2006-08-15 12 瀏覽
豆漿咖啡...豆漿主要產品之一.因為都在該區上班, 早餐有一段時時都是靠價錢為HK$7.00 一支(可以飲半天) 合理的. 但它的水準不穩定啊, 有時豆漿都有"膿"味.不知道, 有沒有人跟一樣同感.它們的三文治, 做早餐OK 啊但不能說好好味.現在還在小便當HK$12.00. 我也吃過一次, 一件三文字有芝士火腿, 青瓜, 麥包,(普通啦,可以自改的) 及通粉沙律(這個味道不錯)
豆漿咖啡...豆漿主要產品之一.
因為都在該區上班, 早餐有一段時時都是靠
不知道, 有沒有人跟一樣同感.
它們的三文治, 做早餐OK 啊但不能說好好味.
2006-05-10 10 瀏覽
見到coffee mousse只係10蚊咪買杯來試下...不過無咩coffee味, 仲要底部有d jelly既野唔係真係成杯mousse...攪到我唔係好敢試佢其他dessert啦.
2006-05-09 9 瀏覽
十分好飲既咖啡,其中(曼特零) 最出色...凍/熱飲都咁正:-) 真正喜愛咖啡既朋友, 不妨一試..三文治亦唔錯(^^)v 推介煙三文魚三文治..因為三文治用十二穀飽製作,此種麵包(三文治) 口感極佳及份量大夠飽肚:-D 仲有我好滿意佢地既服務.
2006-01-06 26 瀏覽
E度D鴨胸三文治好正.因為佢用的方包非一般的.覺得好食.千萬不要飛邊.有邊梗正.coffe 整體都不錯.
2005-12-28 19 瀏覽
好多時食lunch 都會去買咖啡及3文冶, 特別喜愛招牌咖啡及Mocha 咖啡.感覺香及滑,細招牌咖啡$10好低.而3文冶都好經濟.味道一般, 店員服務態度良好,有禮,因本人怕肥,所以店員沖咖啡時會用上slim milk.佢地真係好細心. ^_^
2005-11-12 13 瀏覽
回家途中成日都會經過li度,通常都係買黑豆漿+一份三文治,我覺得d黑豆漿都幾好飲,不過如果唔好咁甜就更好...=] 三文治都ok,比出面o既大件而且都幾平,而且我鐘意佢有得簡麥包,健康d=]不過我認為員工方面要改變一下,因為有幾次去買o個時叫左個女仔幾次都聽唔到又或者掛住傾計,又有兩,三次試過拎錯白包..=[但總括黎講都okay o既..=]節日時仲會裝飾佈置到好有氣氛tim...>v<

但總括黎講都okay o既..=]
節日時仲會裝飾佈置到好有氣氛tim...>v<
2005-10-30 34 瀏覽
有時返工前會o黎買三文治返公司食,我次次都係要麥包三文治,兩三次之後店員可能認得,唔駛問已經自動波俾麥包我,幾好。(不過講真o的三文治又唔係特別好食,$10唔駛大大份算係咁,如果有多o的款式會仲好)
2005-10-20 30 瀏覽
星期日,在柴灣地鐵站等埋打完波的太座去吃午飯,諗起不如來飲杯豆漿咖啡。感覺上呢度好似比以前醒神左,有兩張紅色矮疏化在一邊,可以坐低慢慢飲。例牌一杯凍豆漿咖啡,得我一個客,好快有得飲。咖啡仍然香濃,加埋豆漿,好似健康一點。幾位年青店員態度好好,又唔該又多謝的,值得一讚。23蚊,唔係平,但飲得過,下次經過又會再幫襯。

幾位年青店員態度好好,又唔該又多謝的,值得一讚。
23蚊,唔係平,但飲得過,下次經過又會再幫襯。
2005-10-18 15 瀏覽
SHAN, 多謝貴客光顧本店,很抱歉令貴客對我們的服務態度感到不滿,我們定會認真檢討,希望閣下再次來臨時會感到滿意.也藉以這機會向閣下推介一下我們的咖啡,其實除了我們用五種咖啡豆混合而製的招牌咖啡外,其他的COUNTRY COFFEE 同樣值得一試,而哥倫比亞咖啡的香草煙燻香氣,是本人特別喜愛的咖啡之一,閣下不防試一試,只要閣下跟我們的店員說是Tony 介紹的,我們定樂意專心炮製給閣下品嚐,當然是免費請閣下一試 Tony
SHAN,
多謝貴客光顧本店,很抱歉令貴客對我們的
服務態度感到不滿,我們定會認真檢討,希望閣下再
次來臨時會感到滿意.也藉以這機會向閣下推介
一下我們的咖啡,其實除了我們用五種咖啡豆混
合而製的招牌咖啡外,其他的COUNTRY COFFEE
同樣值得一試,而哥倫比亞咖啡的香草煙燻香氣,是本
人特別喜愛的咖啡之一,閣下不防試一試,只要閣下跟
我們的店員說是Tony 介紹的,我們定樂意專心炮製
給閣下品嚐,當然是免費請閣下一試

