2024-01-21 442 瀏覽
星期六,十二點半到,等咗大約30分鐘, 兩個大人一個小朋友,被安排坐梳化嘅位置, 用QR點餐,我哋嗌咗三個lunch: 味噌蟹肉扁意粉 配凍嘅咖啡, 燒雞扒&薯條 配可樂, 同埋燒靖魚生酮餐 配凍柚子蜜。我哋第二次嚟,水準大致上都keep到,個雞扒真係超級抵食,CP值好高! 燒靖魚有驚喜,D魚肉十分嫩滑 配合個流心溫泉蛋,perfect! 但係個扁意粉賣相就欠佳,好似嘔吐物一般, 亦食唔出啲蟹味,味噌味有少少, 強差人 意咁。 樓面就得一個侍應, 收銀、傳菜、落order、帶位、入座登記、handle外賣…, 全部一腳踢,佢十分之忙,未必顧及到咁多嘢,樣樣嘢都要等,小店人手不足,冇辦法。