2024-04-03 70 瀏覽
身為PizzaExpress嘅忠粉 59周年慶祝我哋又點會錯過?🥰 上星期就帶埋Love Pizza Love PizzaExpress 嘅Noah過二人世界去撐枱腳 去食二人餐💕PizzaExpress 由 3 月 26 日起推出全新菜色 包括 PizzaExpress 間條薄餅🍕 蒜香牛油蜆雙色意粉🍝 以及特大朱古力榛子麵包球配奶蓋雪糕咖啡😋用哂品牌經典黑白間條元素🤟🏼 PizzaExpress 仲推出四款全新賣相吸引而且打卡able嘅特飲😍 包括薑蜜檸檬蝶豆花特飲🍋 芒果熱情果特飲🥭 芝味意式藍梳打🧀 以及芝味香橙茶🍊 🍕意式風乾豬面頰肉蘑菇薄餅 呢款pizza用咗意式風乾豬面頰肉 配埋雅枝竹醬 中和咗豬面頰肉嘅油膩感🥰 馬蘇里拉芝士及軟芝士令到脆卜卜嘅薄皮口感更豐富 咸香味配埋蘑菇同鼠尾草 簡直絕配🤤 Noah不過話”more” 食唔停口😆🍝蒜香牛油蜆雙色意粉 呢個意粉真係好出色 除咗望落好特別 食落微辣 超惹味可口🤤 牛油蜆配上蒜蓉同白酒 味道超豐富😍 配埋墨魚汁意粉同傳統意粉 望落就非常吸睛 堪稱味蕾加視覺享受💕🍬特大朱古力榛子麵包球配奶蓋雪糕咖啡 一切開特大麵包球 滿滿

🍕意式風乾豬面頰肉蘑菇薄餅

🍝蒜香牛油蜆雙色意粉

🍬特大朱古力榛子麵包球配奶蓋雪糕咖啡
一切開特大麵包球 滿滿嘅朱古力榛子醬就傾盆而出😍 岩哂朱古力控🤤 配埋奶蓋意大利雪糕咖啡 食完超滿足😳 做飯後甜品真心一流!