2023-11-08 110 瀏覽
又到一年一度到深水埗返工既日子,難得到深水埗,所以做完野就同好同事去搵好野食,上OpenRice搜尋,見到間迷你毛個名咁鬼Cute,食評又唔錯,食物相又幾吸引,咁啱又係響公司附近,好啦一於去試吓啦。Cafe 環境好闊落,眼見放咗10幾20張枱,另外仲有啲打卡位俾大家影吓相。食物方面,我哋揀咗❤︎︎全日窩夫早餐 $135大大份有煙三文魚、炒滑蛋、海膽炸薯餅、煙肉蘑菇腸仔同窩夫,整體正常發揮,最好食係海膽炸薯餅,好似可樂餅咁又熱辣辣,好creamy。❤︎︎炸雞煎蛋窩夫 $95熱辣辣的送上枱,仲要聞到香噴噴的燶邊煎蛋,窩夫配上糖漿,正yummy。炸雞方面,外皮灑上味粉和黑椒粒,非常香脆可口,雞肉亦算滑。一口吃下煎蛋+炸雞+窩夫,十分滿足!❤︎︎焦糖Cappuccino (Hot)$42咖啡方面冇乜驚喜,正正常常,我嫌佢唔夠熱,熱番少少就好啦。✪總括我喜歡佢嘅食物新鮮熱辣送上枱,食物美味,座位又夠闊,座得舒適,唯獨今日杯咖啡有啲失望。另外見食評話佢哋嘅甜品做得好出色,必定要食,但因為佢哋既食物份量也頗大,我和我的好同事一人食完一份已經好鬼飽,根本食唔落多個甜品😅試唔到🫣唯有下次再嚟試吓啦。大力推👍🏾推介指

食物方面,我哋揀咗
❤︎︎全日窩夫早餐 $135

❤︎︎炸雞煎蛋窩夫 $95

❤︎︎焦糖Cappuccino (Hot)$42
咖啡方面冇乜驚喜,正正常常,我嫌佢唔夠熱,熱番少少就好啦。

✪總括

大力推👍🏾

推介指數:7/10
2023-11-08 86 瀏覽
-裝修方面使用粉紅🩷、灰色🩶和白色🤍為色調,再配合雲石枱面,走girlish 加高級風格,灰色梳化坐得舒服,終於可以chill吓,唔係坐木凳。ヽ(✿゚▽゚)ノ☕️Iced Americano比較balance,偏nutty 風,都算選用優質嘅豆,比平時連鎖店嗰啲好飲啲,但係附近太多好飲嘅咖啡店,略嫌風味不足,隻豆無咩層次。🥚溫泉蛋什菌牛肝菌汁貓🐱耳朵$95配料上比較簡單,只有蘑菇和蛋,再加少少裝飾嘅香草,上面有少少芝士碎,呢隻芝士本身味道比較淡,可能我比較鍾意重口味,如果濃郁少少芝士味就更好。要讚嘅係牛肝菌醬汁好多,牛肝菌味濃郁,另外食到貓耳朵底層都唔會太咸。🥚要讚,煮得啱啱好,橙黃色嘅蛋汁估計喺屬於日本優質蛋。呢隻貓耳朵屬於正宗款式,比較厚同比較煙靭,即使浸得耐都唔會變軟,但我自己就麻麻哋鍾意食,因為有少少哽胃,怪自己揀錯嘢。✨📸有一個靚靚位可以打咭推薦指數:⭐️⭐️⭐️

