神山麺屋📍尖沙咀漢口道17號新聲大廈地下AK及B號舖🌄環境好有日本木建築feel,好有feel嘅,廚房入面煮嘢嘅白煙令到成個空間幾有溫馨感🧡食物🍜 神山豚角沾汁麵 $88沾面比較粗啲,有咬口,我幾鍾意,沾汁屬於甜甜鹹鹹,但係唔好點太多,會太濃味,但係我好欣賞佢個豚角,大大塊,瘦肉佔多啲,並且好厚,但係又唔會痴牙,燒得好香,好好食!推薦度:😋😋😋😋😋🍜 黑神山叉燒拉麵 $78我諗呢個係黑蒜油嚟嘅,麵比較細同份量少啲,但係口味上會比較淡啲,薄切叉燒幾好食,最欣賞佢個蛋,係我最鍾意嘅熟度,蛋黃煮到啱啱好,流心得嚟唔會全液體,有啲濃稠,唔會好腥,幾好嘅推薦度:😋😋😋😋🦪 吉列廣島蠔 $38呢到所有炸物都係即炸嘅,所以極度鬆脆,炸衣唔會太厚,入面嘅蠔都鮮甜同大粒,幾唔錯!推薦度:😋😋😋😋😋🥟 神山手造餃子 $42呢個就不過不失,但係火候幾好,外皮都幾焦脆,入面內餡唔會乾!推薦度:😋😋😋😋🦑 蒜香魷魚鬚 $42咁多個小食我最鍾意呢個!好fresh,上面有啲蛋黃醬,蒜香唔算好明顯,但係啱啱好吊到味,檸檬汁更加令到個味道好鮮,魷魚都好脆,呢個好食!推薦度:😋😋😋😋😋🍗 神山炸雞(芥末醬) $42呢個同
神山麺屋

🦪 吉列廣島蠔 $38

🥟 神山手造餃子 $42

🦑 蒜香魷魚鬚 $42

🍗 神山炸雞(芥末醬) $42

呢個同樣都係啱啱炸起,所以要食得好小心,特別係入面咁多汁嘅情況下,一定要小心唔好辣親,雞肉都好嫩好滑,好正!

🥗 和風蘋果沙律 $42

咁多炸物一定要嚟個fresh啲嘅嘢啦,入面就有啲蘋果、青瓜等,食落好解膩!

💙 飲品
🫖 蘋果培茶 $28
🫖 蜜桃培茶 $28

兩杯野我都幾鍾意,但係我比較鍾意蜜桃嘅多啲,蜜桃味好明顯,唔甜,好清新好飲!

2023-04-08 89 瀏覽
💛神山豚角沾汁麵本店必試招牌,豚角火候控制得啱啱好,表面係脆脆地,但入邊唔會好韌。沾汁都好香濃,加上麵體係店面獨家有凹凸坑紋,好掛湯,好食。💛黑神山叉燒拉麵呢一款係黑蒜油湯底嘅拉麵,好適合啲鍾意重口味嘅人去食,湯底好香濃,好香蒜味。但食到最後都唔會好口乾,而叉燒都幾好食,肉質一咬即開。💛吉列廣島蠔炸衣炸得好好,超級鬆化,亦都唔會太厚,所以依然食得出𧐢嘅味道。💛神山手造餃子餃子煎得好香,表皮脆卜卜,但亦都唔會太硬。💛蒜香魷魚鬚魷魚鬚配埋啲汁食好好食,都係幾適合重口味人士去食,係好香濃嘅味道。💛和風蘋果沙律食咁多肉,係時候要食返啲清新嘅嘢,蘋果好清甜,食完之後覺得個胃清空晒負擔。💛神山炸雞本店啲炸嘢真係好出色,因為呢個炸雞皮同樣都好薄,配埋酸酸甜甜嘅汁食,好好食。💛蘋果培茶 蜜桃培茶茶味好香濃,亦都有少少好香甜嘅果味。
💛神山豚角沾汁麵

