2024-02-17 69 瀏覽
吉列牛忌廉烏冬專門店旺角店二訪 咖哩忌廉烏冬可選雞肉或牛肉,我們選了雞肉賣相好特別 ! 軟綿綿嘅忌廉!如雲朵般雪白☁咖哩味好重香濃,兩者配合好Creamy,伴隨咖哩香氣的同時也會帶點奶香味,凍凍哋可以叫shabu shabu,叫咗個蕃茄濃湯海鮮口味,蕃茄湯十分濃厚,好真材實料,有扇貝,蝦,仲有青口,蜆,唔會太飽!下面有好多雜菜,掛汁,加埋咗碗白飯配住食! 好夠飽雞翼是推薦大家叫嘅小食因為佢非常之香脆,香口,好有滿足感! #foodblogger #hkfoodie #instafoodie#foodstagram #foodphotograhy #hkfoodshare #香港好去處 #香港美食指南 #相機食先 #吃貨 #今晚食咩好 #打卡餐廳 #hkrestaurant #打卡 #hkig #iggirl
吉列牛忌廉烏冬專門店
旺角店二訪

咖哩忌廉烏冬可選雞肉或牛肉,
我們選了雞肉
賣相好特別 ! 軟綿綿嘅忌廉!如雲朵般雪白☁
咖哩味好重香濃,兩者配合好Creamy,
伴隨咖哩香氣的同時也會帶點奶香味,

雞翼是推薦大家叫嘅小食因為佢非常之香脆,香口,好有滿足感!