☕️Iced Americano

🥚溫泉蛋什菌牛肝菌汁貓🐱耳朵$95

🥚要讚,煮得啱啱好,橙黃色嘅蛋汁估計喺屬於日本優質蛋。

✨📸有一個靚靚位可以打咭
推薦指數:⭐️⭐️⭐️
2023-11-03 157 瀏覽
之前都介紹過minimal,覺得啲甜品又靚又好食,所以今次都專登再嚟食!今次同樣叫咗法式多士,不過同上次好唔同,好失望,唔知係廚師唔同咗定失手啦😭•🥢 煙三文魚班尼迪窩夫 $110呢個窩夫嘅味道好豐富!最面有幾片松露,好香!荷蘭醬入面都加咗黑松露,Egg Benedict嘅流心蛋做得好好,一切蛋黃流晒落窩夫到🧇,窩夫同Egg Benedict中間仲有煙三文魚同一層牛油果醬🥑 幾樣加埋一齊好夾,而無遮蓋其他嘅味道~ 窩夫都有做到外脆內軟,整體幾出色👍🏻•🥢 無花果雞胸肉凱撒沙律 $90雞胸肉嘅面層有煎到少少乾身,調味都適中,凱撒沙律加咗無花果,都幾特別,無花果幾甜,好fresh,不過貴咗少少😢•🥢草莓朱古力雪山脆脆 $52夜晚嚟食唔想飲咖啡,上次飲過熱焙茶朱古力又普通啲,所以今次就揀咗草莓朱古力雪山脆脆,成杯都好靚,朱古力掛杯再加cream同糖霜裝飾,第一啖飲落好香士多啤梨味,一啲都唔假,朱古力味要攪一攪杯邊嘅朱古力醬先有,最驚喜係中間有啲爆炸糖!•🥢法式多士 $84上次嚟都食過呢個French toast,成日都想再嚟食,但今次真係好失望🥲 上枱見到個toast已經係傾斜/縮水咁,雖然

🥢 煙三文魚班尼迪窩夫 $110

🥢 無花果雞胸肉凱撒沙律 $90

🥢草莓朱古力雪山脆脆 $52

🥢法式多士 $84
上次嚟都食過呢個French toast,成日都想再嚟食,但今次真係好失望🥲 上枱見到個toast已經係傾斜/縮水咁,雖然外層都有少少脆,但切開更加係好濕,好似未熟晒咁,而且檸檬嘅酸味突出到無點食到蛋香,明明上一次都唔係咁🫨

2023-10-27 3637 瀏覽
見呢間Cafe幾有人氣先過黎試下,一入門口就有個打卡位🤭Cafe座位都幾闊落,不過冷氣位就有啲凍🫢《鮮刨松露西班牙豬扒 $138》呢份豬扒好薄,完全唔似平時食開嗰啲好似西班牙豬扒,好多筋,俾人既感覺係用一塊好平既豬扒配松露,個感覺唔係好夾☹️《保雲穌焗野生石斑配日本蠔周打 $138》魚肉幾嫩,有少少脆身,好食過豬扒,估唔到有兩隻蠔係底,但有少少腥,個醬汁調較得唔錯!《意大利芝士蛋糕 $80》Tiramisu餅底有好多脆粒幾好食,個cream係相對輕身啲輕盈啲個種,食完都唔覺得好漏,唔錯👍🏻《蘋果酥盒 $84》呢個甜品賣相一流,蘋果唔會太甜,個蘋果酥盒好脆,牛油味好香,入面好多cream,幾有特色,推薦!《紅豆牛奶咖啡 $48》紅豆牛奶咖啡成pat紅豆想點😂好似貪快就咁掉落去,俾人嘅感覺唔係幾好🤨整體感覺甜品好食過主食好多🙈迷你毛深水埗鴨寮街121-123號地舖[⭐️5分為滿分]味道⭐️⭐️⭐️環境⭐️⭐️⭐️⭐️服務⭐️⭐️⭐️價錢⭐️⭐️⭐️推薦⭐️⭐️⭐️

《鮮刨松露西班牙豬扒 $138》

意大利芝士蛋糕
蘋果酥盒
  • Tiramisu
2023-10-23 116 瀏覽
已經好耐無寫過食評,目前天氣轉涼,能夠去手Cafe飲杯培茶熱朱古力絕對可以保暖!士多啤梨朱古力脆脆都唔錯,有新鮮感。食物方面,All day breakfast 有三文魚,讚👍建議窩夫換過部機,好硬。溫泉牛肝菌貓耳朵都係好硬,主食不過不失。反而,甜品出色,特別係法式西多士,內裏係燉蛋,好香好軟,又有橙片、柚子片,加上兩種口味的雪糕,有冰火二重奏感覺。另一塊tiramisu就太淋,無餅底,成舊入口即融,好易食濟。價錢約$500/2人

