1行7人去K11 hea 行完求其揾左間食下tea.sweet potato cake - 能夠做到蛋糕無味道,cream無味道,真心高手👍👍👍strawberries scone - scone 好夠脆有香味, 配料反而減分🫠🫠🫠apple pie - 蘋果批有蘋果味,但無批嘅口感,叫蘋果cake 會貼切少少😗😗😗strawberries 唔知咩咩 yogurt - 正常操作帶酸味嘅yogurt, 冇驚喜冇驚嚇, 算係噤最後主角!!士多啤梨果茶 - 由有色無茶味嘅水加幾片士多啤梨薄片,配以士多啤梨jam溝水糖水,口感同味道自己FF下overall 我個tea set 收費HK208, 鍾意畀錢買難受自殘, 多錢冇地方洗嘅朋友不防go ahead😇😇😇
1行7人去K11 hea 行完求其揾左間食下tea.
最後主角!!

tea set