呢間雞翼鋪經過好多次 但係通常都食完飯食唔落雞翼 今次終於認真望下個menu 發現好多味道都好特別。+゚(*´∀︎`*)。+゚ 所以揀咗三隻味 每款四隻嚟試 仲有兩杯嘢飲文青風玫瑰不愧係最有人氣嘅款式 真係好香玫瑰味 雞翼上面有好足料嘅玫瑰蜜糖醬 香甜得嚟亦唔會有香精味 同埋有玫瑰花瓣做點絮 叫文青風都幾襯😆作為一個鹹蛋黃愛好者 見到鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼就即刻決定咗要試 我覺得呢隻係三款入面最好食嘅 不過可能同個人喜好有關 ・∇︎・ 睇相就可以見到有滿滿嘅鹹蛋黃 夠晒鹹香 配埋熱辣辣嘅雞翼食真係好正😋 不過真係好邪惡最後一款試嘅係好神奇嘅香茅黑糖珍珠瑜伽雞翼 黑糖珍珠已經少見仲要配埋香茅 以為會好奇怪 不過出乎意料都算夾 雞翼上面有珍珠 加埋醬嘅黑糖味真係好似飲緊台式飲品咁 不過香茅同黑糖珍珠嘅味好似有啲分離 我覺得唔會奇怪但係未必大家都會中意 唔係想試特別嘢嘅話會比較推薦試另外兩款 😉飲咗山楂蘋果茶同柳橙冰綠茶 食呢啲煎炸嘢好啱飲山楂蘋果茶 可以清一清~
呢間雞翼鋪經過好多次 但係通常都食完飯食唔落雞翼
所以揀咗三隻味 每款四隻嚟試 仲有兩杯嘢飲