💛黑神山叉燒拉麵

💛吉列廣島蠔

💛神山手造餃子
餃子煎得好香,表皮脆卜卜,但亦都唔會太硬。

💛蒜香魷魚鬚

💛和風蘋果沙律

💛神山炸雞

💛蘋果培茶 蜜桃培茶
茶味好香濃,亦都有少少好香甜嘅果味。
2023-04-02 119 瀏覽
夜晚經過諗住試下呢間拉麵,睇埋啲食評諗住ok啦,9pm入到去見到無人都心感不妙,點知真係中大伏😓 嗌左一沾麵一拉麵一炸雞,沾麵嗌左神豚燒叉燒沾麵($88),ok首先啲麵係正常嘅,粗身幾有咬口,但個叉燒比較似薄身嘅煎豬扒lol 沾麵重點係個汁,係好稠但好奇怪嘅texture,唔係濃到稠,似係隔硬較出黎,因為個汁除左個咸字無其他味,係死咸嗰種😓 拉麵嗌左赤神山豚角拉麵($88),呢個麵差啲,幼身但無口感,係最hea嗰種拉麵,味道都怪怪地… 豚角係類似五花腩但啲肉好韌,脂肪層都完全無香味,隻溏心蛋個心係熟嘅,個湯更加唔洗講,又係得個咸字,話係辣但完全無辣味😅唐揚炸雞($42)味道正常但食得出係翻炸,出面層粉漿好厚。另外店員服務態度都麻麻地,有客人唔想坐佢地指定嘅檯,坐左第二張,佢地轉個頭圍埋鬧嗰位客人…埋單$230兩個人唔知食左啲乜🥲
神豚燒叉燒沾麵

唐揚炸雞

唐揚炸雞($42)味道正常但食得出係翻炸,出面層粉漿好厚。
埋單$230兩個人唔知食左啲乜🥲
2023-04-01 75 瀏覽
.神山麵屋(尖沙咀/觀塘)@kanzanmenyahk .一直都有米粉問我沾麵卡路里因為大家對於沾麵同拉麵係營養上嘅分別 嚟到呢間主打沾麵嘅日式居酒屋我哋一於試試同埋拆解🫶🏻.營養百科‼️沾麵其實同拉麵最大嘅分別係拉麵係湯 & 面一齊沾麵一般係分開上除咗可以更加taste到麵本身嘅口感 & 麵香 你都可以因應自己口味去沾汁而呢到嘅高湯通常係會濃郁過拉麵湯(你當濃縮精華).卡路里呢❓營養方面 唔會差太遠 因為一般沾麵雖然湯汁濃郁d..但都會因此少d份量.. 同多湯水嘅拉麵底差唔多(但如果相若ml數 當然係沾麵高kcal d).今次試咗神山豚角沾汁麵 9.3/10 & $88黑神山叉燒拉麵 9.4/10 $78前者豚角好出色 後者就係湯底更出色(even係拉麵 湯汁濃郁度好得)純叉燒感覺偏少 但好味嘅🫶🏻價錢均真🔥😛.湯咖哩雞腿定食 $859.3/10呢個價錢cp值幾高定食份量👌🏻 雞腿肉好嫩 & 成嗰上湯咖哩呢到係味道點綴佢唔係濃咖哩 係咖哩味嘅高湯所以入味 又 唔膩.小食方面 我哋都叫咗幾款最鍾意🦑 & 炸🦪🥟 & 雜🍄 正常發揮一齊開心share都唔錯(卡路里為一份如圖).希望今次嘅營
神山麵屋(尖沙咀/觀塘)
@kanzanmenyahk
係拉麵係湯 & 面一齊
沾麵一般係分開上
除咗可以更加taste到麵本身嘅口感 & 麵香
你都可以因應自己口味去沾汁
而呢到嘅高湯通常係會濃郁過拉麵湯(你當濃縮精華)
卡路里呢❓
營養方面 唔會差太遠
因為一般沾麵雖然湯汁濃郁d..
但都會因此少d份量..
同多湯水嘅拉麵底差唔多
(但如果相若ml數 當然係沾麵高kcal d)
今次試咗
神山豚角沾汁麵 9.3/10 & $88
黑神山叉燒拉麵 9.4/10 $78
前者豚角好出色
後者就係湯底更出色
(even係拉麵 湯汁濃郁度好得)
純叉燒感覺偏少 但好味嘅🫶🏻
我哋都叫咗幾款
最鍾意🦑 & 炸🦪
🥟 & 雜🍄 正常發揮
一齊開心share都唔錯
(卡路里為一份如圖)
希望今次嘅營養資訊有幫助
呢間都係一間幾多嘢食 & 價錢好均真嘅日式居酒屋
希望大家食得開心 & 放心
阿門😌😌
#香港美食 #港式餐廳 #卡路里 #飲食記錄 #飲食控制 #營養 #健身 #健康飲食 #無添加 #減脂 #增肌減脂 #增肌 #減肥餐單 #減脂餐 #myfitnesspal #fitnesshk #hkfitness
#calorieswithmic尖沙咀 #calorieswithmic觀塘 #calorieswithmic日本餐
2023-03-30 57 瀏覽
位於尖沙咀的拉麵沾麵店,來自東京,店內放滿了日式酒瓶佈置,木製枱櫈,有卡位,也有吧檯,私隱度甚高。餐廳供應日式小食、炸物、飯、沾麵及拉麵。 一品料理:神山湯餃子大部份日本餐廳供應的都是煎餃子,這家有限定的湯餃子。餃子本身先煎過,外皮煎至金黃微脆,再浸入豚骨湯裡面,餃子餡料是豬肉,湯裡還有些菠菜。一品料理(海鮮):蒜香魷魚鬚蒜香醬汁沾滿每一條魷魚,上面還有沙律醬及蔥花。魷魚鬚口感爽彈,很惹味。神山沾汁麵:神山豚角沾汁麵湯頭以豚骨、豚肉及魚介熬製而成,味道濃香但偏鹹,專門是沾麵用的。麵條是粗身、有坑紋的,令湯汁更易掛在麵條上,而且十分煙韌。配料方面,有一塊厚身的豚角豬肉,燒得焦香,肥瘦均勻,肉質軟腍。其他配料有溏心蛋、筍片及蔥花。拉麵:黑神山叉燒拉麵豚骨湯底加了黑蒜油,一上枱那股黑蒜油飄香。拉麵麵條跟沾麵的不同,麵條很幼細,口感依然有彈性。叉燒非常薄片,肥肉不多。飲料:蜜桃焙茶蜜桃味道一向較突出,配合焙茶的話,很容易便掩蓋了,這杯飲品兩者比例調得恰好,先是蜜桃味,後來餘韻就是淡香的焙茶味,很清新。
餐廳供應日式小食、炸物、飯、沾麵及拉麵。
 一品料理:神山湯餃子

