上個月屋企人生日過咗嚟食食完之後覺得幾好食今次又再光臨餐廳都易搵嘅喺厚福街行入去成幢都係食嘢嗰度就係㗎啦我係OpenRice度訂枱咁佢哋都會係當日打嚟通知confirm返幾多人數啦同埋因為我remark左 Happy birthday所以呢如果有甜品嘅話呢佢會幫手寫埋Happy birthday同埋唱生日歌嘅我覺得呢個服務都幾好我哋一行四人叫咗一個海鮮Bag一個Rice Cake個Nachao 一個seafood risotto同埋兩個甜品都食到我哋好飽~餐廳都好有心思畀晒圍裙同手套,我哋當日見到身邊好多人都係嗌咗海鮮Bag~海鮮包Bag都可以配香草包或者蒜蓉包黎點d汁ge~今次第二次食海鮮Bag d料好似冇上次咁多同埋今次個蟹肉同蝦都冇上次咁新鮮~可能每一日來貨唔同呢樣野其實都好難確保ge...不過過到嚟食其實主要都係想試吓新野~個Jazz it up 汁仍然好好味食到叫咗牛肉Nacho同蟹餅都幾好食蟹餅真係有一絲絲嘅蟹都好足料!不過個海鮮risotto就冇上次個蝴蝶粉咁好食la~整體來講都OK嘅如果唔係都唔會再返嚟食多次啦不過如果你真係想追求一啲新鮮嘅海鮮可能去返啲買海鮮嘅地方就會
上個月屋企人生日過咗嚟食食完之後覺得幾好食今次又再光臨

餐廳都易搵嘅喺厚福街行入去成幢都係食嘢嗰度就係㗎啦

不過個海鮮risotto就冇上次個蝴蝶粉咁好食la~

整體來講都OK嘅如果唔係都唔會再返嚟食多次啦不過如果你真係想追求一啲新鮮嘅海鮮可能去返啲買海鮮嘅地方就會比較新鮮同埋鮮甜,個人認為呢度係試吓一啲新野同埋都幾特別嘅都適合一班人呢我見到好多台都係例如情侶或者一班人慶祝生日咁~
蟹餅
海鮮Bag