2017-04-21 267 瀏覽
好朋友就黎結婚,我哋成班姊妹嚟到呢間位於尖沙咀加連威老道既[Layback Cafe & Bar]食飯同埋傾Big Day既事情。我叫咗一杯飲品同埋一個All Day Breakfast1.Oreo朱古力沙冰本來心思思想叫榛子朱古力奶,最後都係比餐牌上嘅Oreo朱古力沙冰吸引,旁邊仲有個餐廳推介手勢架,當然一定好好飲喇杯飲品一上枱,D女仔即刻哇左一聲同爭住影相,因為賣相真係好靚而且仲要好大杯。黎得Cafe,野飲大杯真係好重要,因為預咗要一路傾計一路慢慢食,閑閑地都坐幾個鐘。講番杯沙冰先,佢啲沙冰打得好碎好潮,飲落唔會有硬塊,朱古力味好重,仲食到啖啖既Oreo餅乾碎,但飲落就有少少偏甜怕甜嘅朋友就記得要少甜2.All Day Breakfast唔知係咪Cafe係一個廚師,呢個All Day Breakfast我足足等左一個小時零三十分鐘,終於為餐廳漏左單Tim,雖然等左真係好耐但又真係有驚喜!!成個All Day Breakfast入邊有八樣野,有巴馬火腿,豬肉腸,煎太陽蛋,番茄,蘑菇炒粟米,多士,茄汁焗豆同沙律菜!!淨係睇個賣相已經令人食指大動,不枉我等左咁耐,成個All Day Br
好朋友就黎結婚

我叫咗一杯飲品
同埋一個All Day Breakfast
1.Oreo朱古力沙冰
本來心思思想叫榛子朱古力奶

杯飲品一上枱,D女仔即刻哇
左一聲同爭住影相,因為賣相真係好靚
講番杯沙冰先,佢啲沙冰打得好碎好潮,飲落唔會有硬塊
怕甜嘅朋友就記得要少甜
Oreo朱古力沙冰
2.All Day Breakfast
一個小時零三十分鐘,終於為餐廳漏左單Tim,
淨係睇個賣相已經令人食指大動,不枉我等左咁耐,成個All Day Breakfast都好味,唯一唔鍾意就係佢個多士係用麥包
All  Day  Breakfast
總結:餐廳環境好唔錯,有分室外同室內,枱與枱之間都幾有自己嘅空間!!另外餐廳嘅店員都幾細心,又會講解下餐牌!另外,餐廳食物嘅選擇就比較少,但飲品嘅選擇都幾多!食物好唔錯,希望下次再嚟嘅時候可以試下坐室外
2017-04-20
Oreo朱古力沙冰