招聘中
月薪
$17,000-$23,000
月薪
2024-04-07 90 瀏覽
環境別緻 坐得舒服 食物種類多 叫左個天婦羅井飯都幾好味 飯量都多 食完包你飽住走 店員態度良好過形點樓下que 做野快手 亦可電子支付同電子落單十分方便 推薦大家食呢間😉👍🏻👍🏻👍🏻
2024-03-02 121 瀏覽
20240301Tamago-EN @Yoho mall有兩款兒童餐@$98-99我哋揀咗『炸雞』茄意、炸蝦一條、炸雞兩件三粒炸薯粒配茄汁🥫西蘭花、小甘旬、車厘茄配凍飲另外點多份菘露炸薯條@48兒童餐份量足食物都以小朋友口味為主伴菜係烚👍🏻可惜炸雞固唔好味(唔新鮮)菘露薯條醬汁另上👍🏻客人要求才付上茄汁更好免浪費兒童餐最吸引米豬係代幣扭蛋機禮物一般但小朋友有啲嘢揸手就好滿足了😂埋單161
20240301

Tamago-EN @Yoho mall
有兩款兒童餐@$98-99
我哋揀咗『炸雞
茄意、炸蝦一條、炸雞兩件
三粒炸薯粒配茄汁🥫
西蘭花、小甘旬、車厘茄

配凍飲

另外點多份菘露炸薯條@48

兒童餐份量足
食物都以小朋友口味為主
伴菜係烚👍🏻
可惜炸雞固唔好味(唔新鮮)

菘露薯條醬汁另上👍🏻
客人要求才付上茄汁更好
免浪費

兒童餐最吸引米豬係代幣扭蛋機
禮物一般
但小朋友有啲嘢揸手就好滿足了😂

埋單161
2024-02-27 134 瀏覽
喜歡這裡的日式料理,和女兒久不久幫襯,質數一向不俗,尤其行完Yoho又就腳方便以前經常桃吃梳乎厘,今天試試和食❤️日式兒童餐價錢大眾,吸收孩子但不要幻想營養兼備,薯條新鮮炸起香脆,炸蝦🍤是大量粉漿,蝦肉很小最有誠意是有小漢堡配有兩件小麵包給小孩飽肚但不甚吸引所以並有吃...雞肉親子丼醬油味太濃,雞肉是冷藏的所以用了大量酒去雪味,飯量可以,一口吃下去感覺略咸平時吃其他是好吃的可能今日咁岩唔好彩🥲🥲
以前經常桃吃梳乎厘,今天試試和食❤️

日式兒童餐
價錢大眾,吸收孩子
但不要幻想營養兼備,薯條新鮮炸起香脆,
炸蝦🍤是大量粉漿,蝦肉很小
最有誠意是有小漢堡
配有兩件小麵包給小孩飽肚
但不甚吸引所以並有吃...

雞肉親子丼
平時吃其他是好吃的
可能今日咁岩唔好彩🥲🥲
2023-11-30 289 瀏覽
我本身都鐘意食蛋,所以今晚就試咗呢間用日本蛋作食材既嘅連鎖日式餐廳🥚🥚🥚🍳 🍳燴牛肉蛋包飯🍳 牛肉汁好香,牛肉入口即溶,拌飯一流,雞蛋好香同好濃蛋味,整體唔錯😁👍👍 🥚特製五款玉子燒🥚 玉子燒好香蛋味,五款口味分別有蕃茄仔、海藻醬、親子三文魚、明太子沙律、蟹肉,玉子非常厚身,食落去有口感得來又好滑,不過多d醬就好啦🤤🤤🌟🌟🌟 🥞焦糖香桃梳乎厘班戟🥞 Pancake都幾鬆軟,好濃蛋香味,甜度又啱啱好,個cream出乎預期地好食,滿滿空氣感😋😋😋❣️ 整體而言,食物味道不過不失,份量足料大方,餐廳環境乾淨,鐘意食蛋嘅人可以一試👍

