🖍️序👉🏻👉🏻早上8半由新界入左香港仔漁光道做野,早餐都無食,1點幾落到舊大街,行了一圈都無其他餐廳特別想吃,然後極速0等待便進去了🏡環境🤵🏻‍♀️服務👉🏻👉🏻目測全店三四十個座位,有7,8成滿,我一個人獨食,旁邊都有個位可以放我的背包,非常好~另一點係,雖然有不少人,餐廳亦不算大,但都唔會好嘈雜,唔知係咪香港仔的居民特別有素質、會輕聲講野呢(香港仔既人睇到係咪好開心)我係一個比較喜歡食感覺、食環境的人,所以有得放低個袋、周圍唔嘈吵,已經開心左一半~然後1點45分左右,可能lunch time就黎夠鐘,顧客開始返番工,有更多空間,而店員都無踢枱,可以好自在咁坐多陣,然後先離開~正🍗食物👉🏻👉🏻點了一個雞扒肉燥飯($58)+凍奶茶($3),之後諗住抖抖、覆下訊息,點知一個訊息都未覆到,就已經上菜了~這碗雞扒肉燥飯,有一種黑椒味,有d..特別~ 凍奶茶少甜少冰,都十分符合我的期望~
🖍️序👉🏻👉🏻
🏡環境🤵🏻‍♀️服務👉🏻👉🏻