2020-11-15 80 瀏覽
放假約咗班friend一齊上山頂行下...我哋想坐得舒服啲同多啲選擇, 咁啱見到呢間餐廳外嘅poster話自助餐有超過30種環球饌餚就決定一試。入到去環境都幾chill~先試冷盤-海鮮有四款,青口丶螺丶蝦同小龍蝦。都幾新鮮,螺肉肥厚有口感。沙律有好多選擇, 仲有tomato caprese salad 同我最鍾意嘅parma ham。比較驚喜嘅係佢仲有日式凍豆腐主食有即切烤牛肉, 我個人鍾意食熟啲嘅牛,膽粗粗問下工作人員有冇得熟少少佢即刻話可以幫我加熱, 加分! 牛肉肉質軟腍,唔錯之後仲試左原個意大利巴馬臣芝士輪即煮意粉~幾好食,芝士又唔會太溜。而有機粟米湯嘅稀稠度都啱啱好。最後仲試咗啲炸物同甜品, 味道都ok~
入到去環境都幾chill~

最後仲試咗啲炸物同甜品, 味道都ok~