士多啤梨朱古力脆脆都唔錯,有新鮮感。

價錢約$500/2人
2023.9.3 星期日 1:30pm星期日易滿座但都不算多人,因為當時只有矮枱,等了十分鐘就有舒服二人枱了。店員很好,讓我們在店內涼冷氣等,不用在門口曝曬😌••••••••••••••••••••| 香煎虎蝦海鮮牛油果米型粉 | $138🦐🦑🥑🍲醬夠多又細滑,不過吃不出牛油果味。米型粉口感有點彈性,比意大利飯腍。虎蝦肉爽彈,還有不少墨魚仔和魚籽,材料都算幾足。| 鮮松露西班牙豬扒 | $138🍄🐖豬扒有油脂香,基本上是很軟腍有肉香,亦很多肉汁,配了鮮松露和醬汁還不錯。不過有三分一有筋,完全咬不到,失望了。| 法式多士 | $84🍞🍦多士大大件,表面看似焦糖布丁,一切開就很多醬汁,入口暖暖的,入面鬆軟,很有蛋味,甜度適中。上面有薄脆片,又有水果,加上雲呢拿和朱古力軟雪糕和脆脆粒,每啖都多種豐富口感。| 火龍果乳酪 | $48🍼顏色很美,乳酪味比較突出,加了火龍果比較清甜。
2023.9.3 星期日 1:30pm

🍞🍦
火龍果乳酪
| 火龍果乳酪 | $48
🍼
顏色很美,乳酪味比較突出,加了火龍果比較清甜。
2023-09-03
2023-10-12 175 瀏覽
Bookmark咗但一直都未試到,今日終於黎試下,非常失望,淨係環境,裝修好普通,無打卡位,食物同飲品質素完全唔掂,味道亦唔出色。1. 溫泉蛋什菌牛肝菌汁貓耳朵貓耳朵偏硬身,味道好一般,好淡,食唔到牛肝菌汁味2. 香煎虎蝦海鮮牛油果米型粉味道勁怪,好難食3. 牛油果雞胸肉配芒果醬tacos 配薯角不過不失,好普通嘅味道4. 松露炸魚柳tacos配薯角食唔到松露味,味道普通5. 芒果乳酪飲到乳酪但唔係好飲嘅乳酪,芒果味都偏淡

1. 溫泉蛋什菌牛肝菌汁貓耳朵
貓耳朵偏硬身,味道好一般,好淡,食唔到牛肝菌汁味

2. 香煎虎蝦海鮮牛油果米型粉
味道勁怪,好難食

3. 牛油果雞胸肉配芒果醬tacos 配薯角
不過不失,好普通嘅味道

4. 松露炸魚柳tacos配薯角
食唔到松露味,味道普通

5. 芒果乳酪
飲到乳酪但唔係好飲嘅乳酪,芒果味都偏淡
溫泉蛋什菌牛肝菌汁貓耳朵
香煎虎蝦海鮮牛油果米型粉
牛油果雞胸肉配芒果醬tacos 配薯角
松露炸魚柳tacos配薯角
芒果乳酪
Bookmark左呢間cafe一段時間,終於有時間去打下卡,試吓佢個人氣Tiramisu🍰Tiramisu $80Cream幾鬆軟,味道都幾好,香濃酒味。但略嚴手指餅太濕,我就麻麻地鍾意😅🐱 牛肝菌貓耳朵粉 $95牛乾菌味好濃,貓耳朵口感幾好,但食到中段開始覺得個味有啲寡同單一🍝香辣大蝦扁意粉 $95反而呢個係最岩我地口味,意粉彈牙唔淋身,唔會好辣,味道做得好好👍🏻🥤火龍果乳酪 $48好飲👍🏻 值得一試🥤Baileys 朱古力 $46------------------------------🌟回頭指數:7/10整體啲食物飲品都唔錯,環境又舒服,可以打卡之餘又有好野食😋 如果下次經過唔洗點等位應該都會再試📍地址:迷你毛 (深水埗)深水埗鴨寮街121-123號地舖#goodfoodgoodmood #hkfoodie #hkeats #foodiehk #foodiegram #hkfoodlover

