有冇人同我一樣都係Line fans呢?如果係,一定唔好錯過🐤LINE FRIENDS與韓國人氣薄餅專門店Pizza Maru 🍕首度合作,為將於本月27號黃色小雞莎莉Sally舉辦左生日🎂。我就率先為大家品嚐全新特別餐牌「LINE FRIENDS meets Pizza Maru」。芒果芝士薄餅世界由馬蘇尼拉芝士、車打芝士、通粉、蕃薯慕絲、酸忌廉、芒果醬等餡料以手打造嘅手工薄餅,咬落爆juicy,同餅底與芝士勁match,酸酸地甜甜地嘅芒果醬夾埋薄餅的鹹香,口感層次豐富。香芒鮮蝦炸雞派對一大碟成大隻咁多,韓式炸雞加入即炸鮮蝦,伴以芒果醬,一次可以吃到兩種酸甜口感。黃金烤肉芝士意粉樂園同我一樣係芝士控必試「黃金烤肉芝士意粉樂園」,濃稠嘅南瓜忌廉同啖啖芝味爆發,再加入韓式烤肉,我話咁快就清曬隻碟喇!鮮蝦忌廉意大利飯小花園飯粒同番紅花忌廉汁熬煮,配料有黑橄欖及洋蔥,口感煙韌彈牙,每粒都掛著濃郁的牛油忌廉汁。Sally、Brown同Cony以黃色主題佈置於Pizza Maru分店,仲有專用打卡位添架!好味又好玩,你地唔好錯過喇!Pizza Maru

芒果芝士薄餅世界

香芒鮮蝦炸雞派對