2021-04-29 479 瀏覽
因為喺附近做嘢所以 周不是黎食好嘢 已經食過好幾次, 不過今日實在太正 一定要請食評 等多啲人知道依家餐廳 。雜錦刺身飯$75 每次都唔同款, 睇返有乜嘢時令。 所以每次都食到唔同嘅好嘢。 刺身每一次都好新鮮- 今日 嘅 刺身有: 三文魚腩 海膽 大大隻牡丹蝦 帶子 北寄貝 玉子 不知名嘅魚🤣仲有芥末八爪魚沙律。- 另一次食 有中拖! 我覺得以$75既 價錢簡直係 物超所值蒜片一口牛定食: 好食到爆, 肉質軟林甘香, 送飯一流, 而且分量好夠, 食完直情有啲滯 仲要定食套餐 連埋前菜&刺身, 大滿足刺身定食: 刺身質素 一樣咁好, 不過烏冬 冇期望中好食。 價錢和 質素黎請都係 咁刺身飯正好多壽司 套餐: 相對其他 的套餐 比較普通, 冇驚喜。 西京燒銀鱈魚: 食得出係真。銀鱈魚, 而且有兩大塊銀鱈魚。價錢同質素 相符。加分位:wasabi係新鮮貨午餐定食 特價丼物 抵食。其他食評:由於 餐廳用 珍珠米, 熱食嘅時候 米飯比較軟, 唔係好啱我食餐廳屬於中小size, 去到要等一陣間位。totally worth the wait tho!!!
因為喺附近做嘢所以 周不是黎食好嘢

- 今日 嘅 刺身有: 三文魚腩 海膽

仲要定食套餐 連埋前菜&刺身, 大滿足

好多

壽司 套餐: 相對其他 的套餐 比較普通, 冇驚喜。

加分位:
wasabi係新鮮貨
午餐定食 特價丼物 抵食。

其他食評:

雜錦魚生飯 1