🍰Tiramisu $80

🥤火龍果乳酪 $48
好飲👍🏻 值得一試

🥤Baileys 朱古力 $46

🌟回頭指數:7/10

📍地址:迷你毛 (深水埗)
深水埗鴨寮街121-123號地舖

Tiramisu's
牛肝菌貓耳朵粉
香辣大蝦扁意粉
  • 火龍果乳酪
  • 芫茜苗香辣大蝦扁意粉
2023-10-05 106 瀏覽
深水埗搵好嘢食,同朋友梗係想坐下傾吓偈最好當然係去Cafe啦👍🏻✨環境好大好舒服,仲有好正打卡位置💕🥩安格斯牛肉眼肥膏位置啱啱好,超級好味🤤肉嫩有口感。煎得剛剛好~不會太熟最好味!🌮牛油果芒果醬雞胸夾餅口感好新鮮,好fresh👍🏻牛油果夠晒健康😊仲有薯角呀當小吃不錯💠🍹Baileys朱古力 有少少酒味朱古力確實特別,而且仲好好味添。🍹草莓朱古力雪山脆脆打卡飲品,超靚💕味道當然好好味啦❤️🍰椰子奶蓋芒果蛋白脆外面一層白朱古力,忌廉是配用椰子的味道!仲配有椰子的薄脆~味道唔會太甜!入邊餡仲有芒果添,夠晒新鮮fresh

🥩安格斯牛肉眼

🌮牛油果芒果醬雞胸夾餅

🍹Baileys朱古力
有少少酒味朱古力確實特別,而且仲好好味添。

🍹草莓朱古力雪山脆脆
打卡飲品,超靚💕味道當然好好味啦❤️

🍰椰子奶蓋芒果蛋白脆

2023-09-11 181 瀏覽
深水埗打卡cafe 好耐冇去cafe食下tea 打下卡 深水埗有好多cafe揀咗間近近地呢日就去深水埗一間cafe 迷你毛~我哋叫咗夾餅 係牛油果雞胸肉配芒果醬賣相非常吸引🤩薯角熱辣辣夾餅配芒果醬 酸酸甜甜 開胃 入面仲有兩大舊雞胸肉!我哋一人一件食完好想再叫多碟🤣🤣不過略嫌個夾餅有少少難咬另外仲叫左杯嘢飲 雪糕波子汽水雪糕係雲尼拿味 下面係梳打水一嚟到第一間事要食咗雪糕先 打完卡就快快食啦😂😂唔係雪糕會融晒 啲汽水流晒出嚟~最後叫咗個甜品 意大利芝士蛋糕其實就係tiramisu ~我覺得呢個tiramisu 值十分!佢超級大舊 比想像中大原本預係細細嘅點知上到嚟咁大舊入面非常creamy 中間仲夾住啲朱古力餅碎 好好食!而且好啱打卡大家嚟度一定要叫個試下!
深水埗打卡cafe

