講唔停已經嚟過牛大人好多次🤩 每次去嘅人潮都好似比上次多咁 今次9:30食完見到門口仲有一對人等緊 真係好誇張😲✔️極上和牛吃到飽 $338平時食呢一個價位嘅話講唔停都會不停encore澳洲和牛M5 牛肩卷🤩 不過今次有個期間限定更加吸引‼️ 就係牛胸爽 牛胸爽帶點軟骨 口感爽口 入口牛脂味極重😍真係超級正🥰豬頸肉都係必點之選~漿類方面 花枝滑繼續係MVP😝 墨魚粒好多 好彈牙❣️ 今次仲試咗牛肉滑 食落味道有啲似漢堡扒🤔另外佢哋個海蝦都係超大隻新鮮🦐 小食亦都係一如既往正常發揮 講唔停覺得最好食係個脆薯😚估唔到而家佢哋仲有埋黑糖珍珠奶茶🧋 唔會太甜 珍珠都唔會太粉 都可以一試👍🏻

✔️極上和牛吃到飽 $338