Girl’s talk🎄Afternoon tea 👭🏻🫖🥰 早幾日約左成班女仔去Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel 萬麗海景酒店享受酒店同英國🇬🇧Whittard嘅Afternoon Tea Par-tea🫶🏻 見唔見到我地襯左蝴蝶結🎀dress code🤭 精緻嘅tea set同舒服嘅環境令我地有一個好chill嘅午後時光☺💞 開開心心咁傾左成個下晝 🍽鹹點魚子醬三文魚薄餅🍕牧羊人批🥧小牛肉吞拿魚醬三文治🥪風乾火腿與芝士🧀拼盤 🍽甜點Whittard 白朱古力紅莓🍓曲奇Whittard 薑餅朱古力🍫熱布甸Whittard 聖誕茶牛油蛋糕🍰Whittard 聖誕咖啡焦糖燉蛋聖誕麵包布甸🍮肉桂英式鬆餅 🫖 精選餐飲包左Whittard精選聖誕茶、熱紅酒🍷茶(無酒精)同熱薑餅朱古力☕️ 另外仲可以額外叫🍸精選佳節雞尾酒🍹啊~啊🥹Whittard嘅朱古力果然好出色好好味,好想買白朱古力紅莓🍓曲奇🍪返屋企!! 薑餅朱古力🍫熱布甸🍮有濃濃嘅黑朱古力軟心,配埋佢地嘅熱茶,享受舌尖上嘅英國風情~鹹點同樣美味😋用料有魚子醬、三文魚等外,仲有冬天食完暖笠
Girl’s talk🎄Afternoon tea 👭🏻🫖

Whittard 聖誕茶牛油蛋糕🍰
Whittard 聖誕咖啡焦糖燉蛋
聖誕麵包布甸🍮
肉桂英式鬆餅

啊🥹Whittard嘅朱古力果然好出色好好味,好想買白朱古力紅莓🍓曲奇🍪返屋企!! 薑餅朱古力🍫熱布甸🍮有濃濃嘅黑朱古力軟心,配埋佢地嘅熱茶,享受舌尖上嘅英國風情~鹹點同樣美味😋用料有魚子醬、三文魚等外,仲有冬天食完暖笠笠嘅羊肉!