2021-03-21 36 瀏覽
放工嚟鴻圖中心呢個food court食pizza。見到open rice 啲相影得幾靚,就嚟試下。佢有意粉同Pizza 食,我地叫咗個二人餐,有兩件雞翼同蒜蓉包,一款Pizza 北京烤鴨pizza 同一款意粉 蕃茄菠蘿辣肉腸長通粉。蒜蓉包幾好,脆皮蒜蓉好香。不過個雞翼就略嫌唔夠香口。我地餐飲轉左桃茶,桃味濃,幾解渴。佢哋嘅意粉同埋Pizza都係即叫即整,所以上菜嘅時候熱辣辣。北京烤鴨Pizza好10 price,當然係有烤鴨肉啦,不過重點係甜甜地嘅海鮮醬,仲有最常夾片皮鴨嘅青瓜。所以成個Pizza咸得嚟會有少少甜甜地,仲有青瓜一啲都唔滯。仲有一個蕃茄菠蘿辣肉腸通粉,份量好夠,蕃茄味好濃但一啲都唔酸。我個人幾鍾意食甜味,佢加咗菠蘿之後有少少甜甜地幾好味。不過那肉腸就辣咗啲,要夾埋啲通粉先抵得住。整體都OK,兩個人食咗百幾蚊,性價比高!

整體都OK,兩個人食咗百幾蚊,性價比高!
2021-03-18
  • 北京烤鴨Pizza