2020-06-06 924 瀏覽
放工約左朋友喺尖沙咀食飯,行到K11 又想搵間坐得舒服又可以傾下計嘅餐廳食飯,上網睇到呢間田園風嘅餐廳就啱曬我地啡色配綠色既餐枱,仲有好多草做裝飾,感覺舒服餐廳行健康飲路線為主,主打有機食物,健康食材。多菜少肉好適合我地2個食肉獸一坐低,店員就送上麵包,黑糖包,無影低到。麵包有口感同幾鬆軟我們點了幾款食物!雞肉墨西哥餡餅: 餅皮自家製,口感的確比外面的更薄,烘至微焦令口感薄脆,中間夾著不少雞肉、洋蔥和芝士,帶辣味🌶,整體感覺輕盈清新。好推介呢個蟹肉美國露筍闊條手做意大利麵 露荀鮮嫰爽脆,自家製意大利麵都幾有咬口,仲非常creamy,我地鍾意味道唔好太濃,配料用上新鮮蟹肉🦀整體味道唔錯,個感覺幾健康份量不多,價錢比較貴。鮮奶Latte食完飯就想飲杯咖啡作結。口感均勻,完全無攪過,入口每口都好平均,又醇香。
啡色配綠色既餐枱,仲有好多草做裝飾,感覺舒服

雞肉墨西哥餡餅

好推介呢個蟹肉美國露筍闊條手做意大利麵

份量不多,價錢比較貴。
蟹肉美國露筍闊條手做意大利麵

鮮奶Latte