桃冰茶🍑冰冰涼涼,配雞翼最正,入面真係有塊橙同桃,比我想像中好飲👌🏻·三款口味+一杯飲品原價$118,用外賣app自取有折喔😉
//不要儀態···只想吃雞翼🗻//
✨港式避風塘蒜香🧄🧄
✨鼠尾草鹹蛋黃🍳🍳
✨文青風玫瑰🌹🌹
✨柳橙冰綠茶🍊/水蜜桃冰茶🍑
三款口味+一杯飲品原價$118,用外賣app自取有折喔😉
外賣自取
2020-09-11 26 瀏覽
🍽雞翼山逛街逛到累但又口癢癢想吃小食😩雞翼用來滿足這個情況就最適合不過🤣店鋪所有雞翼也是即點即炸,確保新鮮熱辣地送到各位客人手上,而且雞翼口味眾多,有辣有不辣,各款口味隨你選擇😋這次選了12件雞翼套餐,$118可選3款口味和一款飲品。#新加坡明哥脆香雞翼新鮮炸起的雞翼十分香脆,表面灑上了不少香蒜🧄,有些微辣味🌶,不會太辣導致蓋過其他味道,每隻雞翼也十分飽滿和有肉汁,肉質不會乾或粗糙,都是熟的剛剛好,而且香蒜味道惹味,令人想一食再食😍🤤味道小評分:😋😋😋😋😋/5#港呢D友情萬歲檸茶雞翼小朋友也會喜歡的口味😋一咬下去會有淡淡的檸檬香,而且外皮有些微焦糖化,就像焦糖燉蛋表面的焦糖,甜甜的口味小朋友一定喜歡💕不過茶味相對不太濃郁,檸檬香味較為突出🍋味道小評分:😋😋😋😋/5#黑松露蒜香武士雞翼(辣)可自行選擇辣與不辣的口味🌶小編選了辣味,一開始黑松露的香味可以蓋過其他兩款雞翼😍雞翼上有不少辣粉而且真的十分辣🥵🥵🥵辣主要遍佈在舌頭而非喉嚨,甚至辣到有些微苦,所以黑松露的味道到後期就被蓋過,相信原味會更出色🧐味道小評分:😋😋😋/5#水蜜桃粒粒茶水蜜桃味道突出🍑,而茶底不會過淡,有微微的苦,但也十分解
🍽雞翼山

#新加坡明哥脆香雞翼
味道小評分:😋😋😋😋😋/5

#港呢D友情萬歲檸茶雞翼
味道小評分:😋😋😋😋/5

#黑松露蒜香武士雞翼(辣)
味道小評分:😋😋😋/5

#水蜜桃粒粒茶
水蜜桃味道突出🍑,而茶底不會過淡,有微微的苦,但也十分解渴,內裏會有蜜桃果肉🥰
味道小評分:😋😋😋😋/5

店內座位較少,主要是企位,但裝修明亮有富士山作裝飾🤩點餐方法也十分特別,可以使用旁邊的尖叫雞呼叫店員🤣十分有趣~店舖十分貼心有提供獨立即棄手套,大家吃得乾淨又放心。小編個人最喜歡第一款新加坡明哥脆香雞翼,喜歡香口有少許辣的朋友絕對不能錯過!

2020-09-09 14 瀏覽
今次介紹呢間 其實之前已經食過好多次🤣 不過嗰日嚟到葵芬經過見到又心思思想去食😛 而且見到有新嘅味道添 咁梗係去試吓啦😆~~🍗12件套餐 $118每次黎都係食呢個套餐 因為試咗三款口味 再包一杯嘢飲😬我哋就揀咗 橙香紅酒 香茅黑糖珍珠 同埋避風塘蒜香全部雞翼即叫即製 新鮮熱辣辣🔥食落好香脆中間肉質鮮嫩😋🍷橙香紅酒味道偏向似蜜糖味 紅酒味唔算太濃不過個🍊橙味真係好香🤩🥤香茅黑糖珍珠 開頭以為會好伏 但食落又好好食🙈 黑糖味道偏甜珍珠幾有驚喜口感好煙靭有咬口😋🧄避風塘蒜香 每次必點呢個 非常之惹味 超多脆蒜味道真係幾辣🌶 唔太食得辣嘅朋友可能要叫其他味啦~~總結1)好多唔同味道嘅雞翼 值得一試~~評分📈味道 7.5/10環境 7/10性價比 7/10
🍗12件套餐 $118

味道 7.5/10
環境 7/10
性價比 7/10
2020-09-07 842 瀏覽
作為雞翼控,當然要去文青風的<雞翼山>打卡,選了12件雞翼套餐,可混合最多3種口味,跟配特飲,享受滋味的下午茶時光。鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼雞翼炸至脆皮香口,鹹蛋黃是雞翼的靈魂,雞皮被鹹蛋黃醬完美包裹著,入口滿咀誘人咸香,內裡肉質仍然濕潤,超級邪惡,吃完滋味得舔舔手指上的雞油! 文青風玫瑰雞翼雞翼油光亮麗,表面沾滿玫瑰花香糖漿和花瓣,雞皮更顯柔滑。入口啖啖蜜甜,沁出玫瑰清香,帶田園風味,十分吸引。新加坡明哥脆香雞翼脆香雞翼咬下去“吱嚓吱嚓”聲,表面舖滿鮮香炒料,加上香茅片點綴,鹹中帶鮮味,口感微辣,過足口癮。柳橙冰綠茶/ 水蜜桃粒粒甜果茶 吃過熱辣辣的雞翼,飲杯冰爽的冰綠茶,啖啖香橙味,入口清涼解渴。

鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼

新加坡明哥脆香雞翼
柳橙冰綠茶/ 水蜜桃粒粒甜果茶
下午茶
2020-09-04 29 瀏覽
#holidayouthk美食【12件雞翼套餐】 HKD118.「不要儀態...只想吃雞翼」一聽到就知道係近年風靡嘅小食店雞翼山🐔。以即叫即炸唔同口味雞翼為招牌,現時仲增至1️⃣1️⃣款口味。當中新出嘅包括:橙香紅酒大廚雞翼🍷,新加坡明哥脆香雞翼🇸🇬,香茅黑糖珍珠瑜伽雞翼🧘🏼同香辣避風塘蒜炒雞翼尖🌶。今次我地試左:👉🏻黑松露蒜香武士雞翼🖤三款比較下,調味較濃郁。入口食到微微黑松露香🤏🏻,但後期更為微弱,期待可以加強😊。但加左蒜粉🧄等調配,食落咸而獨特。👉🏻新加坡明哥脆香雞翼🧡面頭炸蒜微微帶辣🌶,脆卜卜兼香口,實屬惹美之選。👉🏻鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼💛遠處己經聞到香噴噴👅,鹹蛋黃醬炒到起沙,而且夠多夠稠,味道香濃,夠曬邪惡。整體黎講,雞翼🐣表層香脆,內裡嫩滑多汁。而且款式多多,味道更為昇華😋,咸嘅有,甜嘅有,開胃款式都有。.📍雞翼山葵芳興芳路223號新都會廣場1樓180號舖🚇葵芳站D/E出口🕑星期一至五 11:30-21:30;星期六日及公眾假期 11:00-22:00#holidayouthk葵芳旺角彌敦道700號 T.O.P. 地下14號舖🚇旺角站B3出口 步行約1分鐘🕑星期一至日 12:00-
#holidayouthk美食
【12件雞翼套餐】 HKD118
「不要儀態...只想吃雞翼」

👉🏻黑松露蒜香武士雞翼🖤

👉🏻新加坡明哥脆香雞翼🧡
面頭炸蒜微微帶辣🌶,脆卜卜兼香口,實屬惹美之選。

👉🏻鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼💛

銅鑼灣謝斐道520號渣菲大廈地舖
🚇銅鑼灣站D1出口
🕑星期一至日及公眾假期 12:00-23:30
#holidayouthk銅鑼灣

牛頭角鴻圖道6-8號樂居工業大廈M樓(裝修中)
#holidayouthk牛頭角

#Hkig #Hkiger #Hkeat #Hkfood #Hkfoodie #Instafood #Foodstagam #Foodielife #Foodislife #Foodaholic #Foodfeed #Foodtravel #Foodlover #Foodgasm #Foodphotography #Foodpics #Foodaroundtheworld #Foodoftheday #Photooftheday #Eatingfortheinsta #Thisiswhyimfat #葵芳美食 #旺角美食 #銅鑼灣美食 #牛頭角美食
2020-08-29 40 瀏覽
鍾意食雞翼就一定唔好錯過! menu 有好多款唔同味道可以揀 實有一款岩你口味😋 今次我就叫左文青風玫瑰雞翼黎試下😛雞翼外皮脆薄肉質嫩滑 玫瑰味濃郁帶甜 甜而不膩 表面有花瓣作點綴 食得又睇得呢 (而我影相之前忍唔住咬左啖 唔知大家又發唔發現到呢🙊)

(而我影相之前忍唔住咬左啖 唔知大家又發唔發現到呢🙊)
真係超值超水準,一咬即爆肉汁! - 🍗大滿足3款雞翼連一杯飲品(12件$118) 🧈鼠尾草鹹蛋黃哥超濃厚嘅鹹蛋黃汁完全360度包住雞翼!仲要用牛油打成泡,啖啖牛油香之餘極綿滑,而且有微粒蛋黃,多汁但依然外脆內軟,鎖緊哂啲肉汁! 🍋港呢D友情萬歲檸茶同樣外脆內軟,檸蜜惹味之餘,外層有碎茶葉,令到佢更香脆之餘,仲淡淡清新茶香,配搭得超好。 🍯文青風玫瑰唔洗講一樣係超脆,濃郁花蜜味,香甜之餘淡淡清香!款款都超有層次,完全非一般既製作,必試! 👍🏻9/10-🌰食到停唔到口,而且呢到嘅野飲都好有特色!叫左金銀花茉莉茶同柳橙冰綠茶,兩杯都唔錯!
真係超值超水準,一咬即爆肉汁!

🍗大滿足3款雞翼連一杯飲品(12件$118)
 🧈鼠尾草鹹蛋黃哥
🍋港呢D友情萬歲檸茶