2018-12-07 80 瀏覽
臨近聖誕節🎄,出黎尖沙咀睇下燈飾,行到黎最多人流數一數二既美麗華廣場,見到有間cafe唔錯咁,就入左去嘆番個晚餐先!店員好窩心安排左卡位我坐,睇完menu 心大心細咁,最尾就叫左個煙三文魚多士、味噌腌豬肩同Honey Earl grey latte,等左一陣野飲到先,雖然外表平平冇奇,但係一飲落去帶有甜蜜既伯爵香滑奶latte 既味道,好sweet既感覺!而個煙三文魚多士好脆口,煙手三文魚都好鮮美,加埋火箭菜一齊食更加fresh! 最有驚喜係個味噌腌豬肩,有個菌菇托住個豬肩,個豬肩好唸身,肉質香嫩,一齊食更有咬勁同更加match!😋😋😋+++++++++++++++如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩比個❤️鼓勵一下我,我會寫更多更好既食評比大家!😊

+++++++++++++++
味噌腌豬肩