2023-07-19 35 瀏覽
今次嚟到旺角區,一於同朋友去試吓呢間福岡漢堡扒嘅漢堡。重心推介:餐廳係選⽤100%澳洲和⽜,而佢哋嘅兩人套餐內容非常豐富!我哋最後揀咗ver2,套餐包含2份唔同口味嘅漢堡扒、飯、沙律、麵豉湯及泡菜,我哋仲升級咗做特飲!套餐 - 和牛漢堡扒墨西哥辣椒口味味道比較辛辣,而且辣得過癮。芝士蛋蒜和牛漢堡扒亦都好出色,啖啖蒜香味,仲有烤過嘅蒜片,會特別香脆,正!一嚟到就會見到冒煙嘅⾼溫熱⽯,跟著係上面放⼀⼩團漢堡扒肉輕烤兩⾯,⾁味飄香,可以自己煎到外脆内軟,仲可以沾醬一齊食,令⾁味更香濃,別有一番風味!*當熱石用了一段時間,就會唔夠熱,記得有需要可以叫職員幫手換一塊熱石!*和牛乒乒乓拌飯呢個飯令人有驚喜,上面有打碎嘅和牛同太陽蛋,拌飯入口非常香,有淡淡嘅麻油香,再配埋韓式辣醬,非常惹味!另外,配搭上漢堡扒一齊食,可以減低漢堡扒嘅油膩感!百香果特飲 & 巨峰提子特飲天氣炎熱,飲佢哋出品嘅百香果特飲 & 巨峰提子特飲超香甜又清涼,而且飲品都好大杯,個人比較喜愛百香果,味道相當出眾!讚!

套餐 - 和牛漢堡扒

百香果特飲 & 巨峰提子特飲