再浸入豚骨湯裡面,餃子餡料是豬肉,湯裡還有些菠菜。
一品料理(海鮮):蒜香魷魚鬚

神山沾汁麵:神山豚角沾汁麵

麵條是粗身、有坑紋的,令湯汁更易掛在麵條上,而且十分煙韌。
拉麵:黑神山叉燒拉麵

豚骨湯底加了黑蒜油,一上枱那股黑蒜油飄香。
飲料:蜜桃焙茶

2023-03-30 34 瀏覽
❝❝❝❝神山麵屋-尖沙咀店❞❞❞❞忽然好想食拉麵,就約埋附近返工嘅朋友仔嚟呢度食。2:00入座,啱啱過咗最繁忙嘅lunch hour唔使等直接可以安排到座位。神豚燒叉燒沾麵 HKD8️⃣8️⃣Kanzan BBQ pork tsukemen黑神山豚角拉麵HKD8️⃣5️⃣Kuro Kanzan marinated pork ramen 神山手造餃子 HKD3️⃣8️⃣九條蔥豚肉串HKD4️⃣2️⃣海老脆卷 HKD4️⃣2️⃣蘋果汁HKD2️⃣2️⃣➕蜜桃焙茶HKD2️⃣8️⃣
❝❝❝❝神山麵屋-尖沙咀店❞❞❞❞