Tony
2005-10-01 9 瀏覽
每日經過都會聞到咖啡既香味囉~~好想買妮飲~~終於有一日~~我試左啦~~咖啡唔可以話好提神~~但係真係好香好滑囉~~至重要既係佢既price夠平囉~~唔似starbucks咁貴~~同埋都飲左朱古力>>>幾濃吓囉,好有朱味呀仲未試晒咁多款>>有機會再買來試試不過唔夠好既就係~~D staff alway傾計~~等左好耐先有人招呼囉
每日經過都會聞到咖啡既香味囉~~
好想買妮飲~~
終於有一日~~我試左啦~~
咖啡唔可以話好提神~~
但係真係好香好滑囉~~
同埋都飲左朱古力>>>幾濃吓囉,好有朱味呀
仲未試晒咁多款>>有機會再買來試試
不過唔夠好既就係~~
D staff alway傾計~~
等左好耐先有人招呼囉
2005-02-07 18 瀏覽
LUNCH o黎買o左杯o黎飲,本來係有燕麥的,但我冇加到。呷了一口,薑汁味勁濃,而且好辣,完全唔覺自己飲緊豆漿,但我反而幾buy ,因為係真材實料,不過價錢偏貴,若能便宜一點就perfect~~~~
(非會員)
敬啟者:很高興再次讀到顧客的意見,對於顧客感到我們的疏忽,這點我們定會認真的省思,您們的珍貴意見提醒了我們對服務質素的提高,希望日後顧客看到我們的改善,感受到專業的水準.至於三文治品質問題,我們已向供應商反映及檢討,盡量減少供應商的生產數量,中午時段更由本店自行製造, 提高食品之質素,更計劃自設食品製造工場,令食物更新鮮更有水準,豆咖漿啡希望日後讓更多咖啡愛好者,提供高品質之享受. Tony 豆咖漿啡負責人
敬啟者:
Tony
豆咖漿啡負責人
2005-01-14 19 瀏覽
呢度d 咖啡真係正過starbucks,好多時行過番屋企都忍唔住買番杯,不過正如之前d留言所講,staff同staff之間真係太多野講,好多時企左係度,要等佢地講完野先會留意同你既存在,even你叫完野,佢地都會一路吹水一路整咖啡,傾計唔係唔得,不過你有幾可見starbucks d staff可以甘樣傾計法丫,俾人既感覺好似吹水多過做野.
2005-01-14 16 瀏覽
一有功課交,我都要飲杯好好味既coffee去鼓勵自己,所以,若補完習就會去呢間買coffee, or 豆漿and foods 大部份drink 都好好味,係coffee 就算有少少貴。 不過,食物就一般,尢其是三文治,d 包不太新鮮,因已放很久,包又吸哂醬的水份,好「一pat pat」既感覺。又加上三文治塊包上既餡又非常十分少真係幾難食。

大部份drink 都好好味,係coffee 就算有少少貴。

2005-01-10 6 瀏覽
多謝閣下意見,這意見是我們日後新店舊店運作之寶貴參考,更多謝一直對本店支持,我們定繼續保持及不斷提高食物及服務質素,若貴客有特別要求,請多多提出和賜教,至於用咖啡杯盛載咖啡,恕本店牌照規限,不能這樣售賣,但若閣下心血來潮,想用傳統方式品嚐一杯熱騰騰香咖啡,請告知本店職員, 我們定樂意沖煮閣下心儀之咖啡.
食物及服務質素,若貴客有特別要求,請多多提出和賜教,
至於用咖啡杯盛載咖啡,恕本店牌照規限,不能這樣售賣,
但若閣下心血來潮,想用傳統方式品嚐一杯熱騰騰香咖
啡,請告知本店職員, 我們定樂意沖煮閣下心儀之咖啡.