2023-02-27 932 瀏覽
📍Beef & Liberty 尼間係我心目中係香港burger中嘅No.1😍😍一入去好有外國feel,成個氛圍係好輕鬆Happy dinner ,侍應全部係外國人。張Sofa凳係超舒服,有埋枕頭捱住,條腰好舒服🥳🥳強烈推介佢嘅茄汁,係UK😍😍😍好似茄蓉,一啲都唔水,好想抱住尼樽茄汁返屋企🤣🤣🤣推薦中午食,會有set !抵好多!Menu都會定期換🪧Double cheese burger 💰129好大一個burger ,都幾抵下嘅,有兩塊牛肉餅,好Juicy ,啲汁一路食一路飆出來😍 麵包單食都好香🥳🪧薯條係熱辣辣嘅薯條,唔會話好大陣油味,外脆里軟!佢有跟埋醬汁(少少辣,但係又好香)我會將跟薯條嘅醬汁擺入Burger,體驗兩款唔同嘅burger 🥳🥳🥳薯條梗係要跟十分推介嘅茄汁,直接爆燈💡💡💡🪧Warm skillet cookie & cream 必食甜品🤤🤤🤤曲奇🍪有多種口感,好似將唔同嘅曲奇合併一齊,唔同曲奇係嘴入面跳舞💃,仲有流心朱古力🍫食完佢就係完美嘅一餐了環境 🌟🌟🌟🌟🌟味道 🌟🌟🌟🌟🌟服務 🌟 🌟🌟🌟🌟
📍Beef & Liberty
尼間係我心目中係香港burger中嘅No.1😍😍

推薦中午食,會有set !抵好多!Menu都會定期換

🪧Double cheese burger 💰129

🪧薯條