海老脆卷 HKD4️⃣2️⃣

蘋果汁HKD2️⃣2️⃣➕蜜桃焙茶HKD2️⃣8️⃣
2023-03-23
2023-03-21 60 瀏覽
跟咗個朋友食呢間係尖沙咀既神山麵屋,佢位置都幾方便,就喺iSquare附近。咁呢度最出名係沾麵,我哋就叫咗唔同嘅沾麵試下。我就叫咗個豚角沾麵($88),而我朋友就叫咗個叉燒沾麵($88)。點知食完之後真係有啲驚喜,因為頭先個面已經勁掛汁,所以食落去係幾好食。之後無論係豚角或者係叉燒都好都係超級大塊。👍我個人就比較鍾意食豚角個隻。除咗沾麵之外,呢度好多小食都整到係水準之上。首先叫咗個和風蘋果沙律($42)分量以前菜黎講都算幾大。都幾清新,用來做開胃菜就最岩啦。 蘆筍苗牛肉卷($45)雖然份量得四舊,但係呢個牛肉卷真係做得好出色。牛肉煎得好香,而且入邊啲蘆筍都好柔嫩。牛肉既肉汁同埋牛肉卷一齊食非常之正🤤而家諗返起都流晒口水。神山手做餃子($38),餃子勝在性價比高,分量有五舊。餃子煎得幾香口神山炸雞配山葵汁,炸雞炸完之後都係咁Juicy。完全唔會有乾晒嘅感覺,配埋個山葵汁一齊食更加出色,可以減去啲油膩嘅感覺。總括嚟講我覺得呢一間餐廳性價比非常高,啲前菜平平哋,拉麵沾麵都唔使過百。而家喺尖沙咀都好難搵到👍翻兜機會都幾高😝

2023-03-19 62 瀏覽
經過亞士厘道/北京道, 見到此拉麵店, 外貌幾好, 入去試試。環境裝修有日本🎎feel, 只是有一枱食客大聲講野, 較嘈。2人點了黑神山叉燒湯拉麵$78。。6分湯幾好飲, 不過飲完有d口乾。叉燒得薄薄2片, 少左d. <最好能3片就差不多。>麵沒有分硬, 中, 軟選擇, 但都ok。只是覺得份量少d. 男士食唔夠飽。評分。> 不過不失 6分。神豚燒叉燒沾汁麵。$88。 4分麵豉湯好濃, 偏咸及杰。麵幾彈牙。最差是燒叉燒肉, 原本上枱賣相好靚, 點知又韌又唔香口, 咬好耐都唔斷, 難食又冇味,以為是最超韌豬扒。好韌評分。 >燒叉燒失分嚴重, 完全感覺好差。 4分小食 唐揚豆池魚。$42。 6.5分炸得幾乾身, 唔會厚粉, 又唔腥,算ok.總評。 環境 7分服務 7分食物 6分

2人點了
黑神山叉燒湯拉麵$78。。
6分
湯幾好飲, 不過飲完有d口乾。
叉燒得薄薄2片, 少左d. <最好能3片就差不多。>
麵沒有分硬, 中, 軟選擇, 但都ok。
只是覺得份量少d. 男士食唔夠飽。

評分。>
不過不失 6分。

神豚燒叉燒沾汁麵。$88。
4分
麵豉湯好濃, 偏咸及杰。
麵幾彈牙。

好韌

評分。 >燒叉燒失分嚴重, 完全感覺好差。 4分

小食
唐揚豆池魚。$42。 6.5分
炸得幾乾身, 唔會厚粉, 又唔腥,算ok.

總評。
環境 7分
服務 7分
食物 6分

2023-03-18 50 瀏覽
每次經過北京道見到呢間新開無耐嘅神山拉麵店都想入去試吓,今日幫老細慶祝生日,所以就請佢喺呢度食午餐。佢哋午餐有8款款唔同嘅拉麵或者丼飯,價錢由$6x至到$8X,仲可以有四款小食揀一款:包括左有煎餃子、炸雞、菜沙律或者係蘋果沙律。我哋就叫咗蕃茄豚肉湯叉燒拉麵,同埋辣味叉燒拉麵,呢兩款都係$78 另加$15轉青檸梳打,呢度啲拉麵幾彈牙,我嗰碗辣味拉麵辣辣地幾好味,不過比較細碗同埋塊义燒超薄😅我哋仲叫咗煎餃子, size啱啱好皮夠薄不過嫌佢煎得唔夠熱,青檸梳打中規中矩冇乜驚喜,而且我覺得淡咗啲!整體來講呢餐飯每人食咗$103性價比麻麻!或者下次試吓沾麵睇吓會唔會好啲!

