2017-06-30 437 瀏覽
今日約左朋友係九龍塘食飯,EXP 係一個好選擇。大蝦西柚芒果蕎麥麵 - 蕎麥麵硬身左D,但其他材料都好新鮮,夏天食真係一大享受。軟殼蟹沙律 - 超級大分,而且軟殼蟹分量都唔少,雖然價錢唔係平,但都叫一分錢一分貨,軟殼蟹外脆內滑,配上新鮮沙律菜味道一流。大蝦牛油果薄餅 - 朋友話EXP 的 PIZZA 真係必定要叫,差不多每檯都會叫一個,我地選左大蝦牛油果薄餅,真係好足料,而且加埋千島醬真係好好食。燒雞肉茄汁意粉 - 雖然雞肉較細粒,但個醬汁加上芝士同樣好食,只係相比其他款式比較失色。整體而言,EXP 雖然係美心集團的餐廳,但食物味道真係唔錯,而且價錢係九龍塘來講算合理,只係近住溜冰場真係太嘈,唔方便傾計,但好大機會會再來食的。
今日約左朋友係九龍塘食飯,EXP 係一個好選擇。
大蝦西柚芒果蕎麥麵
軟殼蟹沙律