2022-11-29 485 瀏覽
一直都好想試下 @lifetastic.official 嘅招牌西瓜蛋糕😍 朋友話見到佢地最近出咗三重奏蛋糕套餐,可自選3件蛋糕及2杯飲品😍 可以一次過品嚐幾款口味!就一齊去咗食😋🍭三重奏蛋糕套餐($298)◎招牌草莓西瓜蛋糕◎青森富士蘋果焦糖蛋糕◎榴槤芝士蛋糕原來出咗超多口味😍 我地齋揀都揀咗好耐🤣 每款都好精緻,切得正正方方,見到唔同layers~ 佢地主打無麩質,蛋糕係以杏仁及糯米代替麵粉作餅底,相對健康!招牌草莓西瓜最清新有口感,有成塊西瓜layer同草莓粒~ 青森富士蘋果焦糖相對甜度較高,有一層香甜的青森富士蘋果蓉~ 榴槤芝士係最邪惡,就咁都已經聞到好大陣味🤣 有榴槤蓉同絲,榴槤控一定好滿意!◎伯爵茶朱古力◎檸檬冰搖咖啡朱古力有拉花😮 仲要都幾靚~ 飲到淡淡伯爵茶味,朱古力幾滑唔好搶味~ 檸檬冰搖咖啡好似咖啡湯力咁,但就再苦少少,可以清新一下食甜品嘅甜膩感~

🍭三重奏蛋糕套餐($298)
◎招牌草莓西瓜蛋糕
◎青森富士蘋果焦糖蛋糕