2022-03-28 262 瀏覽
由於前排疫情嚴重,公司附近好多餐廳都無開門,嗰日同同事行左幾間想食嘅都無開🥲最後我地去左海濱道呢間MG Cafe!以工商業區黎講,用呢個價錢黎食lunch就真係唔係太親民,不過打工仔偶爾都想食餐好嘅😆而且以All Day Breakfast黎講,價錢都算係合理嘅!餐境環境黎講亦比較有氣氛!🌿Breakfast Fantasy首先份量非常之大份,食材嘅顏色配搭得非常豐富☺️車厘茄&菠蘿係有烤焗過,食落特別香甜👍🏻我自己就好鍾意佢配有紅石榴,食落特別清新開胃!其他嘅材料就仲有麵包、雞蛋、腸仔、煙肉、Parma Ham呢d大路野!不過就算lunch都係冇得跟餐加野飲,只可散叫,所以我地都無特別加野飲喇!不過打工仔 lunch time時間得一個鐘實在太短,如果可以慢慢坐低嘆個lunch,呢度就真係一個不錯嘅選擇呢!

🌿Breakfast Fantasy

Breakfast Fantasy