2023-11-27 195 瀏覽
昨晚吃了超豐富的牛自助餐,今早一直還有飽腹感,再吃也不能吃太多了。在元朗yoho mall走了幾圈,最後才找到這算是輕吃的日式餐廳,有可能餐廳以兒童餐食作主題,食品份量不大,價格不高,展出精緻可愛。落單猶豫了很久,才選擇了沙律和咖啡,沒想到,展示出來的食品真很可愛,太有吸引力了。溫泉雞蛋放在土豆雞蛋沙律上,旁邊有翠綠新鮮的沙律菜,加以千島醬汁在側,單看顏色就夠吸引。由於沒有油份,加入千𡷊沙律醬提升了香味,食物變成美味且健康。
近排接多了一件新工作,早出晚歸,出街食飯試新嘢、食好嘢的機會極少,午餐都是滾水淥,晚飯時間一星期有一半的時間都在開工,能夠安坐家中放空食一餐晚飯成為了奢侈的享樂時光。有時候,簡約地吃一餐,那一份工作追求以外的寧靜,可以說是這個階段的安樂茶飯。今晚又透過 網上外賣平台叫了 tamagoen_hk 的蛋包飯和Donburi,這些真不用介紹,相信很多喜歡日式「丼」的朋友都不會陌生。送到家裡還是暖暖的,吃飽了,滿足了,又可以繼續開工。
2023-11-12
外賣送餐
2023-10-06 283 瀏覽
餐廳裝潢很繽紛,超級Kawaii 。好像是親子餐廳,想好了帶小孩來吃,一定好開心。不過這次是同妹妹來吃。食物味道還可以,日式餐口味偏甜,個人不太喜歡。擺盤非常漂亮,手機怎麼拍什麼角度拍都好看,適合foodie 打卡。可惜餐廳空間感窄,餐桌也小,坐得不太舒服,吃完就想埋單走人。
燉牛肉蛋包飯
沙律和南瓜湯
煙肉明太子忌廉意粉
2023-09-20
2023-08-18 344 瀏覽
趁著暑假,帶家人品嚐下午茶,搵咗好耐,都是這間最抵食,包餐飲!商場其餘的舖頭,下午茶要加成20幾蚊才有飲品! 推薦吃 1)大阪燒八爪魚捲,有蛋味,熱呼呼的,好吃!但內裡有很多葱呀! 2)豆腐芝士蛋糕(配士多啤梨),夠凍,口感滑流
豆腐芝士蛋糕(配士多啤梨)
2023-08-17 198 瀏覽
想試呢間好耐啦,鋪面帶點日式,餐牌上的圖片好吸引真心推介:1)明太子三文魚忌廉蛋包飯——這碟飯結合了幾種不同的食材,有豐富的口感和味道。三文魚片肉質鮮嫩,淡淡魚腥味,口感柔軟。明太子和忌廉醬汁,有豐富的鮮味和微辣的風味,結合忌廉後能創造出濃郁、滑順的口感搭配熱飯,白飯金黃蛋皮包裹,嫩滑可口超正👍🏼👍🏽👍🏼👍🏼2)親子丼—— 非常美味的日本料理,米飯上面放上蛋和炒雞蛋絲,再淋上特製的甜蜜醬汁,搭配鮮嫩多汁的雞肉,口感豐富,味道獨特。搭配酥脆的海苔片或酸甜的醋漬薑片以增添風味。
想試呢間好耐啦,鋪面帶點日式,餐牌上的圖片好吸引

真心推介:

2023-08-02 202 瀏覽
發現元朗有間以蛋料理做主題既餐廳,勁鐘意食蛋既小編緊係第一時間去試吓😋😋😋餐廳地方唔大,但裝修同餐具都有勁萌既蛋造型設計,即時少女心爆發😍😍😍◾️明太子三文魚忌廉蛋包飯蛋好嫩滑😋😋😋,仲有三大舊三文魚,但肉質比較干。明太子忌廉醬味道濃郁,但係食得多會有啲「漏」。◾️大阪燒風八爪魚卷分量偏大,用料好足,小食嚟講都幾飽肚,蛋味出,味道濃郁,係章魚有啲韌🤣🤣🤣◾️白桃疏乎厘pancake最後梗係要食返個蛋嘅甜品啦!!!❤️❤️❤️疏乎厘有好香嘅蛋香味,口感鬆軟,但個人覺得偏甜啲。
◾️明太子三文魚忌廉蛋包飯
◾️大阪燒風八爪魚卷
◾️白桃疏乎厘pancake
2023-07-14 193 瀏覽
相約朋友到元朗YOHO再次選擇了Tamago-EN,餐廳保持水準,沒有令我們失望😍特意選咗同上次款式不同食物 ~Tamago-EN公司三文治(配薯條) 🔺有驚喜❤️食材豐富新鮮 ~煙肉明太子忌廉意粉(配慢煮蛋) 🔺配以慢煮蛋令意粉更香滑👍🏻 ~巨峰可爾比思梳打 🔺正常發揮 ~凍清香蘋果茉莉花 🔺普普通通 ~白桃梳乎厘班戟 🔺正值白桃🍑季節疏乎厘軟滑恰到好處😋
特意選咗同上次款式不同食物
~Tamago-EN公司三文治(配薯條)
🔺有驚喜❤️食材豐富新鮮
~煙肉明太子忌廉意粉(配慢煮蛋)
🔺配以慢煮蛋令意粉更香滑👍🏻
~白桃梳乎厘班戟
🔺正值白桃🍑季節疏乎厘軟滑恰到好處😋
2023-07-09
2023-06-21 192 瀏覽
一份百幾蚊($152連加一)的和牛漢堡餐跟一碗白飯,並附上沙律、薯條、蕃茄⋯做配菜,主菜和牛漢堡與蛋的確煮得完美剛好,完全沒半點過熟或温度控制不好,而前菜亦是同樣的沙律,整體賣相比人感覺上似兒童餐多,漢堡味道只不過一般,沙律菜、薯條、白飯⋯ 就更加沒有評價的價值,單就和牛漢堡餐而言,性價比只屬一般般,同等價錢食物應該可以有更多選擇。餐廳環境非常整潔,食物落單完全電子化,只需掃描QR code 下單便可以。
2023-06-13
2023-06-18 134 瀏覽
每次去YOHO見到都好想試既日式蛋料理餐廳🥚🍳🤍餐廳設計佈滿蛋蛋 好可愛🥚🍳食物都係圍繞蛋🤣滑蛋丼 蛋包飯 玉子燒 梳乎厘 連日本好出名既TKG都有〰️🩵🥑牛油果三文魚親子生雞蛋拌飯 $108好可愛既☁️蛋🤣食材新鮮 就咁食蛋會空虛☁️但將牛油果三文魚拌埋一齊 雖然樣子唔討好🤣但蛋味十足 加埋味素同醬汁 感覺幾健康 唔重口味🐣燴雞肉蛋包飯 $88份量好足既蛋包飯 原本以為隻蛋會好薄 估唔到都幾厚😍好香滑既蛋🥚燴雞肉正常發揮 但雞肉份量好多 一啖雞肉一啖蛋〰️🐣🥚正🤣🥞原味梳乎厘班戟 $68梳乎厘就無乜特別 唔夠挺身 味道不錯 因為都係用日本蛋 蛋味突出🥚💛〰️整體來講 餐廳幾適合一家大小🐣💛健康簡單又一餐〰️

