2023-08-02 33 瀏覽
本身好鍾意食麻辣野,今日咁岩同朋友約左係YOHO度食飯,我就二話不說揀左呢間四川野黎試下。入到去覺得環境同裝修唔錯,感覺都幾高質咁。 🟥酸菜魚今次叫左小辣,因為怕朋友食唔到咁辣,但係對於我食辣食到癲左既人黎講都唔會覺得好淡無乜味咁,麻度同辣度都幾好。而且份量好大,魚片又俾好足,仲有大量既大豆芽同粉,好抵食。🟧尖椒皮蛋食辣野必叫小食之一,夠晒惹味。啲皮蛋浸晒係D辣汁,夠晒入味。🟨川北涼粉夏天好鍾意食呢個,又凍又辣😂簡單又惹味,食完感覺都唔會好滯。🟩口水雞我地叫左例牌不過份量都唔細,雞肉嫩滑,而且夠辣。🟦炸饅頭我既最愛,熱辣辣再加上外皮炸到脆卜卜,再點煉奶,就算好飽都要食晒佢,有成六舊,同朋友share 岩晒!🟪農家炒米粉好大碟,而且好有鑊氣,用料好簡單,但係好食。🟫荔枝雜果賓治估唔到枝飲筒咁cute 。荔枝雜果賓治夠晒甜,幾岩女仔飲😍❤️

🟥酸菜魚

🟧尖椒皮蛋

🟨川北涼粉

🟩口水雞
我地叫左例牌不過份量都唔細,雞肉嫩滑,而且夠辣。

🟦炸饅頭

🟪農家炒米粉
好大碟,而且好有鑊氣,用料好簡單,但係好食。

🟫荔枝雜果賓治