2021-01-09 286 瀏覽
返返工一星期已經覺得好攰,喜歡呢間cafe個名,Pause It,we all needa pause once in a while 間店好細,枱擺得唔密,感覺係舒服嘅,店員好有禮貌,店內播著台灣歌,幾relax!講吓野食,一向喜歡食芝麻醬,Tahini係中東芝麻醬,味道同平日食開嘅芝麻醬差唔多,食落好清新,好多蟹肉,如果多少少醬更好正正常常嘅All day breakfast,白腸係我最鍾意食嘅香腸叫多個邪惡嘅薯條,poutine原來係加拿大Quebec嘅傳統食物,呢個poutine得cheese冇肉汁嘅,薯條唔夠熱同脆,black truffle味道唔突出,整體普通靚靚拉花,飲落就係黑芝麻同荳奶嘅味道,哈哈,都係咖啡好飲d見出面多人排隊唔好意思坐咁耐,不過店員係好nice唔趕我地走仲不斷幫我地加水👍🏽雖然野食唔算話impressive,不過小店都係值得大家支持下既

Crab meat  Tahini  Salad

All  day  breakfast

Black  truffle  poutine

靚靚拉花,飲落就係黑芝麻同荳奶嘅味道,哈哈,都係咖啡好飲d
Black  sesame  latte

2021-01-09