好耐冇去cafe食下tea 打下卡
深水埗有好多cafe
揀咗間近近地
呢日就去深水埗一間cafe 迷你毛~

我哋叫咗夾餅 係牛油果雞胸肉配芒果醬
牛油果雞胸肉配芒果醬 夾餅

賣相非常吸引🤩
薯角熱辣辣
夾餅配芒果醬 酸酸甜甜 開胃 入面仲有兩大舊雞胸肉!
我哋一人一件食完好想再叫多碟🤣🤣
不過略嫌個夾餅有少少難咬

另外仲叫左杯嘢飲 雪糕波子汽水
雪糕波子汽水

雪糕係雲尼拿味 下面係梳打水
一嚟到第一間事要食咗雪糕先
打完卡就快快食啦😂😂
唔係雪糕會融晒 啲汽水流晒出嚟~

最後叫咗個甜品 意大利芝士蛋糕
其實就係tiramisu ~
Tiramisu

我覺得呢個tiramisu 值十分!
佢超級大舊 比想像中大
原本預係細細嘅
點知上到嚟咁大舊
入面非常creamy 中間仲夾住啲朱古力餅碎 好好食!
而且好啱打卡
大家嚟度一定要叫個試下!
2023-09-09
牛油果雞胸肉配芒果醬 夾餅
雪糕波子汽水
Tiramisu
  • 意大利芝士蛋糕
2023-09-06 144 瀏覽
再訪深水埗Minimal,3個人叫咗2個炸雞🍗窩夫🧇同1個牛油果🥑雞胸肉配芒果醬Taco,嘢飲跟餐減$10,叫咗Rose 🌹Latte☕️同Iced Matcha Latte。炸雞窩夫🧇等咗半個鐘先有,不過真係香脆同Juicy,又可以😌加糖漿。Rose 🌹 latte☕️既rose味冇乜。店內有兩個打卡位,好彩唔滿冇乜人可以任打唔嬲。座位算大算舒服😌,唔會嘈到其他人或俾人嘈到,平時嗰d深水埗cafe好窄。
炸雞窩夫
Iced  Matcha  Latte
Rose  Latte
  • 炸雞煎蛋窩夫
2023-08-29 176 瀏覽
朋友鍾意食貓耳朵,第一次嚟賣曬🥹所以試咗佢個炸雞窩夫,個炸雞好大嚿,外脆內軟👍🏻不錯,但係個窩夫就比啲油浸到林晒🫣前日第二次再去,因為見到有Foodie介紹,出咗新餐牌,而且個芒果甜品好似好吸引咁🤣去到餐廳,裏面冇乜人🫣跟住我哋兩個人叫咗一個貓耳朵,一個意粉,同埋芒果甜品,三樣嘢都大失所望😢😢份量其實好足,但係貓耳朵偏硬,味道單一,一堆菇和温泉蛋一隻,食咗一半就飽曬意粉有好多隻大蝦🫡味道好啲,因為有我鍾意嘅芫荽苗👍🏻配埋食幾開胃最後係我期待嘅芒果蛋白脆,比想像中細,出面是一層白朱古力,忌廉是椰子🥥味,有啲椰子薄脆,幾好食😋但個檸檬🍋醬偏甜,出面又有啲芒果🥭醬,整體怪怪,要成$80⋯就覺得不太值得試了🫠🫠應該冇第三次了,裝修又簡單,白色本來係好靚,但keep得唔好,污漬一達達咁⋯⋯🫣
2023-08-24
上次嚟過呢間良心𝗰𝗮𝗳𝗲已經覺得佢嘅甜品好出色 真心好多酒店都冇佢做得咁好😍 仲要成日出新品,完全可以單憑甜品開間甜品店😤 最近推出咗松露新品,值得推介俾大家🙌🏻 .📍鮮刨松露西斑牙豬扒($138) 𝗕𝗹𝗮𝗰𝗸 𝗧𝗿𝘂𝗳𝗳𝗹𝗲, 𝗜𝗯𝗲𝗿𝗶𝗰𝗼 𝗖𝗼𝗹𝗹𝗮𝗿, 𝗖𝗿𝗮𝗻𝗯𝗲𝗿𝗿𝘆 𝗦𝗮𝘂𝗰𝗲 豬鞍顏色粉嫩💖,慢煮過食落完全唔會乾柴😋 豬肉帶啲肥肉🐽,入口油脂甘香,絕對冇豬氣除配咗黑松露醬再加上鋪面嘅新鮮松露片🖤好食 .📍保雲穌焗比目魚配日本蠔周打($138) 𝗛𝗲𝗹𝗶𝗯𝘂𝘁, 𝗣𝗿𝗼𝘃𝗲𝗻𝗰𝗮𝗹, 𝗢𝘆𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗖𝗵𝗼𝘄𝗱𝗲𝗿 魚肉細嫩柔滑又夠厚身,加上香草外殼味道豐富🌿 旁邊仲配咗2隻生蠔🦪,肥美鮮嫩✨ .📍鮮刨松露肉醬意粉($115) 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗦𝗮𝘂𝘀𝗮𝗴𝗲 𝗥𝗮𝗴𝘂 𝗟𝗶𝗻𝗴𝘂𝗻𝗶𝗲 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗕𝗹𝗮𝗰𝗸 𝗧𝗿𝘂𝗳𝗳𝗹𝗲 意粉份量好多,落咗用雞肉腸做嘅肉醬做配料🐥 味道溫和,冇蕃茄肉醬咁霸道,感覺輕盈啲 置頂再加上鮮刨松露,即時矜貴咗🤘🏻 .📍蘋果酥盒($84) 𝗔𝗽𝗽𝗹𝗲 𝗧𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲 𝗣𝘂𝗳𝗳 賣相好精緻😍原個蘋果去皮,味道清甜🍎 下層嘅酥皮盒酥化鬆脆,加上拖肥、吉

