2018-11-18 1852 瀏覽
萬聖節大餐!好滿足呀!南瓜餐湯濃,微辣車打芝士蔥餅佢個餅皮好薄,烘烤得好脆口,微微既蔥味,有啲似印度薄餅。中間既芝士好多,厚厚的一層!咬落去軟棉棉的,芝士融晒!好拉絲!呢個蔥餅好好食!值得一試!美國14oz安格斯肉眼扒叫時無為意係14oz!上枱時嚇一嚇!好大塊,大果我塊面!好彩我地係愛牛人士,所以無食剩肉眼扒好稔,有啲肥肉痴住,咬落去好juicy ,牛既味道滲透晒出黎!成日都話靚既牛係唔需要調味,呢塊牛完全演繹到出黎!好好食!五成熟,無得輸!粉紅色既肉好吸引!煙三文魚飛魚子意大利飯意大利飯唔會太硬,岩我口味!好creamy!唔好以為得面頭既三文魚,意大利飯入面仲有好多料,啖啖美味!西班牙黑毛豬厚切!正!底面煎到好香口!雖然成舊都係肉,但唔會好鞋,稔稔地,呢個就係黑毛豬既特點!點埋個燒汁食更美味!甜品—奶凍好濃,好creamy,唔會剩係得個甜字,好香奶味!香蕉拖肥批套餐加錢食呢個抵!十級好食!好香香蕉同拖肥味。佢面頭有啲果仁碎,跟住有拖肥醬、忌廉、香蕉,層層美味!芋治抹茶拿鐵抹茶味重焦糖拿鐵靚靚!好彩有bk位炸,果日有幾個walk in 都無位,要忍痛離開地方唔算好大,唔bk未必有位架!
萬聖節大餐!好滿足呀!

南瓜餐湯
濃,微辣

美國14oz安格斯肉眼扒
叫時無為意係14oz!上枱時嚇一嚇!
好大塊,大果我塊面!
好彩我地係愛牛人士,所以無食剩

美國14oz安格斯有骨肉眼扒

五成熟,無得輸!

粉紅色既肉好吸引!

西班牙黑毛豬

西班牙黑毛豬扒

甜品—奶凍
好濃,好creamy,唔會剩係得個甜字,好香奶味!

奶凍

芋治抹茶拿鐵
抹茶味重

宇治抹茶拿鐵

靚靚!

焦糖拿鐵

地方唔算好大,唔bk未必有位架!
呢度食物質素高,職員都好helpful!係會再黎既餐廳!

美國14oz安格斯有骨肉眼扒
西班牙黑毛豬扒