2019-05-06 344 瀏覽
今次想同大家介紹一下western style主食啦,尼度其實都可以話幾適合celebration,氣氛唔差,又有happy hour,野食亦都有好多款揀,尼度主打係Spanish style~今次tapas尼我地就揀左2個,分別有beef tartar同埋calamari,tartar尼唔會好酸,而且個醬都真係好開胃,加上脆薄餅食係really nice~calamari就都可以既..都算幾大舊同埋真係熱辣辣咁出菜~~~主食我地就當然要叫seafood paella啦,咁佢就可以揀ink sauce,不過我地今次就冇叫到,一上尼打開個paella都幾吸晴,d海鮮都fresh而且都幾大架,個飯就冇咩特別,尼2樣野有d分開左既感覺所以就冇話係咪特別好食,不過可以一試啦...另一個主食我地叫左Beef Ribs,用佢地秘製既西班牙香料而成,一上度尼嘩都好大份播,都有d驚喜,真係好味同埋好嫩口,非常之推薦喔~~
Calamari
Beef Tar Tar