2021-03-11 730 瀏覽
每次晚飯時間經過呢邊,都見到好多人喺度等位⋯好奇之下,原來係一間壽司店,今晚就食純壽司!餐廳係用電話掃QR code直接落,既方便、快捷又環保👍🏻我哋order咗人氣盛、白身盛、象拔蚌、魚背、赤貝、黑象拔蚌、火炙鰻魚、蔥粒吞拿魚腩軍艦同埋九州風雞翼。當中,我最推介魚背壽司,其實呢個魚背即係左口魚裙邊,雖然魚味較淡,但油脂豐富,咬落又爽又甘,魚油緩緩滲出嘅感覺,真係難以形容😋帆立貝、赤貝、油甘魚同埋吞拿魚軍艦都係推介之選,不得不提個軍艦,嚟到個紫菜仲係好爽脆,值得一讚👍🏻因為我唔食鰻魚嘅關係,個火炙鰻魚壽司我就無食到,但老公話好食,值得推介!最後,不得不提佢個九州風雞翼,新鮮熱辣辣,炸嘅時間掌握得好好,唔會炸過咗火而令雞翼肉質過老,而且仲非常juicy,真係估唔到咁有驚喜😋😋😋

餐廳係用電話掃QR code直接落,既方便、快捷又環保👍🏻

蔥粒吞拿魚腩軍艦
白身盛