🥑牛油果三文魚親子生雞蛋拌飯 $108

🐣燴雞肉蛋包飯 $88

🥞原味梳乎厘班戟 $68

整體來講 餐廳幾適合一家大小🐣💛健康簡單又一餐〰️
2023-05-29 164 瀏覽
📍たまご園 👉🏻 #muimui_yuenlong👈🏻同小c妹係元朗周圍hea去到夜晚唔係好餓但係又想食少少野見到呢間之前經過但未去試嘅蛋蛋料理主題餐廳🥚🍳🐣望一望menu有我地去到邊都叫嘅炸薯條呀!Tamago-EN全日早餐 💰128雖然佢地嘅All Day Breakfast 有嘅野唔算特別(炒蛋多士、炒菇、沙律、香腸、炒薯粒、茄汁焗豆)但係全部味道都唔錯☺️炒蛋嫩滑有啲黑椒係面沙律菜夠新鮮🥗最有驚喜係炒薯粒 份量比想像中多 仲要香脆得離有陣蒜香味 好正呀😋😋😋我哋一路食一路係度話點解冇得單點薯粒呀😂炸薯條(配黑松露蛋黃醬) 💰48炸薯條份量比想像中多🍟岩岩炸起 超級熱氣🤩🤩外脆內軟 炸得岩岩好呀🥰黑松露醬完全夠點到最後👍🏻👍🏻👍🏻玫瑰茉莉花啫喱茶(凍) 💰38呢杯花茶上面有啲玫瑰花瓣🌹飲唔出兩種花嘅味 唔知個茶泡得耐定已經到茶膽 苦中帶澀 冇左花茶嘅清香😖入面嘅啫喱係爽口嘅 似蒟蒻多啲大C妹就唔係咁欣賞喇😕
📍たまご園 👉🏻 #muimui_yuenlong👈🏻
同小c妹係元朗周圍hea
去到夜晚唔係好餓但係又想食少少野
見到呢間之前經過但未去試嘅蛋蛋料理主題餐廳🥚🍳🐣
望一望menu有我地去到邊都叫嘅炸薯條呀!

Tamago-EN全日早餐 💰128
(炒蛋多士、炒菇、沙律、香腸、炒薯粒、茄汁焗豆)
但係全部味道都唔錯☺️

2023-05-15
全日早餐
炸薯條
2023-05-25 140 瀏覽
たまご園呢間野YouTuber 介紹過 我想食好耐 一直都無食到 最近約個朋友去食 都有唔少人等緊位環境係開放式餐廳 雖然係咁 但係室內裝修一啲都唔馬虎 旺中帶靜嘅感覺非常正牛油果三文魚生蛋伴飯刺身飯本身已經好吸引 不過今次加上雲朵既蛋白 個丼既層次馬上升左一個仲有啲飯素醬汁伴飯 個飯真心覺得好好食慢者豚肉伴飯(唔記得個名)個汁 同個雞蛋伴飯 真係一絕個豚肉唔夠嫩 有少少靭 朱古力雪糕/水果茶朱古力雪糕鐘意飲朱古力的一定鐘意、加左雪糕立刻滑左😍水果茶 朋友話甜度適中
たまご園

牛油果三文魚生蛋伴飯
仲有啲飯素醬汁伴飯 個飯真心覺得好好食

慢者豚肉伴飯(唔記得個名)
個汁 同個雞蛋伴飯 真係一絕
個豚肉唔夠嫩 有少少靭

朱古力雪糕/水果茶
朱古力雪糕鐘意飲朱古力的一定鐘意、加左雪糕立刻滑左😍
水果茶 朋友話甜度適中