2023-03-15 39 瀏覽
#東京No.1沾麵過江龍日本拉麵店 香港開唔少 想食出色嘅沾麵 我推介呢間 價錢合理 沾麵以外嘅選擇 多而岀色 特別係小食😋😋-⭐️小食類⭐️三款一齊叫 因為全部都鍾意 之但係 排名絕對分先後😬 🦑蒜香魷魚鬚 $42酥柔韌有嚼勁唔在講 蒜味唔會太強太濃而蓋過燒汁 推薦‼️-🦪吉列廣島蠔 $48如果淨食唔點沙律醬 酥炸嗰種口感 完美呈現 口腔唔油膩 廣島蠔細細隻 尚算肥美-🥟神山湯餃子 $38餃子皮薄餡靚 微煎之後再放湯 幾特別吓 不過個湯鹹咗啲-🍜神山䐁角沾汁麵 $88炙燒䐁角is my favorite😍 有肉鮮又有油脂甘香 將小撮麵條放喺沾汁湯之中 然後啜入口 好鬼滋味 最後索性要求「湯割」 將湯底全清 咁先有儀式感🤩🥳-🍱湯咖喱雞腿定食 $85慢煮雞腿🍗個樣望落去 青白咗啲 其實肉地鮮嫩 珍珠米配咖喱汁 餸飯話咁易😌-🍅番茄梳打 $28-📍神山麵屋尖沙咀漢口道17號新聲大廈地下AK及B號舖
#東京No.1沾麵

🍅番茄梳打 $28

📍神山麵屋
尖沙咀漢口道17號新聲大廈地下AK及B號舖
2023-03-14 26 瀏覽
🥰放工咁攰要好好獎勵吓自己約咗同朋友食呢間日本過江龍 神山麵屋首先要讚下佢哋嘅沾麵 粗身麵條非常彈牙口感煙韌 掛湯能力都唔錯 沾麵湯好香濃豚骨+魚介味 唔會太鹹 味道鮮甜神山豚角沾汁麵 兩大舊厚切豚肉 灸燒後十分吸引啖啖肉嘅感覺極之邪惡😍神豚燒叉燒沾汁麵既叉燒表面同樣經灸燒半肥瘦口感較為清爽 可以按照個人喜好選擇-怕唔夠食仲叫咗個細size明太子玉子飯軟滑炒蛋配上明太子 呢個配搭送飯冇得輸🤣九條蔥豚肉串 豚肉份量幾多加埋辣椒粉+蔥燒另有風味牛油蘆筍炒雜菌 好有日式家庭feel 健康之選-飲品選擇都有好多 叫咗杯威士忌梳打酒精濃度較高 有梳打水作緩沖入口 唔會好刺激追求微醺放鬆感 就啱晒啦☺️梅子青檸梳打酸酸甜甜 解膩一流下次可以再嚟食😍好味評分😋:5🌟/5🌟🌟抵食指數🤑:5/5 🌟🌟餐廳環境 🤪:5/5🌟🌟價錢💰:~$150 @1👩🏻地址:神山麺屋 尖沙咀漢口道17號新聲大廈地下AK及B號舖#littlefoodtour尖沙咀#littlefoodtour日式
🥰

尖沙咀漢口道17號新聲大廈地下AK及B號舖

#littlefoodtour尖沙咀
#littlefoodtour日式
2023-03-13 24 瀏覽
某天突然很想食沾麵,和朋友經過尖沙咀,發現原來漢口道開了神山麵屋,幾年前曾經在觀塘apm吃過,印象不錯,所以就即興入去試一試。看餐廳的裝修頗為新淨,用餐環境舒適,餐牌上選擇很多,招牌的有沾麵、拉麵、咖喱飯、各款小食等等,價錢也算經濟實惠。點了豚角沾麵、叉燒沾麵、明太子玉子飯、煎餃子、炸雞、炸池魚等等。總括來說,食物的份量不錯,而且味道也中規中矩,雖然沾麵的溫度略嫌不夠熱,但是餐廳的性價比算是令人滿意。
豚角沾麵
  • 神豚燒叉燒沾汁麵
  • 神山炸雞
  • 神山手造餃子
  • 蒜香魷魚鬚
神山麵屋你東京其中一間人氣嘅拉麵店,當中沾汁麵更加係餐廳大熱之選,同朋友一於黎朝聖下🥰🌟神豚燒叉燒沾汁麵 $88店員推介招牌沾汁麵,而呢到嘅沾麵其實都唔算貴,價格合理。沾汁麵嘅湯底用左大量豚骨、豚肉、魚介慢煮而成,味道十份濃郁🤩。最驚喜係佢嘅麵條比較特別,有特製坑紋,更容易掛汁,而且口感煙韌彈牙🤤叉燒亦好有特色,食落似炭燒嘅烤肉口感😆🌟黑神山叉燒拉麵 $78呢款湯底係黑蒜油加豚骨湯熬煮而成,黑蒜嘅味道都幾突出,湯底亦唔會好油膩,仲有筍片、紫菜、溏心蛋、蔥花、叉燒做配料,都幾豐富🤩🌟溫泉蛋牛肉丼 $48友人想食丼飯,但又食唔到咁多飯,細嘅牛肉丼就岩晒佢,牛肉丼上仲有埋溫泉蛋😚🌟神山湯餃子 $38日式湯餃比較少食,餃子先煎後煮,食落仲有少少脆脆地,配埋豚骨湯一齊食都幾特別😚🌟神山炸雞 $42炸雞皮脆肉嫰, 配埋旁邊嘅wasabi 沙律醬食,估唔到又幾夾👍🏻😍🌟唐揚豆池魚 $42炸池魚好酥脆,口感一流🤤好鐘意脆卜卜嘅口感🥰細細條可以一啖放落口😝池魚嘅咸香味 配埋啤酒會更正😄🍹巨峰梳打 $28🍇~係完熟嘅提子汽水🍹梅子青檸梳打 $28~酸酸嘅味道超清新