上次嚟過呢間良心𝗰𝗮𝗳𝗲已經覺得佢嘅甜品好出色
真心好多酒店都冇佢做得咁好😍
仲要成日出新品,完全可以單憑甜品開間甜品店😤
最近推出咗松露新品,值得推介俾大家🙌🏻
📍鮮刨松露西斑牙豬扒($138)
豬鞍顏色粉嫩💖,慢煮過食落完全唔會乾柴😋
豬肉帶啲肥肉🐽,入口油脂甘香,絕對冇豬氣除
配咗黑松露醬再加上鋪面嘅新鮮松露片🖤好食

📍保雲穌焗比目魚配日本蠔周打($138)
魚肉細嫩柔滑又夠厚身,加上香草外殼味道豐富🌿
旁邊仲配咗2隻生蠔🦪,肥美鮮嫩✨

📍鮮刨松露肉醬意粉($115)
意粉份量好多,落咗用雞肉腸做嘅肉醬做配料🐥
味道溫和,冇蕃茄肉醬咁霸道,感覺輕盈啲
置頂再加上鮮刨松露,即時矜貴咗🤘🏻

📍蘋果酥盒($84)
𝗔𝗽𝗽𝗹𝗲 𝗧𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲 𝗣𝘂𝗳𝗳
賣相好精緻😍原個蘋果去皮,味道清甜🍎
下層嘅酥皮盒酥化鬆脆,加上拖肥、吉士醬同杏桃
口感同味道都超豐富,勁好食❤️‍🔥

📍椰子奶蓋芒果蛋白脆($80)
𝗠𝗶𝗹𝗸 𝗳𝗼𝗮𝗺 𝗖𝗼𝗰𝗼𝗻𝘂𝘁 𝗺𝗼𝘂𝘀𝘀𝗲 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗺𝗮𝗻𝗴𝗼 𝗺𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴𝘂𝗲
最新出嘅甜品💛賣相好得意
結合咗幼滑嘅𝗺𝗼𝘂𝘀𝘀𝗲同鬆化嘅蛋香脆
中間加入流心芒果餡🥭,再係表面淋上鹹鹹地嘅椰子奶蓋🥥
鹹鹹甜甜好正👍🏻加上口感層次分明,勁有心思❣

📍草莓朱古力雪山脆脆($52)
𝗦𝘁𝗿𝗮𝘄𝗯𝗲𝗿𝗿𝘆 𝗖𝗵𝗼𝗰𝗼𝗹𝗮𝘁𝗲
非常啱打卡嘅新飲品 📸,上層係草莓忌廉同爆爆糖
下層嘅朱古力飲落幼滑🍫,似士多啤梨🍓✖️朱古力奶昔,超正🥰
📍雪糕波子汽水($50)
𝗥𝗮𝗺𝘂𝗻𝗲 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗩𝗮𝗻𝗶𝗹𝗹𝗮 𝗦𝗼𝗳𝘁 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗲
波子汽水上唧上一軟雪糕🍦,見到都開心🥳

2023-08-18 70 瀏覽
📍 迷你毛 ——————————————————🫓| 意大利芝士蛋糕 💰80——————————————————呢個tiramisu好特別 cream比較輕盈唔油膩 下面有啲朱古力脆脆 而且唔會太甜 呢個甜品打卡able——————————————————🍎| 蘋果酥盒 💰84——————————————————外面係蘋果肉 有啲肉汁 而且唔會太甜下面酥脆口感 加埋蘋果片一齊食層次分明 酸甜脆口感——————————————————🐣性價比: 6.5/10🫨回頭率: 6/10👅味道: 6.8/10——————————————————地址:深水埗鴨寮街121-123號地舖
📍 迷你毛
🫨回頭率: 6/10
👅味道: 6.8/10
地址:深水埗鴨寮街121-123號地舖
2023-08-18 66 瀏覽
food average and slightly overpricedthe drinks are good tho, red dragon fruit yoghurt is very refreshing😋味道 :6.0 / 10💰性價比:6.0 / 10💕回頭 :5.5 / 10🍴 溫泉蛋什菌牛肝菌汁貓耳朵粉· Onsen egg, Mushrooms, Porcini sauce, Orecchiette - $100🍴 松露炸魚柳夾餅配薯角· Summer Truffle, Ling fish, Potato wedges - $105🍴 火龍果乳酪· Red Dragon Fruit Yogurt - $46

😋味道 :6.0 / 10
💰性價比:6.0 / 10