2018-08-28 2579 瀏覽
今日試下又一城既EXP,佢早前裝修過黎,聽同事話裝修完個menu改左,所以就趁今日lunch來試下🤗Lunch hour一到,加上暑假尾聲,門口排到滿哂😯😮之前既lunch menu要加錢先有飲品🥤既,而家唔駛,仲要係mixed fruit juice🍹,果然係抵左! 🤗我覺得都有唔少選擇!👏🏼👏🏼👏🏼我就揀左個香草肉餅薄餅🍕配個「大包維」的mixed juice。同事就揀左橙汁燒鴨冷烏冬🍜配「Deep Green」🥦🥒話說我覺得裝修完好似再放多左少少枱,好彩佢都分佈得幾好,唔會話坐到好迫。我地剛好坐在溜冰場旁的二人枱,同隔離枱都唔會話痴得好埋,傾計都叫做有D privacy啦😌等左唔係好耐就先黎左朋友個餐,佢都預左你去share,預先set好左兩隻碗係枱。冷烏冬份量適中,有好多蔥係面,聞到個汁甜甜地😋一食落口個鳥冬彈牙得來好滑,唔會太粗,個sauce果然幾好食!👏🏼鴨肉🦆都煮得幾淋,但都保留到鴨香,又唔會太鞋! 仲有D紫菜配係蔥同烏冬中間,加強口感,呢個烏冬果然有驚喜!👏🏼😋😋我揀既pizza🍕之後都黎啦,一睇就知好巨!😂😅份量十足,都有好多料,而且個薄餅都好rich! 好彩佢都唔係
Lunch hour一到,加上暑假尾聲,門口排到滿哂😯😮

橙汁燒鴨冷烏冬

香草肉腸薄餅

我揀既pizza🍕之後都黎啦,一睇就知好巨!😂😅份量十足,都有好多料,而且個薄餅都好rich! 好彩佢都唔係好厚身,食落去都唔會話好厚麵包,而且個芝士🧀都幾香,同D pepperoni好夾。Crust 果底都好薄,係上面個邊位厚D乾D,反正我鍾意食~而且佢有兩種pepperoni的,一種是加左香草🌿,另一隻就係原味啦,我就鍾意食原味個隻,不過香草味都有令個pizza既flavor再rich D😊
大包維
Deep  Green

至於D飲品🍹🍹都唔錯,雖然我個杯遲左D先到,但終於佢係新鮮榨出黎,我個杯就以橙味🍊為主,加左D蘋果味🍏同西柚令佢更fresh,但又唔會一味得個酸字。我同事就話個deep green好香青草味,亦有D薑味中和返,但就唔會覺得好辣😌
賣單一個餐$98加一,商場食的lunch都好合理,唔錯😇😋
2018-08-28