2020-07-31 591 瀏覽
其實自己一直好少食喇沙因為驚好多喇沙都係好辣嘅不過咁啱今次朋友想食所以就去左試呢間Mee...lemongrass—————————我就嗌咗無骨海南雞喇沙我覺得呢個喇沙其實幾好味,因為佢唔算太辣,而且嗰湯底味道好吸引,搞到我幾乎飲曬成碗湯😂😂而海南雞係分碟另上嘅,不過我就覺得有少少凍,所以我要擺啲海南雞去湯入面先會比較熱少少,不過話雖如此,啲雞肉都真係好滑嫩,一啲都唔鞋烚烚無口感🙂🙂而我呢個喇沙都有大蝦嘅,質素都算唔差幾fresh而我朋友就MEE...喇沙,咁呢種算係for鍾意食海鮮嘅人,因為佢有大蝦、蜆肉,同埋蟹柳、魚旦、豆卜、雞蛋&魷魚😉😉我就覺得呢個同我食嗰個不相伯仲啦,就視乎你想食雞肉or海鮮😅😅 不過相對上我就覺得無骨海南雞喇沙性價比高啲,因為無骨海南雞喇沙都有豆卜同雞蛋,所以如果你又想食海南雞又想食喇沙嘅話,就不妨試下呢間啦😋😋質素都幾好
其實自己一直好少食喇沙
因為驚好多喇沙都係好辣嘅