2023-10-20 268 瀏覽
星期五放工去中環唔知食咩好,懶洋洋決定周圍行吓,撞下運氣。當我哋行到咁上下停低覆message 既時候,le moment 既老闆出嚟問我哋有冇興趣試吓。見佢咁friendly 覺得why not, 於是入去一試,就發現係近來既驚喜。牛扒軟熟,好有肉味,伴碟既薯仔因為有好多層layers, 好有口感!青口老闆話今日幾個鐘之前先岩岩到,果然真係好新鮮。煮得岩岩好,好滑,比起我哋喺香港同比利時試過既青口更好味😋紅酒係意大利細酒莊出品。唔太heavy, 薄薄地岩岩好。兩個人share 左3杯。。。如果唔係太飽應該會成支飲晒。Overall, 覺得係好有heart 既小店。每一個dish 都力求做到最好。highly recommend 一試。

星期五放工去中環唔知食咩好,懶洋洋決定周圍行吓,撞下運氣。