2018-07-30 272 瀏覽
黎到大角咀,大大話話都有幾條美食街,揀野食就有好多選擇,今日黎個amercian style~入到餐廳,雖然佢唔係好大間,但因為張枱櫈升高左,比客人更大既私人空間感👍🏻以食物既選擇都唔錯,有pasta有salad,又有burger,雖然我都幾偏好食burger,但唔係咁多人同我一樣餐餐burger都ok,所以同行朋友都可以有多d選擇😁我叫左個beef burger with salad,而朋友就叫左個tomato sauce pasta,再加埋薯條首先,食burger之前試試佢個salad先,我自己幾鍾意食沙律醋同綠色紫色既菜,反而少d其他配菜更加好😂而burger方面,包皮係偏向硬身既,會彈起,加上咁多料既涵係入面,其實都好難handle😂😂如果換過款包可能會好少少,食物都算大份,再加埋apple juice酸酸甜甜既結尾perfect match👍🏻捧腹離場😆