🌟神豚燒叉燒沾汁麵 $88

~係完熟嘅提子汽水
🍹梅子青檸梳打 $28
~酸酸嘅味道超清新
2023-02-28 71 瀏覽
沾麵同湯麵嘅豚肉唔係一樣,沾麵嘅有燒過,香口啲,亦腍滑啲。湯麵嘅肉比較爽身,某啲位比較韌。湯麵湯底正常好味,沾麵嘅稍稍鹹,所以食食吓問侍應可唔可以加湯,佢話當然可以,就去咗廚房嗰邊,返嚟話:啲湯要加熱先攞到出嚟。於是我哋等…… 等咗超過十分鐘,重未有熱湯,沾麵都凍lu。旁邊嘅枱陸續埋單,見到佢哋都有食沾麵,奇怪嘅係竟然冇人要加湯🤔🤔🤔🤔🤔?到底係啲人唔需要加,定佢哋唔知道沾麵可以加湯?最後都唔知道等咗幾耐,連旁邊埋咗單嘅枱都全部抹完枱,先等到個熱湯!其實侍應都只係攞住一個細熱水壺,到底廚房要用咩方法加熱啲湯?一定要成煲煲滾,唔可以分開少少煲?但最疑惑嘅係做得沾麵,係咪應該一早預備好熱湯,而唔係客人問嘅時候先去煲滾啩!? 以前去過嘅沾麵店,已經有壺湯放出嚟,客人都會識加湯,呢間真係好奇怪!!
湯麵、沾麵
2023-02-23
2023-02-13 105 瀏覽
✨神山麵屋 (ू•‧̫•ू⑅) ⁡🎀 <神山黑叉燒拉麵> 𝚁𝚊𝚝𝚒𝚗𝚐: 7.5/10⁡黑蒜油湯底如幾香麵條硬度適中,幾有口感有兩片半肥瘦薄叉燒溏心蛋加少少竹筍唔錯唔錯⁡🎀 <白神山叉燒拉麵> 𝚁𝚊𝚝𝚒𝚗𝚐: 7.5/10⁡配料同黑叉燒拉麵一樣八神山拉麵有兩片半肥瘦嘅叉燒溏心蛋食完好滿足湯底融合咗豚肉同魚介味唔算好油拉麵麵質度靭適中幾有咬口⁡🎀 <神山炸雞> 🐏𝚁𝚊𝚝𝚒𝚗𝚐: 8.5/10⁡筆者到宜家仲係對餐廳嘅炸雞念念不忘炸雞炸得皮脆肉嫩炸粉唔算厚雞又大大嚿配埋沙律醬食到停唔到口⁡整體評分:😋味道: 7.5/10💰價錢: 人均約$200⁡*☼*―――*☼*―――*☼*―――*☼*―――*☼*💖 神山麺屋 📍尖沙咀漢口道17號新聲大廈地下AK及B號舖📞 (852) 2332 0383⁡#Foodiechk ⁡⁡ ⁡⁡
✨神山麵屋 (ू•‧̫•ू⑅)

🎀 <神山黑叉燒拉麵>
𝚁𝚊𝚝𝚒𝚗𝚐: 7.5/10

黑蒜油湯底如幾香
麵條硬度適中,幾有口感
有兩片半肥瘦薄叉燒
溏心蛋加少少竹筍